Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Det virker til at Movistar faktisk ødelægger vores leg ved at udtage Alex Dowsett på trods af, at han ikke var blevet nævnt på deres tidligere shortlist. Det kommer så til at medføre at de må opfattes som absolutte favoritter til holdtidskørslen, da de har tænkt sig at stille til start med både Dowsett, Jonathan Castroviejo OG Adriano Malori. Det bliver godt nok svært at have med at gøre. Især med tanke på at de kommer til at have Quintana, Valverde, Anacona, Gorka Izagirre til at tonse op ad den sidste stigning sammen med Castroviejo. Der mangler stadig at blive udtaget to ryttere, men Imanol Erviti bliver sandsynligvis den ene af dem.

Og for lige at blive ved dem, så kan jeg glæde forummet med nyheden om at Valverde blev spansk mester på trods af, at han gerne ville have givet sejren til Jesús Herrada. Problemet var bare, at Carlos Barbero fra Caja Rural var hurtigere end Herrada, og så var Valverde jo nødt til lige at sikre Movistar sejren på egen hånd. Det er faktisk kun Valverdes andet spanske mesterskab, hvilket hovedsagelig skyldes at han nærmest altid lader holdkammerater snuppe sejren (det skete blandt andet sidste år, da Ion Izagirre vandt).

Som FDJ-korrespondent kan jeg oplyse at Anthony Roux kørte sig ind på andenpladsen i det franske mesterskab efter Steven Tronet, men han blev senere diskvalificeret efter en overordentligt rådden spurt, der resulterede i at Nacer Bouhanni styrtede slemt på sin højre side og efter al sandsynlighed må gå glip af Tour de France, hvilket virkelig er en skam.

Derudover kan jeg melde om sindsoprivende bronze- og sølvmedaljer til Jussi Veikkanen i de finske mesterskaber. Wow.

Det britiske mesterskab blev vundet af Peter Kennaugh foran en meget imponerende Mark Cavendish. Finalen blev ekstra spændende ved at Sky-rytterne havde lavet en aftale om at køre individuelt, hvilket var helt absurd, men ganske underholdende at se på.

I Slovakiet vandt Peter Sagan for femte år i træk efter at han også havde vundet enkeltstarten for første gang i karrieren i fredags. På enkeltstarten var han endda kun fem sekunder efter Jan Barta, hvilket bekræfter det indtryk jeg har fået af, at han er ved at udvikle sin enkeltstart ganske gevaldigt. Hvis ovenstående modsiger sig selv, så tænk på at Jan Barta er tjekke, og at de slovakiske og tjekkiske mesterskaber i et ganske syret arrangement bliver kørt som et cykelløb, men med to separate resultatlister.

Derudover kan der rapporteres om nogle ganske overraskende belgiske og tyske mestre i Preben van Hecke og den blot 22-årige Emanuel Buchmann. Sidstnævnte bed jeg mærke i i Dauphiné, hvor han overraskede mig ved at køre med blandt de 30 bedste på bjergetaperne, hvilket i det felt var ret flot i betragtning af, at jeg ikke havde hørt om manden før. Han får Tour de France-debut for Bora Argon 18.
Skrevet af tobi
Nu har Astana offentliggjort deres Tour-trup, og de har også brudt de uskrevne regler og formastet sig til at udtage Tanel Kangert, selvom han ikke var i bruttotruppen. Lutsenko har ikke fået en plads på trods af sin vilde kørsel i Tour de Suisse.

Alt i alt betyder det, at jeg fortsætter mit triumftog i vores interne konkurrence, da jeg i lighed med SotD gættede otte rigtigt mod Prefs syv. Så den opdaterede stilling er nu:

tobi: 23 rigtige
SotD/Pref: 20 rigtige
Skrevet af Il_Preferito
Movistar er også klar nu:

Anacona, Castroviejo, Dowsett, Erviti, Jose Herrada, Gorka Izagirre, Malori, Quintana, Valverde

Vanvittigt stærke hold fra begge mandskaber.

Og mon ikke at både Sky (11.30) og Tinkoff(kl. 12) kan matche dem? Det ser lækkert ud.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Stærkt. Så blev jeg også Movistar-ekspert/-korrespondent. Så har mit indlæg fra i går om holdets styrke pludselig endnu mere vægt bag sig. ;)

Erviti har i øvrigt kørt Tour-/Vuelta-doublen hvert år siden 2010, så selvom han ikke er den mest kendte rytter i feltet, så må han have en stor stjerne internt på holdet.

Og ja, det er nogle sindssygt stærke hold, der kan diskes op med blandt de fire store favoritter.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg er bare glad for, at det er dig og ikke mig, der får vildt travlt de næste tre uger. Du skal virkelig være oppe på mange hold.

Jeg melder mig dog frivilligt til Sky og Orica, men da der jo er ovenhængende fare for ikke at blive tildelt dem, vælger jeg at lade være med at gætte på dem.

På den hjemlige scene er det i øvrigt herligt med alle fire kontinentalhold udtaget til Post Danmark Rundt. Skægt hvordan Jesper Worre pludselig ikke har problemer med det, nu hvor Christina Watches ikke eksisterer længere..
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Froome, Porte, Thomas, Kennaugh, Stannard, Rowe, Roche, König, Poels

Endnu et ubehageligt hold klar. Der ville jeg for the record (selvom det er nemt at sige nu) kun have gættet forkert på én.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Der bliver smæk på i bjergene med et mandskab. Desuden kan Thomas og Stannard dække af på brostene, hvor Astana nok vil forsøge at ryste Froome.

Quintana på brostene bliver også interessant. Jeg tror, han får voldsomme problemer, og Movistar ligner ikke et hold, der kører brostene fra spids.

Spændt på, hvad SAXO disker op med, men det bliver svært at matche SKY.

Havde desværre ikke mulighed for at se DM-løbet, men CAS vinder efter en spurt overraskede selvfølgelig. Jeg kommer aldrig til at holde af ham, og havde hellere set Dannebrogstrøjen på næsten enhver anden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Jeg sidder lige og pønser på at spille på en tour-vinder. Jeg tror mest på Froome, men er der nogen som har styr på om Quintana om han har forbedret sig på feks enkeltstart osv? Og i det hele taget hvordan ruten ligger til de to?

(Spørg lidt "stort" for at høre folks meninger).
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af maarkap
Jeg tror sgu ikke på Froome. Han har ikke lignet en mand der har niveauet fra tidligere plus der igen i år er brosten og sågar ingen enkeltstart at redde det tabte på. Giver han ikke også dårligt igen?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af leonardio
CF gav den ellers god gas i Dauphiné Libéré. Ja CF var ikke super god i Vueltaen, men jeg har stadig en forventing om at han går full retard og smadre alle opad. Han får selvsagt lidt problemer med brostenene. Jeg vurdere ham som favorit til at vinde.
Skrevet af leonardio
Ser ud til at Valgren er udtaget til TDF. Super fedt for ham!
Skrevet af Il_Preferito
Det ser det ikke bare ud til, han er udtaget.

Alberto Contador, Peter Sagan, Rafal Majka, Roman Kreuziger, Michael Rogers, Ivan Basso, Daniele Bennati, Michael Valgren, Matteo Tosatto.

Overraskende for mig, at der er blevet plads til både Basso og Tosatto. Majka er meldt rigtig stærkt kørende og man må gå ud fra, at Kreuziger ikke kan være ligeså elendig, som han var i Giroen. Slet ikke nu, hvor sagen om hans blodværdier er droppet igen..

Stærkt hold, men i min verden en lille smule efter de tre andre favorithold.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Med hensyn til at oddse på en Tour-vinder, så er min første tanke, at der er alt for lidt værdi i både Froome og Quintana, når man tænker på hvordan første uge ser ud.

Så tror jeg der er flere penge i at gå efter spil på antal etapesejre til en given rytter og måske pointkonkurrencen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Zidanes Y Pavones
2,75 på Froome, 3,3 på Quintana. Jeg stiller det op sådan at Froome har et lidt stærkere hold end Quintana og tager tid på enkeltstarten, de to faktorer skal Quintana tage op bjergene. Spørgsmålet er selvfølgelig så om han kan det.

Jeg kan også godt fornemme jeg ikke følger vildt meget med, når Tom Dumoulin kan give 3.00 pengene og Tony Martin 1.90 til prologen. Jeg kender kun Dumoulin af navn.
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af Il_Preferito
Tom Dumoulin har kørt rigtig stærkt i år og kommer frisk fra to TT-sejre i Tour de Suisse, så det er ikke så underligt. Jeg tror dog ikke han vinder, men det er der en anden grund til.

P.S. Det er ikke en prolog ;-)
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Og med denne udtagelse lægges endnu et åg på mine skuldre, da jeg nu også skal korrespondere fra Tinkoff-lejren. Puha. Vores leg endte med følgende stilling:

tobi: 38 rigtige
SotD/Pref: 33 rigtige

Jeg skal nok holde mig fra Sky og Orica.

Fedt at Valgren kom med. Jeg mødte ham i formiddags og kunne følge med ham mellem to lyskryds. Så jeg forstår ikke helt, at man har overset mig i udtagelsen.

Men jeg synes nu, det er et meget stærkt hold, de har udtaget. Hvor stærkt det er, afhænger dog nok af Kreuzigers niveau. Kan han finde 2013-formen frem bliver han en formidabel hjælp. Og Majka skal nok have ramt sidste års Tour-form.

Det er også yderst glædeligt for mig, at man forsikrede at et delmål er at hjælpe Peter Sagan til så mange etapesejre som muligt. Om det så betyder at han får lov til at køre væk på brostensetapen må nok stå hen i det uvisse. Men mon ikke Bennati og Tosatto vil være tilstrækkelig hjælp til Contador alligevel? Jeg så også at Sagan forleden retweetede et tweet, der opfordrede til at retweete, hvis man troede at Sagan ville vinde pointtrøjen igen i år. Så beware, Kristoff, Matthews, Cavendish og co.
Skrevet af Il_Preferito
Uh, så har du nok mødt Valgren på vej ud til os - ja ja, jeg har skam hilst på ham, på dagen hvor han blev udtaget til Tour de France - og så bor du jo i samme by som mig. Og hvis du kan køre med Valgren, skal du da helt sikkert med ud og have mig på hjul, tobi!

Jeg skal nok holde styr på Froome og Bling så. Så tager du Tinkoff, FDJ og Movistar. Resten må være up for grabs.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
2,75 på Froome, 3,3 på Quintana. Jeg stiller det op sådan at Froome har et lidt stærkere hold end Quintana og tager tid på enkeltstarten, de to faktorer skal Quintana tage op bjergene. Spørgsmålet er selvfølgelig så om han kan det
.

Enkelstarten er på knap 14 km. Jeg tror det er begrænset hvad Quintana taber der.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Barbuti
Basso udtaget. Javel ja, det er sgu noget overraskende i min bog.

Jeg skal ærligt erkende at jeg stort set intet så af Giro d´Italia, men hans kørsel der var vist under al kritik? Generelt kan jeg ikke huske at have set ham lave noget, der berettiger til en tour udtagelse, siden han kørte RoboBasso for Contador i februar?

Et eller andet sted positivt at Jesus Hernandez og Paulinho ikke er udtaget. Det er vel Oleg, der har nedlagt veto...?

Noget af et skrapt selskab, Valgren er kommet i, må man ellers sige.

Overall er Saxo måske en smule under Sky og Movistar, men rammer Kreuziger formen, har man vel potentielt 3 mand, der sidder med blandt de 10 sidste?

"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af repos
4, hvis Rogers har ramt formen. Fedt med Valgren, der fortjener at prøve kræfter med TdF. Hans rolle bliver selvfølgelig perifær, men det er værdifuld erfaring for ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0