Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Fabelagtig etape fra Sagan. Var med rundt i føringsarbejdet, punkterede og kørte op alene og kunne så alligevel spurte sig til en andenplads.

En såkaldt "god dag" på kontoret. Han vinder på tirsdag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
En såkaldt "god dag" på kontoret. Han vinder på tirsdag.


Medmindre han skal passe på Contador. Nu har han selvfølgelig også Tossatto og Benatti med, men brænder lokummet, tror jeg godt, at de vil kunne finde på at kalde Sagan tilbage.

Ellers var det rigtignok en vanvittig flot etape af ham. Han så vel også mindst lige så frisk ud som Cav og Greipel, selvom han kørte med rundt tidligere og selv kørte op efter punkteringen. Han må vel også have rigtig gode muligheder for at køre sig i gult efter 4. etape, hvis han får lov. På Muren i morgen er han nok en del bedre end Tony og Spartacus og nok også bedre end Dumoulin.
Skrevet af SotD
@Udafbusken

Det er netop af hensyn til etape præmier. I starten kører jeg altid fuldt på for at ligge til, men ret hurtigt er det ene hold en million eller lign. foran det andet, og så bruges det dårlige til at \"lege\"
Silkeborg IF
Skrevet af Gaggen25
Sagans taktiske niveau har af og til fået lidt berettiget kritik. Mens han evner på en cykel er helt uhørte. Hvor er det vildt at han kan spurte så godt med. Cavendish må græmme sig. Han er nok ligelad med om han bliver 2 eller 4, men det er jo en spurt han SKAL vinde. Det er den fladeste etape man kan forestille sig, så det skal selvfølgelig give gevinst.

Er spændt på hvordan stillingen ender. Med priserne på sprinterne tror jeg ikke der er vanvittigt mange (omend der helt sikkert er nogle) der har greipel. Måske der også er et par stykker der har cancellara, som må give rigtigt fornuftigt på etapen. Havde oss på mit første pre-team men skiftede ham ud men en fra gruppe 2. Alt i alt er jo mere eller mindre tilfældigt hvad man lige rammer idag.
123
Skrevet af SotD
Jeg tror bestemt mange har både Cavendish og Greipel samt et par hjælpere fra deres hold. Jeg havde Sagan og GVA på det ene hold. Det må være det bedste af mine to elendige hold.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Tja, jeg satte min lid til Kristoff (udover Cav), netop fordi jeg tænkte, at han ville være god, hvis der var meget vind. Men han ligner altså ikke helt den samme rytter, som han var i foråret.
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Nr 2. i manager. Det var en fin start.
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af Il_Preferito
Kristoff ER i form. Det siger alle nordmænd der har noget med ham at gøre, i hvert fald.

Problemet i dag (jeg havde ham dog også) er, at det er de andre også og at alle er friske. Derudover er Katusha et af de allerringeste hold, når det handler om taktik. De sejler jo rundt overalt i feltet. Haller og Guarnieri er ellers en ok leadout, men det hjælper ikke noget, når de sidder og glor nede i midten af feltet hele tiden. Og hvor var Paolini for både Kristoff og Purito, da feltet knækker i dag?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af hjst
Hmm, er der fortsat plads i bussen/gruppettoen :)

Føj for en start med mine 2/3 franskmænd.

Nå, jeg lader mig nu ikke ryste, ingen udskiftninger før tidligst tirsdag !

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af tobi
Pref, du skal jo tænke på, hvor snu Paolini altid er. Så snart man ser ham sidde bagest i feltet roses han til skyerne, fordi han ved, hvornår han kan spare kræfter, hvorimod alle andre får skældud, fordi de løber en risiko derved. Men han er jo snu...

Anyways, vi er kommet godt i gang med Touren må man sige. Det var godt nok noget af en etape. Og ganske atypisk for en sidevindsetape i Tour de France, var det ikke Cavendish der vandt, som det ellers var tilfældet i både 2009 og 2013. Han er i øvrigt den eneste af to ryttere, der har klaret splittet i alle tre tilfælde. Den anden er Michael Rogers. Sagan, Kreuziger, Contador, Bennati, Cancellara, Tony Martin og Renshaw har alle lykkedes med det to gange.

Men selv om Etixx er nok så dygtige til at køre sidevindskørsel, så var det godt nok en elendig sidste kilometer, de fik kørt sig. Et er at Cavendish bliver afleveret alt for tidligt, noget andet er, at han stopper med at træde og lader Cancellara komme forbi sig og noget tredje er, at Tony Martin ikke følger Cancellaras hjul. Havde det ikke været for Oss og van Avermaet var der jo opstået et hul op til de forreste, og så var Cancellara alligevel kommet i gult, selvom han ikke fik bonussekunder.

Nå, men nu til mine hold, som jeg følger så tæt:
Det blev næsten en fuldbyrdet triumf for Tinkoff, der atter viste sig yderst kapable i vanskelige forhold. Det blev igen bevist, at det i høj grad betaler sig at tage initiativ på sådanne etaper, da man jo selvfølgelig så ikke er i risikozonen for at blive fanget af uheld, der opstår foran en selv. Når jeg skriver, at det kun næsten var en perfekt etape, er det selvfølgelig med tanke på de fem centimeter, som Sagan manglede for at slå Greipel i spurten. Det var nok en af de mest imponerende spurter han har kørt i meget lang tid - især med tanke på hans imponerende comeback efter sin punktering. Der var jeg ellers et kort øjeblik ved at afskrive pointtrøjen til ham, men han viste godt nok en utrolig styrke (eller måske en god omgang godt skjult motorpace) ved at komme tilbage.

Efter etapen var Contador selvfølgelig tilfreds med etapens udkomme, men udtrykte utilfredshed med at BMC og Sky var så lang tid om at få fingeren ud og hjælpe til med føringsarbejdet. Det virkede også helt åndssvagt at de ikke samarbejdede. Han mistede fire sekunder til sidst, men det må nok betragtes som negligerbart.

Hos FDJ var der ovenpå en fænomenal prolog af Pinot, hvor han drog stor fordel af en tidlig starttid, en lidt mere afdæmpet stemning efter etapen. Han var dog med i det store felt, der tabte et minut og 28 sekunder, så dagen var på ingen måde en katastrofe. Holdet var også fornuftigt repræsenteret med i hvert fald fem ryttere i mål (flere kan have været med undervejs, det skal jeg ikke kunne sige), og var kraftigt medvirkende til at holde skruen i vandet i den store gruppe sammen med Movistar og Astana.

Pinots interview efter etapen var lettere intetsigende; altså den sædvanlige omgang med, at det var ærgerligt at tabe tid, men holdet kørte godt, og de skal være påpasselige igen i morgen.

Movistar viste sig at have et som forventet rigtig godt hold, men nogle mindre dygtige kaptajner - især Valverde var helt ved siden af sig selv og blev endda sat to gange. Så man fik ikke mulighed for at vurdere graden af hans loyalitet i praksis. Holdet var dog den primære arbejdskraft i den store gruppe, og med ryttere som Castroviejo, Malori og Dowsett kan det heller ikke komme som den store overraskelse.

I lejren efter etapen var der en smule bekymring over Winner Anacona, der var så uheldig at styrte hele to gange undervejs. Med tanke på holdløbet er det vigtigt at han kommer sig, da det selvfølgelig er et stort handikap at være en mand i undertal der. Quintana virkede ikke til at synes, det var jordens undergang at have tabt tid og Valverde så frem til morgendagens etape, hvor han må siges at være blandt de på papiret allerstørste favoritter.

Jeg er dog lidt i tvivl om hans form, og vil ikke blive overrasket, hvis Purito kører fra ham. Rygterne går på at han er skarp for tiden, og Mur de Huy er jo skabt til ham. Eller omvendt.

Og lige en sidste hyldest, som ligger uden for mine ekspertområder: Hold da helt op en etape af Warren Barguil! Han var måske ikke lige den første, jeg ville have peget på som et solidt bud på en top ti på en sidevindsetape.Skrevet af UdAfBusken
Kristoff ER i form. Det siger alle nordmænd der har noget med ham at gøre, i hvert fald.


Det betvivler jeg skam ikke, men der er trods alt forskel på at være i ´god form´ og på at være i sit livs form, som han var det i foråret. Der ramte han et absurd højt niveau, og det er vel ikke unaturligt, at han har svært ved at ramme så højt et niveau igen få måneder senere. Det samme tror jeg i øvrigt kan siges for Valverde.

Klart, det hjælper selvfølgelig ikke at køre på Katusha på sådan en etape (medmindre Paolini er flyvende), men sidder man med diamanter i benene, som Kristoff gjorde i store dele af foråret, sidder man ikke nede midt i feltet, når det regner og blæser, som det gjorde idag.
Skrevet af COYG1989
Mine penge går på Cancellara eller Degenkolb! Der er en sportsbar på højkant.
Skrevet af SotD
Mine penge går på Cancellara eller Degenkolb! Der er en sportsbar på højkant.


På Mur de Huy? Friskt bud alligevel. Jeg kan godt løfte sløret for at ingen af de to har fundet plads på mine managerhold til i dag. Det får de dog nok i morgen.
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Er den for stejl for Sagan?

Han ser god ud, og kan jo også godt køre opad, men Muren er normalt ikke helt hans terræn.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Halil
Jeg tror topklassementsfolkene vil gøre sig gældende idag.

Med mindre de kører deres "eget" løb og lure på hinanden. Det tror jeg dog bakken er alt for kort til, så håber der bliver kørt fuld skrald over hele bakken.

Det bliver højeksplosivt!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Gaggen25
Jeg tror ikke helt på Sagan idag. Den stigning er simpelthen så voldsom. Jeg tror sådan set også at der bliver kørt godt til, og når de så rammer foden så kører alle der er interesseret i det ene eller det andet klassement så meget til som de nu magter og så tager man resultatet bagefter. Det er ikke en stigning hvor man kan "hjælpe" sit hold på den ene eller den anden måde, som jeg set det. Derfor tror jeg også at alle klassementsfolkene vil forsøge at give den gas og så kommer der vel en 10-15 sekunders forskel fra den bedste til den dårligste.

Sejr: Rodriguez
gul: Dumolin
grøn: (Sagan?) har ikke overblik over de nye pointregler for etapesejre kontra sekundære placeringer
Klassement: Nibali snupper 15 sekunder på Contador der klarer stigningen ringest. Quintana og Froome kommer ind et sted der imellem.

Nogen der har et bud på hvor man kan se/høre lidt TDF i løbet af dagen hvor man ikke er foran skærmen?
Jeg gider ikke bruge 300 kroner på 6 måneders TV2play abonoment. Ellers er alle muligheder åbne!
123
Skrevet af Episk.Bold
Nogen der har et bud på hvor man kan se/høre lidt TDF i løbet af dagen hvor man ikke er foran skærmen?
Jeg gider ikke bruge 300 kroner på 6 måneders TV2play abonoment. Ellers er alle muligheder åbne!


Tv2´s cykelcenter app, der kan du høre kommentatorsporet live kvit og frit.
Atl. Madrid siden Christian Vieri
Skrevet af repos
Jeg tror sgu nok Cancellara skal være der også. Ikke at han vinder etapen, men han er en god afslutter, og han kan sagtens hive noget op med den gule trøje siddende på sig.

Der er måske nok lige så meget et håb, men Alpeekspressen er en fantastisk rytter, og den måde han sneg i trøjen igår var forbilledlig. Jeg mindes stadig hans flotte sejr i gult i 2007:

https://www.youtube.com/…BJNLMYpr2TM
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af theMischievousEmperor
@Gaggen25

Hvis du kan leve med at ofre 69 kr., så er det prisen for én måneds EuroSportPlayer abonnement, hvor du kan streame Touren fra deres app.
TB: \"Den type angriber vi leder efter, har det med at melde sig ind i Bayern München."\
Skrevet af Nerazzurri
@Repos.


Ja, jeg havde byttet om på etaperne den anden dag.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0