Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
findes der en app, der effektivt kan fjerne bjarne riis fra kommentatorsporet...?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af UdAfBusken
Klassement: Nibali snupper 15 sekunder på Contador der klarer stigningen ringest. Quintana og Froome kommer ind et sted der imellem.


Det tror jeg ikke på. Nibali er, sammen med Quintana, den klart mindst eksplosive klatrer af de fire. Han har heller aldrig lavet nogle specielt gode resultater i Fleche Wallone, hans bedste resultat er vist en 11.-12. plads. Der er selvfølgelig en ubekendt ift. Contadors form, men jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at Contador taber 15 sekunder til Nibali på Muren.

Jeg tror, at vi får nogle meget små tidsforskelle blandt de 4, jeg tror maks der kommer til at være 7-8 sekunder fra den bedste af de 4 til den dårligste.
Skrevet af Gaggen25
Jeg tror jeg prøver mig med TV2´s kommentatorspor så. Tak for tip!

Jeg har en ide om at det er for tidligt i touren til at Contador har formen til at grave dybt og accelerere opad. Froome er vel som sådan heller ikke kendt for at være god til at accelerere opad så måske du har ret i at tidstabene for favoritterne ikke vil være så store igen. 15 sekunder var måske også en form for maksimum.
Der er hvertfald rigeligt med spændende scenarier at følge med i på dagens etape.
123
Skrevet af SotD
Er den for stejl for Sagan?

Han ser god ud, og kan jo også godt køre opad, men Muren er normalt ikke helt hans terræn.


Jeg tror ikke han vinder, men jeg har ham i top 10. Han kommer til at køre efter den grønne trøje, så han skal holde sig til de dage hvor hans sprinterkonkurrenter ikke gør, Contador kommer også til at køre fint i dag tror jeg.

Valverde, Purito og Dan Martin er mine favoritter med Simon Gerrans, Michael Albasini og klassementrytterne (Contador, Nibali, Froome mfl.) som outsidere.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Jeg er uenig i betragtningen af, at Froome ikke er god til at accelerere opad. Jeg tror man skal passe på med at dømme ham på hans stil, for det ser ganske vist særpræget ud, når han accelererer, men han har det med at komme fremover stepperne. Tænk blandt andet tilbage på hans etapesejr på Planche de Belles Filles i Touren 2012 og sjette etape af vueltaen samme år, hvor han på en lignende afslutning fuldstændig ødelægger Contador og Valverde, men til gengæld ikke formår at slå Rodríguez.

Så for mig at se er han den af de fire store, som etapen i dag ligger bedst til.
Skrevet af Seifert
Var det Brian Holm der sagde den anden dag at han ikke håbede Froome ville vinde, da han ligner Frank Hvam når han cykler.
Skrevet af UdAfBusken
Er det ikke lidt en skrøne, at Froome ikke er eksplosiv, som er opstået pga. af Skys kørestil med et højt, jævnt tempo fra bunden af stigningerne? Når han er på toppen plejer han at kunne lave nogle voldsomme accelerationer, selvom han selvfølgelig ikke har et monsterhug som Purito fx.

Desuden plejer Froome at være meget stærk på stejle procenter, hvor hans høje kadence virker ganske effektivt. Jeg tror ikke, at han bliver den af favoritterne, der får det sværest.
Skrevet af SotD
Nej jeg ser bestemt heller ikke Froome, som en der får store problemer. I det hele taget har jeg svært ved at se Nibali, Froome, Contador og Quintana gøre noget særligt overfor hinanden. Der er måske 5-6 sekunder imellem den bedste, og den svageste i dag, men det kan ligeså vel skyldes dårlig placering eller lign.

Af "favoritterne" ser jeg det mest sandsynligt at dagens etape kommer til at gøre ondt på Tejay van Garderen.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Van Garderen var næstforreste mand på en lignende stigning i Sheffield sidste år. Derudover har han vel et af de to eller tre bedste hold til selve indkørslen.

Jeg tror Pinot får det svært. Og potentielt også Quintana.

Første mand på stigningen i Sheffield var i øvrigt Froome.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Narildsen
For SATAN et styrt!
Skrevet af B4Ev.2
Kæmpe styrt!

Cancellara er nede. Tom Dumolin er nede. Rui Costa lige så. Så voldsomt ud.
Skrevet af Goikoetxea
Også lige i nyhederne..
Wise Men Say...
Skrevet af peanuts
shit det har gjort nas på en del, er simpelthen så imponeret over at de rejser sig igen og sætter sig op på cyklen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af SotD
Jeg synes dog ikke man helt kan sammenligne Sheffield etapen med den i dag. Der var 4km flad/nedkørsel vej (så vidt jeg husker) fra toppen til målet. I dag rammer vi målstregen på toppen, så der vil være endnu mere tryk på, hvor nogle i Sheffield var OK med at smide 3-4 sekunder på toppen, fordi de kunne hente dem nedad.

Jeg tænker også at Pinot kan få det svært.

Jeg tror at de klassementfolk, som kommer til at gøre det bedst i dag er Mollema, Bardet, Nibali og Froome, med Contador lige bagefter (eller sammen med dem).
Silkeborg IF
Skrevet af B4Ev.2
Ret meget kaos lige nu. Rytterne er godt nok utilfredse med, at de har neutraliseret løbet..
Skrevet af Il_Preferito
Dumoulin er udgået.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Arnenugacream
Det er jo helt ude i hampen det der. Skal de så til det ved alle styrt fremover? Hvor mange og hvor slemt skal det til før at de gør/ikke gør? Det er jo helt absurd.
Skrevet af Ayatollah Risager , moderator
Jørgen Leth skal nok få afleveret en gedigen sviner.
Skrevet af repos
Tosset at neutralisere løbet. Styrt er en del af gamet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Gerrans også ude... Dyr dag for mit managerhold.

EDIT:

Ten Dam, Bonnet også ude - Mindre vigtige ryttere dog.
Silkeborg IF
annonce
0