Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NerminJ
Bliver noget af en etape i morgen, mon ikke Nibali og company overvejer mulighederne om at hente noget tid ind på en mand som Contador, de gjorde det så smukt sidste år hvor jeg mener de hentede næsten 3 minutter på ham så i morgen kunne det godt gå hen og blive særlig intressant.

Skrevet af TheRedScouser
Det er mere end alarmerende, at Contador blev sat så eftertrykkeligt på plads i går. Han mister altså 24 sekunder på hvad? 5-600 meter? Hvis han skal vinde, så skal han selvfølgelig slå den bedste, men jeg undrer mig over, at han altid går så dybt for derefter at eksplodere. Havde han kørt lidt mere konservativt, så ville han osse kunne begrænse tidstabet. I giroen var han milevidt fra hans 2014 form, og etapen i går gav bestemt ikke håb om bedre form. Jeg håber selvfølgelig stadig på ham, men jeg tror ikke på ham. Froome har vild power, og er det tørvejr i dag, så tror jeg sagtens, at han kan sætte både Contador og Quintana fra hjul.

Jeg kan godt lide Froome - i hvert fald mere end jeg kan lide Quintana og Nibali, så viser det sig, ar Contador er dårligere end Quintana og Nobali over tre uger, så håber jeg Froome tager den.
Skrevet af hjst
Jeg kommer lige med endnu et af mine længere poststage-indlæg - det kommer ikke til at ske hver dag (så højtideligt tager jeg heller ikke mine korrespondentbeføjelser), men ovenpå så kontroversielle etaper som i dag må det være på sin plads.


Bliv bare ved med det, korte som længere indlæg er yderst læseværdige og informerende.

og der kunne ikke rejses tvivl om en eventuel tidsforskel mellem udbrud og felt, der skulle forsøges holdt på samme størrelse før og efter neutraliseringsperioden
.

Jeg synes det var OK at neutralisere løbet efter styrtet, men sidst jeg så var de 4 udbrydere 2½ minut foran. Hvorfor kunne etapen ikke genoptages ved at de 4 fik lov at køre 2½ minut inden resten af feltet fik lov at fortsætte. Ikke at det ville have haft betydning for slutresultatet tror jeg.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af SotD
Pinot skulle åbenbart have været nærmest i chok ovenpå gårsdagens styrt, hvor Bonnet styrtede lige for næse af ham. Han mente selv at det var årsagen til at han blev sat. Benene stoppede bare med at fungere derefter - Som han selv sagde.

Det, kombineret med skidt kørsel og andre nærmest demotiverede udtalelser om dagens etape, så skal vi nok ikke for alvor forvente at se ham i klassementskampen. Jeg tænker at han måske sadler om og går efter etapesejre og måske bjergkonkurrencen. For man må også formode at de, på holdtidskørslen, vil blive sat yderligere tilbage.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
De blev hentet lige omkring styrtet, så de var ikke ofre for neutraliseringen.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg må også hellere tage min korrespondenttitel seriøst og komme i gang med Orica og Sky.

Hos Orica udviklede etapen i går sig til lidt af et mareridt. Taktikken var at køre en art sprinttog for Albasini, der så selv skulle trykke den sidste kilometer ud på Mur de Huy. Den plan blev eftertrykkeligt spoleret, da halvdelen af holdet røg på røven i det store styrt. Man mistede Simon Gerrans og Daryl Impey, ligesom især Bling Matthews var ilde tilredt. Derudover røg Alba også selv en tur i asfalten og kunne ikke gøre noget, da favoritterne kørte stærkt. Unge Simon Yates fik dog hevet en ottendeplads hjem og det endda selvom han havde været nede.

I dag handler alt så bare om at overleve uden flere uheld, da man ganske simpelt ikke har folk til etapen.

Hos Sky blev dagen i går det stik modsatte. Chris Froome var markant bedre end konkurrenterne til den samlede sejr og selvom det kun var én kilometer, blev der sendt et tydeligt signal. Froome klatrer - eftersigende - bedre end nogensinde, allerbedst illustreret ved, at der florerer rygter om en træningsindsats, hvor han i et mindre interval, skulle have kysset 7 w/kg-grænsen. Det er ekstremt og er meget mere end da han vandt Touren i 2013. Han kan dog så, som naturlig konsekvens, det er klart, ikke længere køre ligeså stærkt på enkeltstarterne. Planen var også at Geraint Thomas og Wout Poels ville få lov at gå efter deres egen chance, men efter styrtet tog man ingen chancer og G ofrede sin egen mulighed for Froome, da feltet skulle køres ind på Mur de Huy.

I dag bliver så den første rigtige d-dag for Sky og Froome. Uden dårligt vejr, vil det være min påstand at brostene ikke er specielt farlige. Pavéerne er relativt uskyldige (med undtagelse af en) og med Rowe, Stannard og G burde der være beskyttelse nok. Det hjælper så selvfølgelig ikke, hvis Froome ikke kan følge med alligevel, men han virker aggressiv og meget velkørende, så jeg tror faktisk han overlever uden de store ridser i lakken. Af samme årsag, kunne jeg også godt forestille mig at G eller måske Stannard fik fri til at køre sin egen chance.
Derudover er man interesseret i at smide trøjen, så kunne man få Sagan eller Greg van Avermaet afsted uden deres respektive kaptajner, bliver man ekstra glad.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af hjst
De blev hentet lige omkring styrtet, så de var ikke ofre for neutraliseringen


Tak, så er det på plads og jeg "rest my case" :)

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af repos
Contador ligner pt. den fjerbedste af de fire forhåndsfavoritter. Froome ligner klart den stærkeste, men meget kan jo ændre sig.
En enkelt rengvejrsdag i bjergene, hvor der bliver kørt fuld gas nedad, vil sagtens kunne ryste Froome.

Pinot lignede ellers på forhånd en rytter, der skulle tages meget alvorligt, men jeg tror også, han sadler om, og måske går efter bjergtrøjen og etapesejre. Det betyder således nok også, at han kører sig ud af klassementet i dag.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Gaggen25
Er det ikke nærmere Quintana der ligner den 4 bedste? Det er selvfølgelig meget tidligt og vi får jo nok først det rigtige svar når vi rammer en 10km stigning hvor de for alvor kan udfordre hinanden, men so far synes jeg han har set noget dvask ud.
Jeg tillader mig at være lidt kritisk på Contadors kørsel igår. Jeg synes nogle gange han går med på lidt for mange angreb han tydeligvis ikke magter. Han burde have ladet froome køre og så bare have kørt sin egen stigning. Istedet går han totalt død til sidst og taber mere end nødvendigt. Sekunderne er selvfølgelig ikke det væsentligste, men hvis han skal ende i top 3 i den samlede stilling skal han ikke gå med på angreb han ikke har kræfterne til.

OT: Jeg fatter stadig ikke hvordan den TV2 cykel app virker. Hvordan får jeg lyd på skidtet? Jeg går ind på etapen og åbner menuen oppe til højre hvorefter jeg kan slå kommentatorlyd til/fra. Men der sker så absolut ingenting. Skal man være med på TV2 play før den duer?
123
Skrevet af repos
Jeg har Quintana som Froomes nærmeste konkurrent. Hans forberedelser har været lige efter bogen, og han sad jo også fornuftigt i går.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Halil
Quintana er allerede 1.56 efter Froome, så det giver grundlag for noget meget sjov kørsel i bjergene fra Movistars side.

Froome skal ikke have for meget tid, med de måder han kan køre bjerge på. Froome kan køre et bjerg efter en computer og det sætter visse begrænsninger for, hvor meget tid de andre kan nuppe fra ham. Med mindre selvfølgelig de kan køre voldsomt meget stærkere end Froome. Det virker dog ikke videre sandsynligt med den form Froome virker til at være i.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Lassenftw
Det er også lidt tidligt at afskrive Contador. Kommer han sikkert igennem idag, så skal man nok ikke udelukke at han vågner op senere. Formkurven vil nok naturligt se anderledes ud end de andre favoritters, når han kørte giro, og de andre ikke har kørt nogen løb som varer længere end 7-8 dage.
Skrevet af repos
Han virker bare ikke overbevisende, og det gjorde han egentlig heller ikke i Giroen, hvor konkurrencen var en klasse ringere. Giroen må sidde i benene på ham, hvorimod de tre øvrige favoritter har forberedt sig optimalt.

Jeg spår Contador en særdeles vanskelig Tour, og han bliver den første af favoritterne, der bliver sat i bjergene. Når Froome og Quintana for alvor accelererer, så tvivler jeg på, Contador kan svare igen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Helt enig repos. Contador som vinder af Touren virker særdeles urealistisk. Quintana vil jeg dog ikke afskrive endnu. Medmindre han smider yderligere to minutter i dag, så er han absolut også min favorit til at være Froomes værste rival.

Nibali er et stort spørgsmålstegn for mig. Jeg tror han tager en podieplads, men hvor højt oppe ad trinnet det synes jeg er svært at svare på.
Silkeborg IF
Skrevet af Lassenftw
Han har kørt de sidste 2 grand tours midtover. Så er det vel lidt tidligt at udelukke ham, selvom han da klart har brugt flere kræfter end de andre. Froome får alle det nok svært med, men Nibali og Quintana tror jeg han har en god chance for at køre fra. Contador kender sin egen krop bedre end nogen anden, og han er altså også en snu ræv.
Skrevet af Hicks
Det er alt alt for tidligt at afskrive Contador. Også selvom det ikke så godt ud igår. Jeg tror såmænd heller ikke på han kan lave the double, men at sende ham helt ud i mørket pba én stigning, er alligevel i overkanten. Jeg har slet ikke set nok, af de store favoritter, til at konkludere andet end at Froome umiddelbart ser stærkest ud.
Skrevet af UdAfBusken
Astana har fået Westra med i udbrud, så det tyder på, at de har en plan om at vinde noget tid tilbage i dag.

Desuden skulle det have regnet lidt i Cambrai, og det er ikke udelukket, at vi får nogle småglatte brosten.
Skrevet af repos
Det er jo heller ikke pga en stigning, jeg afskriver ham. Det bør vel også fremgå af mit indlæg. De øvrige møder op med optimal forberedelse, medens han møder op med at kørt Giroen for fuld udblæsning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hicks
Nu gik mit indlæg ikke så meget på dit indlæg, som på SotD´s, der mener det er særdeles urealistisk at Contador tager Touren. Det mener jeg ikke, selvom jeg deler dine synspunkter vedr. forberedelse. Forberedelserne er grunden til at jeg ikke tror på Contador som vinder, men den måde han har kørt på i giroen og indtil nu i Touren, er altså ikke nok, i min bog, til at afskrive ham. Contador er, udover at være en fantastisk rytter, også en snu rad, der kan tage tid på sine konkurrenter, steder man ikke forventer det. At afskrive ham helt synes jeg er at gå en tand for langt.
Skrevet af Lassenftw
Jeg vil ihvertfald ikke udelukke at vi hører Rolf kommentere på Contador om et par uger i stil med: "Nøøøjøjøjøjøj, hvor ser han stærk ud" :)
annonce
0