Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Vi debatterer da altid sådan her, os to? Jeg kan ikke huske vi har kaldt hinanden noget grimt.


Enig enig. Det var heller ikke myntet på dig. Det er mere, at der ofte kommer nogle meget hårde kommentarer når folk er uenige. Og det er fair nok, men det er sgu lidt sjovere når man kan snakke sådan her.

Jeg forstår ikke din pointe så. Du mener det er urealistisk at han vinder, slut færdig?


Nej, jeg mener ikke at det er urealistisk at han vinder Giro/Tour doublen. Eller Tour/Vuelta for den sags skyld. Jeg mener blot at det er urealistisk at han gør det i år, ganske enkelt fordi der findes 3 andre på samme niveau, som har forberedt sig 100% på Touren. Der er så at sige ulige forhold for rytterne i år. Havde det nu været et år hvor der kun var Andy Schleck som konkurrent, så kunne man sagtens forestille sig at det kunne lade sig gøre. Eller hvis Froome gik hårdt efter Giroen, eller havde haft et hårdt ardennerprogram også, som eksempelvis Valverde. Hvis Quintana havde en målsætning om at være 100% i Vueltaen og derfor havde trænet lidt forkert/prioriteret skævt.

Jeg mener ikke at det er realistisk at tro Contador kan skubbe alle tre hovedkonkurrenter væk på et år hvor han har kørt et langt hårdere program end de andre, og de andre udelukkende satser på Tour de France i år. I hvert fald indtil videre. Jeg ser det bestemt ikke som utænkeligt at han ender foran én af dem, og måske han også kan møve sig foran to, men at han skulle have en realistisk chance for at slå dem alle, det ser jeg ganske enkelt ikke ske.

Hvad så med rytternes styrke? Var det bare fyld?


Det her forstår jeg ikke helt.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
I øvrigt sjovt med Sagans lille opfordring til at sprinterne bare skulle køre videre, og Greipel, der ikke opfangede joken.


Ja, Degenkolb var noget kvikkere til at fange den. Coquard virkede bare død, så han registrerede ingenting.
Silkeborg IF
Skrevet af Lassenftw
Okay, men lad os bare konkludere at det kun er de største legender som kan gøre sådan noget :)
Og ja, det var sgu ret sjovt med sagan før, haha :)
Skrevet af tobi
I øvrigt kan man notere sig at Kristoff og Bouhanni allerede, lidt vattet synes jeg nok, tilsyneladende har opgivet pointkonkurrencen.
Skrevet af Fussbal 4ever
Kristoff kunne vel godt gå efter sejren idag, han er ikke den værste på brosten.
Skrevet af SotD
I øvrigt kan man notere sig at Kristoff og Bouhanni allerede, lidt vattet synes jeg nok, tilsyneladende har opgivet pointkonkurrencen.


Bouhanni havde aldrig vundet den alligevel, men jeg forstår ikke at Kristoff ikke går efter den. Det er absolut ikke sikkert at hverken Cavendish eller Greipel kommer til Paris, selvom det da er forventeligt. Men at slå Sagan, som delvist skal passe på Contador og Degenkolb - Det burde altså kunne lade sig gøre hvis Kristoff er i top gear. Han var "kun" 38 point efter Sagan inden i dag.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Hvis Bouhanni ikke havde haft så mange uheld ville han have været en af mine allerstørste favoritter. Både fordi han næsten er lige så hurtig som Cavendish og Greipel, men også fordi han er ganske habil til at køre på stigninger.

At Kristoff uden tvivl går efter etapen, behøver ikke forhindre ham i, i det mindste at tage de point, der blev tilbage efter de andre sprintere. Det kan ikke ligefrem være den store overanstrengelse.
Skrevet af Il_Preferito
Kristoff opgav efter han ikke fik point på 2. etape.

Han satser på i dag og på at de andre sprintere er fladere i de næste uger, hvor han måske kan komme med hjem på en eller to etaper.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det bliver rigtig spændende cykelløb de sidste 40km. Ren panik fra nogle, mens andre vil forsøge at bruge panikken til at få sig et historisk resultat. Jeg har Vanmarcke som vinder i dag, han ser skarp ud. Rent økonomisk for mit vedkommende skal det dog helst være Elmiger.
Silkeborg IF
Skrevet af B4Ev.2
Lille moment fra Nibali af. Sagan passer godt på Contador.
Skrevet af UdAfBusken
Nibali er fremragende.

Sagan gør det glimrende for Contador, som ser lidt presset ud.
Skrevet af Hicks
SotD

Hehe, det er rigtigt. Der bliver uddelt nogle håndmadder herinde, fra tid til anden.

Jeg forstår dit synspunkt. Og jeg er enig i din analyse, men ikke enig i sin konklusion omend jeg heller ikke anser en Contador sejr for særlig sansynlig. Det sidste jeg skrev omkring rytternes indbyrdes forhold, var bare et opklarende spørgsmål.
Skrevet af Il_Preferito
BMC har godt nok et frygteligt godt hold. Det er den lækre Cadel Evans-opskrift de bruger igen i dag.

Spørgsmålet er hvor meget de kan hjælpe Tejay, når det bliver tid til bjerge, men man kunne nok også argumentere for, at det ikke får den store betydning.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Hvorfor må lotto køre i gule trøjer?

Irriterende.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af SotD
Rohan Dennis er vel hæderlig opad er han ikke? Altså som i, at han bør sidde med indtil sidste bjerg, hvor hjælpen måske ikke er helt så vigtig...

De er dog rigtigt nok eminente i dag. Greg van Avermaet må frygtelig gerne vinde og tage gult i dag. Daniel Oss er også for sej.
Silkeborg IF
Skrevet af Sir , moderator
De får godt nok blæst en stemning op de tre gutter der kommenterer
Dette er en signatur.
Skrevet af UdAfBusken
Froome lidt i vanskeligheder, men stadig helt med fremme.

Astana er vilde, men de skal holde trykket nu.
Skrevet af Lassenftw
Contador ser da ikke mere presset ud end de andre. Han sidder stort set hele tiden fremme
Skrevet af UdAfBusken
Det er nu også en halv times tid siden jeg skrev det. Der hang han lidt efter Froome og Nibali.
Skrevet af Lassenftw
Det var heller ikke en kommentar møntet på dig eller nogen andre herinde. Men der har jo da været lidt tvivl om han kan noget på nuværende tidspunkt :)
annonce
0