Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af anonymbruger
Meget mærkelig afslutning.
Hvorfor kan Tony Martin nu ikke sidde ordentligt på en cykel mere?
Hvorfor stopper Sagan op?
Idioter.
Skrevet af BoKa
Udemærket etape for mit vedkommende. Nr. 2-8 plus Trentin.

Men vildt nok at Stybar vinder. Mig en gåde hvordan han slipper væk så let.
104 års tradition- Bayer 04 Leverkusen, Die Werkself
Skrevet af Lentini
Tak AA, jeg troede sgu ikke de blev noteret for samme tid op af en stigning.

Hvad hvis de var styrtet op af Mur de Huy? Synes sgu det er lidt tricky.

Jeg syns den er svær fra Sagan, fordi han skal godt nok holde en spurt kørende langt udefra.
Skrevet af maarkap
Min dag var nu også okay, den eneste jeg ikke havde i top 7, var Coquard, men det irritere mig lidt at jeg endte med at bytte Simon ud med Pantano.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
Men bliver alle noterer for samme tid når det er på en stigning?


På Letour.fr er Tony Martin stadigvæk i gult.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Stigningen var ikke kategoriseret, så de bør få samme tid.

Jeg synes, at Sagans kørsel i situationen er helt fin. Han skal ikke risikere at ende som Cancellara for et par år siden, hvor alle ville sidde i hjulet på ham, men ingen ville hjælpe ham, netop fordi han ofte fortsatte selvom han havde et par stykker med på slæb. Havde Sagan lukket Stybar, er det tvivlsomt, om han havde vundet spurten. Det er dog rigtig ærgerligt, at han ikke lige havde en holdkammerat eller to til at hjælpe sig, for han er vitterligt tilbage på toppen af sit niveau.
Skrevet af UdAfBusken
-
Skrevet af maarkap
Sagan er i øvrigt kun 3 point efter Greipel nu. Men Greipel ender vel med at øge forspringet imorgen.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
Sagan er i øvrigt kun 3 point efter Greipel nu. Men Greipel ender vel med at øge forspringet imorgen.


Ja, det må man stærkt gå ud fra. Sagan kan muligvis tage den på 8. etape, men derfra er der langt til at Sagan igen kan gøre noget, og så henter Greipel stille og roligt ind via de indlagte spurter.

Fedt, at der rent faktisk er spænding om trøjen for en sjælden gangs skyld.

I morgen tager Cavendish sin sejr. Det ville passe godt, at sige farvel til Tony på den måde (selvom holdet også vandt i dag).
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Nå, Tony Martin er endegyldigt meldt ude af Touren. Han har brækket kravebenet flere steder, og der skulle akut lægebehandling til, så han ikke kan starte i morgen og symbolsk køre de første par kilometer. Der er altså ingen i gult i morgen, hvilket er en meget stor sjældenhed i Tour-sammenhæng.

Det var godt nok også noget af et styrt, rent navnemæssigt i hvert fald, som der Panzerwagen var ansvarlig for. Udover ham selv, var fem ryttere involveret: Barguil, Tejay, Froome, Nibali og Quintana. Heldigvis var der ikke andre, der kom til skade end Tony.

Til gengæld skabte episoden en del polemik, da Nibali af uransaglige årsager opfattede situationen som værende Froomes skyld, hvilket Froome fandt ud af. Herpå gik han direkte ind i Astana-bussen og så episoden sammen med Nibali, der fik sagt undskyld, og hele situationen endte i nogenlunde fordragelighed. Men temperamenterne skulle have været ret højt oppe at ringe umiddelbart efter etapen.

Fra FDJ-lejren er der absolut intet at berette. Démare var ikke at se i finalen og Pinot var for første gang i løbet ikke i problemer på noget tidspunkt i løbet af etapen (udover enkeltstarten).

Hos Movistar havde man en relativt stille dag, hvor begge kaptajner dog var i asfalten. Quintana var som nævnt involveret i styrtet til sidst, men slog kun sin underarm lidt, mens Valverde åbenbart gled i noget grus, da han skulle tilbage på sin cykel efter en tissepause. Så det var et styrt, der foregik til fods og han har naturligvis heller ikke lidt den store overlast.

Alex Dowsett havde en noget bedre dag i dag end i går, og på sin Twitter er han så beskeden at benævne sin situation som intet mindre end det største comeback i cykelsportens historie.

På Tinkoff er der stadig fred og fordragelighed, men det siger også en del om Sagans gemyt. Havde han været en mere polemisk karakter er der ingen tvivl om, at der ville have været en vis bitterhed over, at han ikke bare fik en holdkammerat stillet til rådighed i finalen. Det er jo netop på en etape som i dag, hvor en sådan disposition nærmest ville resultere i en gratis etapesejr, da Sagan er i fuldstændig uforlignelig form. Og det eneste der kunne gå galt, gik galt. Stybar angreb, og da Barguil var styrtet, havde Degenkolb ikke nogen til at holde sammen på feltet og sikre massespurten. Det betød at alle kiggede på Sagan, men han havde trods alt ikke tænkt sig at køre leadout for alle de andre sprintere, da han også tænker på pointkonkurrencen.

Men der er det jo så, at en stærk hjælperytter ville kunne have gjort forskellen og sikret den massespurt, som Sagan så garanteret ville have vundet. Og det havde nok ikke kostet mange kræfter for pågældende hjælperytter i det lange løb, så jeg synes det er en krystalklar fejl man begik i dag, og jeg synes næsten ikke man kan være det bekendt overfor Sagan, når han nu viser sig så loyal, som tilfældet er.

I morgen stiger opløbet en lille smule, og han har muligheden for en etapesejr igen. Denne gang bliver det dog en medvindsspurt, så han bliver nødt til at positionere sig bedre end han gjorde i går og han er selvfølgelig ikke ligeså soleklar favorit, som han var i dag. Til gengæld begynder han også stille og roligt at nærme sig den gule trøje, men om han får muligheden for at tage den afhænger meget af hans opkørsel af Mûr de Bretagne i overmorgen.
Skrevet af SotD
Godt indspark.

Hvor hård er Mur de Bretagne? Jeg har virkelig svært ved at vurdere den. Er det samme "suspects" som i dag? Eller skal vi forvente at Kristoff/Degenkolb ryger fra, som minimum? Jeg tænker, at den selvfølgelig ligger godt til Stybar (igen), men også Gallopin, Greg van Avermaet og Boasson Hagen.

Jeg kan dog slet slet ikke vurdere om den er så hård, at vi primært skal skele til 3 etape, eller hvad vi skal.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Den er væsentligt hårdere end i dag, og jeg tror helt sikkert man kan afskrive Degenkolb og især Kristoff, der slet ikke havde noget at spurte med i dag efter stigningen.

De kørte den sidst i 2011, hvor Evans vandt foran Contador, Vinokourov, Urán og Gilbert. Bemærk især, at det jo altså var i Gilberts jubelår, og at han alligevel ikke formåede at vinde på den. Til gengæld blev Hushovd nummer seks og forsvarede mod alle odds sin førertrøje, så jeg har også lidt svært ved at greje den.

Modsat Mur de Huy flader den dog noget ud på den sidste kilometer, og jeg tror godt Sagan kan få sig slæbt med op, men den bliver nok endnu sværere at kontrollere for ham end i dag. Jeg tror umiddelbart den er for hård til Boasson Hagen og måske også Stybar. Van Avermaet, Gallopin og Valverde er nok gode bud sammen med Sagan.
Skrevet af B4Ev.2
Sagan bliver vel nummer 2. Så er den kaldt.
Skrevet af tobi
I øvrigt så var det lettere komisk, at Rolf ikke kunne kende Stybar i finalen, når han nu aldrig forsømmer en mulighed for at fortælle hvor genial en cykelrytter han synes, han er.
Skrevet af UdAfBusken
Til Rolfs forsvar ved jeg sige, at jeg faktisk heller ikke kunne se, at det var Stybar. Det gik jeg dog ud fra, da Etixx ikke rigtig har andre ryttere med, der kan lave det nummer (jo, Kwiat, men han er jo ikke så sindssygt svær at kende). Det skal dog siges, at jeg så etapen på et stream af tvivlsom kvalitet.
Skrevet af tobi
Så kommer jeg med en lille hjælp til fremover: Stybar kører i røde sko. Det er med at finde de små ting.
Skrevet af UdAfBusken
Stybar plejer at være ganske nem at kende på sin statur og stil på cyklen, synes jeg. Af en eller anden grund syntes jeg bare, at han så for langlemmet ud, da han tonsede op over bakken.
Skrevet af SotD
Jeg var nu heller ikke synderligt i tvivl om at det var Stybar, men de gjorde mig i tvivl, og jeg nåede, kortvarigt, at sidde og juble over mit Tour hold, indtil jeg blev bekræftet i at det var Stybar. Havde det været Trentin havde mit hold været fænomenalt :)
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Jeg er, ligesom Rolf, stor fan af Stybar. Han er blændende og kan gøre sig gældende i mange slags løb. Fornem sejr igår, og Sagan kunne ikke gøre så meget andet. Han skulle selvfølgelig ikke trække hele dynen op til Stybar, og derefter blive overspurtet. Desuden er Sagan og Stybar vist gode venner, og man ser jo ofte, at man på tværs af hold tøver en anelse i sådanne situationer.

Sagan skal nok få sin sejr på et tidspunkt, og mon ikke han går efter den grønne trøje, da han i langt højere grad end Greipel kan ramme noget fornuftigt på mellemetaperne. Selv i bjergene kan Sagan sagtens ramme et udbrud og køre points hjem her.

Lige nu er spørgsmålet, om han også øjner den gule trøje. Han har 15 sekunder op til Froome, og med to etaper til holdtidskørslen, så har han en smule travlt med at få hentet bonussekunder.

Jeg tvivler på, at Tinkoff-Saxo kan bide skeer med SKY på holdtidskørslen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Jeg har, omvendt, Tinkoff-Saxo som favorit sammen med BMC på holdtidskørslen. Så jeg tænker at vi får Sagan eller van Avermaet i gult.

EDIT: Selvfølgelig forudsat at de som minimum ikke taber tid på 8. etape - Og gerne begge tager nogle få sekunder fra Froome...
Silkeborg IF
annonce
0