Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Ja, det bliver sgu nok close call på holdtidskørslen. Astana ser også fornuftige ud med trækdyr som Boom, Westra og Grivko.

Det må blive afgjort mellem SKY, Astana, Tinkoff og BMC.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Episk.Bold
Jeg vil lige tilføje til tobi´s ellers glimrende holdgennemgang, at Pinot åbenbart har været ramt af bronkitis de sidste fire dage, hvilket har været med til at svække ham. Modsat når Froome har haft det, så kan Pinot ikke blive behandlet med kortikoider pga. MPCC regelsæt som FDJ følger.
Atl. Madrid siden Christian Vieri
Skrevet af SotD
Ja, det bliver sgu nok close call på holdtidskørslen. Astana ser også fornuftige ud med trækdyr som Boom, Westra og Grivko.

Det må blive afgjort mellem SKY, Astana, Tinkoff og BMC.


I tilfælde af at Alex Dowsett bliver ordentlig klar, så står Movistar også ret skarpt. Holdtidskørslen er en noget bumlet affære med en del stigninger.

Skal man tillægge 1 etape nogen værdi så ser holdenes bedste 5 kort (som stadigvæk er med) således ud:

BMC (1, 20, 24, 38, 59)
Movistar (6, 8, 13, 41, 43)
Tinkoff-Saxo (19, 34, 46, 63, 111)
Team SKY (12, 21, 39, 62, 65)
Astana (22, 23, 27, 30, 45)

Her skal man lige bemærke at nr. 2, 3 og 4 fra enkeltstarten altså alle er udgået.

Udover nævnte hold, så tænker jeg også at Lotto-NL bør kunne sparke godt til den. Alle deres "GC ryttere" er nogenlunde habile mod uret og deres fem bedste (det var i Holland, I know) blev 5, 9, 11, 31, 36.

Astana er det hold, som er tættest på hinanden. De lå med 12 sekunder fra deres nr. 1 til nr. 5, om det er noget de har trænet for at kende deres Watt tal ved jeg ikke, men jeg kan spekulere i hvad som helst :)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
20km til mål... Så må vi se om Cannonball, langt om længe, skal have sin Tour etape.
Silkeborg IF
Skrevet af Seifert
Hvad var grunden til Kittel ikke kom med ?
Skrevet af SotD
Hvad var grunden til Kittel ikke kom med ?


Han styrtede for en rum tid siden, og er mentalt ikke ovenpå af hvad jeg har hørt.
Silkeborg IF
Skrevet af Jirya
Hvis du bruger 1. etape som pejlemærke bør Lotto vel næsten være favorit til sejren?
Skrevet af SotD
Hvis du bruger 1. etape som pejlemærke bør Lotto vel næsten være favorit til sejren?


Dem har jeg da også nævnt i mit indlæg.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Luca Paolini er testet positiv for kokain (!!) og bliver smidt ud af løbet. Jeg er uden ord for hvor uprofessionel en handling det er - især med tanke på at han har en holdkaptajn, der i forvejen står til at tabe tid på holdtidskørsel. Men det kan jo selvfølgelig være han spiste et bolche han fik af sin svigermor, eller hvordan de plejer at dreje den.
Skrevet af SotD
Haha hvor sjovt... Det er godt at Purito allerede har vundet en etape, så der er bare lidt ro på gemakkerne, ellers havde det været et helt igennem horribelt Tour de France de for Katusha.

Så må vi se om Purito tager en sejr mere i morgen. Sidst der blev kørt Mur de Bretagne angreb de store fra 1,5km ude, det tror jeg ikke kommer til at ske i morgen. Jeg tror de sparer kræfterne til holdtidskørslen og så bliver det i stedet skud fra de næststærkeste som Gallopin, Stybar og hvad de nu hedder...
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Jeg vil gerne komme med en kærlighedserklæring til Sagan. Hvis man jeg ikke syntes han var lidt sej i forvejen, så gør jeg det fanme efter de første syv etaper. Manden kører konstant topplaceringer hjem, uden hjælp fra en eneste holdkammerat, men der hvor jeg blev endelig imponeret var da han redder Contadors røv på brostens etapen og stadig spurter en tredje plads hjem. Hans gennemsnits placering efter de første 7 etaper, er 8,3. Det er altså imponerende med så forskellige afslutninger og en enkeltstart. Til sammenligning er den anden bedste målt på gennemsnits placeringer, Van Avermaet, som ligger på 14,7.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
Det er dog ikke overraskende, og slet ikke at det er de to der holder så højt et snit. Jeg vil tro at Gallopin også ligger godt til på den "liste" selvom han tre gange har været anden violin med Greipel på holdet.

Sagan er og bliver for sej. De kan kaste hvad de vil efter ham, og han skal nok løse det alligevel.

I forhold til dagens etape forventer jeg i øvrigt at et udbrud kører hjem. Der er ikke interesse nok for klassementholdene når holdtidskørslen er i morgen. Så mon ikke vi får et temmelig stort udbrud (7-10 mand) afsted i dag, med en vinder som ovenikøbet kan gå i gult. Jeg gætter på Gallopin eller Bakelants hvis det skal blive til gult. Stybar skal nok passe på Uran, ellers var han også et godt bud. Af andre bud kan nævnes S. Yates, Vuillermoz, Gautier, Boasson Hagen, Sepulveda og Arredondo. Der er selvfølgelig et hav af mulige vindere, men det er dem jeg tror mest på. Gallopin er dog min store favorit.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Det endte med, at kun fire ryttere kom i udbrud - Sylvain Chavanel, Huzarski, Perichon og Sicard - så det er ikke sikkert, at det ender med at blive afgjort mellem udbryderne. Men nu må vi se, om nogen har lyst til at jage dem. Mon ikke Lotto-Soudal og Cannondale kunne tænkes at gøre det?
Skrevet af Halil
Luca Paolini på kokain.

Det giver sgu ikke rigtigt mening i en cykelsammenhæng.

Han kan vel mere bare lige narko til fest.

Er der kommet noget frem om, hvor meget der blev fundet?

Læste, at kokain kan spores, hvis blot en person har haft en seddel med kokain på sig i hånden.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Mercenary
"Men jeg holdt jo bare en seddel med kokain for en kammerat...". :)
Lose all to save a little
Skrevet af maarkap
SotD

Gallopin er fjerde bedst med 19,7. Gesink er lidt overraskende tredje bedst, med 19,1.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af UdAfBusken
Svagt udbrud. Jeg tror nok, at feltet kører dem ind. Overraskende at se Tinkoff hjælpe til med at føre. De har vel indset, at det kan betale sig at give Sagan støtte, men overraskende, at det er dagen før holdløbet, at de vælger at gå frem. Jeg tvivler i hvert fald stærkt på, at det er fordi Contador har meldt om superben.
Skrevet af SotD
Mon ikke det handler om, at man ligeså godt kan tage en gul trøje med, hvis muligheden er der. Og selvom Contador ikke har super ben, så tror jeg bestemt at han giver det et forsøg i dag. Det gjorde han da i hvert fald i 2011.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
I 2011 var han jo heller ikke blevet sat til vægs af alle sine konkurrenter på Mur de Huy fem dage tidligere. Jeg tror helt sikkert, at vi vil se ham i en defensiv rolle.
Skrevet af UdAfBusken
Var det Vuillermoz, der lige styrtede? Ville da være typisk.
annonce
0