Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Goikoetxea
Angreb 500m før mål, de fortjener sku heller ikke at slå Froome. De er simpelthen for dårlige på alle måder.
Wise Men Say...
Skrevet af Mr_bum
Quintana har angrebet 4 gange i dag. Valverde kørte fuld gas på nedkørslen. At Froome kan sidde med er altså ikke det samme som, at man ikke har forsøgt at sætte ham af.
I øvrigt er der 3 alpe-etaper endnu til at forsøge mere
Skrevet af UdAfBusken
Valverde har forsøgt at nå det podie utallige gange og er aldrig før lykkedes. Han vil være ovenud lykkelig for tredjepladsen, og så har han jo indset, at han alligevel ikke kan røre Froome.

Quintana kører jo selvfølgelig ikke for andenpladsen, han angreb flere gange i dag ligesom han gjorde den anden dag, han har bare ikke kunnet sætte Froome. Og selvfølgelig sætter Quintana ikke alt på et bræt med et vanvittigt angreb nedad eller 100 km før mål ( selvom han jo faktisk gik med i et ryk i etapens indledning i dag), når der stadig er flere hårde bjerge tilbage.
Skrevet af Goikoetxea
"Quintana har angrebet 4 gange i dag. Valverde kørte fuld gas på nedkørslen. At Froome kan sidde med er altså ikke det samme som, at man ikke har forsøgt at sætte ham af.
I øvrigt er der 3 alpe-etaper endnu til at forsøge mere"


Når man har haft så mange problemer med at få Froome isoleret, så virker det ganske åndsvagt, at man ikke angriber noget mere på den sidste stigning. Quintana prøvede to gange, den sidste var sølle 500 meter før mål.

"Valverde har forsøgt at nå det podie utallige gange og er aldrig før lykkedes. Han vil være ovenud lykkelig for tredjepladsen, og så har han jo indset, at han alligevel ikke kan røre Froome. "

Det er jo også en ynkelig indstilling, især når han havde folk sig idag. Især for os som sidder og ser det på tv.


Wise Men Say...
Skrevet af La Mir!!
Sagan var stoppet helt op, og var frustreret på Saxo bilen, det kan godt være, han er stødt sammen med Contador. Kan man håbe på et raseri udbrud, ala den Andy Schleck lavede mod Contador, hvor Evan vandt?

De to moviestar skal bare angribe Froome på skift, men det er helt utroligt Froome ikke er mere træt, efter Quinties 3-4 angreb på ham.

Daje!
Skrevet af Gaggen25
Han kender vel bare sine begrænsninger. Det er nemt at sige at de bare skal angribe på skift men de er jo nødt til at vurdere deres kræfter.
Jeg synes Quintana kan være ovenud stolt af sin kørsel. Efter 17 etaper er det helt tydeligt at Sky og Froome var langt mere parate og simpelthen er bedre til at køre etapeløb end alle de andre. Siden etapen hvor Sky smadrede alle har favoritterne kørt relativt lige op med hinanden. Froome har selv forsøgt at angribe et par gange uden at kunne komme væk. Det tyder på at de forreste er relativt jævnbyrdige, medmindre froome selvfølgelig underpræstere med vilje for ikke at virke for suspekt. Der var et godt stykke tid op af den næstsidste stigning hvor fab 4+Valverde kørte sammen, og viste at de er de bedste.
Specielt Nibali må være irriteret over at han har planlagt sin formkurve så ringe. Han ser stærk ud, både op og ned.
Det er værd at bemærke at Geraint Thomas står med muligheden for at en samlet 4 plads. Det ville satme være noget af en bedrift hvis det skulle lykkes. Det afhænger selvfølgelig af hans arbejdsopgaver og Nibali og Contadors kørsel de næste par dage, men helt sikkert er det at han ikke bare vil acceptere at køre sig selv agterud. Han vil stå godt i billedet hvis han kan køre en top 5 plads hjem.
123
Skrevet af La Mir!!
Det skal næsten være i denne Tour, hvis Quintana skal vinde Touren, jeg tror næppe, arrangørerne nøjes med et enkelt fesent enkeltestart næste år.

Daje!
Skrevet af Mr_bum
Ja, for man kan jo bare blive ved med at angribe og angribe og angribe
Og i øvrigt tænker rytterne næppe ret meget på tv-seerne når de kører løbet. Medmindre det her rent faktisk er virkeligheden https://youtu.be/6c5FzEyuiNM?t=1018
Skrevet af Slettet(231444192811)
Froome er jo bare umenneskelig altså, man kan ikke andet end at hate en smule på den mand.

Hvis Rodgers og Contador virkelig kørte sammen på nedkørslen, så må det næsten være en rookie-mistake og så kan man da kun takke sig selv for at tabe tid i dag.
Spurs
Skrevet af Goikoetxea
"Ja, for man kan jo bare blive ved med at angribe og angribe og angribe"


Vi er flere som stadigvæk venter på de overhovedet starter.
Wise Men Say...
Skrevet af Forhammeren
Er der noget personligt mellem Conta og Valverde siden Movustar ikke lader det være SKYs opgave at køre Conta og Rodgers ind. Meget mærkværdigt hvis Quintana vil vinde.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(231444192811)
@Forhammeren

De har haft en rivalisering igennem årene + der var kun 21 sekunder mellem de to inden etapen i dag.
Spurs
Skrevet af TheRedScouser
En underlig rivalisering. Contador har alle dage været en klart bedre etapeløbsrytter, hvor Valverde er klart stærkere i endagsløb. Nu får Valverde lidt optur med en podieplads - inden han bliver sat på plads næste år igen.
Skrevet af leonardio
Forhammeren. Det er ikke første gang, jeg mindes flere tour de france, hvor movistar og især Valverde kun har haft en agenda, og det er at kører Contador ind.
Skrevet af Ferguson41
@Goikoetxea

Men når de så rent faktisk kører, er de jo dopet, er det ikke sådan det er?
Skrevet af Halil
Frank hoppede op som nr. 8 med 3 minutter ned til Mollema.

Solid dag for ham.

Udemærket dag for SKY og Movistar - Den gule trøje sidder stadig på Froome og nr. 2+3 har nu afstand til nr. 4.

Valverde må være godt tilfreds med væltepeteren Contadors tidstab.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Goikoetxea
"Men når de så rent faktisk kører, er de jo dopet, er det ikke sådan det er?"

Jeg har vist kun undret mig over Froome kørte fra alle på EN etape, snakken går jo i den anden tråd om netop det.

Så det er vist noget fis du kommer med.
Wise Men Say...
Skrevet af UdAfBusken
Goi,

Prøv nu at se det i et større perspektiv, end at det bare er kedeligt for løbet.

At komme på podiet i Touren er en stor bedrift og noget, som meget få ryttere oplever. Tilmed er det noget af det eneste, som Valverde mangler på sit ellers bugnende palmares (foruden et Giro podie, som han af gode grunde aldrig kommer til at nå og et verdensmesterskab), og i år ser det endelig ud til at kunne lykkedes. Desuden ved han godt, at han intet kan stille op mod Froome (eller Quintana, for den sags skyld), så tredjepladsen er den højeste placering han realistisk kan gå efter.

Og det passer jo ikke, at Quintana ikke prøver. I dag lavede han et seriøst angreb, hvor han trykkede i gennem, men Froome kørte ham ind igen, og så fortsætter man selvfølgelig ikke for fuld damp, når man har Froome siddende i hjulet, for så får man ham jo lige i nakken igen. Det siger sig selv.
Skrevet af Goikoetxea
UdAfBusken

Sorry men den køber jeg ikke, og det gjorde Riis jo heller ikke.

Istedet for at nøjes, så burde Movistar se fremad og ikke tilbage. Og især når de sidder med 3! folk i en gruppe alene med Froome.

Valverde er jo bare en vatpik, men for nogen er det selvfølgelig også fedt at nøjes.
Wise Men Say...
Skrevet af UdAfBusken
Hvad er det du ikke køber?

Det kan da godt være, at du synes Valverde er en vatpik, men jeg tror, det er de færreste ryttere, der ville satse hele butikken og risikere at tabe tredjepladsen for den minimale chance der er for, at Froome knækker, når det endelig, efter mange års forsøg, ser ud til at lykkes at komme på podiet. Det er så nemt at sidde hjemme i sofaen at brokke sig over, hvor kedeligt rytterne kører, når man ikke har noget at miste. Men Valverde har jo en masse af miste, og chancen for, at han knækker Froome ved at angribe, er ærlig talt minimal hvis ikke ikke-eksisterende.
annonce
0