Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Flot kørt af Bardet. Ærgerligt for Fuglsang, der forhåbentlig har benene fra km 0 i morgen.

Men Movistar må da forsøge at gå efter etapesejren de næste to etaper
Skrevet af Goikoetxea
"Var det ikke broen de snakkede om? "

Det kan så godt være, hørte fra fra 1928 til et sted i 1930erne, så tænkte det ikke kunne være broen.
Wise Men Say...
Skrevet af maarkap
Ja, hold da op. Valverde er jo flyvende!


Ja. Det er latterligt at han ikke angriber!


Haha, ja flot at (en stærkere kørende end længe i denne tour) Contador, slutter i samme tid som en dårligt kørende Valverde. Det er godt man ikke var hurtigt ude med dumsmarte bemærkninger..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af majgaard
The Tour de France hasn’t ever displayed a garden at the Chelsea Flower Show, but if it ever did it then the Lacets de Montvernier would make a good starting point. ‘Lacets’ is French for ‘shoelaces’ and looking down on the climb is like looking down on an Alpine Scalextric set, one built over six years from 1928 to 1934 to reach the tiny village of Montvernier at the top.

Read more at http://www.cyclingweekly…c94iAbXF.99
\\\"Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.\\\"~ William Gibson
Skrevet af Stankovic
Selvfølgelig vil det da hellere ikke tage 14 år i denne tid af få konstrueret sådan en opstigning.
Skrevet af Goikoetxea
Montvernier er min nye favorit, at så taberne ikke kan finde ud af at angribe før 500m før toppen igen igen, gør selvfølgelig ikke dette smukke bjerg? ære.
Wise Men Say...
Skrevet af TheRedScouser
Det er da dig, som pointerede, at Contador 21 sekunder efter Valverde på ingen mulig måde kunne være en trussel. Det bliver vel blot bevist i dag, at Contador meget muligt kunne hente 21 sekunder, og at det derfor var smart af Movistar i går, da de kørte Contador 2 minutter bagud. I følge dig kunne Valverde angribe utallige gange og stadig slå Contador uden problemer. Jeg kan ikke huske nogensinde at have set en bjergetape, hvor Valverde har sat Contador på sit eget angreb.
Skrevet af Stankovic
Fint klip på TV2 hvor man ser at motorcyklen er ved at fælde en anden kort tid før Fuglsang.

Sindsygt. Simpelthen.
Skrevet af Episk.Bold
Vanvittigt at det kan ske, hvorfor kører han med så høj fart mellem rytterne?!?!
Atl. Madrid siden Christian Vieri
Skrevet af Goikoetxea
Det var vist Hesjedal..
Wise Men Say...
Skrevet af Halil
Den motorcykelkørsel er hel håbløs.

Først er motorcyklen ved at køre den klodsede hest ned og kører så Fuglsang ned.

Jeg gætter på, at den motorcykelfører ikke får lov at forsætte.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af maarkap
Hvem snakker om at angribe? Jeg har aldrig påstået at Valverde ville angribe solo fra Contador - det er noget du selv digter. Jeg har skrevet at han er stærkere pt og sidder bedre med de andre. Hvilket jo er nok, når Contador ikke kan sidde med.

Men hvis du ikke kan huske tilbage til 14. etape, og selv finder på ting, er du ikke værd at "snakke" med.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af TheRedScouser
Du har påstået, at Contador allerede havde flaget nede, og ikke var en trussel for Valverdes podieplacering. Han beviser da i høj grad i dag, at han klart skulle regnes for en trussel. Valverde kørte fra Contador opad Mende, korrekt - men i en situation, hvor Contador allerede var sat og gået død, efter han blev sat af Froome - det samme skete for Nibali, der forsøgte at køre med Quintana.

Skrevet af maarkap
Og hvad så? Derfor ender Valverde stadig foran Contador, uanset hvis angreb det er - hvilket var hvad jeg påstod.

Hvor kommer alt det pjat med at Valverde skulle angribe, fra? Det syntes du lige at jeg også skulle mene?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af chrmik
Indimellem forstår jeg sgu ikke helt det Tour de France løb -

Når man ser på hvor mange etaper der er tilbage, så virker det helt hul i hovedet at man ikke forsøger at angribe for at vinde løbet ... med mindre man meget tidligt i løbet har overgivet sig til overmagten . men det er da ikke noget man identificerer med top idrætsfolk.

Den passive kørsel gør løbet mere og mere uinteressant som årene går, jeg synes ellers Touren har været fantastisk underholdning gennem tiden ... godt Jørgen Leth stadig er på toppen i den angribende rolle!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Mr. Pink
"Fint klip på TV2 hvor man ser at motorcyklen er ved at fælde en anden kort tid før Fuglsang.

Sindsygt. Simpelthen."


Forpulet franskmand. Fyr ham! Idiot.
Han koster Fuglsang bjergtrøjen samt en mulig etapesejr - selvom han sikkert ville være endt som to´er igen.

Enig mht. de lange udbrud. Sats dog for helvede
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af TheRedScouser
Det er naivt at tro, at en af dem ikke ville gå ned med flaget, hvis de skulle sidde og angribe på tur imod Froome. Så langt fra Contador absolut ikke bag de to i går, at de bare kunne satse hele butikken, og så samtidig forvente at de begge ville ende foran ham.Jeg har ikke sagt at de ikke ville gå ned med flaget, men så længe Contador har hans flag nede, er det jo ligegyldigt.


Hele diskussionen fra min side bunder i, at du - i hvert fald med denne kommentar - påstår, at Valverde og Quintana sagtens kunne angribe på skift, uden at Contador ville være en trussel for Valverde. Du kan simpelthen ikke i ramme alvor påstå, at Contador 21 sekunder efter Valverde ikke ville være en trussel - især efter dagens etape, hvor Valverde viste svaghedstegn.

Skrevet af Ferguson41
@chrmik

Siden 1990 har Touren vel kun været rigtig spændende i 1996, 1998, 2006, 2007, 2008 og 2011. De øvrige år har Indurain (1991-1995), Ullrich (1997), Armstrong (1999-2005), Contador (2009-2010), Wiggins (2012), Froome (2013 og 2015 indtil videre) og Nibali (2014) været for gode ift. konkurrenterne.
Skrevet af nazary95
.
Skrevet af TheRedScouser
Skal jeg virkelige værdige den kommentar et svar? Vi har diskuteret Movistars kørsel på gårsdagens etape, hvor de kørte for Valverdes 3. plads fremfor at prøve og få ram på Froome. I følge maarkap var Contador 21 sekunder efter overhovedet ingen trussel for Valverde.
annonce
0