Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Scharw
Fedt! Første gang at jeg for alvor ser en truet Froome, og et spændende cykelløb for dagen. Nu skal de bare presse maks på næste stigning, få isoleret Froome, og så ellers stikke til ham skiftevis. Smadr ham!
Skrevet af vincevega
Jeg håber din spådom sker fyldest, Halil.

Og så må Quin gerne snart til at få lidt hår på brystet.
Skrevet af maarkap
Jeg er ikke ved fjernsynet lige nu (typisk), men på de live opdateringer jeg læser, bliver der skrevet om Nibali, Contador, Valverde og Froome, og om hvordan de er samlet nu. Men hvor er Quintana? Ham nævner de slet ikke.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Halil
Quintana er max 12 meter fra Froome konstant.

Han sidder der.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Scharw
Quintana er med i samme gruppe. Han holder hjul på Froome. Opdatering skyldes sikkert, at Valverde, Nibali og Contador på et tidspunkt sad ca. et halvt minut foran på stigningen i fht. Froome og Quintana.
Skrevet af TheRedScouser
Mon ikke et stort felt bliver samlet igen hen mod Glandon?
Skrevet af maarkap
Når okay, tak!

De skrev bare kun ting som:

Froome has linked up with Contador and Valverde in the lead group but Thomas and Konig are straggling off the back. Worrying signs for the race leader.


"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af TheRedScouser
Hvordan fejler Movistar, når Valverde går med i udbrud, og presser Sky bagved? Jeg gætter på, at det samme vil ske opad Grandon, hvor man kan isolere Froome - og derfra satse alt 2 mod 1.
Skrevet af Randersc Freja FC
Valverde går ikke i udbryd, han følger bare Contador.
Pokalmeister 2021
Skrevet af Mr_bum
Men Valverde presser jo også Froome og SKY når han kører væk.


Ærgerligt for Valgren, at han må forlade løbet. Men er han en hel del erfaring rigere. Han bliver spændende at følge i fremtiden
Skrevet af Randersc Freja FC
Så kører SKY robotterne igen. Mon ikke mere det var pga watt, at de lod sig falde tilbage og ikke krise?
Pokalmeister 2021
Skrevet af Lundos
Moviestar bliver nødt til at prøve langt udefra, hvis de skal presse Froome. Hvis de venter til sidste bjerg, kører han jo bare fra dem.

Hvorfor tillader Moviestar Sky tillade at sætte tempoet ned, når de nu var kommet af Thomas og de andre hjælperyttere (på nær Poel?)?

Hvordan kan de lade en så stor, stærk gruppe køre væk igen? Hvorfor dog ikke køre om etape sejren? Nibali og Contador skal jo gøre et eller andet positivt i denne tour. Den hedder 2.29. Det er meget til disse ryttere.
“Where two principles really do meet which cannot be reconciled with one another, then each man declares the other a fool and a heretic” ― Ludwig Wittgenstein, On Certainty
Skrevet af Mr_bum
"SKY-robotterne" kører jo ikke hurtigt i front af feltet. Næste gang der bliver sat pres på opad falder flere af dem fra igen
Skrevet af Mr_bum
Bare lige for at korrigere Ritter/Leth: Samu er andaluser og Sicard er fra den franske del af den baskiske region. Og Unai Etxebarria er af baskisk afstamning.
Så skulle det være på plads
Skrevet af UdAfBusken
Jeg vidste ikke, hvor Sanchez kommer fra, men Sicard er ganske rigtigt også basker, selvom han er franskmand. Lidt underligt at Ritter, der ellers normalt er ganske oplyst, ikke vidste det.
Skrevet af Mr_bum
Det er også svært at huske det hele. Der er mange ryttere at holde øje med.
Hvis jeg ikke havde fulgt Samu i flere år havde jeg heller ikke vidst så meget om ham og Euskaltel
Skrevet af Goikoetxea
Fedt nok at få bekræftet at moviestar går mere op i worldtour pladserne, end at vinde touren.
Wise Men Say...
Skrevet af Halil
Fucking banerytteren Thomas er al for stærk.

Det er for psyko han bliver ved!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af UdAfBusken
Nu er Poels igen eneste Sky-rytter ved Froome. Nu har Movistar altså bare at prøve lidt. De skal selvfølgelig ikke køre sig i hegnet i forsøget på at isolere Froome, men de bliver nødt til at forcere nu.
Skrevet af Slettet(231444192811)
Det samme som Ritter siger nu - hvorfor fanden kører Froome efter Nibali som er 8 minutter efter? Han kører simpelthen så mærkeligt. Håber det bider ham i røven, men nok ikke når han bare kører watt.
Spurs
annonce
0