Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
@tobi

Jeg kom nok også til at læse dit indlæg lidt forkert.
Jeg tror heller ikke Schleck havde taget tid på Contador på Port de Bales, men jeg tror heller ikke han havde tabt tid. Og så var de jo altså endt i samme tid efter enkeltstarten. Contador havde så måske også kørt efter sejren på Tourmalet, hvis han ikke allerede var i gult, men han havde næppe vundet meget tid.

Og havde Contador kørt en mere vanlig enkeltstart havde han selvfølgelig vundet med 1-2 min. mere. Hvilket han nok også selv havde regnet med inden den etape.


Omkring Andys chancer i den netop overståede Tour, så var feltet stærkere end i 2009 og klart stærkere end i 2010. Han havde fået det svært, men de få enkeltstartskilometer havde selvfølgelig tilgodeset ham, men jeg tvivler på han havde slået Froome og Quintana. Men Bjarne havde dog nok sikret, at han ikke tabte tid i sidevinden


Skrevet af GIGGSYontheWING
"I øvrigt ser jeg ikke rigtigt, hvorfor det er en rimelig antagelse, at Schleck ville være kørt fra Contador på Port de Balès"

Tjah, det at han havde slået hullet og, at han efterfølgende kørte hurtigere op til toppen end Contador efter han kom på cyklen er selvfølgelig rimelig gode indikatorer for det.

Men du har da ret, det er forkert ligefremt at antage at han ville være kørt afgørende fra Contador den dag.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af tobi
@GIGGSY

2010 var så en anden sag. Andy S. var blevet et år ældre og bedre og Contador nåede ikke helt samme højder. At kalde nogen af dem klart overlegen det år er bare lodret forkert.


Det har jeg virkelig heller ikke gjort...

Vi kan jo ikke vide, om Schleck fuldt ud ville have matchet Quintana og Froome i bjergene. Det bliver påstand mod påstand, og vi er tydeligvis uenige, så det er der ikke grund til at bruge meget mere krudt på.

Og med hensyn til det sidste - med at han er den seneste, der har vundet Touren og et monument, så bliver det lidt mærkeligt, når vi netop snakker om at han tabte Touren til Contador i 2010. Han havde jo åbenbart ikke niveauet til at vinde i 2010, selvom de næsten var lige, og så giver det ikke så meget mening at hive frem at han var den seneste der vandt Touren og et monument.

Men jo, han kunne da godt peake to gange, men han viste bare aldrig interesse for at gøre det i de to åbenbart inferiøre Grand Tours.
Skrevet af GIGGSYontheWING
"Det har jeg virkelig heller ikke gjort..."

"Og Contador var jo tydeligvis bedre end Schleck dengang"

Dit svar til mit første indlæg peger ellers i den retning. Men fred med det.

Ja, vi kan jo ikke vide det. Min påstand er, at han ville have matchet dem. Selvfølgelig kun pga. årets rute og de manglende enkeltstarts kilometer.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Il_Preferito
Så har Van Garderen også bestemt sig for at køre Vueltaen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Gaggen25
Det bliver meget interessant at se hvordan folk som år(Aru) og lande(Landa) der har haft det som mål i lang tid kan køre op imod de etablerede stjerner der vælger at deltage. Umiddelbart forestiller jeg mig at den af landa og års(Aru) der bliver kørt for er forhåndsfavorit til sejren.
123
Skrevet af SotD
Det bliver meget interessant at se hvordan folk som år og lande der har haft det som mål i lang tid kan køre op imod de etablerede stjerner der vælger at deltage. Umiddelbart forestiller jeg mig at den af landa eller års der bliver kørt for er forhåndsfavorit til sejren.


Jeg har forsøgt at læse dit indlæg 3 gange nu, jeg forstår det simpelthen ikke.

år og lande? Landa eller års?

Jeg beklager meget, jeg er simpelthen ikke kreativ nok til at regne ud hvad der skulle have stået. Jeg tror jeg har fat i konteksten, altså at det bliver interessant at se om det er alle Tour rytterne der er bedst, eller de som ikke har kørt Tour´en, men har haft en målsætning om at gøre det godt i Vueltaen længe - Men hvad skulle der rent faktisk stå?
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Mon ikke han mener Landa og Aru?
Skrevet af SotD
Ahh. Selvfølgelig. Tak!
Silkeborg IF
Skrevet af Gaggen25
Haha, beklager! Jeg lover aldrig at lave opslag fra min telefon mere og holder mig til computeren fra nu af. Ovenstående indlæg har naturligvis ret, det var Aru og Landa jeg forsøgte at bringe i spil.
123
Skrevet af Gaggen25
Så kom der odds på Vueltaen og bookmakerne er hvertfald lang fra enige i mine betragtninger. Fab 4 (Valv erstatter cont) er de 4 favoritter til Vuelta sejren, med Froome som den største favorit. Omkring 11 gange pengene for Aru/Landa synes jeg er ganske fornuftigt givet ud.
Skulle Froome vinde Vueltaen også, vil det være en helt eminent præstation. Men løbet skal lige igang før at jeg for alvor vil tro på det.
123
Skrevet af Il_Preferito
Jeg synes godt nok 9 (Aru) og 12 (Landa) er jævnt kort for dem, når de må formodes at starte løbet ud som hjælperyttere.

Derudover har ingen af dem kørt løb siden Giroen. Det er ret svært at vide hvor de står.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Det ser ud til, at Gorka Izaguirre er Sky-rytter de næste par år. Underligt skifte, synes jeg. Han var en værdsat hjælperytter hos Movistar og en af Quintanas og Valverdes foretrukne, og han kommer næppe til at få bedre muligheder for at køre egen chance hos Sky. Det kan selvfølgelig være pengene.

Umiddelbart kan jeg heller ikke se, hvad han bringer til Sky, som de ikke har i forvejen, andet end mulig insiderviden og Quintana. Nu mangler de i hvert fald bare en mand fra Astanalejren, før deres ´intel´ er komplet.
Skrevet af tobi
Der er også kommet odds på Clásica San Sebastián, der køres i morgen, og helt uforståeligt er de helt oppe omkring tre på Valverde.

Ruten er fuldstændig skræddersyet til ham, og jeg kan ikke se noget scenarie udøver styrt eller uheld, hvor det ikke lykkes ham at vinde. Arrangørerne har valgt at fastholde ruteændringen fra sidste år, hvilket betyder at man igen skal opad den meget hårde stigning ved San Sebastián, som har top otte kilometer før mål. Stigningen er 2,5 kilometer og stiger gennemsnitligt 9 %, men har stykker over 20.

Movistar har et ret stærkt hold, og skal nok tage ansvar for at holde feltet sammen inden stigningen, hvor ingen vil være i stand til at røre Valverde med den form han demonstrerede i Tour de France. Især med tanke på at han sidste år kørte lige op med Rodríguez (og fra alle andre) efter en uge forinden at have været gået næsten helt ned i Touren.

Og selv hvis han ikke er alene på toppen, kan han som sidste år udnytte den tekniske nedkørsel til at komme alene af sted, eller han kan vinde en spurt i en lille gruppe (hvilket selvfølgelig medfører en risiko for at han bliver angrebet fra højre og venstre, men det så vi i Liège-Bastogne-Liège at han godt kan håndtere).

I mine øjne er det klart det løb på WorldTouren i år, der har den mest soleklare favorit, så odds 3 virker meget højt.
Skrevet af tobi
Okay, Valverde havde åbenbart været syg i midtugen, så han formåede kun at blive nummer tre i dag i et løb, der blev vundet af Adam Yates, men som også må betegnes som værende et af de ringest producerede og arrangerede WorldTour-løb i lang tid.

Der kom først tv-billeder efter toppen af den sidste stigning, det vil sige med syv kilometer til mål, og forlydenderne går på at Greg van Avermaet var forrest nær toppen af stigningen, men så blev han ramt af en motorcykel, og mistede alle muligheder for sejr. Sandsynligvis af den grund vidste Yates ikke at han vandt, da han kørte over stregen.

Det var lidt af en farce.
Skrevet af Il_Preferito
Pænt frustrerende for os, der havde penge på Van Avermaet.

Skide motorcykler.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Duck
Hej folkens. Er der nogen af jer, der vil give et bud på, hvor på ruten i Vejle, det vil være bedst at være tilskuer? Kiddesvej er måske oplagt? Jeg har aldrig været i den del af Vejle før, men er parat til at gå langt for en god plads.

http://www.postdanmarkru…1418-81.pdf
Skrevet af UdAfBusken
Cristopher Juul til Orica. Virkelig godt skifte for ham, hvor han formentlig vil kunne få lov at køre klassikerne + Giro eller Vuelta og måske endda Touren, hvis han gør det rigtig godt.
Skrevet af Il_Preferito
SÅ er Nairo bekræftet.

Kiddesvej er oplagt, Duck. Skal der andre bud på bordet, må jeg lige forhøre mig og komme tilbage.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Gl. Kongevej/Chr. Winthers Vej kan nok også nås inden de kommer til rundstrækningen. Det er endnu stejlere end Kiddesvej, og jeg regner i hvert fald med også at fange feltet der.

Munkebjerg kan man vel også nå.
annonce
0