Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Jeg tror ikke Kyllingen kommer til Saxobank, så desperat er Riis ikke.

Movistar mangler en kaptajn, ligesom de med Valverde har vist de ser stort på dopingsager. Så er spørgsmålet bare om de gider køre for en bleghvid dansker istedet for en fuldblods spaniak.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af NickRomano
Stiller man blot en gang op i "Vild med Dans", er man færdig på landevejen.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Bayer 04 Leverkusen
Er helt enig Nickromano. Ved deltagelsen til Vild med dans, meldte han ud at cykelkarrieren er ved sin sidste ende. Han kommer ikke tilbage igen på et storhold, allerbedste hvis han altså sænker så dybt må blive en tilværelse i det danske, men håber ikke han vil havne så langt nede.
Skrevet af Il_Preferito
Med deltagelsen i "Vild med dans" indikerer han da netop at karrieren IKKE er ovre endnu. Han forsøger ihærdigt, sammen med den personlige sponsor, som vist nok også er med i programmet, at danse sig tilbage i bevistheden hos os allesammen.

Han har da været på gevaldig charmeoffensiv på det sidste. Ikke at jeg tror det virker.

Han skifter aldrig til et andet dansk hold end Saxo Bank. Dertil er økonomien i forhold til geografi for lille. Så snarere et af de små sydeuropæiske hold.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Bayer 04 Leverkusen
Il_Preferito

Ja som du selv skriver er han på charmeoffensiv, for at danskerne syntes godt om ham, men i cykelsporten er det eneste fysiske man må er selvfølgelig at cykle. Han kan ikke både danse og cykle. Er sikker på det ødelægger ham, og han aldrig vil kunne gøre det godt igen. Hvis han har trænet i små 3½ uge, så siden starten af August er det alt for lang en pause for en aldrende cykelrytter at holde ´´ferie´´. Han kan aldrig komme tilbage igen. Er sikker på hans karriere med resultater er slut.
Skrevet af Il_Preferito
Hold nu op. Det er jo ikke sådan at han danser hård konkurrencedans. Det er et tv-program, som næppe forhindrer ham i at træne. Jeg tror heller ikke det udfordrer ham så vanvittigt fysisk, at det "ødelægger ham".

Jeg kender i øvrigt flere, som er stødt på ham på træningsture i Italien, og melder at han, som sædvanlig, er i grotesk god form.

Men selvfølgelig mangler der et hold, og masser af løbsdage.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Cheech
Nu har jeg i flere måneder jagtet denne model uden held, derfor vil jeg affyre et longshot, og se, om der eventuelt skulle være én herinde, der selv ejer, eller kender én, der ejer følgende model. Og som kunne være interesseret i at sælge.

http://www.classiccykler…-pris-4690/

Jeg søger modellen i sort og med 57 centimeters stel. Om det er med 3 eller 7 gear er underordnet. Jeg har ikke kunnet finde den billigere end til 6000 (modellen jeg linker til er udsolgt), og det er desværre over min smertegrænse.

Skulle nogen i øvrigt kende andre hjemmesider, hvor jeg kunne tænkes at finde den, så vil jeg meget gerne høre om dem. Jeg har naturligvis prøvet qxl.com, dba.dk samt cykelgalleriet.dk.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af NickRomano
Michael Rasmussens deltagelse i "Vild med Dans" er hverken et spørgsmål om charmeoffensiv, en plads i folks bevidsthed, fysik eller manglende cykeltræning.

Nej, det handler udelukkende om fokus - "prostituerer" man sig på den måde som cykelrytter, har man fortalt omverdenen, at man har andet fokus, har solgt ud af sin dedikation og har taget afstand.

Som cykelrytter træner man, og hvis man ikke træner, spiser man pasta, sover, bader, skruer på sin cykel....

Rundt omkring i cykelsporten må folk grine af Rasmussen. Og hvilken sportsdirektør er dum nok til at skrive kontrakt med en mand, som med sine tvivlsomme "whereabouts", uudholdelige luner og nu status som dansemus, i den grad vil så tvivl om sportsdirektørens dømmekraft ? Ingen.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af FrækFyr17
Deltagelsen i danseprogrammet skal jo mere ses som selvpromovering, hvilket manageren har udtalt, snarere end et karrierestop. At han så herudover kan bruge det til at holde sig i form over vinterpausen (forhåbentligt), hvor cykelryttere pr definition kobler helt af, er da kun positivt.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Pivo
Nu skal sportsdirektørerne vel næppe være de første til at pege fingre... hvor mange af dem, er ikke taget med fingrene i kagedåsen?

Tror i øvrigt nok, hvis Michael Rasmussen kommer på et hold, han er 100% dedikeret. Han kunne inden tour start køre fra Fuglsang i de Italienske bjerge - har trænet alene i tre år uden noget mål. Hvis ikke det er dedikation, hvad dælen er det så? Andy Schelck og Contador er blevet set på ferie sammen, uden hverken pasta eller med deres cykel. Er de så ikke dedikeret?

Jeg synes dog heller ikke, at det er et videre smart at deltage i programmet. Jeg tror dog mere på, at det er for at vise omverdenen, at man er folkelig.
Skrevet af Indies
Jeg tror helt sikkert, at det har været hende managerens ide. Det er fandme sørgeligt, at se Michael Rasmussen i den sammenhæng. Han er jo komplet modsat vild med dans-typen. Og nu hører man at han agerer spinning-instruktør i et fitnesscenter efter aftale med sin dansepartner.

Jeg ved ikke hvad der kommer til at ske med hans karriere. Jeg tror ikke at han er færdig rent fysisk, men om nogle vil skrive med ham, det er en anden sag. Jeg føler mig overbevist om, at MR vil kunne gå ind og lave resultater. Ikke vinde TdF (igen), men være et godt kort for alle hold.

Riis lader ham i hvert fald stege i solen PT, og hvis jeg var MR så vil jeg da nok helllere finde et hold, hvor man ikke kun kan bruge ham som evt nødløsning.

Jeg håber meget at vi får set Rasmussen tilbage næste år. Det synes jeg han har fortjent. Udover at være blevet trukket ud af TdF (endda uden positiv-dopingprøve), så har han haft det ti gange hårdere efterfølgende i forhold til ryttere som fx Ivan Basso eller Ricardo Ricco, hvor alt næste virker glemt. Det er så dobbeltmoralsk som noget kan være, og jeg brækker mig over det. Basso er jo nærmest en helt nu. Et ren hollywood-fortælling om storhed, fald og oprejsning til stjernerne - mere vellidt end nogensinde før.

Jeg er sikker på, at Ivan Basso stadig vil benytte sit velkendte svar om dagsformen under sin CSC-periode: "I feel guut", hvis han skulle beskrive hvordan tingene flasker sig for ham for tiden.

Jeg er meget bitter på MR´s vegne.
Skrevet af Inuk.
Jeg tror helt sikkert, at det har været hende managerens ide

Så hendes interesse er rent ud sagt en levende reklamesøjle i Kyllingen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af NickRomano
Nu er der så også en anden forklaring end "whereabouts´ene" på, hvorfor Michael Rasmussen er en cykelsportens paria; han er komplet umulig at arbejde sammen med.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Inuk.
Contador testet positiv for Clenbuterol.

http://www.marca.com/201…802253.html

Surt for Riis.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af FrækFyr17
http://feltet.dk/index.p…nyhed=28564

Hmm ja.. Der står godt nok at det er et astmapræparat, men gør vel næppe hverken fra eller til. Så får han vel de obligatoriske 2 år, og i så fald er det meget elendig timing her lige før vinterpausen..


Edit: Og dog:
og konsulterede eksperter fremhæver, at han jo har gennemgået adskillige prøver under årets Tour de France, som alle har været rene, og de konkluderer at det sammen med de meget små mængder, der er fundet i prøven, udelukker, at han med fortsæt skulle have indtaget stoffet.

Så hvordan vurderer i hans chance?
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Indies
For satan mand. Hvor er det synd og et hårdt slag for Riis.
Skrevet af krolletop
Riis er færdig :(
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af Zacha
Så får Chris Anker chancen som kaptajn.. det skal da nok gå godt!
Skrevet af FrækFyr17
Så er VM-TT kørt, og ikke overraskende satte ellers tvivlsomme Cancellara al modstand til vægs:

1 Fabian Cancellara - Switzerland 00.58.09
2 David Millar - Great Britain 1.02
3 Tony Martin - Germany 1.12
4 Richie Porte - Australia 1.19
5 Michael Rogers - Australia 2.25
6 Koos Moerenhout - Netherlands 2.40
7 Luis Leon Sanchez Gil - Spain 2.44
8 David Zabriskie - United States Of America 2.51
9 Maciej Bodnar - Poland 3.00
10 Gustav Larsson - Sweden 3.01
11 Bert Grabsch - Germany 3.06
12 Ignatas Konovalovas - Lithuania 3.07
13 Vladimir Gusev - Russian Federation 3.27
14 Carlos Oyarzun - Chile 3.30
15 Nicolas Vogondy - France 3.39
16 Andriy Grivko - Ukraine 3.40
17 José Ivan Gutierrez Palacios - Spain 3.42
18 Alex Rasmussen - Denmark 3.45
19 Sylvain Chavanel - France 4.00
20 Janez Brajkovic - Slovenia 4.04

Porte på 4. og Alex på 18. må betegnes godkendt, hvorimod Larsson ikke vil være tilfreds.

http://feltet.dk/index.p…nyhed=28568
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Æsel3000
Det var da noget af et chok at komme hjem til efter arbejde...

Troede slet ikke at Fabian var i form, men han smadrede dem da lige.. :)

Og Contador dopet - jaah det er ik lige noget der for mig til at flyve op af sofaen. Har meget svært ved at tro at der er nogen der ikke er det..
Men skjul det nu, så jeg kan se noget super cykelløb..

Og synd for Riis at han står med et meget svagt hold nu..
http://files.zite3.com/data/images/118/349/0/aesel-1.jpg
annonce
0