Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Hvem tager løbet samlet?

Grivko, Lutsenko, Boaro, Spilak, van Baarle, Boom, Sütterlin, Kelderman, Preidler, Koren, Ludvigsson, Amador, Westra, Gretsch, Tuft, Hepburn, Rogers, Malori og Flens ligger alle godt til, og kan vel rive en god/hæderlig enkeltstart af - Altså foruden vores dansker.

Mit bud må være at Malori, Preidler og Lutsenko kommer til at køre om den samlede sejr.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Har du tjekket de næste etaper? Det virker rimelig oplagt at det er typer som Gilbert, Van Avermaet, Boonen og Boom, der skal slås om den samlede sejr.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Van Avermaet er min klare favorit og ligger også godt til efter enkeltstarten. De tre næste etaper passer ham perfekt.

Det bliver helt sikkert klassikertyper, som Pref skriver. Ellers kan Kelderman muligvis blande sig, og Etixx har flere kort at spille på og kommer helt sikkert til at være synlige.

Skrevet af SotD
Jeg fik kigget nogle forkerte etaper ud i hvert fald. Dem jeg så, så rimelig tilforladelige ud.
Silkeborg IF
Skrevet af TheRedScouser
Jeg tvivler på, at Boonen kan sidde med, selvom det er kortere stigninger.
Skrevet af UdAfBusken
Glimrende cykelløb i ENECO i dag. Greipel er gået fuldstændig i Gorilla mode, og Magnus Cort viser rigtig god form og er med helt i front. Én kilometer tilbage.

Edit: Le Bon og Van Baarle fra det tidlige udbrud holder hjem, og franskmanden tager sejren efter et angreb med lidt under to kilometer tilbage. Cort vinder spurten i forfølgergruppen, som talte Cort, Wellens, Kelderman, Greipel og Preidler, som dog blev sat på den sidste kilometer, og tager tjedjepladsen. Feltet ca 20 sekunder efter Corts gruppe. Fremragende kørsel af danskeren.
Skrevet af jomic...
Enig UAB, det var godt nok glimrende fjernsyn. Alt hvad der kunne være af drama på godt og ondt. Heldigt for Le Bon at motorcyklen ikke får generet ham så meget i svingene at Van Baarle kommer op - der i øvrigt må være lidt ked af det sekund han manglede for trøjen.

Helt fantastisk kørt af Greipel. Hahaha, den kørsel kan man ikke andet end holde af. Smart af Cort, at han ikke brænder sig selv helt af på næstsidste bakke da Greipel kører. Selvom det vel er lidt "heldigt" læst at han så kan køre op på hjul af Wellens.

Var de nået op havde vi haft en dansk sejr, men flot flot cykelløb alligevel.

EDIT:

BMC må godt nok have røde ører. Selvom løbet på ingen måde er tabt, virkede det ikke rigtigt til at de havde afstemt prioriteterne idag.
Skrevet af UdAfBusken
Det er tydeligt, at både Gilbert og Van Avermaet kører 100% for sig selv, og ingen af dem vil investere noget i at gå med i rykkene. Det funker overhovedet ikke.
Skrevet af jomic...
Ingen tvivl om det, hvilket også gør dem lidt irriterende at se på og svære at holde med. Quinzato må være godt skizofren efterhånden.

Nu er det måske på en billig baggrund, men jeg nød Benoots lille blik tilbage på Gilbert da han vandt feltets spurt foran ham.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg er enig, det må være jævnt frustrerende at være Quinziato lige nu. Han ser selv ud til at være rigtig stærkt kørende, så god at han selv kunne lave et godt resultat, og så bliver han ofret til ingen verdens nytte, fordi Gilbert og Van Avermaet bekymrer sig mere om hinanden end om de andre konkurrenter.

Benoot lignede bestemt en mand med overskud. Jeg tror godt, at han kan smadre løbet fuldstændig på søndag. Lotto sidder i hvert fald godt i det med Wellens og Benoot godt fremme i klassementet og Greipel, der er virkelig velkørende.
Skrevet af TheRedScouser
Uden at jeg selv har tjekket op på det - er der nogle der ved, om det var Chris Juul, der ikke ville forlænge eller det var Tinkov?
Skrevet af Il_Preferito
Det første, så vidt jeg ved.

Vanvittigt ridt af Tim Wellens i dag. Sikke et angreb og vilje til at blive væk. Han skal nok vinde en af Ardennerne en dag.

Er derudover helt vildt med Greg van Avermaet. Han forstår at se lidende ud, når han cykler.

Og så bliver der vist også kørt noget cykelløb i Tjekkiet, hvor Leopold König vandt og et andet - dansk - hold blev kørt midt over igen. Desværre.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Fantastisk cykelløb igen i dag. ENECO Tour har de sidste par år været et af de allermest spændende ugelange etapeløb på kalenderen og beviser meget godt, at man ikke behøver spektakulære bjergopkørsler for at skabe spektakulært cykelløb.

Fantastisk kørt af Wellens i dag, der gentog triumfen fra sidste år på Ardenneretapen. Helt utroligt, så stærk han er på denne tid af året og dårligt vejr, masser af vind og små, skarpe stigninger passer ham perfekt. Lå Ardennerugen i efteråret, havde han vel nærmest været en af topfavoritterne.

Jeg blev desuden positivt overrasket over, at Juul kunne sidde med i så hårdt terræn. Flot kørt af ham, og holder han på i morgen, slutter han i top 10 samlet.

Og så bliver der vist også kørt noget cykelløb i Tjekkiet, hvor Leopold König vandt og et andet - dansk - hold blev kørt midt over igen. Desværre.


Hentyder du til Coloquick, Pref? Så vidt jeg lige kan se stiller de ikke med sine stærkeste folk, så det er vel forståeligt, at de har det svært. Cult må i øvrigt være godt tilfredse med at nappe en andenplads i dag.

Etixx har desuden taget sine unge, colombianske stjerneskud Contreras og Gaviria med, og sidstnævnte, der er forsvarende verdensmester i omnium, vandt i går i suveræn stil med flere cykellængder ned til nummer to.

Jeg tror, at vi går nogle spændende år i møde ift. sprinterdyster. Unge ryttere som Coquard, Bonifazio, Ewan og Gaviria ser alle yderst lovende ud, og så er der jo stjerner som Kittel og Bouhanni, der bør have mange gode år i sig endnu.
Skrevet af repos
Mørkøv til Katusha. Interessant skifte, hvor han øjensynligt skal agere oppasser for Kristoff. Det betyder nok deltagelse i forårsklassikerne for Mørkøvs vedkommende. Ikke et helt dumt skifte.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg hentydede til det herlige coloQuick-hold, ja. Det er ikke den stærkeste trup vi har dernede, nej. Men det er nu alligevel frustrerende, kan jeg godt afsløre.

Fornuftigt skifte af Mørkøv, synes jeg. Pengene er sikkert mindst ligeså gode og hvis det passer at Kristoff personligt har kontaktet ham, så er det en no-brainer.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det blev til en flot sammenlagt 9. plads til Chris Juul. Wellens vandt, selvfølgelig.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Movistar har udtaget Vuelta-holdet:

Valverde, Quintana, Amador, Ventoso, Sutherland, Ervitti, Moreno, Rojas og Visconti.

Det ser rimelig giftig ud og generelt ligner Vueltaen et løb, hvor holdene enten kommer absurd stærke eller med hold, der med største sandsynlighed bliver kørt midtover.

Ud over Astana og Chris Froome, er den største trussel mod en samlet Movistar-sejr jo nok, hvordan Valverde og Quintana finder ud af det indbyrdes.

Edit. Og Sagan kommer åbenbart også. Spændende VM-forberedelse.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Så er Team Skys hold også klar:

Froome, G, Nieve, Ser. Henao, Roche, Kiry, Knees, Puccio og Boswell.

Voldsomt hold.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Der er blevet kørt lidt cykelløb rundt omkring de sidste par dage. I Tjekkiet, som Pref nævnte i forbindelse med Coloquick-holdet, holdt Etixx legestue og vandt tre ud af fire etaper (et holdløb, spurtsejr til kæmpetalentet Gaviria efter god, gammeldags sidevindskørsel og spurtsejr til hjemmebanefavoritten Stybar på den sidste, kuperede etape) såvel som den samlede klassifikation, som Vakoc tog sig af.

Eneco Tour har været vendt herinde, og der gentog Wellens altså kunststykket fra sidste år og kørte fra alt og alle på Ardenneretapen, hvor han tog et minut på nærmeste forfølgere og løb med den samlede sejr. Både Cort og Juul fik vist sig fint frem og Juul kørte en samlet niendeplads hjem takket være stærk kørsel på de afsluttende, hårde etaper.

I Nordnorge blev der også kørt cykelløb, der bød på flotte billeder og spændende kørsel. Taaramae snuppede den samlede sejr på sidste etape efter ellers at være knækket på bjergafslutningen dagen forinden, hvor han gik helt kold og blev hentet og passeret af Hermans med bare 150 meter til stregen. Belgieren havde dog en noget ærgerlig dag på sidste etape, hvor han fik en defekt på et uheldigt tidspunkt og ikke havde kræfter til at følge Taaramae på det afgørende tidspunkt. Guldhammer stod for det danske indslag i løbet og fortsatte de gode takter med to top 10 placeringer og en samlet syvendeplads.

Skrevet af Il_Preferito
En af mine haderyttere, Dan Martin, skal desværre til et af mine favorithold og køre der og vælte de næste par år. Han er hentet som erstatning for Kwiatkowski hos Etixx.

Og interessant med de oplysninger BT præsenterer i dag. To World Tour-hold har sagt pænt nej tak til at Bjarne Riis skulle involvere sig i deres hold. Det ene er MTN.

Spørgsmålet er hvornår Riis (og Lars Seier) er klar til at starte sit eget op. Cult når de næppe at redde*.

* Jeg skylder vist en edit her: Tilføj gerne: "Det er der nemlig nogle andre der gør".
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0