Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Så er der VM-hold: Lars Bak, Matti, Chris Juul, Mørkøv, Valgren & Fuglsang.

Quaade og Chris Juul kører TT.

I dag vinder Fabio Aru i øvrigt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Stærkt hold, selv om der sikkert kommer lidt over, at Guldhammer ikke med. Jeg havde heller ikke valgt ham. CAS blev også forbigået, hvilket måske var en større overraskelse, da han plejer at køre et solidt VM.
Jeg er dog helt enig med Bonde i holdet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Jeg tror på Quintana på dagens etape, han har ikke set helt skarp ud ind til videre, men med den mængde højdemeter tror jeg han er den ruten passer bedst.

Angående VM ser det danske hold fornuftigt ud, Breschel tror jeg har en fornuftig chance hvis han kan holde sig på cyklen og alt det der. Der er nogle skrappe Brostensstigninger med.

Her er en udemærket video fra VM-ruten lavet af Davide Cassani: https://www.youtube.com/…bYDpb4hacws
Skrevet af UdAfBusken
Aru ligner den mest formstærke af forhåndsfavoritterne, men han plejer at gøre det bedre på etaper, hvor der er færre højdemeter, og hvor man er forholdsvis frisk til den afsluttende stigning. Bliver der kørt stærkt på dagens etape, får han det svært.

Jeg tror dog, desværre, at der er en ganske god sandsynlighed for, at der bliver kørt meget konservativt. Der er hidtil ingen, der har vist overskud og lyst til at åbne tidligt, og Dumoulin vil også være vældig tilfreds med et ´kedeligt´ løb.

Har Quintana fundet benene, kan han til gengæld sprænge løbet fuldstændig i stumper og stykker. Jeg frygter dog som sagt, at vi ikke får det festfyrværkeri, som etapeprofilen lægger op til.
Skrevet af Halil
Froome er færdig ligner det. Han havde et styrt på starten af etapen - Mon det har påvirket ham?

Astana giver den gas og sætter Froome på tredjesidste bjerg.

SKY er i opløsning.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Halil
Spændende om Dumoulin kan holde den kørende og begrænse tidstabet på den sidste stigning.

Med Froome ude af billedet, så er Dumoulin den bedste enkeltstartskører af favoritterne og kan vel hente 1.30-2 min på de fleste.

Og han har allerede 1+ minut på de andre at give af i bjergene.

Voldsomt med Froome. Gad vide, hvad sævan der er sket med ham.

En mod en hele vejen op. Slet ikke dårligt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Gaggen25
For lige at klappe mig selv på skulderen, så kan man hvis man scroller nok sider tilbage, finde argumentation for at det var besynderligt at Valverde/Quintana/Froome skulle vurderes som så store favoritter mod Aru/Landa, set ift. at de allerede havde kørt touren, hvilket vi umiddelbart får bekræftet idag. Indtil det modsatte er bevist må vi simpelthen ikke gå ud fra der er nogen der med succes kan køre med om sejren i to grand tours efter hinanden.
De få ryttere der er med fremme som gennemførte Touren er vel Majka og Rodriguez, der ikke kørte klassement og derfor ikke på samme måde har gået helt i bund alle dage.
Omvendt ser vi friskere folk som Landa, Aru, Nieve, Moreno, Dumolin og Chaves køre helt fantastisk.
Det siger alligevel en del at Dumolin køre bedre i bjergene end Quintana. Der er selvfølgelig mange etaper endnu men det er svært at se ovennævnte friskere ryttere pludselig gå helt ned og ligeledes svært at se Valverde eller Quintana pludselig finde formen.
123
Skrevet af V´s Far
Hvad sker der med de motorcykler?? for anden gang på få etaper bliver en rytter kørt ned og må efterfølgende udgå, surt for Paulinho.
Skrevet af tobi
@Gaggen25

Ja, det var ret godt kaldt. Man må sige, at år og lande havde godt styr på det i dag. ;-)

Jeg må selvfølgelig strække gevær i forhold til Valverde nu, inden det bliver helt pinligt. Jeg vil dog stadig sige, at jeg er dybt imponeret over hans evner til at begrænse skaderne. Han ender jo næsten sammen med Dumoulin og Chaves, selvom de sætter ham 3-4 kilometer fra mål. Men det er interessant at se, at Tour-Vuelta-doublen næsten ser ligeså umulig ud, som Giro-Tour-doublen. Det havde jeg alligevel ikke troet. Og vi er jo kun halvvejs, så det kan ske, at forskellene bliver endnu større. Men mon ikke Valverde stadig kører i top fem? Det har han jo aldrig ikke gjort før.

Og Aru bliver efterhånden svær at have med at gøre, tror jeg. Han var i hvert fald den stærkeste rytter i dag, og han skal nok få taget mere tid til Dumoulin på kommende bjergetaper. Majka kunne nok også næsten tænkes at nå podiet, hvis alt flasker sig.

Og når vi nu er i gang med at rose os selv, så vil jeg lige sige, at jeg ramte managerholdet næsten helt perfekt i dag. Dog var jeg ret træt af at Boswell lige skulle hive sig ind på tredjepladsen. Og at Moreno ikke lod sin kaptajn køre først over stregen.
Skrevet af Il_Preferito
Men har det ikke været ret åbenlyst for de fleste, Gaggen? Du finder da ikke nogen herinde, der har skrevet at de forventede Froome ville vinde samlet, lige umiddelbart. Har heller ikke set folk skyde på Valverde eller Quintana, man kan tage fejl.

At man har kunnet forudse at Aru ville være god, kræver vist ikke de store Nostradamus-evner. Og det er da først i dag Landa viser noget som helst - han er jo altså blevet parkeret efter forgodtbefindende den første uge.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Gaggen25
Det har det bestemt ikke nej. Altså for de fleste. Muligvis har det været åbenlyst for nogle enkelte, men der snakker vi altså en meget lille procent del. Jeg har holdt forholdvist skarpt øje med oddschecker og de 15 bookmakere derinde og der var alle 100% enige om at Froome/Valverde/Quintana var de klart største favoritter. Podcasts, ekspertudtalelser og previews har generelt også (hvertfald de relativt mange jeg har haft kig på) været enige om at det var blandt de 3 at vinderen formentlig skulle findes, med majka/Rodriguez, Aru og Landa nævnt i en parantes.
Selvfølgelig er det ikke en kæmpe sensation at Aru ligger lunt i svinget til en samlet sejr nu, men det er nu også mere det samlede billede. At der er så stor forskel på hvad folk præstere i løbet set ift. forudsigelser inden løbet, med henblik om de har kørt tour klassement eller ikke.

123
Skrevet af Il_Preferito
Men podcasts og previews er jo notorisk kendte for at nævne Gud og hvermand, når der produceres optakter. Og det kan vel heller ikke overraske at bookmakere har forholdsvis lave odds på folk der har vist, at de kan gøre sig i køre på podiet i Grand Tours.

Jeg har ikke set én "ekspert", der har peger på Froome som vinder. Quintana, ja - ingen af de andre. Og det ville trods alt ikke have været en gedigen overraskelse, hvis Quintana skulle have vundet samlet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Landa skulle have fortalt spanske medier at han (endnu engang) fik besked på at stoppe og at det (endnu engang) var Martinelli selv, der gav ordren.

Denne gang valgte han dog at ignorere den, fordi han mente det var fjollet. Svært at være uenig.

Spændende hvilke følger det får i den resterende del af Vueltaen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Han er sgu ret cool, må jeg sige. Især at han bare siger det, som det er. Lidt ligesom da han heller ikke lagde det store skjul på, at de udnyttede Contadors punktering på Mortirolo-etapen i Giroen. Om det så er klogt at være så ligefrem, kan selvfølgelig diskuteres, men forfriskende er det da.

Men mon ikke, at han fra nu af trods alt kommer til at arbejde som hjælperytter for Aru og gøre, hvad der bliver sagt? Hvis de da ikke kyler ham ud af løbet for det, men det ville nok være en overreaktion - specielt med tanke på at de i forvejen kun er syv.
Skrevet af tobi
In other news, så truer Tinkoff-Saxo med at trække sig fra løbet ovenpå Paulinhos påkørsel i dag. Hvis det ikke havde været for Majkas gode kørsel og placering, tror jeg de havde gjort alvor af truslen. Men mit bud er dog, at de bliver - andet kan de ikke være bekendt overfor ham.

Men der skal ske et eller andet i forhold til motorcyklerne i og omkring feltet. Det er jo ved at være forrykt. De Marchi var også tæt på at blive kørt ned i forgårs.
Skrevet af Il_Preferito
Ja, han er sgu cool nok, ham Landa. Selvom han er en dodgy type. Men at han sådan ignorerer det i dag, må også være et klart signal om, at han er på vej ud.

Jeg tror ikke de tør rive ham af holdet, ligesom han nok heller ikke tør bare gå commando resten af løbet. Der er trods alt nok grænser for hvad man kan tillade sig, hvis man skal have chancen andre steder. Så jo, fuld skrue i hjælperollen, så Aru kan smadre resten af Vueltaen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Chris Froome er stået af. Han brækkede åbenbart foden i går, da han styrtede.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Det kan nok ikke afvises, at det har spillet ind på Froomes præstation, at han kørte rundt med en brækket fod.

Meget kedeligt exit.

Kredit for at kæmpe sig igennem etapen. Det må have været en kende ubehageligt.

Det bliver mægtigt spændende med klassementet. Aru skal have mere tid på Dumoulin inden enkeltstarten, hvis han skal være sikker på trøjen.

Aru virker til at være stærkest i bjergene, så det bliver sjovt!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Gaggen25
Især ift. at gårsdagens etape i teorien burde være den sværeste for Dumolin at begrænse tidstab i. Kommer vi frem til enkelstarten og han er 3 minutter efter Aru kan det godt være det er lidt et long-shot man han vil med garanti brænde en vanvittig enkelstart af.
Contador tog cirka 2.40 til Aru på 60 km. enkelstart i giroen. Og som jeg husker det var det vist en lidt kuperet enkelstart?
Ser dog stadig en mulighed for at Dumolin har en dag hvor han knækker.

Ift. klassementet synes jeg gårsdagens etape smadrede det meste. Inden Vueltaen var der lidt en forventning om at der ville være mange om budet. Det har jeg svært ved at se ske. Kan ikke forestille mig andre vindere end Aru/Dumolin på nuværende tidspunkt. Rodriguez og Majka er naturligvis stadig emner, men jeg kan ikke se det ske.
123
Skrevet af tobi
Nu var det jo ikke ligefrem fordi Aru var mr. Stabil i Giroen, så det er nok lidt voldsomt at udelukke at nogle af de andre forhåndsfavoritter vil kunne slå ham. Men han er selvfølgelig favorit.
annonce
0