Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gaggen25
Jeg synes bare jeg så for stor forskel på folk igår til at jeg synes det giver mening at tro på Valverde og Quintana har noget at gøre helt i toppen i Vueltaen. De virkede for simpelthen for langt fra formen.
Chavez, Moreno og Nieve ligger glimrende til men det ville alligevel være en gedigen overraskelse hvis de skulle kunne være i stand til at blande sig om den samlede sejr.
Så er der Rodriguez og majka der så fornuftige ud på stigningerne igår og må være det bedste bud på folk der skal kunne true Aru i bjergene. Personligt tror jeg dog mere på at det er dem der bliver mere udbrændte jo længere vi kommer frem.
Derfor må vi hænge vores hat på Dumolin ift. spænding om den samlede sejr, som jeg ser det.
123
Skrevet af Il_Preferito
Quintana har/havde feber på etapen i Andorra og selv med et Tour de France i benene, skal han selvfølgelig regnes som en af favoritterne, når ruten ser ud som den gør.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det lyder bare som om, at han generelt ikke føler sig specielt velkørende. Valverde regner til gengæld med at være bedre i weekenden end i forgårs, da hans skulder efterhånden ikke generer ham så meget mere. Og da han også ligger cirka halvandet minut foran Quintana i klassementet, tror jeg efterhånden han er ved at være forholdsvis utvetydig kaptajn.
Skrevet af Il_Preferito
Valverde er altid kaptajn :-)
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Så blev Quintana lige sat af på dagens første stigning. Han er tilbage i feltet nu, men det virker noget tungt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Der er sgu mange halvgode afsluttere i det store udbrud, eksempelvis Simon, Rojas, Reza, Cummings, Arashiro og Terpstra. Det bør helt sikkert kunne give et underholdende cykelløb i finalen.

Terpstra vinder.
Skrevet af UdAfBusken
Lidt af et antiklimaks, men flot sejr af Oliveira. Han har været stærkt kørende hele året.

Utroligt at nogle af de andre hold med flere ryttere ikke kunne eller ville mere.
Skrevet af Il_Preferito
Vildt nok comeback af lille Nairo, ovenpå feberen, der har plaget ham i flere dage.

Trist at han er de tre minutter efter lige nu, men det åbner da i det mindste den sidste uge lidt på klem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Rudman
Og et træk i klaphattens snor for Jesper Hansen. Den nye Chris Anker - nu bare meget meget bedre. Og så er han yngre, end CA var, da han blev født.
Mere af det tak...
-Tempo og koncentration-
Skrevet af Gaggen25
Ja han kørte sku glimrende idag. Svært ikke at være lidt imponeret af Jesper Hansen også, selvom det ikke rigtig gav nogen bonus. Og selvfølgelig lidt fjollet af ham at han ikke lige tjekker at han også har Majka på hjul.
Dumolin må være rimelig tilfreds så længe etaperne forløber som de gjorde idag og der ikke bliver angrebet før. Tror han vil være mega stolt hvis han kan komme på podiet hvilket ser yderst realistisk ud.

iøvrigt en video af Sagsns styrt:
http://sporten.tv2.dk/cy…cykel-sagan

Ligner lidt Fuglsang styrtet synes jeg, bare ved lidt højere fart. Jeg synes der skulle laves fartbegrænsninger for motorcyklerne. Istedet for at de altid skal ræse fuldstændig vildt og voldsomt hver gang de skal overhale en gruppe ryttere så hellere lige sænke farten en smule, og evt. dytte så rytterne har mulighed for at vide at der kommer trafik.
123
Skrevet af Rudman
Ja, fra et taktisk standpunkt var indsatsen ikke fejlfri. Men hvis jeg ikke tager fejl, hvilket absolut er en mulighed - tågen taget i betragtning, så kørte han næsten Aru og Quintana ind, da han var kommet tilbage på plads hos Majka. Tror også, at hans arbejde i front af favoritgruppen, var årsag til at italieneren og colombianerens forspring, til Rolfs store forbavselse, pludselig stoppede ved 15 sekunder.

Om ikke andet, tror jeg det var en potentiel skideballe værd. Han var et stort smil efter etapen...
-Tempo og koncentration-
Skrevet af repos
Hvis man kan tage TV2/Nord Salto, så er der direkte transmission fra VM for amatører i det nordjyske.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TheRedScouser
Det er lidt trættende, at Rolf har så stor kærlighed for de italienske ryttere. Aru er god, men han er stadig et stykke fra Quintana, Froome, Contador og Nibali opad. Der er ingen grund til, at Rolf skal tale ham op, som måske verdens bedste bjergrytter. Det er han ikke.

Jeg synes faktisk, at Riis er god som ekspert i studiet. Han er slet ikke så tør og kedelig, som man kunne tro. Man kan tydeligt høre, at han holder med enkelte Tinkoff-Saxo ryttere, men jeg er stor fortaler for ham.
Skrevet af repos
Ja, Rolf er farvet i den henseende. Iflg ham er Visconti jo også en af de allerbedste.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Det er godt nok et spændende løb, stadigvæk. Det skifter lidt fra dag til dag, hvem der er stærkest, og de skal tage sig sammen i morgen for at få sat Dumoulin. Men det kommer de altså også til. 7 kilometer med 11 % i snit kommer til at koste for ham. Det er godt nok en frygtelig stigning, og den kommer efter hele seks andre kategoriserede bakker/bjerge i løbet af etapen.

Men hvem pokker ender med at vinde det her løb? Jeg kunne virkelig godt unde Rodríguez sejren, men så er han nok nødt til at lave et stort nummer i morgen, da han ikke slår Aru på enkeltstarten. Og de to skal også kigge sig bagud med hensyn til Majka, der er noget bedre end dem på enkeltstarten. Og selvfølgelig også Dumoulin, hvis han mod forventning klarer skærene i morgen og begrænser sit tidstab til under halvandet minut.

Men selv hvis Dumoulin er i rødt efter onsdag, skal han ikke føle sig sikker, da de næstsidste tre etaper så kommer til at blive vanvittigt spændende. De slutter ikke på toppen, men er bestemt tilpas svære til at lave tidsforskelle, hvis det stadig er påkrævet for visse ryttere.

Mit bud er stadig, at Aru vinder, men pilen begynder at pege mere og mere over på Majka, især hvis han kan køre fra Aru igen i morgen. Men om han så kan hente halvandet minut på Purito på enkeltstarten er et åbent spørgsmål. Jeg gentager: Det er godt nok et spændende løb.
Skrevet af Gaggen25
Jeg synes også Majka ser god ud. Tager han måske et minut på rodriguez og et halvt minut på Aru på enkelstarten?
Jeg forstår til gengæld ikke den måde de kører på idag. De kunne se på hele stigningen af Dumolin var presset. Hvorfor så ikke angribe tidligere? Astana har vel 3-4 ryttere der kunne sætte Dumolin i en acceleration. Han er i den grad stadig med i klassementet og må bare ikke undervurderes af Majka, Rodriguez og Aru.
Stigningen blev kørt helt perfekt for Rodriguez idag på den anden side. Det er lige præcis sådan her han tager tid i klassementet. Hvis de skal sætte ham imorgen skal de kører hårdt på op af hele stigningen. Så tror jeg personligt ikke at han kan følge med. Men der er da i den grad kamp om det blandt de 4!
Moviestar må have en lidt flad smag i munden med det hold de har sendt til vueltaen.
123
Skrevet af TheRedScouser
Majka er vel stadig 4´er. Aru som favorit foran Rodriguez med Domulin som 3´er. Jeg har en ide om, at Rodrguez er stærkere end Aru på slutstigningen i morgen. Samtidig er der både på etagerne 18, 19 og 20 realistisk mulighed for bonussekunder til Rodriguez. Majka er nok en smule stærkere end Aru på en enkeltstart - Aru er så nok en 30-60 sekunder bedre end Rodriguez. Dumoulin er nok 1,5-3 minutter hurtigere end de tre. Det kan godt blive rigtig tæt - jeg mener dog stadig, at Aru har en lille favoritværdighed. Stigningen i morgen kan vel godt minde lidt om Mortirolo bare lidt kortere, hvorpå Aru havde store problemer i giroen. Jeg vil frem til, at jeg glæder mig helt vildt til i morgen! :-)
Skrevet af tobi
Ja, det var lidt passivt, men det kan vel skyldes, at det ikke bare er en duel mellem en rytter og Dumoulin. Aru er for eksempel nødt til også at have fokus på Majka og Rodríguez, så han kan ikke rigtigt bare blæse af sted, hvis han så får de to andre i nakken og mister en masse tid til dem til sidst. Og så tænker jeg, at det også spiller ind, at morgendagens etape er så svær som den er. Dels kan de have været lidt henholdende, fordi de er bange for at gå ned i morgen, hvis de kørte sig helt ud over længere tid i dag, og dels kan det være, at de tænker, at de nok skal få sat Dumoulin tilpas meget i morgen.

Men det sidste kræver selvfølgelig, at de går tidligere i gang i morgen. Og der er stigningen nok så stejl, at der ikke rigtigt er den store fordel (udover den psykologiske) ved at ligge på hjul, så Aru løber eksempelvis ikke den helt samme risiko ved at angribe tidligt i forhold til Rodríguez og Majka.

Med hensyn til enkeltstarten, synes jeg det er svært at vurdere dem, da de de sidste par år ikke rigtig har været med i de samme løb, hvor de alle har kørt enkeltstarter. Interessant er det dog, at Rodríguez og Aru begge var med i Vueltaens top fem sidste år, hvor man sluttede med en ti kilometer lang enkeltstart, hvor Purito kørte over et halvt minut fra Aru. Aru har så til gengæld vist i Tour de Pologne i år, at han er blevet bedre til helt flade enkeltstarter, så han bør være bedre end Purito, der jo nærmest er berømt for sine (lidt overdrevne) dårlige tidskørselsegenskaber. Han viste dog på første etape af Touren, at det ikke er hans livret, da han kørte ret dårligt der. Det kan godt være, at han blev nummer to på enkeltstarten i Baskerlandet Rundt, men det var så også en grotesk hård rute med flere +20 % stigninger undervejs, så han er altså ikke lige pludselig blevet specialist til flade enkeltstarter.

Majka har kørt i top 10 i enkeltstarter i Romandiet og Schweiz Rundt i år, men de var ikke helt flade. Til gengæld forsvarede han sig flot på sidste etape i Polen Rundt sidste år, som var 25 kilometer og helt flad. Den var nærmest identisk med den rute i år, hvor Aru altså også kørte fornuftigt, men ikke helt så godt som Majka gjorde sidste år, som jeg umiddelbart vurderer det.

Så ja, der er latterligt mange forbehold, men jeg tror, at Majka kan køre 45 til 1:15 fra Aru og 1:30 til 2:00 fra Rodríguez. Der er nemlig også det faktum, at Majka er i væsentligt bedre form end tidligere i år, hvor han altså stadig kørte top 10 i to WorldTour-enkeltstarter.
Skrevet af UdAfBusken
Aru er da ikke mere end marginalt bedre end Purito på enkeltstarten. Jeg føler mig ganske sikker på, at Purito som minimum kører ganske lige op med Aru og ikke taber mere end 20-25 sekunder. Jeg tror end ikke det er usandsynligt, at Purito kan undgå at tabe tid til Aru.

Jeg er til gengæld enig i, at Majka er væsentligt bedre end Aru og Purito, og kan han fortsætte den opadgående formkurve, kan han blive farlig.

Jeg tror dog generelt ikke, at tidsforskellene bliver helt så store, som man kunne forvente. Efter to ugers hårdt cykelløb har niveauforskellen udjævnet sig lidt, vil jeg tro.

Og hvilken dræberstigning, der afsluttes på i morgen. Bliver spændende!
Skrevet af maarkap
Majka har vel også indtil videre været den mest stabile. Altså det er jo ikke på fordi han har ligget forrest på etaperne, men alligevel har han halv anonymt ædt sig op i klassementet. Så hvis han først peaker nu her i sidste uge og undgår en off day (som det virker til at stort set alle favoritterne skal have i dette løb), bliver han rigtig farlig.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0