Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Nøj, hvor er Poljanski stærk.

Aru, derimod, ser ikke så godt ud i dag.

Schleck har den.
Skrevet af UdAfBusken
Kom nu Majka, for pokker!
Skrevet af UdAfBusken
Det er helt Valverdesque, den måde Aru kan presse det sidste ud, når målstregen nærmer sig.
Skrevet af Gaggen25
1.51 for Dumolin. Til Rodriguez vel at mærke. Mon ikke han snupper den røde trøje?
Et bud på en stilling efter enkelstarten kunne være Dumolin med et forspring på 15-30 sekunder. Hold op der er lagt op til et spændende cykelløb den sidste uge!
123
Skrevet af maarkap
Især med dem rute der er tilbage. Bjergetape men ikke afslutninger opad, så Dumolin kan jagte nedad hvis han bliver sat opad.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Gaggen25
Noget af et skift i favoritværdigheden hos bookmakerne. Efter Aru har været stor favorit siden hans solo ridt på etapen Landa vandt er Dumolin stille og roligt kravlet tættere på ham. Nu er Dumolin den største favorit til den samlede sejr ved odds 2.1. Hold op han må være spændt før enkelstarten på onsdag. Skulle han ende med at vinde Vueltaen vil det jo være en vanvittig stor sensation. Vi vidste godt at han var god, men alligevel vildt at han er så god.
123
Skrevet af Halil
Tom Ds tider i forhold til diverse andre cyklister:

https://twitter.com/Cycl…47614316544

Det bliver fandme spændende!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Gaggen25
Interresant læsning må man sige. Godt fundet. Det der altid er vanvittigt spændende ved de her enkelstarter er at det er så relativt sjældent at klassementsfolkene kører dem mod hinanden i løb hvor de kører 100% for det. Majka´s 1.15 tab i TDF i år og Rodriguez 8.52 tab TDF14 springer i øjnene.
Det ligner en enkelstart uden nævneværdige højdemeter og med høje gennemsnitshastigheder. Burde simpelthen være lækkerier for Dumolin.
123
Skrevet af tobi
Hvis Dumoulin vinder er det et lidt sjovt mønster, der begynder at tegne sig med at Vuelta-vinderen i ulige år kommer fuldstændig ind fra højre som en stor overraskelse for alle. Cobo i 2011 og Horner i 2013 var der næppe heller nogen, der havde kaldt, inden løbene gik i gang.

Men det ville være sindssygt, hvis han vinder. Den med afstand største GT-sensation i dette årtusinde og formentligt i endnu længere tid. Pereiros Tour-sejr i 2006 kan slet ikke måle sig med den, da han alligevel havde kørt top 10 et par gange før.

Ender han med at vinde, må det dog også være til stor frustration for ryttere som Rodríguez og Aru, der har forspildt chancen for at gøre afstanden til ham lidt større de sidste par etaper. Det kan jo ikke rigtig nytte noget kun at angribe de sidste par kilometer, hvis man virkelig vil gøre noget ved det. Men som jeg også skrev i går, har det sandsynligvis handlet om, at de også har hinanden at koncentrere sig om.

Og det er vel at mærke efter al sandsynlighed ikke afgjort efter enkeltstarten. Det er nok mere, end hvad arrangørerne havde turdet håbe på.
Skrevet af UdAfBusken
Men det ville være sindssygt, hvis han vinder. Den med afstand største GT-sensation i dette årtusinde og formentligt i endnu længere tid. Pereiros Tour-sejr i 2006 kan slet ikke måle sig med den, da han alligevel havde kørt top 10 et par gange før.


Glemmer du ikke den Hvide Kenyaner? Hans historie taler da for sig selv.

Jeg er dog enig i, at det vil være en KÆMPE sensation. Han har godt nok til tider vist, at han kan køre opad, men at han kan gøre det på så højt niveau igennem 3 uger er vildt.
Skrevet af Il_Preferito
Hvis Dumoulin vinder Vueltaen - og især denne udgave - så er det en langt større sensation, end at Froome kørte på podiet i 11.

Det er Dumoulins første cykelløb, siden han styrtede ud af Tour de France og det er første gang han gør sig i klassementet i en Grand Tour. Og det endda inden der har været enkeltstarter. Han har kørt forbilledligt indtil nu, men har selvfølgelig også været velsignet ved at konkurrenterne i toppen har haft travlt med at kigge på hinanden og at de på skift har ramt et par dårlige dage i streg. Dét, selvfølgelig sammenholdt med helt absurde etaper, har holdt folk fra at forsøge at begrave hinanden.

Jeg er i øvrigt rystet over hvor lidt vrede internettet retter mod Dumoulin og at han potentielt fører Vuelta a Espana om lidt mere end 30 timer.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Giroen får åbenbart tre enkeltstarter næste år (en af dem som bjergenkeltstart) og når man samtidig sløjfer holdkørslen, hvor Giant ikke kan spænde ben for ham, må Dumoulin nok hellere rette kikkerten mod Italien næste år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Hvis Dumoulin vinder Vueltaen - og især denne udgave - så er det en langt større sensation, end at Froome kørte på podiet i 11.


Hvordan det? Før Froome kørte på podiet i Vueltaen havde han som 26-årig aldrig kørt i top 10 i et etapeløb på World Tour niveau. Hans bedste resultater opad talte en sjetteplads på en udbrudsetape i Giroen, hvor han blev slået af mægtige klatrere som Simon Gerrans og Francesco Gavazzi og en 12. plads på Crans Montana, som godt nok er den stigning, hvor superklatreren Tony Martin i 2009 vandt med Cancellara på tredjepladsen, i Schweiz Rundt.

Det kan overhovedet ikke sammenlignes med Dumoulin.

Edit: Det skal dog siges, at jeg også er overrasket over, hvor få anklager der lyder mod Dumoulin.
Skrevet af tobi
Jeg havde faktisk ikke tænkt på ham. Jeg tænkte udelukkende på ryttere, der havde vundet Grand Tours - og det var jo ikke overraskende, da Froome endelig gjorde dette.
Skrevet af tobi
Og jeg kan da godt fortælle jer, hvorfor der ikke er lynch-stemning mod Dumoulin. Det er vel fordi han ikke har været suverænt den bedste, ikke har en grim kørestil og ikke er 42 år gammel.

Alle kan jo se, at han er større end de andre, men det har bare ikke en så provokerende virkning på folk, når han ikke decideret kører fra resten, men er "menneskelig" og bliver sat. Det tror jeg i hvert fald er grunden. Rent logisk giver det selvfølgelig ingen mening hans (vel egentlig ukendte?) vægt taget in mente, men folk, der ustandseligt råber om sig med beskyldninger om det ene og det andet, er nok heller ikke altid de mest logisk tænkende.
Skrevet af Il_Preferito
Dumoulin er flere kilo tungere end Froome var i 11 og Froome havde resultater, der pegede på at han kunne køre klassement. Top 10-placering i ungdomskonkurrencen i Giroen, gode etape- og endagsresultater i italienske og franske løb og var - som jeg også mindes at have skrevet allerede da han vandt Touren i 13 - regnet som en, der rent fysisk var rigtig godt, hvis ikke perfekt, gearet til at køre klassement (noget Dave Brailsford jo også senere har bekræftet, selvom de ikke rigtig vil ud med hans testresultater). Hans teknik og overblik var bare røv og nøgler.

Dumoulin er tempospecialist, der i fremtiden har forestillet sig at kunne køre klassikere og måske etapeløb af en uges varighed. Nu er han pludselig topfavorit til at vinde Vueltaen. Hvis det ikke er en større overraskelse, at han ender med at vinde en Vuelta med så mange - og så ekstreme - bjergetaper som denne og i det her selskab, end at Froome bragede igennem i 11, så er vi uenige om, hvad der kan og ikke kan lade sig gøre i cykelsport.

Du ser jo heller ikke (når du nu selv nævner dem) Tony Martin og Fabian Cancellara køre med om sejren i etapeløb der strækker sig så langt. Så kan vi selvfølgelig tale om Wiggins og Indurain, men jeg er ret sikker på, at førstnævnte var lettere end Dumoulin er lige nu, da han vandt Touren i 12. Og selv hvis han ikke var, så fik han en skræddersyet rute - det kan man vist ikke rigtig påstå at Dumoulin har fået.

Dumoulins opgivne vægt er 69kg (sandheden er nok nærmere 67) og det er altså meget, når man tænker på hvor godt han kører opad i denne omgang af Vueltaen. Respekt for at løbet fortsat er garant for diverse mirakler og tosserier, men flere burde være skeptiske - også selvom han sidder flot på cyklen, bliver sat sådan til husbehov og generelt er en flink fyr. I hvert fald hvis man hører til dem, der er på krigsstien når Froome, Aru og hvad de nu ellers hedder, virkelig brænder igennem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Dumoulin kan passende tage er smut til giroen næste år, som skulle komme til at indholde hele tre enkeltstarter.

En på 11 km, en på 40 km og en bjergenkeltstat på 20 km.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Halil
Mon ikke Dummoulin smadrer det hele imorgen?

Det tror jeg. 39 km der passer perfekt til ham(ifølge ham selv)

Han virker frisk og motivationen er selvfølgelig i top. Med tanke på de gamle resultater, så er 2-3 minutter på de andre ryttere ikke helt forkert.

Det bliver spændende.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af UdAfBusken
Pref, jeg vender lige tilbage med et svar, når jeg har lidt mere tid.

Dumoulin tager vel formentlig, og forhåbentlig, trøjen i dag. 2 minutter over næsten 40 km bør bestemt være muligt, selv så langt inde i en GT.
Kiriyenka napper dog etapen, tror jeg. Han var godt nok ikke imponerende i Polen Rundt, men efter godt og vel to uger med hårdt cykelløb er Dumoulin nok lidt mere træt end Kiriyenka, som har kunnet spare sig lidt. Derudover er han glimrende på sådan en flad tonserrute.
Skrevet af Il_Preferito
Det er helt fint, men det er umiddelbart ikke en diskussion jeg har den store interesse i, så ville nok ikke forvente enorme bidrag fra mig fremadrettet. Jeg noterer mig dog, at Dumoulin igen-igen har bemærket at det er en stor overraskelse for ham, at han er i spil til at vinde Vueltaen. Det indrammer vist fint hele min argumentation.

Spændende hvad han kan i dag. Skal hans præstation i bjergene give mening, bør hans enkeltstart være hæmmet. Jeg kunne godt se ham, Purito og Aru være meget tæt efter i dag. Det giver noget fedt cykelløb de sidste dage så.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0