Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Alt andet end en spurtafgørelse vil være en overraskelse for mig, så jeg håber at blive overrasket.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Mon ikke australierne også har en ret stor interesse i at løbet ender i en massespurt, ligesom franskmændene med både Alaphilippe og Bouhanni nok også kunne se de sjove i det.

Belgien har jo også kun kort, der kører hjem på de sidste stykker, så de vil nok heller ikke ofre alverden på at ødelægge de andre nationer langt udefra.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Gaggen25
Jamen der er ingen tvivl om at der er væsentligt mere cykelkyndige mennesker i tråden her så jeg er helt med på at det er lidt af et longshot jeg er ude i. Det giver sig jo også udtryk i bookmakernes odds der er 100% rettet mod sprinterne.
Jeg klynger mig til det halmstrå der går ud på at landene der ikke har en top-4 sprinter vil angribe til højre og venstre og at sprinterlandene ikke kan blive enige om hvem der skal hente folk i land.
123
Skrevet af repos
Der er nemlig mange hold, der har interesse i en samlet finale. I den forbindelse skal man nok sætte sin lid, at Italien forsøger at splitte det hele ad forholdsvis tidligt.
Spanien kan dog også have interesser i et hårdt kørt løb, for det vil sgu være et sats for dem at tro, at Valverde kan slå hurtigere folk i spurten.

Ellers er det nationer, som Polen, Holland og Portugal, der skal forsøge at åbne løbet. Danskerne skal køre defensivt til langt hen i løbet, og spare kræfter til der kørt 200 km.
Vejret kan blive en afgørende faktor. Til enkeltstarten har der været noget vind, og hvis man kan slippe afsted med noget sidevindskørsel, vil det kunne skabe splittelse.

Jeg har dog stadig Kristoff, som rytteren der skal besejres på søndag.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Belgien har jo også kun kort, der kører hjem på de sidste stykker, så de vil nok heller ikke ofre alverden på at ødelægge de andre nationer langt udefra.


A´hva? Belgien skal da netop satse på et hårdt med folk som Van Avermaet, Gilbert og Benoot. Van Avermaet skal selvfølgelig spares så godt som muligt til finalen, men jeg forestiller mig, at Belgien i højere grad vil gå med i diverse ryk end at sidde og lukke huller i finalen.

Det sagt, så anser jeg det dog også for meget sandsynligt, at løbet bliver afgjort i en spurt eller af et angreb fra feltet på sidste eller næstsidste stigning kort før mål. Det bliver ikke angreb langt udefra, som kommer til at afgøre det.
Skrevet af Il_Preferito
Men hverken Gilbert, Van Avermaet eller Benoot kører hjem fra længere end godt 10km til mål og nok faktisk kun fra bunden af den sidste bakke. Andet kan næppe lade sig gøre.

Jeg har ikke skrevet, at de ikke skal satse på et hårdt løb, men at de nok ikke kommer til at investere så frygteligt meget i det, forstået på den måde at de næppe sender folk i tidlige angreb eller trækker helt sindssygt med 100+ kilometer igen. Det er meget vigtigere at have friske folk i finalen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Det er jeg bestemt enig i. Jeg forstod det som om du mente, at belgierne ville hjælpe Norge, Tyskland osv med at holde det samlet, hvilket jeg ikke tror kommer til at ske.
Skrevet af repos
http://kortlink.dk/he3q

Interessant artikel omkring Linda Villumsens brug af en anden cykel, end den hun burde have kørt med.
I øvrigt er hendes sejr gået lidt under radaren herhjemme, selv hun jo er et produkt af dansk cykelsport.
I artiklen fremhæves hun som en enspænder, der går sine veje.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
Jeg glæder mig ret meget til U/23 i aften. På papiret er det sgu et stærkt hold, vi stiller til start med, og der køres efter sigende med fire mulige vinderemner, og så Gregaard som hjælper. Der er selvfølgelig en del risici forbundet med en taktik, men omvendt har vi mange stærke kort at spille ud.
Würtz er jo åbenlyst i kanonform, og vil formentlig blive spillet tidligst ud af de fire. Kamp og Kragh skal afsted sent i løbet, medens Carbel skal gemmes til en eventuel spurt.

Jeg har ikke rigtig pejling på de udenlandske ryttere, så forhåbentligt kan Pref komme med lidt insiderviden her.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror faktisk at både Busk og tobi har bedre fat i U23-scenen, men giver gerne et skud på hvem jeg både regner og holder øje med.

Gianno Moscon fra Italien har lige skrevet kontrakt med Sky og blev nr. 2 i Flandern i år. Han er italiensk mester og har generelt været rigtig stærkt kørende i år, dog primært på nationale landeveje. Derudover har de også både Simone Consonni (der skal til Lampre) og Davide Martinelli, der allerede i 2012 var på prøve hos Team Sky (og skal til Etixx næste år) og blev nr. 3 til europamesterskaberne for U23.

Owain Doull er bookmakernes favorit og det forstår jeg egentligt godt. Han kørte en TT over forventning forleden og kommer fra en samlet trejdeplads i Tour of Britain. Britterne har generelt et rigtig godt hold med ham, Alex Peters og U23-scenens fedeste navn Tao Geoghegan Hart.

Og så synes jeg det er naturligt at holde øje med de folk, der normalt gør sig på prokontiscenen. Frankrig har Anthony Turgis, der blandt andet har kørt en niendeplads hjem til European Games tidligere i år. Hans holdkammerat Ledanois blev i øvrigt nr. 10), så de har også lidt at skyde med der.

Gregor Mühlberger fra Østrig blev nr. 5 i de nationale mesterskaber hos de voksne og holdkammeraten Gogl (der har været på prøve hos Tinkoff i år) blev nr. 4, så de har faktisk også et spændende hold.

Nordmændene har både Christian Eiking og Daniel Hoelgaard (der begge skal til FDJ), der har kørt rigtig stærkt i år. Sidstnævnte blev senest nr. 2 oppe til Velothon, hvor han blandt andre slog Würtz. Kommer der en gruppe hjem (og det gør der nok, selvom det af og til er cirkuscykelløb hos U23´erne), så tror jeg han bliver farlig. Og jeg ved, at nordmændene selv forventer en medalje i dag.

Og så er det værd at bemærke, at Eritrea har fire mand til start, hvor Kudus selvfølgelig er en af dem. Og når man kan gennemføre Tour de France (og blive nr. 10 i ungdomskonkurrencen), synes jeg man fortjener at blive nævnt. Men det er nok tvivlsomt hvad han kan.

Og så kigger jeg selvfølgelig også efter hundreårstalentet Jack Haig, selvom jeg er lidt i tvivl om hvorvidt ruten er hård nok til ham.

Hos danskerne tror jeg rigtig meget på Kragh. Det er et godt løb til ham og jeg håber alle er enige om at han er "kaptajnernes kaptajn". Men jeg tvivler desværre..
Ideelt set får Würtz eller Kamp medalje, men må erkende at jeg godt kan leve med, at det bare bliver en dansk medalje helt generelt. De er nogle gode knægte allesammen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg kommer som sædvanligt til at sidde og kippe med fanen, men vi har jo ofte haft en stærk U23 opstilling, uden at få noget særligt med derfra, så jeg tillader mig at være en smule skeptisk for at vi får et specielt godt resultat. Jeg har Hoelgaard som min favorit i øvrigt.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Hos de voksne er der fuld skrue på transferkarussellen.

Cavendish, Renshaw og macho-Bernie skulle alle være på plads hos MTN.

Sky har indtil videre bekræftet Alex Peters, Gianni Moscon, Michael Golas og Danny van Poppel. Så mangler de bare Benat Intxausti, Mikel Landa (der jo selv har bekræftet det) og Kwiatek.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Hvem skifter fra Sky, udover Richie? For det er da noget af en samling ryttere der kommer til.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
I skrivende stund har følgende kontraktudløb:

Earle, Bernie, Andy Fenn, Kiri, Knees, Nordhaug, Danny Pate, Sioutsou, Sutton, Viviani og Zandio. Og så har de jo i løbet af året mistet Wiggins.

Jeg kan ikke forestille mig, at Kiri og Viviani ikke får ny kontrakt, ligesom man nok også er rimelig interesseret i at beholde Sioutsou og Nordhaug.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Du tror ikke at Van Poppel er hentet som erstatning for Viviani?

Men hvis Kiri og Sioutsou bliver, så går de da forstærket ind i den nye sæson.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af UdAfBusken
Jeg synes egentlig, at du rammer den meget godt, Pref. Det er jo generelt utroligt svært at forudsige, hvordan u23 løbet kommer til at udarte sig, og det vil ikke være specielt overraskende, hvis det bliver en rytter, som ingen rigtig har nævnt som favorit, der løber med sejren. Det er vel nok de færreste, som havde set Bystrøm køre fra alt og alle i finalen sidste år.

På papiret bør Danmark klart nævnes som et af de allerstærkeste hold, også uden Mads Pedersen. Søren Kragh bør være DK´s bedste bud, selvom også Wûrtz og Kamp egentlig også kan vinde løbet, kører de med i de rigtige ryk. Carbel tror jeg ikke på, men jeg kan godt forstå, at man gemmer ham som en slags joker, da han er virkelig, virkelig hurtig på stregen.

Doull er nok den mest formstærke af favoritterne og kørte jo fremragende i Tour of Britain, hvor han kun var uden for top 10 på én etape (der blev han nr 11). Han er for mig at se den største favorit, hvilket dog ikke er ensbetydende med, at jeg tror han vinder, netop fordi det er så uforudsigeligt.

Moscon er også en virkelig stærk rytter, som dog nok havde håbet på nogle lidt længere og hårdere stigninger. Havde ruten været som i 2013, havde han nok været topfavorit. Han kan lidt af hvert, og i Avenir overraskede han ved at være med langt fremme på første bjergetape, hvorefter han udgik. Han vinder ikke en spurt i et decimeret felt, men han er typen, der godt kan køre væk på de sidste par stigninger eller vinde en spurt i en mindre gruppe.

Daniel Hølgaard passer på profilen til at kunne vinde løbet, men jeg tror ikke, at han er stærk nok til at tage sejren. Jeg ville dog ikke blive overrasket, hvis han tog en medalje, og det er da heller ikke utænkeligt, at han kan ende med at stå med guldet. Desuden har Norge et ganske fint hold med Eiking, der bliver prof på FDJ næste år, og Skaarseth, som jeg forventer mig meget af. Han er bomstærk.

Listen af outsidere er lang. Jeg vil fremhæve Østrig, som i Mühlberger, Gogl og Grosschartner har tre ryttere, som alle kan spille en rolle i finalen. De vinder nok ikke, men jeg tror godt, at de kan være med til at præge løbet.

Ellers vil jeg slutte af med at sige, at to af mine personlige favoritter til dette løb slet ikke stiller til start. Fernando Gaviria, der jo bliver prof på Etixx næste år, og allerede i år har slået både Cavendish og Greipel i direkte dueller, har en overbelastningsskade i knæet, og Mathieu Van der Poel, som er forsvarende verdensmester i cykelcross og et kæmpe talent på landevejen også, er ikke kommet sig oven på et styrt i Avenir.

Spændende bliver det i hvert fald, og lad os da endelig fortsætte de gode danske takter og tage en medalje.
Skrevet af Il_Preferito
Sky har en stor italiensk forpligtigelse, så jeg kan ikke forestille mig, at man ikke vil gå rimelig langt for at beholde Viviani. Og slet ikke, når han i år endelig har lignet en sprinter der kan blande sig med de allerbedste.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Tak for svaret pref.

Lige til en anden snak, så har Guldhammer skrevet med Cult for de næste to sæsoner. Glædeligt for Cult og fornuftigt af ham at blive, hvor han har virket bedst og mest tilpas i hans karriere.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
MTN-Qhubeka vælger at forsøge sig med, at gøre navnet endnu grimmere og hedder fra næste sæson Team Dimension Data.

Cavendish, Renshaw og Eisel er som nævnt lige på trapperne.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Med til snakken om danskerne og U23-chancerne hører nok også deres taktik. Vi kender den selvfølgelig ikke, men jeg har hørt, at både Carbel og Kamp skal forsøge at spare sig til en evt. spurt, men Würtz og Kragh skal gå med i bræk/dække angreb. Würtz tager sig af de tidlige og Kragh overtager opgaven i finalen.

Gregaard er soleklar hjælperytter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0