Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
https://www.youtube.com/watch?v=gjJRhiK7Yg4&feature=youtu.be

En lille Specialized-film om Peter Sagan, der igen-igen understreger, at han - næsten altid - er en gennemført flink og sympatisk cykelrytter.

Jeg kan godt unde ham, at vinde et Monument i år. Det er på tide.

Faktisk stammer min marginale modvilje nok fra, at han er (og altid har været) en ALLE kan lide. Det kan godt blive lidt kedeligt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Fabelagtig spurt af Tinkoffs nye slovak, Erik Baska, i dagens Handzame Classic. Løbets storfavorit, Dylan Groenewegen, sad ellers i en god position, men fik åbnet en lidt lang spurt. Baska så dog ud til at være hurtigere end hollænderen, så det var ikke kun dårlig timing, der kostede for Groenewegen.

Sidste år blev Baska U23-europamester (jeg ved slet ikke, om det er blevet vendt herinde, at seniorerne får et tilsvarende løb fra og med i år?), og han er et ret stort talent og klart den næstmest spændende i Tinkoffs slovakkerkoloni.
Skrevet af Il_Preferito
Jesus en afslutning i Sanremo.

Gaviria i et solostyrt, selvom han sidder med en lead out-mand og vel i tre sekunder ligner en storfavorit.

Kæmpestort for fransk cykelsport, at Demare vinder. Og gåden der er Ben Swift dukker pludselig op igen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Gaviria så også ud til at koste Sagans deltagelse i spurten. Men flot sejr til demare, bouannis reaktion er priceless.
Skrevet af NUFC Dinho
For fanden hvor må Sagan snart være en bitter mand. Sidder helt perfekt og får så ødelagt finalen af den skide columbianer. Eneste positive er at Bouhanni må se Demare løbe med sejren.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af tobi
Jeg var så sikker på, at det endelig skulle være for Sagan, da de sidder fire mand sammen. Men det skal så også siges, at jeg troede, det var Stybar og ikke Gaviria, for han er bare alt for hurtig. Men for pokker da, hvor var det også et mærkeligt styrt. Og der er vist en Cofidis-mekaniker, der skal have paraderne hævede, når Bouhanni får hilst på ham...
Skrevet af UdAfBusken
En af de mest underholdende afslutninger, jeg har set, men hold da op et antiklimaks ved Gavirias styrt. Sagan havde kørt det perfekte løb indtil da, ikke brugt nogle kræfter på at føre på det flade, smuttede med på det rigtige tidspunkt da Gaviria lukkede til Boasson Hagen og Van Avermaet og sad perfekt. Der tænkte jeg, at sejren var hans.

Og hvor må det være surt at være Gaviria lige nu. Sidder i en perfekt position med mulighed for at vinde et monument i sit første forsøg. Det er dog utroligt imponerende, at han sidder der, og han kørte imo på det helt rigtige tidspunkt, da han lukkede hullet til de to foran.

Flot spurt af Demare til gengæld. Han kommer langt nedefra og kører tidligt, men Swift, der ellers får det perfekte leadout, havde ingen mulighed for at gå forbi.


Tjek i øvrigt lige Cofidis gå i Gewiss-Ballan mode:
http://www.procyclingstats.com/mob/race.php?id=164306
Skrevet af tobi
Øv. Valverde vil alligevel ikke køre på brosten i år. Årsagen skulle åbenbart være, at han føler sig så stærk, at han tror, han kan vinde Giroen, så han vil gerne prøve at optimere sin forberedelse dertil. Og sandt for dyden var hans hidtige løbskalender næppe den bedste i forberedelsesmæssig henseende. Han skipper også Amstel Gold Race, men vil være til stedet i Flèche og Liège.
Skrevet af Il_Preferito
Nå, både Capecchi og Tosatto påstår, at de har set Demare holde fast i FDJ-bilen på vej op til feltet i går.

Interessant om FDJ tør frigive Demares SRM- eller GPS-data.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Det kan vise sig at være noget værre rod for FDJ og Demare. Var det ikke også samme styrt, som Matthews var involveret i, som holdt Demare tilbage? Matthews var først tilbage bagerst i gruppen i bunden af Poggio.

Kan man diskvalificere Demare på efterbevilling, hvis det viser sig, at han holdt fast i bilen?
Skrevet af tobi
Jo, det var samme styrt som Matthews, og de to havde kørt sammen på et tidspunkt bagved. Og ja, man kan vel godt diskvalificere ham jf. Nibali-sagen fra Vueltaen. Spørgsmålet er nok, om man synes, der er tilstrækkeligt med beviser.
Skrevet af Il_Preferito
Nej, selvom hans Strava-fil viste et eller andet vanvittigt, så skal man dælme have store kommisærnosser, hvis man fratager en sejr på baggrund af det.

Det er i øvrigt ved at være lidt af en sæbeopera. De italienske medier kan helt tydeligt ikke tåle at en franskmand vandt deres elskede løb og en belgisk kommisær skulle eftersigende have røbet, at det var Cofidis-lejren, der fik rygtet om Demares lift sat i søen.

Demare har (gen)uploadet sin Strava-fil og den ser ok ud. Der er et enkelt kort sted med 70 i timen, hvor han samtidig ikke har kadence, men det er formentlig en sticky bottle (som FDJ-lejren også allerede har indrømmet). Resten ser ud til at være ok, når man tænker på, at han sad hos Bling og at Yates på Twitter har fortalt, at han kørte omkring 54 på toppen af Cipressa.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Og dagens fedeste nyhed:

Carlos Betancur er udtaget til Dvaars dor Vlaanderen, E3 og Gent-Wevelgem.

Der må være tale om noget virkelig hård træning eller også prøver Movistar at forvirre fjenden.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det er også lidt unfair at straffe på baggrund af Strava-data, når det ikke er alle, der bruger det. Men det er da lidt pudsigt, at han har KOM på Cipressa, og så samtidig er så frisk i resten af løbet, og ligeledes er det mærkeligt, at Matthews ikke også kom op lige så hurtigt som Démare, hvis franskmanden havde gjort det på lovlig vis. Men der bliver nok ikke gjort mere ved sagen, trods alt.

I dag begynder Volta a Catalunya, og det er et vanvittigt felt, der har fundet vej til det nordspanske. Contador, Froome, Quintana, Aru, Porte, Tejay, Bardet, Rodríguez, Zakarin, Gesink, Pozzovivo, Chaves, Dumoulin, Urán, MA López, Thomas, Poels, D Martin, Barguil, Meintjes, Hesjedal, Kelderman, Kruijswijk, Roglic, Woods, Frank.....

Og der er godt med bjerge på programmet.
Skrevet af Il_Preferito
Enig, kørslen ser skam suspekt ud og ni sekunder med 70 i timen er en sticky bottle der vil frem i verden. Især opad, mens man jagter feltet.

Til Demares forsvar, så var Bling noget mere medtaget. Det har helt sikkert påvirket, men jeg synes også det er en nærliggende tanke, at han virkede noget mere frisk, selvom de blev stoppet samme sted.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Jeg kan nu ikke lige finde det punkt, hvor han kørte 70 i timen. I hvert fald ikke op ad Cipressa? Jeg synes faktisk, det ser forholdsvist normalt ud på hans Strava - det går stærkt, men der er bestemt ikke anledning til at fælde ham på det. Selvfølgelig mangler der en power-kurve, men altså...
Skrevet af Il_Preferito
Nej, det er heller ikke foregået på Cipressa. Jeg tør ikke sige om det er præcis 70 i timen, men der er et hul på ni sekunder i hans kadence, hvor farten stadig er meget, meget høj.


Det sker nogle kilometer før Cipressa, men det har han som sagt selv indrømmet var drafting eller en sticky bottle.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ja, okay, nu kan jeg finde det. Det ser dog også ud til, at der er en smule faldende terræn (men det er dog ikke så stejlt, at man kan opretholde 63 kilometer uden at træde). Når man ser hans data, kan det undre, hvad Tosatto og Capecchi syntes, de havde set.
Skrevet af repos
Ærgerligt med pletter på Demares sejr, for han kom sgu ellers ud af ingenting.

Gaviria kunne have fået et monument i sin første start. Er der kommet en forklaring på hans styrt.
Sagan sad, hvor han skulle, men hans chancer røg i styrtet, og da det større felt kom op bagfra.

Cancellara ser umådelig stærk ud inden brostensløbene, og jeg tror sgu, han laver det helt store nummer i både Flandern og PR.
Til gengæld forstærkede Kristoff mistanken om, at han ikke er helt på sin absolutte top.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Med hensyn til Gavirias styrt, så skyldtes det, at han var en smule ukoncentreret, fordi han begyndte at tænke på spurten, så han havde sat sig på hjul af Van Avermaet på en forkert måde - det vil sige, at da GVA trak mod højre, ramte hans baghjul Gavirias forhjul, og det gjorde, at han styrede. Men man skal selvfølgelig ikke have sit forhjul ved siden af forankørendes baghjul, samtidig med at man kører og tænker på noget andet...
annonce
0