Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Hårdt slag for Sagans klassikerbud i år:

Bennati har brækket en ryghvirvel efter sit styrt i lørdags.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af kunarsenal
God dag for Sky. Pouls med en sejr i Catalonien, Kwiatkowski med en sejr i E3 og Stannard på 3. I samme.
Lidt mærkelig afslutning, hvor det først virker til at Kwiatkowski tog unødvendige mange føringer for Sagan, men da det kom til spurten var Sagan slet ikke med. Enten var han uden kræfter eller også var han uopmærksom.
Skrevet af tobi
Jeg gider snart ikke mere...
Skrevet af medc
Man vidste jo godt, at Sagan ville blive nummer 2, da det stod klart, at de ville holde hjem.

Alligevel også imponerede, at Etixx sidder 4 mand i finalen og ikke evner at få én rytter i top 10.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tobi
At man vidste det er nok at stramme den, trods alt.

Ja, de bliver nummer 12-15 ud af de 15 mand, der var foran. Dygtigt. Cancellara var i øvrigt helt fænomenal, og det er spændende, om Sagan, GvA og Kwiatkowski kan følge ham på næste søndag. De andre kan nok i hvert fald ikke.

I øvrigt har Simon Andreassen vundet et eller andet løb i Serbien i dag. Jeg ved ikke lige, hvor stort det er, men i følge ham selv havde han i løbet af de 11 et halvt minut (det var en "prolog") trådt 473 watt i snit. Av.
Skrevet af Il_Preferito
Al snak om manglende marginaler må i hvert fald snart forstumme i forhold til især Sagan.

I dag snorksov han og forærede en ellers sikker spurtsejr væk.

Han er imponerende stærk - og ender sikkert med at vinde Flandern nu - men hans taktiske sans er godt nok sløj i mange afslutninger.

At hans hold så som sædvanlig er ikke-eksisterende, er selvfølgelig også en side af sagen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Jeg tror ikke, han kunne have slået Kwiatkowski, selvom han havde reageret med det samme. Men det er selvfølgelig utilgiveligt dumt ikke at være klar, når konkurrenten åbner i en tomandsspurt. Der er ikke så pokkers meget andet at koncentrere sig om.
Skrevet af NUFC Dinho
Hold kæft hvor er jeg også træt af alle de 2 pladser. Det er imponerende at han sidder der hver eneste gang, men det er frustrerende at se ham løbe tør for kræfter næsten hver gang. Vinder ham i Flandern, så er det hele selvfølgelig hurtigt glemt. Som Cancellara har set ud i år, så tvivler jeg dog på nogen slår ham og da slet ikke Sagan. Han bør efterhånden anerkende problemet og spare lidt på kræfterne. Tvivler dog på det kommer til at se, da han vil vinde på den "rigtige" måde.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af UdAfBusken
Jeg kan godt forstå, hvis Sagan efterhånden er ved at være en smule frustreret. Han har stadig langt op til Zabels rekord for flest andenpladser, men han gør da hvad han kan for at snuppe den fra tyskeren. Trods alt positivt at han var en af de stærkeste ryttere i løbet. Kun Kwiatkowski og Cancellara kan siges at have været på samme niveau som Sagan (det er selvfølgelig svært at sige med Cancellara, det kan sagtens være at han havde kørt fra alt og alle, havde han ikke fået defekt). Også spændende at Kwiatkowski for alvor ligner en kandidat til Flandern Rundt. Han gjorde det fremragende i selvsamme løb tilbage i 2013, tror jeg det var, og så ubehagelig ud på stigningerne i går.


Desuden vil jeg lige anbefale, at man skriver navnet Egan Bernal sig bag øret. Han er en ung colombianer, som kører for Androni. Han er fra ´97 og kommer fra mountainbiken, hvor han har vundet flere medaljer. Han er sprunget u23 helt over og er hoppet direkte ind på den professionelle scene for Androni og det i sin første sæson som fuldblodlandevejsrytter (jeg ved dog ikke om han har droppet MTB´en fuldstændig).

Han er startet sæsonen solidt ud med en 10.-plads på kongeetapen i La Mediterraneene og en 12.-plads i et af de kuperede italienske forårsløb, hvor han kom ind i en mindre gruppe sammen med bl.a. Yates, Formolo og Navardauskas. Ikke helt sløjt, men heller ikke noget revolutionerende.

I Settimana Coppi e Bartali, som køres i øjeblikket, er han for alvor trådt i karakter. På den stærkt kuperede etape i går angreb han fra feltet på sidste opstigning af rundstrækningens hårdeste stigning, satte alt og alle og kørte op til en gruppe, som var kørt tidligere. Her var det kun Firsanov, der kunne følge den lille colombianer, og det så ud til at etapen skulle afgøres blandt de to, men desværre styrtede Bernal på en nedkørsel ikke langt fra mål.

Det er selvfølgelig ikke den allerstærkeste startliste, men alligevel imponerende, at en 19-årig bjergrytter, der knap er blevet professionel, kan køre fra alle i et løb som dette. Skys guldklump Moscon blev 3 på etapen.
Skrevet af tobi
Vildt nok. Ham Bernal havde jeg slet ikke fanget.

Lapierre-cyklerne bliver ved med at imponere. Pinot har netop vundet enkeltstarten i Critérium International, hvor Geniez blev nummer tre (kun Coppel fik sig klemt ind imellem dem). Pinot bliver spændende at følge i år.
Skrevet af UdAfBusken
Spændende sidste etape i Katalonien. Tsatevich tog sejren foran Roglic, der som de eneste udbrydere holdt feltet bag sig. Det var en lidt spøjs afslutning, da det så ud som om, at Roglic ikke var helt klar over, at målstregen var lige rundt om hjørnet (muligvis kan han have misset at de var ude på sidste omgang). Det ville i hvert fald være lidt mærkeligt, hvis han bevidst sad nede på overrøret rundt i svinget med 300 meter til mål.

Dan Martin hoppede op på podiets nederste trin i den samlede.
Skrevet af medc
Lader til at Sagan stryger direkte imod en sikker 2. plads i Gent-Wevelgem. Han så dog ud til at være den stærkeste på Kemmelberg.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af SotD
Ret imponerende præstation af Hugh Carthy (Aldrig hørt om manden), som samlet blev nr. 9 i den netop afsluttede Katalonien Rundt. Derudover satte han sig også på ungdomstrøjen.

Jeg kan se, at han tidligere har lavet pæne resultater også, med en 9. plads i USA Pro Challenge sidste år og så vandt han Korea Rundt i ´14 foran bl.a. Jack Haig. Men man må sige, at det her resultat står ret tydeligt som hans suverænt bedste.

Nogen der kender noget til manden?
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Sådan Sagan. For en sjælden gangs skyld var der ikke en finger at sætte på det taktiske i finalen. Sikker sejr.
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Hvad fanden, han kan rent faktisk godt vinde!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Barbuti
Syntes ellers at Sagan var alt for generøs med sine føringer, især fordi Vanmarkce ingenting lavede og russeren også bare var på søndagsudflugt, men det så ud til at han fik restitueret godt på de sidste 3-4 km, hvor der ikke længere var tvivl om udbruddet, og således havde lidt at skyde med i spurten.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Barbuti
Og 10. plads til Mørkøv ligner det.

Første dansk WT points?
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Arsenal_love
Yes - de første i år. :-)
forhåbentlig starten på flere WT point til Danmark.
fck & arsenal
Skrevet af kunarsenal
Og så vandt Mads Pedersen u23 udgaven af Gent-Wevelgem
Skrevet af Seifert
Udover det selvfølgelig er grotesk hårdt, så er dagens løb fandme kedeligt og sidde og følge sådan 3-4 timer. Enkelte små veje og et par sjove stigninger, ellers bare store flade landeveje.

Men fedt med Sagan.

Glæder mig til de næste to søndage
annonce
0