Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Davidse
Skrevet af tobi
Det er en virkelig god nyhed! Viasat har slet ikke været opgaven voksen. Det er også fedt, at aftalen indbefatter alle de andre cykeldiscipliner. Cykelcross er sgu en fed sport at se og MTB er også ganske underholdende. Jeg er spændt på at se, hvorledes disse discipliner bliver prioriteret - de har jo en del rettigheder til forskellige ting.
Skrevet af Davidse
Måske et dumt spørgsmål
Hvordan ser ruten ud til OL i RIO
og hvor mange pladser har vi til OL
Skrevet af tobi
Den er hård. Alle der har været ovre for at rekognoscere har sagt, at det nok er den hårdeste rute til et mesterskab, de har set. Der er en profil i linket. Hvad man ikke kan se på profilen er, at der åbenbart også er i alt otte kilometer på brosten (det kan selvfølgelig læses i teksten). Det er dog i første del af løbet, så det får næppe den store betydning.

Den store stigning snyder med sin stigningsprocent, da der er en lille nedkørsel undervejs, så den er langt hårdere end en regulær stigning med 5,7 % i snit.

http://www.cyclingstage.com/olympics-2016/route-road-race-rio-2016/

Angående pladserne er det ikke opgjort endnu. Jeg er dog ikke optimistisk - der er ikke rigtig nogen danskere, der kører point hjem i noget som helst.
Skrevet af Davidse
Tak for det den ser meget spændende ud
kun den ikke ligge til Valverde eller Gerrans. eller måske Sagan
Skrevet af tobi
Nej, den ligger ikke til Gerrans. Det er den alt for hård til. Valverde må dog være den største favorit, som det ser ud i øjeblikket. Men det er svært at vurdere, da man stort set ikke har noget sammenligningsgrundlag, da ruten er voldsomt utraditionel både længde- og profilmæssigt. Derudover har de enkelte lande maksimalt fem ryttere til start, så det er ikke urealistisk for en god klatrer at komme alene hjem, hvorfor de helt store Grand Tour-kanoner har også en chance.

Edit: Den er også for hård til Sagan - det har han selv indrømmet, og han er ikke sikker på, at han stiller til start.
Skrevet af repos , moderator
Satser Nibali ikke ret hårdt på OL?
Han kunne være et solidt bud.

Flot sejr til Cummings igår. Det er for sjældent, man ser ryttere lave tricket med at vriste sig fri på den sidste kilometer og holde hjem. Det er spektakulært, når der sker.

Benhård spurt i Scheldeprijs også, hvor Kittel fik klemt sig foran Cavendish. til Kittels helds svingede vejen en anelse til venstre lige ved målstregen.

Nu gælder det årets højdepunkt på søndag. Paris-Roubaix skuffer sjældent, og Cancellara må i den grad være revanchelysten.
Jeg håber en af danskerne, måske Lars Bak, rammer morgenudbruddet, og så er jeg spændt på, om der en franskmand, der stikker snuden frem. Senechal kørte godt sidste år, så han kunne være et bud. Demare var desværre i asfalten i Flandern, og er nok ikke helt på toppen.

Cancellara og Sagan er de store favoritter. Derefter må Stybar, Terpstra, Kristoff og Vanmarcke var i næste række.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Du er også nødt til at nævne Lars Boom i den liga. Han tror selv, han ville kunne have fulgt (fire udsagnsord i træk er sgu alligevel en sjældenhed) med Cancellara i Flandern, hvis han ikke havde punkteret fire gange undervejs i løbet - en af gangene umiddelbart inden de ramte Kruisberg, som var den sidste stigning inden Oude Kwaremont. Han siger også, at han aldrig har været i bedre form på nuværende tidspunkt i sæsonen, og med tanke på hans etapesejr i Touren ´14, tør jeg i hvert fald ikke afskrive ham.

Men jeg tror også, at det bliver en duel mellem Cancellara og Sagan. Det ville være fabelagtigt. Dog kan Vanmarcke, Stybar og Boom blive svære at slippe af med. Og så må man nok efterhånden erkende, at det heller ikke er smart at blive ved med at undervurdere Luke Rowe.
Skrevet af repos , moderator
Havde også Boom inde i mine overvejelser. Fangede ikke, han var så uheldig i Flandern. Han kan i hvert fald køre på underlaget.
Rowe og Stannard er sideordnede på SKY, og en af dem kører i top 10.
Debusschere fra Lotto har jeg også et godt øje til.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Nibali ved vist ikke engang selv hvad han satser på og hans helt store ulempe er, at han skal alene til stregen.

Min store dark horse i Paris-Roubaix er Luke Rowe. Femteplads forleden og rigtig solid kørsel hele foråret. Roubaix bør - på papiret - passe ham bedre end Flandern og Ian Stannard har været syg, så det ligner en kaptajnrolle til Rowe, der ikke er ueffen på stregen.

Bliver det regnvejr, tror jeg også Boom har en god chance. Distancen er det store spørgsmålstegn ved ham, men på glatte sten på han, Stybar, Cancellara og Sagan have en stor fordel. Og ellers må man gå ud fra, at podiet fra Flandern dominerer de andre, selvfølgelig med Etixx som en lille x-faktor.

Franskmands-wise kunne man måske kigge til Gaudin, der blev fem i 2013, men både kørsel og resultater i år, tyder ikke på, at han er i drømmeform, desværre.

Jeg tror Cancellara vinder.

Edit. Jeg kan så se, at jeg er lidt sent på den med ovenstående.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Lars Bak tager den! Man har vel lov til at håbe..

Umildbart ligger det meget til højrebenet at sige Sagan eller Cancellara. Normalt har jeg stor tiltro til Stybar, men synes bare ikke at han helt virker til at være hvor han skal, hvis han skal følge med de to førnævnte. Ligesom Vanmarcke også lignede en mand der ikke syntes det var sindssyg rart at køre cykelløb mod Sagan og Cancellara.

Men jeg håber da at hele pivtøjet blæser til offensiv! Greipel kan man i hvert fald altid regne med, den dejlige mand. Hurtige folk der gider at angribe og køre cykelløb, har en særlig plads i mit cykelhjerte. Der har Degenkolb, Greipel og Sagan ikke skuffet mig. Slet ikke når Sagan vælger at slå Cancellara i "enkeltstarts" ræs, frem for bare på stregen.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Davidse
Mon ikke man også skal holde lidt øje med Sebastian LANGEVELD
ellers er det Sagan Stybar Cancellara Boonen
Danskerne kunne Matti ikke kører i top 10 ?
vis han da stadig er ikke sløj
Skrevet af repos , moderator
Matti kører ikke i top 10. Jeg tvivler på, han i det hele taget gennemfører. Hans bedste placering i PR er netop en 10. plads, og da var han i langt bedre form.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Langeveld skal man i hvert fald ikke holde øje med. Han blev nr. 114 i Flandern Rundt og der er absolut intet, der tyder på, at han er i topform. Alene det, at han kører for Cannondale, diskvalificerer ham fra på nogen måde at være favorit. Jeg ved ikke om Dylan Van Baarle skal køre Paris-Roubaix, men han ligner da umiddelbart holdets bedste bud.
Skrevet af SotD
Jeg har snakket med et par tjekkiske kammerater, og de mener ikke Stybar stiller til start. Og hvis han gør, så er han ikke på toppen. Han skulle efter sigende have døjet lidt med maven i ugens løb.

Jeg håber dog de tager fejl, han er en af mine personlige favoritter.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Langeveld har været syg i flere omgange (senest under Tirreno) og som den loyale Cannondale-mand han er, styrter han selvfølgelig også til højre og venstre. Skal du holde øje med ham, får du brug for noget af den dækning fra tv-motorcyklerne i bag, vil jeg tro.

Van Baarle er på deres foreløbige liste, i hvert fald.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Debusschere er skadet som følge af et styrt i Gent-Wevelgem, så han er ikke med. De er temmelig hårdt ramt, Lotto Soudal, når nu Benoot også er tvivlsom, og Roelandts tidligere har været lidt småskadet. Så må Greipel jo slå til.
Skrevet af Il_Preferito
Åh, jeg elsker Samu. Genial rytter.

Henao virker monsterstærk lige nu. I flere omgange lukkede han lige Contador og Quintana uden større vanskeligheder.

Spændende hvordan Landa kommer igennem morgendagens etape, når han blev sat af flere gange i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ja, det var virkelig fedt, at Samu fik sin sejr. Det er den første siden Euskaltel lukkede. Jeg er meget overrasket over hans niveau her i Baskerlandet.

Alto de Aia er bare en fascinerende stigning. Og ja, Henao så rigtig god ud, men hans force er også de her relativt korte og stejle stigninger. I morgen er den sidste stigning lidt længere, men jeg tror nu heller ikke han kommer til at få problemer med at følge med der. Enkeltstarten bliver nok lidt svær for ham, hvis han ikke får udbygget sit forspring. Der er dog også enormt stejle passager på enkeltstarten.

Men med den form han viser, ærgrer det mig end del, at Ion Izagirre måtte opgive at stille til start på grund af sygdom. Han slog nemlig Henao i sådan en kort, eksplosiv afslutning i lørdagens GP Miguel Induráin, så han må have været helt forrygende kørende.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror han kommer til at klare enkeltstarten ok. Han var jo ikke decideret dårligt før sin alvorlige skade og med 6-7km opkørsel, synes jeg det ser ok ud for ham.

Men han kunne nok godt få brug for mere tid til eksempelvis Bertie, det vil jeg godt give dig.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0