Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kunarsenal
Fuldstændig sindssygt. En fornøjelse at se på hele vejen igennem!
Skrevet af Arnenugacream
Det havde været Cort hvis han ikke skulle ofre sig for Durbridge!
Skrevet af Ælkjaer
Fedeste reaktion fra en vinder nogensinde. Der gik jo næsten et minut får han var helt klar over han havde vundet. Fremrangende løb
Skrevet af Thorbone
Det var sgu 5 mandfolk, INGEN ville give sig.
Frem Arsenal Hvis alle meninger er lige gyldige, er alle meninger ligegyldige.
Skrevet af Fussbal 4ever
Sindsygt at han stadig kan sidde med og så vinde. Boonen laver en fejl og lade ham komme foran.
Skrevet af tobi
Wauw!!! Normalt er jeg ikke så meget til en sejr af en "andenrangsrytter", men når han decideret kan vise sig som den stærkeste blandt de sidst tilstedeværende efter en af de mest mindeværdige afslutninger på et af de mest underholdende cykelløb, jeg nogensinde husker at have set, så er det okay.

For mig vil det dog altid være ærgerligt, at Sagan og Cancellara sad og sov med 120 kilometer til mål, men det gav et helt unikt løb.

Chapeau Hayman!!
Skrevet af Nerazzurri
Det var en af de fedeste Paris-Roubaix jeg har set.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af repos
Mere fortjent bliver en sejr vist ikke. En del af "morgenudbruddet" holder hjem. Det er kun i PR, der sker, og vidner igen om, at løbet skal køres fra spids. Imponerende jagt, der allerede startede et godt stykke før Arenberg. Forspringet dinglede mellem 30 sek. og 1.30, og da SKY væltede så det ud til, at Sagan og Cancellara ville nå op. Da Cancellara væltede var løbet kørt. Sagan kunne ikke alene, og Giantrytterne var ikke stærke nok.

Vanmarcke manglede 10 sekunder på Carrefour, for så havde de formentlig ikke set ham igen. Han virkede som den stærkeste, medens Boonen virkede som den klogeste, indtil han angreb solo. Jeg mistænker Boonen for at ville komme alene ind på Velodromen, i stedet for at satse på sin spurt.

Hayman var sgu heller ikke mange my fra at snuppe en solosejr, og vildt han havde det ekstra i spurten. Fandme en sympatisk sejrherre. 37 år, der altid har kørt godt i brostensløbene, men aldrig for alvor været i nærheden af sejr. Det er sgu den slags, der cykling til en fed sport.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Fussbal 4ever
Jeg håber ikke han var dopet, det er den flotteste sejr jeg har set i lang tid. Og jeg siger det kun fordi han lige pludselig dukker op.
Skrevet af Il_Preferito
Lige pludselig dukker op? Ignorant.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Haha, ja, så har man sgu ikke set fulgt meget med. Han er jo en usual suspect i den slags løb, men som oftest har været låst af en hjælperrolle.
Som skrevet finder man næppe en mere fortjent sejrherre, og det er garanteret også en populær vinder i feltet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Ja, det var virkelig en tåbelig kommentar.

Men han har virkelig ikke vundet meget. I sin 17 år lange karriere er det inden i dag kun blevet til tre sejre, og for fem uger siden brækkede han armen, hvorfor han har misset alle andre forårsklassikere! Det er komplet vanvittigt, at han så lige går ind og vinder Paris-Roubaix efter en hel dag i udbrud (selvom det nok ikke var hårdere at være i udbrud end at befinde sig i feltet på en dag som i dag).
Skrevet af repos
Lige netop i PR, så kan det være en god idé at ramme morgenudbruddet. Jeg gider ikke undersøge, men jeg tænker, at man ofte, måske endda hvert år, ser en morgenudbryder køre i top 10.

I øvrigt kan jeg se, at Adrien Petit må have kørt temmelig stærkt i løbets sidste del. Nr. 10 bare 1.20 min. efter, og han tog nogle monsterføringer i Sagangruppen.

Edit: Petits tid er rettet til 2.20 min. Stadig et flot løb og bedste franskmand.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Det var flot af Hayman. Især efter at have holdt pause pga. styrt i Het Nieuwsblad.
Et super intenst løb med en meget uforudsigelig finale. Vanmarcke må efterhånden være meget træt af sekundære placeringer. Men godt at se, at han virkelig kørte efter sejren og ikke bare lurepassede.

Ærgerlig skæbne for Cancellara. Det er ikke en rigtig mester værdig. Han kan dog glæde sig over, at det ikke var Boonen, der vandt.
Skrevet af Il_Preferito
Meget symbolsk for hans dag, styrtede Cancellara, da han kørte de sidste meter på Velodromen..
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Selv om jeg aldrig har været fan af Boonen, så kunne jeg godt have undt ham sejren. Det var tæt på et perfekt løb, hvor han med Tonys hjælp fik sat favoritterne skakmat.
Jeg mener stadig, han dummede sig en smule til sidst ved ikke at stole på sin spurt. Men andenpladsen var sgu også flot. Han vil dog nok være ret skuffet, når man ser på, hvem han sad i finalen med.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
I øvrigt fantastisk at høre Rolf til sidst. Han ramte stort set forkert med sine bud til sidst. Den var selvfølgelig også umulig at kalde, og han er undskyldt, for han er en fantastisk kommentator.
Det var dog sjovt alligevel.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Både Boonen og EBH fejlede efter min mening ved ikke at stole på deres spurt. Der blev brændt unødige kræfter af på at angribe.
Silkeborg IF
Skrevet af repos
EBH var vist fuldstændig bombet, og var vel den den, der trods alt "sparede" sig mest. Boonens angreb til sidst var en fejl. Det var dog en helt vanvittig finale, og klart den bedste årgang PR i mange år.

Haymans kørsel på Carrefour d´Larbre var fænomenal. Han blev sat som den første af de fem, men fik lige præcis kontakt igen. Det må have være en enorm kraftudladning.

Vanmarcke må føle sig skuffet. Han havde den næsten, men forfølgerne var enige, og spildte ikke tiden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af maarkap
@pref

Jeg har forresten fået mine penge for de to væddemål selvom jeg tror at Boom udgik. På den officiele side er der i hvert fald kun rangeret til nummer 119, og der er ingen Boom.

Stybar blev forresten nummer 110, så imponerende at jeg vandt noget på det.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0