Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har også tjekket min væddemålshistorik og det må være tale om en forglemmelse/indbildning.

Alt andet ville også været underligt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Ja, det ville i hvert fald være mystisk.

Der kunne måske også have været tale om en gang hvor begge rytterne udgik? Det ville i hvert fald give mening.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af kunarsenal
Ovenpå det fantastiske løb er det kedeligt at se og læse at Viviani (SKY) blev torpederet bagfra af en motorcykel, da han stod stoppede op for at undgå et styrt længere fremme i gruppen.
Det lader heldigvis til at han ikke blev alvorligt skadet, men der må simpelthen snart ske noget med de motorcykler. Enten fra UCI´s- eller løbsarrangørernes side.
Skrevet af Davidse
han blive ramt af motorcyklen. nu må der sku snart kommme nogle bedre regler for det https://www.youtube.com/watch?v=i0ioou-fAOM
Skrevet af medc
Sagan har tilsyneladende været styrtet 2 gange i dag. Efter at have set, hvordan han nærmest hoppede over en liggende Cancellara, begyndte jeg at tro, at den mand ikke kunne styrte på en cykel medmindre en motorcykel torpederede ham.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af UdAfBusken
Det Sagan laver, da Cancellara styrter oveni i ham, er noget af det vildeste, jeg nogensinde har set i et cykelløb. Nu har jeg set den i slow, og det ser ud som om han først hiver op i styret og kører på baghjulet et kort øjeblik for at få forhjulet over Cancellaras cykel, for derefter at skifte vægten helt over på forhjulet, hvilket gør at baghjulet løfter sig og kan komme over cyklen også. Alt dette foregår jo inden for et til to sekunder, mens han også flår cyklen til venstre for at undvige Cancellara midt på paveen, og så endda på glatte brosten. Umenneskeligt.

Fantastisk løb alt i alt og fantastisk vinder ligeså. Paris-Roubaix er bare noget specielt.
Skrevet af tobi
Ja, jeg har også lige genset episoden et par gange. Hvordan i alverden får han løftet det baghjul så meget? Han må jo næsten hjælpe til med sit venstre ben og hive op med det, mens hans højre er ude af pedalen og agerer balancestang. Det er fuldstændig, helt og aldeles, skingrende sindssygt, at han undgår at vælte der.

Det er lige et niveau mere imponerende end hans undvigemanøvre i Milano-Sanremo. Der gjaldt det "bare" om at have hurtige reflekser og styre uden om Gaviria. Dagens undvigemanøvre var trods alt noget mere kompliceret. Han må have nogle helt overjordiske instinkter.
Skrevet af tobi
Og ved nærmere eftertanke synes jeg faktisk, at Orica begik en taktisk fejl, da Cort gav sit hjul til Durbridge. Det kan selvølgelig være, det havde været aftalt på forhånd, og normalt ville det være en smart ting at gøre, men som løbet udviklede sig, var det ikke specielt klogt.

Det var jo helt tydeligt, at frontgruppen ville gøre alt for at undgå at bagvedkørende ryttere kom op, så egentlig burde de have solgt Durbridge, da det var ganske usandsynligt, at han ville komme tilbage til fronten, og så ville de stadig have Cort fremme. I stedet endte de med at ingen af dem så fronten af løbet igen.

Det skete dog på et tidspunkt, hvor det virkede muligt for Sagan og Cancellara at komme tilbage, så det kan jo være man har tænkt, at Durbridge ville få et free ride frem. Men som det umiddelbart endte, var det ikke den bedste beslutning. At Hayman så endte med at vinde løbet er en anden sag.
Skrevet af repos
Orica overlever nok, men set med danske briller var det sgu ærgerligt, at både Cort og Mørkøv forsvandt fra fronten pga defekt.

Jeg savner virkelig, at medierne får reaktioner fra danskerne, der var involveret i løbet. Det kunne være fedt at høre, hvordan eks. Cort oplevede løbet og sejren til Hayman.
Hvordan Mørkøv følte sig kørende, om han havde frie tøjler etc.?

Ved du noget her, Pref?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Hvis Cancellara ikke styrter da han gør, tror jeg gruppen kommer tilbage og så skal Cort selvfølgelig aflevere sit hjul. Durbridge er ikke nogen Roger De Vlaeminck, men han kører bedre på brosten end Cort og var en af kaptajnerne på holdet.

Jeg er stadig splittet. På den ene side var det virkelig stort, at Hayman vandt, men hvor ville jeg gerne have, at Boonen havde fået nr. 5.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Njae, ikke sådan rigtigt.

Cort har udtalt sig en smule efterfølgende og bl.a. fortalt, at Hayman slet ikke skulle have ramt udbruddet.

Mørkøv har jeg ikke set noget med, men han havde i flere omgange travlt med at fortælle, at han var godt kørende inden. Men han har også hele tiden lagt væk på, at de kørte for Kristoff - som så åbenbart var helt stegt i går.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Hvilke medier har de udtalt sig til, eller er det noget intern snak?

Både feltet og cykelmagasinet halter gevaldigt med interviews efter løbene. Nu ved jeg ikke, hvordan de sites drives, men de bør lægge langt mere vægt på at få ekslusive og dydbegående interviews i hus efter sådanne løb.
Rytterne har muligvis ikke alverden af tid, men et telefoninterview eller mail etc., bør være muligt.

Jeg savner det i hvert fald i den grad, og kan næppe forestille mig jeg er den eneste cykelfan, der har det på den måde.

I forhold til løbet, så tænker jeg også, at Cort var ved at være stegt, og det var sgu svært at forudsige, hvorvidt Sagan/Cancellara-gruppen ville få kontant eller ej. Havde Cancellara ikke styrtet havde den givetvis fået en gevaldig en over nakken på Mons-en-Pevele.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
IAM fik et ret godt resultat ud af tre moderate ryttere i går:

6 Heinrich Haussler
8 Aleksej Saramotins
13 Oliver Naesen
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Har fundet små interviews rundt omkring, men savner godt nok noget dybde i forhold til cykelsporten.

Flot løb af IM. både Saramotins og Haussler har tidligere top 10-placeringer i PR, og de må ærgre sig en smule over ikke at misse den afgørende udskilning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Corts har jeg set på DR, men mener også TV2 kørte præcis samme interview, så måske det har været til Ritzau.

Mørkøvs udtalelser læste jeg i Politiken for et par dage siden, mener jeg. I en artikel om Lars Bak og hans chancevurdering.

Med hensyn til Cancellara, så er det selvfølgelig gætværk fra min side, men de lignede en gruppe, der var på vej fremad og Stuyven var ikke død, fordi Popovych kom dem til undsætning.

I øvrigt svært at se hvordan Vanmarcke skal vinde et monument, hvis det ikke skulle være på en dag som i går. Voldsom styrke, men den taktiske snilde (og nok også heldet i de helt afgørende situationer) mangler bare lige det sidste.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Jeg var overbevist om Vanmarcke ville vinde. Som han selv sagde efterfølgende, så var han den stærkeste på brostene. Hullet på Carrefour blev aldrig stort nok, og enigheden blandt forfølgerne var for udtalt.

Jeg må indrømme, at jeg stadig er en smule høj ovenpå løbet. Boonens udtalelser omkring Hayman vidner også om en stor sportsmand, og en velfortjent sejrherre.
En rytter, der har slidt og slæbt for andre, og vinder en sejr i det smukkeste løb af dem alle i sin karrieres efterår. Det er fandme bare dejligt.

@ Pref
Ved du, hvordan der arbejdes på feltet.dk og cykelmagasinet.dk.?
Satser man helhjertet på ekslusive interviews, eller dækker man mere bredden herhjemme, krydret med test af udstyr og cykler?
Til tider er begge sites svære at blive kloge på.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af NUFC Dinho
Cyclingquotes.com har vidst kommentarer fra både Cort og Mørkøv efter løbet.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af NUFC Dinho
Hov, det var noget sludder. Det var på TV2 sportens app, at jeg læste en kort kommentator fra dem begge.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Il_Preferito
Jeg ved det ikke, for at være ærlig.

Det er mit (meget personlige) indtryk, at Cykelmagasinet gør meget for at have historier og interviews fra kontinentalscenen herhjemme, men jeg synes også ofte de har interviews fra den helt store scene. Hvor mange de er, om de er uddannede journalister og hvad de satser mest på, aner jeg ikke.
Men de er nogle flinke fyre, synes jeg. Uden at jeg har specielt meget med dem at gøre - kan ikke længere kombinere et privat og et frivilligt job, så sidstnævnte er valgt fra af (boring boring) økonomiske årsager.

Feltet ved jeg ikke rigtig noget om, men har indtryk af, at de stadig er ret store. De har jo også søster-sitet, som Dinho har nævnt ovenfor og de har ret interessante journalister og historier, synes jeg.

Men min nyhedsstrøm i sporten tegnes helt klart mest af Twitter. Vi taler nok 80-90% derigennem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Og i forlængelse af ovenstående og også snakken om Vanmarcke, melder hollandske medier nu, at ledelsen på LottoNL skulle have informeret sponsorer om, at Vanmarcke er fortid på holdet efter denne sæson.

Det er et rimelig hårdt slag for deres klassikerbud, men de har nogle meget spændende hollændere på vej igennem i andre discipliner.

Det går heller ikke med en belgisk klassikerspecialist på et hollandsk mandskab. Godt han endelig har opdaget det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0