Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Dagens resultat (3 point for rigtig rytter/rigtig placering - 1 point for rytter i top3 men forkert placering):

4 Point: kunarsenal, tobi
3 Point: maarkap, nerrazurri
2 Point: sotd, nufc_dinho
1 Point: jomic, repos, davidse, medc, udafbusken, il_pref

Stilling:

1. (4 point) kunarsenal, tobi
2. (3 point) maarkap, nerrazurri
3. (2 point) sotd, nufc_dinho, davidse
4. (1 point) jomic, repos, medc, udafbusken, il_pref
Skrevet af maarkap
Det er satme frækt at de ikke annullere mit væddemål på Henao inde på 888. Jeg ved ikke om jeg er helt tilfreds.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af NUFC Dinho
@jomic
Jeg synes faktisk du har en god pointe, for dem som ikke hsr nået at se Henao ikke kørte, har jo ikke haft samme vilkår som os, der havde tid til det. Det er ikke helt fair, hvis arbejdstider og den slags giver nogle af os en fordel. Så jeg synes du bør holde fast i at det kun er dem, der blev skadet i Amstel, som kan skiftes ud.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af maarkap
Ja Dinho. Jeg har siddet i møde hele dagen og så det først da der var 10 km igen. Men jeg havde nu egentlig ikke tænkt mig at brokke mig - jeg havde selv prøvet at skifte hvis jeg havde set det ;)
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af jomic...
Jeg arbejder med en form for risikoafdækning og er nok lidt skadet, så det var nu mere bare for lige at få dækket alle vinkler. Men det jo frem for alt et hyggearrangement.
Skrevet af maarkap
Hyggearrangement?! Det er liv eller død for mig!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SuckMe
@Il P

Stærkt! Valverde er bare et fænomen.
Skrevet af jomic...
Så håber jeg du vinder markaap, det ville være uheldigt hvis det skulle koste dig livet.
Skrevet af UdAfBusken
Mikel Landa kørte alene til mål på dagens korte opkørsel i Trentino, mens Nibali gik kold og måtte se en række holdkammerater køre stærkere end ham.

Og på dagen hvor Fuglsang har fortalt, at det er holdets plan, at både han og Nibali skal på podiet i Giroen, leverer han og ligger nr. 2 samlet nu.

Spændende hvordan Astana griber det hele an på den "rigtige" bjergetape senere i løbet.


Nibali skal til at finde de gode bjergben frem, det er helt sikkert. Men mon ikke han allerede er lidt bedre i morgen?

I øvrigt kørte Bernal (ung colombiansk klatrer på 19 år, som har skippet u23 fuldstændig og er gået direkte ind på den professionelle scene) fremragende (igen), men havde mekaniske problemer på den sidste kilometer. Han var med da Firsanov og en anden rytter, jeg ved ikke lige hvem, rykkede fra forfølgerne og sad, ifølge Bernals egen Twitter, med her indtil cyklen begyndte at drille.

Han er altså ikke for sjov ham her.
Skrevet af tobi
@Pref

Det er godt at se, at du har set lyset. Det er lidt andre toner, end dengang han blev kaldt "megaüberluder" i hver anden sætning :)

Giroen bliver sindssygt spændende i år, tror jeg. For et halvt år siden var jeg ikke i tvivl om, at Nibali ville vinde den, men som Valverde og Landa er kørende nu, synes jeg det er langt mere åbent.
Skrevet af Il_Preferito
Han er stadig det, men jeg har bare valgt at omfavne hans suverænitet. At gøre det uden at skele til hans bizarre fornægtelser og tåbeligheder, vil jeg dog mene er for naivt.

Han bliver giftig i Giroen, tror jeg. Men spørgsmålet er om han kan følge med, når det går rigtig opad og i lang tid. Forhåbentligt er det så den offensive version af både Valverde og Movistar, der dukker op.

Edit. Nibali er i øvrigt igen i dag sat af i Trentino.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Og Landa er igen flyvende. Han bliver ikke sjov at have med at gøre i Giroen.

Fuglsang også med gode takter.
Skrevet af SotD
Fuglsang var den næststærkeste efter Landa i går, så det var lidt ærgerligt at de ikke stak afsted. Jakob endte også nr. 3 i spurten, hvilket ville have givet bonus sekunder under normale omstændigheder (hvis Rolf og Ritter har ret). Lands blev nr. 5 i spurten... Og er der bonus sekunder, så lod han dem nok ikke bare passere bevidst.

Så lidt ærgerligt at de to ikke stak af sammen (set med danske briller). Jeg håber inderligt at Jakob får den fri rolle i Giroen, som han er blevet lovet, så han kan køre for en podieplads. Kan han ende deromkring så har det godt nok været en flot dansk forårs sæson.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Kangert kom vel kun væk, fordi Fuglsang lige havde kørt Landa træt i et angreb, så de kunne ikke bare stikke af sted sammen. Men chancen er der igen i dag. Problemet er bare, at dagens stigning nok er så hård, at Landa kommer alene væk på den, og så bliver han svær at hente, selvom der stadig er 34 kilometer til mål fra toppen. Men altså, Fuglsang blev jo ikke sat i går, så vi kan jo håbe, at det kommer til at gentage sig, selvom en situation, hvor Fuglsang og Landa er alene på de sidste kilometer heller ikke er god i forhold til Fuglsangs chancer for at vinde løbet. Men hvis de er sammen til sidst, er chancen nok stor for at flere kommer op bagfra, hvilket ville være noget skidt for Landa (især hvis Kangert også er med), da det så kan blive yderst svært at kontrollere for ham.

Og ja, der er bonussekunder...
Skrevet af SotD
De kunne have kørt væk på stigningen sammen. Det var ret tydeligt. De stoppede op og ventede hver gang de så at de ikke fik smidt hinanden. Peraud kunne måske have ædt sig selv med, men hvis Fuglsang og Landa havde givet den fuld smæk på et af angrebene så var de med garanti kommet væk.

Men okay, nu ligger Astana ret pænt til med både Kangert og Fuglsang.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
De kunne have kørt væk på stigningen sammen. Det var ret tydeligt. De stoppede op og ventede hver gang de så at de ikke fik smidt hinanden. Peraud kunne måske have ædt sig selv med, men hvis Fuglsang og Landa havde givet den fuld smæk på et af angrebene så var de med garanti kommet væk.


Men hvilken interesse ville de have i det? Landa vil selvfølgelig ikke begrave sig selv for at holde forfølgerne bag sig og dermed risikere, at Fuglsang, som var hans tætteste konkurrent inden gårsdagens etape, kunne snuppe nogle sekunder p å ham i afslutningen. Samtidig var Astanas bedste mulighed da netop også at få Kangert op og udnytte deres overtal, når Landa nu var blevet isoleret.

Jeg er i øvrigt slet ikke sikker på, at Fuglsang havde slået Landa i en spurt mellem de to, og jeg synes ikke rigtig at man kan bruge resultatet i spurten i går til noget.
Skrevet af SotD
Jeg synes da incitamentet til at køre de øvrige konkurrenter ud af løbet må være stort. Lige pt. ligger han med 8 ryttere indenfor 30 sekunder og yderligere to indenfor et minut. Det betyder at han skal køre efter alt hvad der ligger i top 10 - præcis som han gjorde i går. Ved at være kørt med Jakob skulle han kun passe på Jakob og måske én mere. Sådan som SKY kørte i gå må det være klart at foretrække frem for num hvor han igen bliver angrebet i øst og vest.

Havde han og Jakob ligget med 1-2 minutter til resten, så var de nødt til at hjælpe hinanden med at lukke de seriøse angreb der potentielt kom i dag. Nu har Astana to mand og Ag2R 4 indenfor skudafstand, så de kommer til at stikke på skift hele vejen op ad bjerget... Og selvom Landa er den stærkeste, så kan det godt ende med at koste han sejren, hvis han ikke kommer over toppen alene, fordi de andre så kan presse ham på nedkørslen, det flade stykke og i spurten, det anser jeg på ingen måde som værende i Landas interesse.

Og jeg er helt enig mht spurten i går. Landa burde ikke være bekymret for Fuglsang i en spurt hvilket blot gør det endnu mere underligt at de ikke slog pjalterne sammen. Hvis der er en rytter man gerne vil hive med til stregen er det Fuglsang... Hans antrit er elendigt.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Det kan jeg sagtens følge dig i, men der skal godt nok også noget arbejde til fra Landa for at holde forfølgerne bag sig hele vejen på nedkørslen og det flade, specielt når Fuglsang nok ikke ville hjælpe ret meget til. Selv hvis han var i stand til det, Landa, ville det være en stor risiko at løbe med Fuglsang siddende lige i hjulet.

Jeg kan sagtens forstå, at Landa kørte som han gjorde.

Nibali er desuden ude og teste benene i dag. Pt er han halvandet til to minutter foran feltet i en mindre gruppe.
Skrevet af SotD
Kom så Jakob... Bare fuld knald på :)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Hold da op. Det blev da så tæt som det overhovedet kunne. Nu sidder Kangert sikkert og bider sig selv i læben over at køre med armene over hovedet i 80 meter i går :)
Silkeborg IF
annonce
0