Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Jo, men når man vinder den slags etaper i Eneco Tour kan det da ikke komme som nogen overraskelse, at man så bliver nævnt blandt favoritterne til i dag. Specielt ikke, når man endda har vist god form på det seneste.

Men fjerdestørst favorit lyder selvfølgelig voldsomt, og vejret spiller givetvis ind på den vurdering. Det vil jeg godt give dig.
Skrevet af UdAfBusken
Hvor ville det da være fedt, hvis der var nogle af de andre hold, der ville forsøge at ryste Movistar lidt og sende et par ryttere af sted.
Skrevet af UdAfBusken
Betancur sidder der stadigvæk, så vidt jeg kan se, og han sidder som en af de sidste i Movistar-"toget". Valgren sad også godt med fremme henover La Redoute.
Skrevet af AHUJ
Er der nogle udover Fuglsang selvfølgelig, som realistisk kan slå Valverde i en spurt på den sidste stigning?
YNWA
Skrevet af UdAfBusken
Gerrans (aner ikke om han stadig sidder der) er farlig at have med hjem, men det kommer han ikke, hvis der bliver kørt til på et par af stigningerne inden. Ellers kan Kwiatkowski på en god dag måske også drille Valverde, men ellers tror jeg det ikke. Måske Etixx-duoen Dan Martin med et angreb tidligere på opløbet eller Alaphillippe på stregen, men de skal nok prøve ham af tidligere.
Skrevet af UdAfBusken
Nåh, nu sker der lidt. Etixx forcerer, men ingen angreb. Valgen sidder blandt de 10-15 forreste endnu.
Skrevet af AHUJ
Man kan håbe på, at Martin og Alaphilippe forsøger at køre kontra på hinanden. Hvis Valverde lukker hullet til den ene, at den anden så kører kontra med det samme. Nu har Alaphilippe ventet i hjulet på Valverde de tre gange, hvor han er blevet nummer to, og er kommet til kort i spurten (L-B-L) og med kræfterne i Fleche.
YNWA
Skrevet af medc
Pivende modvind samt iskoldt vejrforhold = kedeligt og defensivt cykelløb...
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af UdAfBusken
Sammy Sanchez er der! Ville være fantastisk med en sejr til ham.
Skrevet af AHUJ
Nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej. Pis og øv. Ikke Poels.........
YNWA
Skrevet af Il_Preferito
Suverænt med sejr til Poels.

Taktisk var det spot on fra ham i afslutningen. Kørte roligt op, lukkede da Albasini var på vej til at glide væk og åbnede spurten tidligt, så Rui Costa og Albasini ikke fik tid til lige at hvile benene i fem sekunder.

En dag hvor Sky også virkede til at ramme taktikken og mandskabet nogenlunde. Men sikke et kedeligt løb - Ardennerne har virkelig været lidt "meeeh" i år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Snork, er næsten ked af jeg ikke bare faldt i søvn. Hvilket skuffende LBL. Flot kørt af Poels til sidst, Albasini må dog være skuffet over at han endte med at lave en "Valgren". Underholdning fik vi dog ikke meget af.
Skrevet af UdAfBusken
Lidt ærgerligt at Albasini ikke vandt (selvom jeg normalt ikke er specielt stor fan af Orica), synes jeg. Han virkede som den, der havde mest at skyde med opad, og han arbejdede virkelig for det.

Poels kørte selvfølgelig også et virkelig flot løb og er en fortjent vinder af løbet. Han var meget kølig i afslutningen og kørte perfekt taktisk, i modsætning til Albasini, som kom til at arbejde for meget.

Overraskende at Valverde og Alaphillippe var så skidt kørende.
Skrevet af tobi
Det var en tam afslutning på en generelt defensiv Ardenner-uge, men det er der jo ikke noget nyt i.

Dog må man formode, at en ret hård modvind på sidste halvdel af ruten har gjort sit til at tage modet fra angrebslystne ryttere. Det samme har vejret nok generelt gjort, men hvis der nu havde været søndenvind (så havde der selvfølgelig været varmere, men altså...) tror jeg, løbet havde formet sig noget anderledes og mere underholdende.

Jeg er heller ikke helt overbevist om, at implementeringen af den nye stigning er en udpræget god ting, da det giver de stærkeste så meget hårdt terræn at arbejde med i finalen, at de ikke længere har grund til at røre på sig på Côte de la Roche-aux-Faucons, og da slet ikke på La Redoute. Til gengæld er den fin, når nu der kommer så mange med hen til bunden af Saint-Nicolas, som der jo også har gjort de seneste par år (dog lidt færre end i år).

Man kunne dog godt se, at vejret alligevel havde haft en del at sige. Det var givetvis det, der hæmmede Valverde og sikkert også Etixx-gutterne.

Og når Sky nu endelig skulle vinde et monument, kan jeg godt leve med, at det blev Poels, der tog det. Det er ikke engang fire år siden, han sprængte sin milt ved det vanvittige styrt på Metz-etapen i Touren, og dengang hang hans karriere vel i en tynd tråd.

Derudover må det da være lidt bekymrende for Nibali at være så dårligt kørende på nuværende tidspunkt. Jeg er også spændt på at høre, hvad der dog skete for Fuglsang, der til min store overraskelse slet ikke var at se til sidst og mistede næsten fem minutter.
Skrevet af maarkap
Hvor oddser i henne?

Jeg er på 888 (som er det sammen som unibet) og jeg syntes godt nok udvalget er lidt tamt. De udbyder da lidt på de større løb, men kunne godt savne lidt.

Så har i nogle anbefalinger til en betting side der er god til cykling?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af repos , moderator
Jeg synes faktisk, det var et ret fedt løb med vejret som en afgørende faktor.

Uden i øvrigt at skulle drage paralleller, så har jeg selv kørt løb i møgvejr, og det er fandme ikke sjovt.

Der er ingen tvivl om, at rytterne var helt smadrede til sidst, og i sådan et vejr er det et problem at få spist og drukket tilstrækkeligt.

Det var tydeligt, at der simpelthen ikke var overskud til de store angreb, men jeg er også helt enig i, at den svære afslutning gør det mindre attraktivt at lave noget stort tidligere, især for de store navne.

Fin sejr til Poels, der kørte taktisk smart i finalen, hvor Albasini brugte for mange kræfter.

Med danske briller så det fint ud med Valgren, der desværre ikke havde overskuddet til at følge Albasinis ryk. Valgren så ellers ret godt ud gennem hele løbet, og sad også helt rigtigt til sidst, men kræfterne rakte desværre ikke helt.

Fuglsang var desværre ikke en del af finalen. Mener ellers at kunne huske ham som god, når vejret ikke arter sig. Valgren har vist heller intet imod dårligt vejr, så på den led passede det de store danske navne godt.
CAS, der tidligere har gjort det fint i Liege, var ingen steder at se, og skiftet til det mindre franske hold, ser bestemt ikke ud til at være lykken for ham rent resultatmæssigt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Nej, vind og vejr smadrer de fleste og normalt ville Poels (der ellers ikke er langsom) være slået af sine tre kolleger, men folk er tomme efter sådan nogle perioder. Albasini frøs vist også i en periode, fordi de havde fået smidt det varme tøj, da der pludselig kom en snebyge mere.

Valgren fortalte efterfølgende, at han faktisk sad klar med et angreb, men at Kreuziger i samme moment rykkede og det derfor blev spoleret. Han så nu også lidt stegt ud til slut, Valgren.

Fuglsang har jeg mistænkt for en kombination af "vejrchok" og ikke at ville gå linen ud, når Giroen venter lige om hjørnet. Hans krop må have fået et mindre gok i løbet af i går, når man tænker på vejret de har haft i Trentino.

Chris Anker taber trods alt "kun" 1 minut mere end Fuglsang, så målt på forventninger inden løbet, var sidstnævnte nok den største skuffelse - ikke at det hjælper CAS noget som helst. Men han er bare virkelig ringe i dårligt vejr.

Det overraskede mig i øvrigt at se, at Majka gennemførte, selvom han var i asfalten. Med Giroen om 14 dage og så dårligt vejr, fatter jeg ikke, at han ikke satte sig i bilen, men ok, det er jo træningskilometer og vejret bliver sikkert også elendigt på et par Giro-etaper i år igen.

Nibali ligner en mand i knæ, synes jeg. Han er selvfølgelig stadig en af de to eller tre største favoritter til Giroen, men for folk som Kangert (der kører for ny kontrakt og derfor selvfølgelig flyver) og Fuglsang, må det være svært at sætte sig op til at køre for en kaptajn, man jævnligt har sat af de sidste uger.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Nibali ligner en mand i knæ, synes jeg. Han er selvfølgelig stadig en af de to eller tre største favoritter til Giroen, men for folk som Kangert (der kører for ny kontrakt og derfor selvfølgelig flyver) og Fuglsang, må det være svært at sætte sig op til at køre for en kaptajn, man jævnligt har sat af de sidste uger.


Hvordan er Kangerts enkeltstartsevner egentlig? Han virker godt nok til at være i god form, og kører bedre opad end de fleste i øjeblikket.

Nibalis form virker godt nok ikke god, men det gjorde den så heller ikke til tour start og der kom han jo stærkt igen. Så man tør sgu aldrig helt afskrive ham.

Jeg er lidt spændt på at se Zakarin til giroen.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af repos , moderator
Nibali virker som en, der bare venter på at skifte hold. Det ser sgu ikke godt ud med ham på Astana, og spørgsmålet er nemlig, om de øvrige overhovedet er klar til at grave dybt for en kaptajn, der udover at have sat spørgsmåltegn ved deres hjælp i TdF, også virker ude af form.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Kangert kører en ganske hæderlig TT. Han blev 3´er på den lange i 13 (hvor Dowsett vandt) og er garant for top 20 i de fleste enkeltstarter, vil jeg mene.

Det sjove ved Nibali er hans voldsomme evne til ikke rigtigt at kigge indad. Han kritiserer alt og alle, for så at blive kørt midtover, fordi han ikke er i form. Fuglsang har jo også tidligere stillet lidt spørgsmålstegn ved selvstændigheden, så måske det efterhånden er ved at kamme over.
Nibali kom rigtig nok tilbage i Touren sidste år, men spørgsmålet er om han har råd til at starte sløvt/ligeså sløvt, sådan som Landa åbenbart allerede flyver.

Jeg tror, det bliver en fed Giro. Der er rigtig mange spændende navne i laget lige under Nibali og Landa og tegningen er til, at flere kan drille dem i år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0