Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg tog heldigvis Brändle på det ene af mine hold, men har så satset hele butikken ved at sætte Zakarin på som kaptajn, selvom Dumoulin er det åbenlyse valg. Nu må Brändle bare gerne holde sig i top 10 (5 helst) og Boaro og Monfort køre en god tid også.

Roglic kører også en god tid i dag. Jeg havde ikke regnet med, at han ville være i stand til at følge op på sin gode prolog. Imponerende arbejde af ham. Jeg glæder mig til at se ham i udbrud snart.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Kangert har jeg lidt fidus til. Han har før gjort det fremragende på de lange enkeltstarter i giroen, han er i god form og jeg tror, at han kommer til at give den gas, så Nibali og Fuglsang har nogle mellemtider at gå efter.

Ellers tror jeg, at Chaves kommer til at overraske positivt og klare sig hæderligt sammenlignet med de andre klassementsryttere. Amador kan jeg også se køre en virkelig god tid, men det vil selvfølgelig ikke være specielt overraskende.


Ja, Kangert forventer jeg også en god tid fra, ligesom landsmanden Taaramae nok også kommer til at køre godt. Amador kører formentlig et fint stykke ind i top 10 samlet - Enig, men Chaves på sådan en enkeltstart? Jeg håber du har ret, men forventer egentlig at han er blandt de "dårligste" af favoritterne i dag. Jeg tror nærmere at Pozzovivo kommer til at køre godt. Jeg forventer at Pirazzi kommer til at køre en (for ham) god enkeltstart. Han får næppe bedre muligheder for at køre sig ind omkring en samlet top 10 end i år.

Etapen kunne også ligge godt til Hesjedal, som skal begynde at finde formen nu her, så han stille og roligt kan blive en af de 5 bedste klatrere i sidste uge - som han plejer :)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Roglic bagger ny bedste intermediate-tid, efter Vegard Stake Laengen også havde overtaget Brändle og set i lyset af hvor meget tid Cancellara tog på Brändle på sidste sektion, så er det nok de to (Roglic og Stake Laengen) som vi skal forvente har bedste tid her om 10-15 minutter.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Jeg turde heller ikke at tage Cancellara, det ville altid være et sats pga. hans situation.

Til gengæld ser dit sats med Roglic (hvis man kan kalde det det) ud til at bære frugt, tobi. Jeg havde slet ikke troet, at han ville være klar til at levere sådan en præstation. Han er sgu vild, ham Roglic.
Skrevet af UdAfBusken
@SotD

Det er heller ikke fordi jeg tror at Chaves ligefrem tager tid på mange af de andre, men jeg forventer en solid tid fra ham. Det så let ud for ham i går, han sad som den eneste med, da Valverde og Nibali forcerede på nedkørslen, hvor han så meget komfortabel ud i svingene og så kørte han faktisk ikke helt skidt på tt´en i Vueltaen sidste år, som var helt flad (han var godt nok den dårligste af klassementsrytterne). Jeg tror ruten passer ham godt.
Skrevet af tobi
Nej, jeg havde sgu heller ikke forventet, at Roglic ville brage den af på den måde, men jeg ville lige prøve den af. Han er for vild.
Skrevet af SotD
Virkelig et lækkert sats af jer med Roglic. Han ender sgu nok i top 5, måske endda i top 3.

Jeg håber tiderne holder længe så Brändle også ender i top 10, men der skal nok være et hav af ryttere der lige får kilet sig ind imellem.

Næste interessante mand kunne være Quinziato, som muligvis kunne hamre lidt derudaf for at give Küng noget at køre efter, men ellers er der vel ikke noget interessant før netop Küng starter, og så kommer Boaro kort efter...
Silkeborg IF
Skrevet af NUFC Dinho
Det er vidst begyndt at regne, så det kan være favoritterne får svært ved at slå top 3. Ruten skulle dog ikke være vildt teknisk, så det er nok mest efter 3. tid det vil gøre den store forskel. Van Emden tabte 30 sekunder til Fabian ned mod mål. Måske det skyldes regn.

Quinzato er helt væk allerede, så ham skal du nok ikke forvente noget af.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af SotD
Satsningen med Cancellara kan potentielt gå hen og blive helt fornuftig hvis regnen tager til. Der skal ikke ret meget mere til før det bliver svært at køre en god tid.

Küng er i hvert fald i noget halv vådt skidt.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Küng er startet meget forsigtigt, synes jeg. Der skal mere gang i cyklen, hvis han skal blande sig.

Boaro havde jeg også kraftigt inde i tankerne (jeg havde ham faktisk oprindeligt på holdet), men i sidste øjeblik gik jeg med Ludvigsson i stedet.
Skrevet af SotD
Det ligner mere og mere end Roglic sejr, selvom tiden egentlig ikke er helt sublim.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Hold op noget pisvejr... Den er nok sikker for Roglic. De bedste kommer til at ende 2-3-4 minutter efter ham er jeg bange for.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Hold da op, hvor det regner.

Roglic er helt nede på 1,83 som etapevinder på Bet365. Ingen tegn på, at regnvejret aftager senere?
Skrevet af SotD
Hold da op, hvor det regner.

Roglic er helt nede på 1,83 som etapevinder på Bet365. Ingen tegn på, at regnvejret aftager senere?


Spil den...

Selvom regnen aftager bliver vejene ikke tørre i løbet af de næste par timer. Jeg kan ikke se andre end Roglic vinde.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Nu har Sbaragli siddet klæbet fast til Küng i fem minutter. Var det ikke på tide at hive fat i ham fra ledelsen?
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Küng 15 sekunder efter ved første mellemtid, kun 3 sekunder efter Roglic. Det er stærkt i det vejr.

Hvor stor en del af ruten er plaget af regnvejr? Det må desuden være rimeligt irriterende at have to ryttere på hjul på den måde.
Skrevet af UdAfBusken
Vejene ser da allerede lidt mere tørre ud først på ruten, hvor Ludvigsson kører.

Edit: Arg, det var vist meget kortvarigt. Vejene ser stadig glatte ud.

Boaro har allerede hentet første mand, så han kører måske heller ikke så skidt.
Skrevet af SotD
Det er vist meget skiftende på ruten, og det skulle være sådan resten af dagen, altså med pletvise byger, rundt omkring. Så mon ikke man kan forvente at det bliver særdeles svært at slå Roglic...

Küng og Boaro må meget gerne køre forrygende, så er jeg en tilfreds mand :)

Ludvigsson ser "hurtig" ud, så han får nok også en fin tid.

EDIT:

Odds´et på Roglic som vinder er steget til 2.50 på Unibet. Måske jeg bare er pessimist :)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Boaro matcher Küngs tid 15 sekunder efter Brändle, men kun 3 sekunder efter Roglic...
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Küng 33 efter ved 2. mellemtid, men nu er den sværeste del for ham overstået.
annonce
0