Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Zakarin, den nye Michael Rasmussen.

Man kunne jo se, hvordan det ville ske, før han gik ind i svinget.

Brambilla!?
Skrevet af SotD
Nej, men hvad fanden sker der?!! Brambilla var sgu da helt væk...
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Nå, men det gik da fra at være helt fantastisk til at være det værste lort jeg længe har været med til (Manager-wise).
Silkeborg IF
Skrevet af hårdtype
Det har set ud til at ryttere fra omkring Valverde har haft bedre og bedre vejr, især Brambilla og Zakarin så ud til at have markant bedre vejr. Ryttere der var hårdest ramt var umiddelbart rytterne omkring Amador selvom han kørte en rigtig god tid.
Skrevet af NUFC Dinho
Vildt af Brambilla. Ham skulle man have beholdt. Havde lige råd til at beholde ham i stedet for Ludvigsson. Så havde det været en god dag. Nu blev den ligegyldig.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af UdAfBusken
Det kan godt være, at det regnede allerkraftigst, da Amador og Jungels var i gang, men det har ikke haft den store betydning i mine øjne. De kørte alle sammen på meget glatte veje, hvilket klart var den største forhindring i dag.
Skrevet af tobi
Jeg er nok ved at have revurderet det katastrofale i beslutningen om at tage Cancellara med. I sidste øjeblik fik jeg byttet Fuglsang og Brambilla ud med Cancellara og Roglic. Det var nok meget (ekstremt) (svine)heldigt, selvom Brambilla ikke havde været en katastrofe at beholde.
Skrevet af NUFC Dinho
Jeg endte også med at ramme godt på at bytte ud i sidste øjeblik, da regnen gav Cancellara mange point. Jeg tror dog den kostede Amador en podieplads idag. Jeg havde også Roglic på mit 2. hold. Det er bare langt efter.

Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af AHUJ
Nummer 1, 4, 6, 7, 11, 15 og 21 på dagens etape - havde så også Uran og Kangert, som begge var helt væk i dag. Jeg har været så håbløst elendig, så uanset hvor godt jeg klarer det, vil jeg stadig være alt for langt efter.
YNWA
Skrevet af tobi
Så siger Cancellara også stop for sin deltagelse i Giroen. Det var en skam, han skulle blive syg, for ellers kunne han have haft en sjov første uge.

Men det er fint nok, at han udgår. Den slags kan jeg ikke hidse mig op over.
Skrevet af tobi
Okay, Roglic tabte åbenbart sin computer efter ti kilometer og gad ikke rigtigt mere. Men så kunne han mærke, at han egentlig følte sig godt kørende på stigningerne, så han pressede lige lidt på for sjov. Det var vist en meget god idé.
Skrevet af UdAfBusken
Roglic er allerede ved at være en af mine absolutte favoritter i feltet. Gylden kommentar af ham efter løbet, som tobi nævner. Det er altså en rytter, som SLET ikke kender sine begrænsninger endnu. Jeg håber vi får lov at se ham give fuld gas på et par af bjergetaperne. Det kan kun blive underholdende.

Edit: Hans kommentar kan læses her: http://www.cyclingnews.com/news/giro-ditalia-stage-9-finish-line-quotes/

Første tt på over 10 km nogensinde også. Det er da uvirkeligt.
Skrevet af SotD
Første tt på over 10 km nogensinde også. Det er da uvirkeligt.


Ja, men det er det så heller ikke. Så sent som i februar kørte han en på 18km i Volta ao Algarve. Der blev han nr. 24, men egentlig med en hæderlig tid, og en helt flad enkeltstart mod ryttere som Cancellara, Martin, Thomas, Castroviejo, Brändle mv.

I debutsæsonen kørte han i øvrigt også en TT på 15km i Settimana Coppi e Bartali.

Men det tager så absolut intet fra hans sindssyge præstation. Jeg glæder mig faktisk til at se hvordan han tøjler 15. etape, som jo egentlig under normale omstændigheder er mere hans metier - Dog ligger den selvfølgelig meget mere til klassementfolkene, men hvis han fortsat sparer sig til nogle enkelte etaper (enkeltstarterne so far), så kan han da sikkert godt køre top 10 på den.

Men mon ikke han i stedet bliver sluppet fri på en enkelt etape, eller skal være slave for Kruijswijk, som jo bestemt også ser godt ud.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Ja, jeg kan egentlig sagtens huske hans tt i Algarve. Så det passer selvfølgelig ikke, det må have været en forkert oversættelse (eller en forglemmelse). Ikke desto mindre er det voldsomt imponerende.
Skrevet af tobi
Hvad så Kristoff, Cavendish, van Poppel, Coquard, Groenewegen, Wippert og flere andre sprintere? Var det ikke nærmest eneste chance i dag?

Fandme stærkt af Sagan lige at banke dem alle i en ren spurt.
Skrevet af tobi
Wow! Katusha har simpelthen valgt at smide Alexey Tsatevich ud af løbet, fordi han lå og kørte lige bag Tobias Ludvigsson på næsten hele enkeltstarten.

Han fik ellers en tidsstraf på syv minutter og en mindre bøde, men man vælger altså selv at skride ind og give ham (og holdet) en langt hårdere straf.

Det er ret flot gjort.
Skrevet af B4Ev.2
Det er da også helt grotesk gjort af ham. Han må da vide, at det får konsekvenser i form af tidsstraf, og hvorfor løbsarrangørerne ikke bare skred ind under TT´en forstår jeg ikke.
Skrevet af tobi
Ja, men han kan jo være ligeglad med tidsstraffen, fordi han ikke er klassementsrytter, hvilket er et fundamentalt problem i sporten i forhold til at uddele straffe (som dengang en stor gruppe i Touren missede tidsgrænsen, men alligevel fik lov at blive i løbet på bekostning af en pointstraf, som reelt kun gik ud over Cavendish).

Så han har jo bare tænkt, at han ville spare kræfter, og at straffen alligevel ville være irrelevant for ham. Derfor er det en smuk præcedens, som Katusha af alle hold valgte at sætte. Det giver så også holdet godt pr, men det er vel også okay, når det kommer på baggrund af en så fin handling.

Og når ret skal være ret, så så jeg mange episoder i går, hvor der var to eller flere ryttere på hjul af hinanden. De var selvfølgelig ikke tv-dækket så godt som Tsatevich-episoden, og det er også tvivlsomt, om det har stået på over en så groteskt lang distance i andre tilfælde.
Skrevet af SotD
Det er kraftedeme en underlig beslutning, som udelukkende må være for syns skyld. De har haft ham i radioen i knap en time, hvoraf han sad på hjul i ca. 45 min.

Der kunne man jo bare have fortalt ham, at han skulle slippe hjulet. Der var i øvrigt MANGE der hang på i adskillige kilometer. Nuvel, Tsatevich var den værste, men altså... Jeg forstår det ikke, og det vinder ingen point i min bog, netop fordi de havde alle muligheder for at bede ham slippe hjulet LÆNGE før det blev et problem.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
De siger jo, at han ikke parerede ordre. Man kan selvfølgelig aldrig vide, om det passer. Og nu er det jo tit sådan på enkeltstarter, at det ikke er alle rytterne, der har en sportsdirektør i bilen bag sig, så man kan jo heller ikke vide, om det har været tilfældet.
annonce
0