Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Jeg gider heller ikke noget med Zakarin.

Vi kunne dog allerede nu have holdt midtvejsfest for Valverde, hvis Movistar ikke var så et tøsehold. Han er jo helt suveræn i afslutningerne (og tager endda tid på Nibali), så hvorfor ikke køre udbruddet ind? Er det tredje etape so far, hvor man sidder med fornemmelsen af at Valverde vinder suverænt, hvis de kører ham til stregen?

Men ok, måske narrer den kloge vi mindre kloge, når Giroen er ovre.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Jeg satsede også fuldt på et udbrud og skiftede alle favoritterne ud. Ramte 4 af udbryderne, men da halvdelen af dem blev hentet, får jeg kun for Ciccone og Cunego. Desværre.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af tobi
Ja, deres defensive taktik irriterer også mig meget. Men de må jo være lidt bange for at gå ned til sidst, og tabet af Moreno har nok også spillet ind i det forhold. Men ja, det er tredje gang, Valverde med lethed vinder en spurt mellem favoritterne om en eller anden ligegyldig placering.

Men jeg synes nu også, han ligner feltets stærkeste rytter i øjeblikket. Måske sammen med Chaves, men han tabte desværre lidt meget tid på enkeltstarten.

Så mon ikke Valverde tror på, at han kan klare sig uden bonussekunder?

Og mens jeg skriver det, siger han til Eurosport, at de er tilfredse med dagen, men at det kunne være gået bedre. Han vil dog ikke uddybe, hvad problemet var. Spændende.
Skrevet af SotD
@maarkap de giver så tilgængeld også virkelig godt, fordi de også slugte gode point i bjergkonkurrencen. Det giver vist nok 3.000kr/pts.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Men ok, har Movistar nogensinde kørt offensivt i anden uge af en Grand Tour?

Og ja, tabet af Moreno har selvfølgelig været dyrt. Men med et minimum af indsats i dag, havde de fået fragtet Valverde til stregen og så havde han hapset de sekunder. Og når Amador kører som en motorcykel er der jo intet at være bange for i finalerne - han ser jo ud til at være blandt de 3-5 bedste lige nu.

Håber de sætter ild til det hele, når etaperne igen bliver grimme.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NUFC Dinho
Moviestar er jo bare helt væk. Visconti ligger og bruger kræfter på at køre efter en ligegyldig 3. plads på etapen, mens Amador ligger længere tilbage og kører efter trøjen. Hold kæft det er dumt, at Visconti ikke ventede 5-6 km. før. Rolf og Ritter roste ham så for at vente, men enhver idiot med bare lidt taktisk forståelse kunne da se han skulle vente, så den ros var rimelig pinlig. Jeg er målløs over, hvor amatøragtigt det er. Nu var Amador næppe kommet i trøjen alligevel, men chancen blev da i hvert fald pisset væk.

Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af tobi
Hvad sker der lige for point-opdateringen? Alle ryttere har åbenbart lige fået -150.000 bare fordi.
Skrevet af SotD
Det må være i sympati for dem der havde Landa :-)
Silkeborg IF
Skrevet af NUFC Dinho
Sådan starter de ofte opdateringen. De er bare lang tid om at få gjort det færdigt idag. Alle rytterne har bare fået -150k for at komme sent i mål, så du skal bare lægge 150k til Ciccone, da han slet ikke skal have minus og 140k til favoritterne osv.

Jeg lavede også fejlen med at bytte Jungels ud med Brambilla i sidste øjeblik. Kunne ikke finde ud af hvem de ville kører for og det var selvfølgelig den forkerte.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af tobi
Okay, det har jeg virkelig aldrig set før, og jeg tjekker det tit ret tidligt. Men jeg kan godt se, hvad fejlen er.

I øvrigt er jeg temmelig enig omkring din Movistar-rant. Det må også være det, Valverde kommenterede på. Men af og til kan det nok være svært at få kommunikeret den slags ud til rytterne (i dette tilfælde til Visconti), da radioerne i bjergene ikke altid virker specielt godt.
Skrevet af UdAfBusken
Nu så jeg ikke selve afslutningen, men jeg kan se at Fuglsang som den eneste havde samme tid som Valverde og Chaves. Har han fået lidt mere punch i stængerne, eller var det mere en tilfældighed? Jeg ærgrer mig godt nok gevaldigt over de 50 sekunder han mistede på 8. etape, da han virker til at være afsindigt godt kørende.
Skrevet af tobi
Jeg tror, han er blevet lidt mere punchy. Det er tredje gang, han har givet den indikation i de seneste uger (Trentino inklusive), og det kan efterhånden ikke bare tilskrives tilfældigheder. Han skulle jo angiveligt også have trænet det en del.

Morgendagens etape er eddermame svær at spå om...
Skrevet af maarkap
Man kan undre sig lidt over at han ikke har trænet det noget før så. Når han nu har været så lidt eksplosiv at det har kostet sejr gennem stort set hele karrieren, er det lidt sent at begynde. Men glædeligt at det så har virket!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Fuglsang har gjort flere ting for at blive lidt mere eksplosiv.

Ud over at man er begyndt at træne det mere specifikt (jeg ved ikke om han har fået ny træner), er han også rykket til Monaco, hvor træningsbetingelserne altså bare er lidt bedre end i Luxembourg. I hvert fald for dem, der gerne vil kunne klatre næsten hver dag de træner.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Fuglsang har stadig Rune Larsen tilknyttet, men ved ikke, hvem han ellers benytter sig af.
Fuglsang ser fin ud, men tvivler på, han kommer meget højere op i klassementet. Nibali virker ikke umiddelbart pjattet med ideen om to mand at spille ud, og han var nok temmelig godt tilfreds med Fuglsangs tidstab forleden.

De to næste etaper ligner noget for sprinterne, og min ikke Nizzolo snart vil have sin sejr.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Jeg tror ikke på sprinterne i dag. Lars Bak har meldt ud, at han regner med at de skal have i hvert fald en med i udbruddet (gerne ham selv), og Greipel tror ikke selv på en spurt i dag (han dropper sandsynligvis ud af løbet efter i morgen (er mit bud). Så hvis ikke Lotto kører for sejren, så står den primært på FDJ, og jeg tror ikke de kan kontrollere feltet med 10-15 forskellige hold det sikkert meget gerne vil have en mand med i dagens udbrud. Jeg forventer at nogle af de sprintere der ikke man gøre sig på etapen i morgen vil forsøge at springe med i dag. Det kunne være Battaglin, Colbrelli, Trentin mfl. Jeg regner egentlig også med at enten Visconti eller Rojas skal afsted i dag. De er stadig tæt på hvor Visconti kommer fra, og etapen er skræddersyet til Rojas efter min mening.

Så jeg tror vi får et større udbrud afsted, som holder hjem. Formentlig med et par SKY folk også, personligt håber jeg på at se Henao med. Han ser rimelig godt kørende ud, og han skal i offensiven hvis han skal gøre sig forhåbninger om ungdomstrøje. - men det kan lade sig gøre. Roche er nok ikke afsted i dag, da etapen trods alt er lidt for let. Men mon ikke han skal afsted på 15. Etape (tror jeg det er), hvor han med en sejr også kan sikre sig bjergtrøjen.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Etapen i dag er nem at kontrollere, men de sidste 20 er svære, så jeg tror ikke på, der kommer sprintere med hjem (så de sidder der nok allesammen til slut).

Afslutningen minder en del om fjerde etape, men i dag er indløbet til stregen meget sværere. Og hold vinder jo åbenbart i klynger i år, så hvorfor ikke tro, at Colbrelli vinder?

Battaglin er lokal, så han kommer nok også, ligesom jeg også har stor fidus til Trentin (men det har jeg hver dag, fordi han er pisse cool).

Hos favoritterne ligner Valverde en god mand at holde sig til. Sådan som finalen ser ud på papir, kan man godt finde 10-20 sekunder på sine konkurrenter, hvis man trykker til, tror jeg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Sprinterne har ikke en chance i dag. Den der stigning er alt for hård, og der er også lige en sød rampe på en kilometer med syv procent i snit fem kilometer fra mål.

Men da etapen ellers er så let, tror jeg først, det bliver afgjort til sidst og ikke fra et langt udbrud.

Edit: Og dog. Et ret stort udbrud (ni mand) er lykkedes med at komme af sted, og der er ret mange kapable fladbaneryttere, så den kan blive svær for feltet. Så de kan godt holde, og så vinder Moreno Moser nok. Han ligner klart den stærkeste af de ni, men Boaro har måske også en chance.

På den anden side har hverken Lampre eller Bardiani nogen med, så de vil nok forsøge at holde styr på tropperne. Den kan vist gå begge veje.
Skrevet af tobi
Okay, de er simpelthen allerede blevet hentet af Bardiani og Lampre. 51,5 kilometer på den første time. Det er alle sikkert rigtig glade for.
Skrevet af SotD
Ja, det skal nok blive godt. Men jeg forventer at ret stort udbrud lige pludselig får mange minutters forspring. Så nu må dem der prøver på at vinde etapen stramme sig an og komme med i det udbrud i stedet for at sidde og sove.

Kom så Battaglin, Bak og Rojas :) - og Wellens!
Silkeborg IF
annonce
0