Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Det kostede også mig 342.000 at vælge Nizzolo som kaptajn frem for Greipel og at vælge Démare frem for Modolo. Jeg tabte dog kun en enkelt plads, men jeg kunne have kravlet op på ottendepladsen (og selvfølgelig været tættere på de forreste).
Skrevet af SotD
Det bliver en meget spændende dag i dag.

Etapen er så tilpas hård at Jungels godt kan ryge ud af trøjen, hvis de andre er synderligt interesserede i at få den - endnu... Nedkørslen til sidst må ligge godt til Nibali og Amador, men jeg er lidt bekymret for at der kan være lidt for rolig kørsel på etapen til at det bliver blandt favoritterne.

Vi får helt sikkert en SKY mand med i udbruddet i dag, om det så bliver Roche, Nieve eller Henao er jeg mere usikker på - Måske to af dem? Derudover må vi forvente at Cunego skal afsted hvis han vil have den bjergtrøje, men vil han køre fuldt igennem eller lade sig falde tilbage efter de første to bjerge? For han må helt klart skulle afsted i morgen, hvor der er endnu mere på spil.

Jeg går ud fra at dagen i dag passer en rytter som De Marchi særdeles godt. Og så har vi jo tidligere set stærke udspil fra ryttere som Montaguti, Ciccone, Atapuma, Rovny og Pirazzi. Det må også krible i benene for dem.

Personligt håber jeg på at det er dagen hvor Pozzovivo vil skabe lidt ravage. Han er så tilpas langt bagefter at han har brug for noget tid. Så send Montaguti eller Dupont afsted og så selv angrib på næstsidste stigning for fuld hammer.

EDIT:

Caleb Ewan stiller ikke til start i dag - Ligesom Andre Greipel (men det vidste vi). Det overrasker mig lidt, for når han nu var hurtigst i går efter Greipel kunne han sikkert have øjnet en etapesejr på enten 17. eller 20. etape.

Det bliver efterhånden nemt at stille hold til de to dage, da det kræver styrt for, at man ikke har råd til de sikre to 15 sprintere :)
Silkeborg IF
Skrevet af NUFC Dinho
@Tobi
Du har valgt præcis det hold jeg havde valgt i din siuation. Jeg havde dog Amador i forvejen, så sælger ham ikke. Lige som jeg er nød til at satse, så jeg tog Roche i stedet for det sikre valgt i Formolo. Håber han er for tæt på til de vil lade ham køre.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af SotD
Jeg havde ikke valgt Antón. Han er ikke nær så angrebslysten som han var førhen, så han ligger og kører de der ligegyldige 16-17 pladser hjem. Der er det bedre at gå efter en rytter der smider 10 minutter med tager 50 bjergpoint.

EDIT: Og så skal det selvfølgelig nok passe at det lige er i dag han går i udbrud og tager bjergtrøjen, og bliver nr. 4 på etapen :)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Hold op en gruppe der er kørt væk lige nu. Der sidder vel 40 mand... Det går selvsagt ikke, men det bliver spændende hvor mange der kører væk på den første stigning.

EDIT: Den kommer sgu væk...

30 mand ca. er mit bud efter at have set den strukket ud. Der må absolut sidde nogle spændende folk.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Der er kørt et KÆMPEstort udbrud allerede. Ligner 25-30 mand eller sådan noget. Lige under et minut til feltet, men det ser ikke ud som om, at Etixx vil køre dem ind igen.
Skrevet af Davidse
ulissi er vist med i den store gruppe
Skrevet af SotD
Av. Ulissi??!

Så er der jo da grænser for hvor lang de kan tillade sig at snoren bliver.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Fem Movistar-ryttere er nu i udbrud. De vil sgu noget i dag.

Vanvittig måde at isolere sine kaptajner på. Det er vel kun Sutherland, de er i feltet sammen med Amador og Valverde.
Skrevet af UdAfBusken
tobi og jeg har stort set identiske hold, kan jeg se. Jeg har Firsanov, hvor tobi har Formolo, ellers er det det samme.

Vildt at Ulissi har fået lov at køre med. Lampre arbejder hårdt der fremme allerede, så det kan blive en virkelig hård dag for Etixx. Jeg sætter min lid til Henao, han plejer at være bedre jo længere ind i løbet han kommer.

Edit: Tilsyneladende er der kun et minut mellem grupperne nu. Det bliver nok en anden sammensætning af ryttere, som kommer først over stigningen, end den store gruppe helt fremme. Kom nu, Antón.
Skrevet af SotD
Ja, jeg har også Henao som mit bedste bud. Montaguti har jeg på det ene hold, så jeg håber han kører efter lidt bjergpoint også.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Dygtigt af TV2 at oversætte Gregario de lujo med luksusproblem. Det betyder luksushjælperytter.
Skrevet af dillen
Er der en, der har tal på, hvor mange gange Dennis har talt om sine stjålne cykler ind til videre? Det er satme mange gange og for os seere fuldstændig pisse ligegyldigt, kom dog videre!
Skrevet af SotD
Han prøver vel bare at få tyven til at levere den tilbage :P

Vild etapestart, det kan næsten kun betyde at den ender som en søvndyssende omgang ligegyldighed. Jeg tillader mig at være pessimist, så bliver jeg lettere glædeligt overrasket :)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Lækkert lige at styrte over toppen. Men Visconti gjorde da også alt hvad han kunne for at skære hjørnet for Cunego. Fortjent han ryger på røven over stregen.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Hvorfor var det fortjent?

Fordi han var dobbelt så hurtig som Cunego, eller hvad?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Hvis du læste hvad jeg skrev kunne det være du fangede hvorfor jeg synes det var fortjent. Men du kan selvfølgelig også gøre, som du oftest gør. Mene det modsatte, bare fordi.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Haha, touchy.

Mener du seriøst, at han har fortjent at styrte, fordi han vinder spurten? Han skærer ham da tæt på slet ikke. Hvis du synes den var kriminel, skulle du da også skælde ud på eksempelvis Greipel i går og vel være sur ved hver eneste indlagte spurt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af medc
Nu har jeg kun set situationen én gang, men mener at Visconti holder sin bane, mens det så er Cunego der svinger over i ham for at undgå de forskellige holdrepræsentanter der står lidt for langt ude med flasker.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Il_Preferito
Lige præcis, medc.

På den engelske Eurosport var de endda inde på, at Cunego vist var ude af pedalen og at det var derfor, han til slut kom til at svaje Visconti.

Har dog noget svært ved at få øje på, hvordan Visconti gør noget som helst forkert i den spurt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0