Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jep, jeg har lige fået set den på stor skærm, og må trække mit udsagn (og efterfølgende angreb) tilbage. Jeg så det som en Formel 1 overhaling, hvor han trak direkte ind foran Cunego da jeg så den først - og efterfølgende. Det gjorde han ikke.

Min fejl, og beklager Il_Pref!
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Jeg har ikke fået set med den sidste time. Jeg kan se, at det ser noget anderledes ud nu. Er alle foran blevet hentet og smidt? Og hvad er status på favoritgruppen? Noget man bør vide?
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Flot kørt af Nieve, som er den af de tre SKY folk jeg troede på, som jeg ikke har satset på :)

Montaguti lå så lækkert til en top 3, men nu ender det med at han bliver hentet af favoritgruppen, og så hapser Valverde 3. pladsen og Montaguti ender som nr. 13... Øv...

Det er godt nok spændende om Amador eller Jungels tager trøjen efter etapen. Amador er bedre nedad, og Jungels bedre på lige stræk.
Silkeborg IF
Skrevet af AHUJ
Røvsyg Giro indtil videre. Det har godt nok været skuffende, men sådan er det, når den første svære afslutning opad først er ved etape 19.
YNWA
Skrevet af SotD
Hvorfor helvede lader Visconti sig ikke falde tilbage, og køre for Amadors Maglia Rosa chance? Endnu engang vil han hellere køre for sekundære placeringer end at hjælpe holdet. Det er godt nok tumpet.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Nibali over Valverde i en direkte spurt? Hold da op...
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Røvsyg Giro indtil videre. Det har godt nok været skuffende, men sådan er det, når den første svære afslutning opad først er ved etape 19.


Ja, sådan kan man jo se forskelligt på den. Jeg synes den har været fed. Dumoulin blev man i tvivl om hvor længe han kunne, så begyndte man at tro på Fuglsang i Maglia Rosa, så overpræsterede Brambilla, så gjorde Jungels, og nu er Amador i førertrøjen, mens Nibali er ved at køre sig bedre og bedre ind, hvor Valverde ellers tidligere har virket stærkest. Der er ca. 1½ minut imellem nr. 1 og nr. 1 og nr. 8 og det med to virkelig hårde etaper lige i røven af hinanden i morgen og søndag.

Jeg synes det har været et fedt løb, der har åbnet sig på mange forskellige måder, og lukket sig igen. Selvom favoritterne sidder sammen ofte, så er det jo på ingen måder fordi der har været kørt passivt. I dag forsøgte nr. 10 sig fra første km.
Silkeborg IF
Skrevet af Forlan21
Ærgelig for Toby at du ikke valgte Nieve fremfor Henao... Det var vel lige på grænsen til at du kunne det, med de penge du har i banken..

Og vildt at nr. 1 kan blive ved med at ramme vinderne...
Skrevet af UdAfBusken
Nå, vi kan godt kippe lidt med det danske flag. Mads Pedersen tog i går en flot, flot sejr i Tour of Norway, hvor han slog Luis Mas Bonet på den afsluttende stigning op mod mål. Jeg har ikke set andet end de sidste 500 meter, men at dømme ud fra resultatlister ser det ud til at have været en hårdt kørt etape. Flot sejr.

I nat blev Søren Kragh nr. 4 på tt´en i Californien. Kun overgået af Dennis, Talansky og Phinney og foran navne som Kiriyenka, Bookwalter og Van den Broeck. Det er meget pænt.

Samme løb har i øvrigt budt på lidt af et gennembrud for en ung amerikaner. Neilson Powless på blot 19 år blev 5´er på bjergafslutningen og 10´er på tt´en i nat. Jeg havde aldrig hørt om ham før, men han er muligvis værd at holde lidt øje med.

Og for at blive i talentverdenen, så tog Bernal i går sin første sejr som professionel. Godt nok i et rumænsk etapeløb, der ikke har den stærkeste startliste, men alligevel er det meget stærkt.
Skrevet af SotD
Han hoppede i øvrigt også i løbets bjergtrøje, Mads Pedersen... Han mister den nu nok på dagens etape, medmindre han ryger i udbrud, men stadig en flot milepæl for ham. Der sidder nogle ret skarpe ryttere i det Tour of Norway felt, som Wening, Boasson Hagen, Bilbao, Martens, Marcato, Wegmann, van Asbroeck, Dempster, Mas, Armée, Holst Enger, Eiking og sikkert flere andre jeg ikke lige har opfanget.

Søren Kraghs resultat er spektakulært, og får forventningerne meget højt op i forhold til hans fremtidige enkeltstarts potentiale. Han har altid kørt gode enkeltstarter, men det her er på et hidtil uset højt niveau fra ham. Og det er virkelig skønt at se hans navn poppe frem efter en mildt sagt kedelig start hvor vi skal helt tilbage til løbet i Oman for at finde et godt resultat. Det har primært været præget af brostensløb, som han ikke har færdiggjort.

Det er godt at se, at han ser ud til at have fundet de der få sekunder som gør at han kører sig pænt op i top 10 på enkeltstarter i stedet for at mangle dem og slutte lige udenfor - som i Tirreno, hvor han bare skulle have fundet 5 sekunder for at have kørt i top 10, og helt op med de her ryttere som han slår i dag/nat (Kyrienka, Sagan osv.)

Jeg har ikke styr på hvilke løb han er sat til at køre i resten af sæsonen, men det må næsten uagtet valgene passe ham bedre end de her brostensløb. Jeg ved ikke om det udelukkende var pga. det her store styrt/nedpløjning at han skulle køre dem, eller om det var fordi Giant rent faktisk troede at han havde en fremtid i dem...
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
I forhold til holdet.dk, så starter dagens etape så vidt jeg kan se 10-15 minutter før udskiftningerne låser - Så hvis I vil satse lidt kan I jo afvente og se om der skulle køre et hurtigt udbrud afsted - Der er et HAV af bjergpoint på spil i dag, som de tidligere udbrydere kan hapse, hvis de er interesserede, og godt kørende.

På begge mine hold har jeg satset på, at være heldig med at ramme 2-4 mand fra BotD - Og håber det bliver et pænt stort et, dog med knap så skæve personligheder som i går.

Jeg vil lige påpege også, at Firsanov smed en del (uforholdsmæssigt for ham) tid i går, hvilket enten betyder at han er ved at være helt ristet, eller at han har udset sig dagens etape. Jeg tror på det sidste. Han har indset at han ikke kan køre top 10 i klassementet, så jeg tror han og holdet sadler om for etapesejre - Og hvem ved, måske bjergtrøjen også... I henhold til bjergtrøjen, så ligner det at der er to som går helhjertet efter den, men det har I nok opdaget: Visconti og Cunego, med en lille joker i Denifl, som satte sig alene i front i går og hapsede ikke så få point.

Det virker til at Pirazzi har droppet den drøm, men man ved aldrig med ham. Mikel Nieve kørte sig ligeledes godt op i bjergkonkurrencen i går, men han virkede ikke umiddelbart synderligt interesseret i den. Men er han blevet det?
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Jeg har også smidt en sjat på Firsanov idag, til odds 51. Det er værd at tage chancen.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
Nå, så blev der sendt et stort udbrud afsted. I dag med lidt mere "normal" komposition. Firsanov er afsted, som forventet. Derudover er Ulissi med igen idag. Om det er for at holde sig til i klassementet, eller om det "bare" er for at køre sin chance for et hattrick har jeg lidt svært ved at finde ud af.

I forhold til vores lille fællesspil ser det hæderligt ud for mine hold, hvis der altså kommer et gedigent hul. På mit bedste hold har jeg ramt følgende fra udbruddet:

Sergey Firsanov, Nicolas Roche, Darwin Atapuma og Damiano Cunego. Den eneste jeg ikke ramte af mine "sats" var Giovanni Visconti, men han ligger fint til i klassementet og jeg forventer ikke han taber så frygtelig meget tid.

Det andet hold har jeg kun ramt to: Damiano Cunego og Stefan Denifl - De to kan dog potentielt give en del point i dag, da de begge går efter bjergtrøjen, i hvert fald her fra start. Mine to andre sats, Hubert Dupont og Sebastian Henao har for vane at hænge fint med, så de giver nok ikke så meget minus.

Alt i alt en spændende indledning for mine hold. Stadigvæk ingen Igor Antón i udbrud. Heller ingen Formolo, Nieve, Ciccone eller Pirazzi som ellers var åbenlyse bud.

6½ minut her ved toppen af første kategoriserede stigning. Det kan godt blive en spændende blanding af klassementryttere og folk fra udbruddet der kommer til at køre om sejren.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Jeg nåede lige at spille Plaza som etapevinder til odds 21, da Lopez var i front og Plaza i en gruppe længere bagude. Nu giver han pengene 6 gange igen. Jeg håber, at favoritterne slapper lidt af i dag.
Skrevet af SotD
Det var godt nok også et pænt odds... Godt satset.

Det er dælme svært helt at greje hvordan etapen kommer til at forløbe, men lige nu er jeg vældig fint tilfreds med både Cunego, Roche og Atapuma i den jagtende gruppe og Firsanov lidt længere tilbage (tror jeg).
Silkeborg IF
Skrevet af Halil
RYDER ER UDE!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af SotD
Ja, det kommer godt nok også bag på mig. Han har vel nærmest været bedre kørende end nogensinde før på det her tidspunkt (jo jo, det er sat på spidsen, I know). Han må næsten have været styrtet, for ellers så det da fint ud for hans muligheder for en top 10 og en etapesejr.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Der er i øvrigt nærmest heller ikke flere sprintere tilbage. Demare er også stået af, ligesom i øvrigt Ruffoni og Hofland også er.

Det kan vel efterhånden tælles på to hænder hvor mange sprintere der er tilbage i løbet, og Modolo og Nizzolo må og skal have en sejr hver med de muligheder der lige nu er.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Hold da op, han er vild på de nedkørsler, Amador. Det er jo det rene Savoldelli.
Skrevet af SotD
Hold op hvor er Amador uhyggelig nedad. Hvis han ikke ender med at tabe trøjen i dag, så gør han med sikkerhed i morgen, men for pokker hvor er han god til at forsvare sig.

Nu må Atapuma godt lige hamre afsted, snuppe de sidste bjergpoint og vinde etapen. :)
Silkeborg IF
annonce
0