Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har også en fornemmelse af, at Quintana virkelig brænder igennem i år. Han kan i hvert fald næppe bede om en bedre rute at gøre det på. Og så har han jo verdensbedste og mest loyale hjælperytter med i båden igen.

Kwiatkowski har helt rigtigt underpræsteret, men som jeg også har nævnt tidligere, så har han været syg og døjer fortsat med problemerne.

Jeg krydser fingrene for franskmændende, men jeg er bange for, at de bliver ofre for deres egen ustabilitet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Jeg er med på sarkasmen, men jeg tror virkelig ikke, Valverde er så illoyal, som mange (stort set alle) åbenbart antager. Sidste år sagde han jo altså ikke de samme ting med hensyn til at ville ofre alle chancer for Quintana, og der var lagt op til, at Valverde skulle holde sig til og også selv køre klassement, hvilket jo så endte med at ske.

Når han i et interview decideret siger, at han er helt klar på at ofre etapesejre a la Scarponi i Giroen for Quintana, så kan jeg ikke se nogen grund til at tvivle på det. Hvorfor skulle han ellers sige det? Det var endda noget, han selv bragte på banen, og ikke et ledende spørgsmål, han besvarede.

Desuden er han jo kendt for helst at ville have en holdkammerat til at vinde det spanske mesterskab, hvor han næsten altid ofrer egne chancer.

Og slutteligt er det mit indtryk, at der er rigtig god kemi mellem Quintana og Valverde selvom alle medier åbenbart lader til at være af en anden opfattelse. Og i Vueltaen 2014 sad han jo og trak for Quintana på stigningerne inden Quintana udgik (at han så selv endte med at vinde pågældende etape er en anden sag).
Skrevet af Il_Preferito
Det var nu også kun for at drille lidt, men du værner selvfølgelig om dine to favoritter.

Hvorfor skulle han ikke sige, at han var klar til at hjælpe? Han underspiller egen rolle og tegner et klart hierarki, som de andre hold ikke kan undgå at bemærke. Det ville da være decideret fjollet at sige andet.

Jeg forventer skam også, at han bliver hjælperytter. Både fordi han er ringere end Quintana, men også fordi han har en hård Giro i benene og ikke kan gøre sig forhåbninger om noget specielt. Men det ændrer ikke på, at man skal være stjernetosset for at gå ud og sige, at man satser på at køre sin egen chance.

Hvad baserer du indtrykket om kemi på? Det virker som, som du selv er inde på, til at der er bred enighed om, at de to ikke kan lide hinanden. Som jeg har både hørt og læst, har de et forhold meget lig Nibali og Arus. Man respekterer hinanden og kan til nøds køre løb og arbejde sammen, men de er næppe på julekort eller træningskammerater.I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Han havde vel ingen grund til at være så eksplicit i sine udtalelser, hvis han alligevel havde intentioner om at køre egen chance - så ville han da først få på puklen af medierne, når han blev grebet i en decideret løgn. Men som du siger, bliver det ikke tilfældet, så ingen problemer der.

I spansktalende medier tegnes der generelt et billede af, at de to har et godt forhold, og de har begge udtalt om hinanden, at de er glade for vedkommendes tilstedeværelse på holdet. Diplomati måske, men jeg tror bestemt ikke, deres forhold er sammenligneligt med Arus og Nibalis (som dog måske også bliver gjort værre, end det er). Og generelt tror jeg, at Movistar er et af de hold på WorldTouren, hvor der er mest udtalt god stemning og også en vis familiefølelse på det meste af linjen.

I forhold til engelsktalende medier tror jeg, at indtrykket af et dårligt forhold mest stammer fra gætterier baseret på, hvordan de føler, at Valverde begik mytteri i Touren sidste år, og at Quintana ikke burde have fundet sig i dette, og at de dermed må have et horn i siden på hinanden. Men who knows, måske er det sandheden. Jeg tvivler dog.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror nu heller ikke, at de har et decideret dårligt forhold og at især engelske og amerikanske medier havde travlt med at køre en specifik diskurs på Touren sidste år, er ikke så overraskende. Alt for at få lidt ekstra klik.

Jeg har som sagt ikke indtryk af, at de to er på julekort, men heller ikke at de decideret ikke kan udstå hinanden. Det giver dog god mening, hvis de ikke altid kan sammen - begge er vindere, store ledere og foretrækker at setupet drejer sig om dem.

Jeg accepterer dog formodning om stemningen på Movistar. Det er vel kun Orica (hvor imaget med "en stor australsk familie" efterhånden har fået et par ridser) og Lotto, der kan være med på den konto. Generelt er jeg så af den holdning, at "dårlig stemning" på cykelhold oftest overdrives helt enormt. Det giver sig selv, at voksne mænd, der allesammen gerne vil vinde cykelløb, ikke kan gå op og ned af hinanden, uden at der af og til opstår gnidninger.

Nogle - som Aru og Nibali - er bare mere tydelige end andre.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Fuglsang, Chris Anker og Christopher Juul skal til OL.

Førstnævnte har store ambitioner - spændende hvad to Grand Tours i rap gør ved overskuddet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Nå, så er Dumoulin også Tour-klar hos Giant.

Rimelig slagkraftigt hold de sender, hvis Degenkolb har ramt formen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Lars Bak er udtaget til Lottos TdF-hold.

Rendyrket macho.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ja, det er godt nok helt vildt. Hold op, hvor er det sejt gået.
Skrevet af Il_Preferito
Aerostorm-cyklen fra Lapierre slår til igen:

Thibaut Pinot er netop blevet fransk mester i enkeltstart.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Vildt af Lars Bak. Han har sgu en hård hund. Et fåtal af atleter ville være så hurtigt tilbage.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Martin Toft Madsen fra Almeborg-Bornhold har lige vundet DM i enkeltstart. Valgren bliver to og Kasper Asgreen fra Trefor bliver 3´er.

Det er en artig overraskelse og uden at have set live-billeder, må jeg konstatere at Christopher Juul og Mads Würtz storskuffer.

Kæmpe resultat for Almeborg-Bornholm. Der bliver krig om pladserne i Post Danmark Rundt i år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Der er også ENDELIG blevet enighed mellem UCI og ASO, så alle de løb, ASO har på WorldTouren i år, vil de også have herpå fremover.

Derudover går man ned til 17 hold på WorldTouren fra næste år, og man vil gerne ned på 16 til 2018, hvilket ikke helt synes at flugte med, at holdene fra næste år for to-årige licenser.

Derudover er der også planer om, at en del flere løb indlemmes på WorldTouren (hvilke er ikke offentliggjort endnu, men mon ikke i hvert fald Dwars door Vlaanderen, Strade Bianche, Tour of California og Tre Dage ved Panne kommer på?). Der er så den hage, at alle hold ikke påkræves at stille til start i alle de nye WorldTour-løb, der dog alligevel er sikrede minimum 10 WorldTeams til start (hvordan de kringler den bliver også interessant). Dog skal alle WorldTeams stadig køre alle de løb, der hele tiden har været på WorldTouren.
Skrevet af medc
Hvad pokker er der foregået i DM i enkeltstart i dag?!?

Martin Toft Madsen vinder, hvor kun 3 mand er inden for ½ minut. Rasmus Quaade nr. 4 knap 2½ minut efter. Rasmus Würtz nr. 7, 2 min. 45 sek. efter, mens Juul blev nr. 8, 2 min. 46 sek. efter.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af SotD
Kan det have noget med vejret at gøre? Her i Silkeborg har det skiftet mellem tørvejr og let sol og så himmel og hav i ét. Vi har lige haft en tordenbyge på 15-20min.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Nej, vejret har været det samme for alle de bedste.

Jeg tror, der er gået noget galt med tidstagningen. Det resultat der, kan simpelthen ikke lade sig gøre.
Skrevet af tobi
Som sagt den anden dag, så lader Valverde altid sine holdkammerater vinde de spanske mesterskaber. Således også i dag, hvor han var forrest ved mellemtiden, men derefter lod Ion Izagirre og Castroviejo køre hurtigere end ham resten af vejen, så Izagirre vandt foran Castroviejo og ham selv ;)

Ikke den store overraskelse med Izagirre - han har været vild på det seneste. Castroviejo er også kun på vej tilbage efter et voldsomt styrt efter den sidste etape af Volta ao Algarve i foråret, der holdt ham ude helt indtil Tour de Suisse.
Skrevet af maarkap
Det var da godt at jeg ikke fandt et sted at oddse på enkeltstarten, for det var sgu ikke Toft jeg havde smidt mine penge på..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af tobi
Wow. Contador er ikke udtaget til OL. Voldsomt i betragtning af, at det var et mål for ham.

I stedet har man valgt at forsøge at have et mere afbalanceret hold med Valverde og Purito som kaptajner og Castroviejo, Luis León Sánchez og Carlos Barbero som hjælperyttere.

Det giver sådan set god nok mening, og Contador har jo kun vundet et endagsløb i karrieren, men han er næppe specielt tilfreds.

Til gengæld kommer det også til at betyde, at man forbigår Ion Izagirre til enkeltstarten, hvilket virker som en hjerneblødning af dimensioner.
Skrevet af SotD
Hvad fanden skal Barbero med for? Der er et hav af mere oplagte ryttere... Men de har selvfølgelig nok brug for en nikkedukke, som ikke har de store præferencer i den ene eller anden retning.
Silkeborg IF
annonce
0