Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Ja, det er en vild dokumentar, men der kommer jo intet frem som man ikke allerede vidste hvis man ikke var jordens mest naive menneske. Det er dog absurd at der blev smidt låg på med Armstrong, som "nu har vi kransekagefiguren, så gider vi ikke rode mere i det", selvom det var tydeligt for alle og enhver at hele perioden på, hvad 15-20 år var betændt som ind i helvede.
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(290057222105)
Det der med at lægge låg på, det sker jo kun når andre end hovedpersonen kan blive væltet.
Skrevet af AHUJ
Armstrong er sociopat - psykopat kan man også kalde ham. Den måde han brugte Livestrong og sin egen kraftoplevelse til at skabe sympati og troværdighed omkring sin egen person, er beviset på en sociopat/psykopat uden skyggen af medfølelse og samvittighed. Fortalte løgne og truede de mennesker, som kendte sandheden.

YNWA
Skrevet af Slettet(290057222105)
Jeg kan ikke tro at han har løget sig hele vejen igennem, der må ha været hjælp højere oppe fra.
Skrevet af Guldfugl
Nogen bud på hvem man skal have i dag ud over de oplagte som Alaphillipe?
Din moar!
Skrevet af Davidse
Nok Alejandro Valverde Joaquim Rodriguez også har jeg lidt fidus til Warren Barguil
Skrevet af SotD
Det der med at lægge låg på, det sker jo kun når andre end hovedpersonen kan blive væltet.


Spændende... I min verden var Armstrong bare den der var dygtigst og mest ligeglad med andre. Der findes sansynligvis 1000 andre (mindst) der var dopede eller involverede i doping på et systematisk plan. Men dem var man ikke synderligt interesserede i fordi de ikke vandt Tour´en 7 gange.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Nogen bud på hvem man skal have i dag ud over de oplagte som Alaphillipe?


Tja, bettingfirmaerne siger jo Sagan og Valverde som de mest sandsynlige med Dan Martin, Michael Matthews og Tony Gallopin som de mest oplagte outsidere.

Fælles for de fleste er at de har Stephen Cummings højt i forhold til hvad hans reelle niveau for Tour´en er. Men han har også vundet et par ret svære etaper i år, og jeg kan næsten forestille mig at han har proklameret at han satser på i dag siden han er så højt. Jeg har dog valgt at se bort fra ham, da han lige så vel kan ende med at smide 8-10 minutter.

Ellers tænker jeg at det bliver en blanding mellem de allerstærkeste "sprintere" og klassementfolkene, lidt a lá etape 2. Dagens etape er hårdere, så kan også ende med et udbrud. Jeg tror Sagan kan overleve dagen i gult, men det er et sats.
Silkeborg IF
Skrevet af Davidse
jeg spillet på at Warren Barguil kommer i top 3 i dag til odds 12 lidt af et sats
Skrevet af SotD
Det er nok ikke så crazy alligevel. Jeg har ham til at køre top 5 i dag i hvert fald, og han er mit bedste bud udover Sagan og Alaphilippe til at ryge i gult - også selvom Valverde virker mere oplagt.
Silkeborg IF
Skrevet af Davidse
men håber på at de kører etapen hårdt for starten af altså fra den først 2 kategori på etapen så tror jeg ikke Sagan kommer med over
Skrevet af maarkap
Det kan jo blive hvad som helst idag. Jeg tror på at et udbrud holder hjem. Jeg kan umildbart ikke se hvem der skulle kontrollere etapen, andet end hvis Sky vil ud i en magt demonstration. Froome har dog sagt at han kun har set etapen på papir, hvilket gør det ret usandsynligt med etapens sværhedsgrad.

Jeg tror at Sagan sidder overraskende længe med idag. Og hvis han bliver smidt, kommer han flyvende på nedkørelsen.

En svær dag at forudse, men en fantastik dag odds mæssigt - jeg elsker de dage hvor jeg kan smide lidt penge hist og her på diverse lykkeriddere.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Davidse
han hørt noget om den sidste nedkørsel ind mod mål er på smal veje og nogle grimme sving
Skrevet af maarkap
Ja, det har jeg også. Hvilket er med til at gøre det usandsynligt at Froome går efter noget, hvis han ikke kender ruten bedre. Medmindre det hele er spil for galleriet selvfølgelig.

Idag er en af de dage hvor der er risiko for at tabe touren.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Davidse
stakkels Sam Bennett han allerede sat af efter 10 km han kommer nok ikke mål i dag
MAJKA, Rafal VAN AVERMAET, Greg er i udbrud mon porte og contador har planer i dag ??
Skrevet af maarkap
Mon ikke "bare" de er ude efter en etape sejr. Men de kan fint vente på Porte og Contador i finalen og lade Pauwels og Guatier kører om sejren, så jeg kan vinde lidt penge..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Jeg krydser fingre for, at de unge, franske ryttere flyver i dag.

Giant er eftersigende meget interesserede i at lade Barguil gå efter etapen, ligesom Etixx formentlig lugter en gul føretrøje til Alaphilippe.

Og så selvfølgelig Bardet, der har fortalt, at nedkørslerne i dag er mindst ligeså vigtige som opkørslerne. Og Massif Central er jo generelt garant for angrebsvenligt terræn og drama.

Indtil jeg studerede profilen lidt på Google og kiggede gamle billeder og video, var jeg overbevist om, at Sagan ville komme med hjem. Det er jeg ikke så meget mere, men med hans form, ville det selvfølgelig ikke være en specielt stor overraskelse, om han sidder der til slut.

Jeg tror dog meget afhænger af Contador. Man må formode, at Astana, Movistar og måske også Sky, kunne have en interesse i at teste om han stadig er mærket. Hvis han kunne tabe 50 sekunder forleden, taler vi minutter i dag og så er han begravet i klassementet inden det hele er gået i gang.

De Jongh fortæller at Contadors klassement stadig er topprioritet og det kunne jo så måske betyde, at Sagan ikke kan lukrere på især Kreuziger, hvis Bertie er i problemer.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg kan virkelig heller ikke se, at ryttere som Matthews og Van Avermaet (nu er han så i udbrud, så han har måske en mulighed) har specielt gode chancer for at vinde etapen. Skal de kunne sidde med kræver det, at der bliver kørt virkeligt langsomt opad, hvilket jeg ikke tror på, men i det scenarie sidder Sagan der også, og han har vist sig at være niveauet over både GVA og Matthews på samtlige parametre.

Det kan selvfølgelig godt være, at udbruddet får lov at køre hjem, men hvis ikke, er det mest sandsynlige scenarie i mine øjne at Alaphillippe vinder spurten blandt en mindre gruppe eller at en af de lidt mindre profilerede klassementsryttere (Bardet, Barguil Dan Martin) kører væk og snupper sejren. Jeg tror etapen er for hård til at der kommer 30-40 mand hjem, og Sagan skal da overgå sig selv endnu engang (men det er jo efterhånden ikke den store overraskelse, når han gør det), hvis han skal sidde blandt de 15-20 bedste klatrere på sådan nogle stigninger.
Skrevet af Halil
Hvordan kan det være, at Majka er blevet sat fra udbrydergruppen?

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af UdAfBusken
Det skete relativt tidligt. Så vidt jeg ved fungerede samarbejdet i gruppen skidt, hvilket førte til at der blev angrebet lidt og de tre forreste kom fri.
annonce
0