Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hts
Kæmpe skandale. Yates havde kørt sig op som nummer 2. Men som han siger er det heldigt at det ikke er et helt felt der kommer med 60 i timen
Skrevet af SotD
Ja, Yates skal absolut have samme tid som de andre i favorit gruppen. Alt andet ville være dybt latterligt...

Men hvor er det ærgerligt for både ham og Dan Martin, hvis de altså lå derude og stjal 10-20-30 sekunder i dag, hvilket kunne have sendt dem i spil til en førertrøje i morgen. Og selvfølgelig piværgerligt for os med dem på vores managerhold, og også for os som havde håbet på at favoritterne ville køre for placeringerne i spurten, hvor ryttere som Alaphilippe selvfølgelig ville have blandet sig.

I stedet bliver det en blandet pose bolscher og velsagtens kun en god etape for dem der havde Cummings og van Avermaet på holdet.
Silkeborg IF
Skrevet af Maario
197 ryttere i mål - mangler én, nemlig Mørkøv. Spændende om han når tidsgrænsen.
FC København Real Madrid
Skrevet af SotD
26:12 smed ham. Jeg har ikke styr på tiderne, men det er ikke langt efter den næstsidste... Men det giver ikke rigtig mening at han bliver ved synes jeg.

Hvis ikke han er 100% frisk tirsdag og onsdag så er det omsonst at blive ved.
Silkeborg IF
Skrevet af Jirya
Har man ikke GPS-tracker på alle rytterne? Kunne man forestille sig, at man ved hjælp af det måske endda kunne give Yates de sekunder han var foran, eller vil det blive for kringlet?

Forøvrigt, Zidanes Y Pavones, jeg kan se du skriver med i denne tråd, kunne jeg ikke få dig til at tjekke væddemåls-tråden?
Skrevet af tobi
Han lyder ellers virkelig fortrøstningsfuld, så man skal nok ikke lægge for meget i hans sidstepladser.
Skrevet af Forlan21
Indtil videre har Yates ikke fået samme tid som feltet... Mindre skandale hvis han ikke får samme tid...

Er der andre end mig som synes at den første uge har været den kedeligste i mange år...?
Skrevet af hts
Irriterende at have Yates på manager holdet. Hvis man formoder han lå til at blive nummer 6, er det alligevel 235.000 point man nu misser.. Plus hans bedre udgangspunkt i morgen. Medmindre tour ledelsen selvfølgelig gør hvad de skal og giver ham samme tid (eller bedre) som gruppen. Så får han dog lidt
Skrevet af maarkap
Jeg har både Yates og så Martin som kaptajn. Jeg brækker mig..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af NUFC Dinho
Martin blev da ikke ramt af det?
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af tobi
Yates er nu i hvidt, da man har besluttet at tage tiden ved 3-kilometermærket (hvor tiderne også registreres), hvilket giver ham et sekund i forhold til de andre favoritter. Så er der da en smule retfærdighed til, selvom han måske ville have vundet flere sekunder (en spurt kunne dog have hentet meget, bør man også huske).
Skrevet af maarkap
@Dinho

Jeg er ret sikker på at Martin havde endt højere end nummer 15 hvis de ikke havde neutraliseret den til sidst. Men det er svært at gøre op for.

Fint med lidt retfærdighed for Yates.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af medc
Yates har vel fået mere end 1 sekund i forhold til favoritterne, hvis han har den hvide trøje, da han var 6 sekunder efter Alaphilippe før etapen?
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tobi
Ja, det er selvfølgelig rigtigt. Jeg videregav bare, hvad jeg så Rasmus Staghøj skrive på Twitter og havde ikke lige overvejet, at det ikke hang sammen. Indtil nu er der dog intet ændret på den officielle resultatliste, og han står stadig til at miste flere minutter. Men den skulle nu altså være god nok (at han er i hvid).

Edit: I øvrigt, så skal vi helt tilbage til 1949 for at finde en rytter, der har haft et større forspring til nummer to efter syv etaper, end van Avermaet har. Det er alligevel ret sejt.
Skrevet af medc
Synes også Yates lignede en, der havde stået/ligget der i noget tid, og feltet så i hvert fald ikke ud til at have kastet cyklen nedad nedkørslen, som jeg kunne forestille mig Yates havde.

Edit: Yates skulle tilsyneladende ligge nr. 2 samlet nu.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af hts
Ja. Han fik 7 sekunder. Dog stadig ikke noget på tour siden.
Skrevet af hts
Kan se holdet.dk også afventer dernede fra.. Handel åbner først om 2 timer. Lidt sent her i Dubai
Skrevet af tobi
Så har de omsider opdateret resultatlisten. Den er godt nok forvirrende at se på.
Skrevet af Hunden2221
Åh nej i morgen komme vi kun til at hører hvordan det går Mørkov bag feltet MotorRolf skal ud sidde på motorcykel i morgen så skal han sidde ved mørkov hele Dagen og fortælle hvordan det går ham
Skrevet af SotD
Hvor er det råddent at han ikke også får den 6. plads... Han får selvfølgelig lidt point, men de temmelig mange ekstra han havde fået for 6. pladsen havde jeg glædeligt taget med, når nu mit hold er pisseringe.
Silkeborg IF
annonce
0