Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(161147200502)
Jørgen Leth om Quintanas tanker da Froome sætter angrebet ind: ´Det gider jeg ikke. Det ser for mærkeligt ud.´ ... ´men det ser jo også mærkeligt ud.´
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af medc
Contador bliver sat helt ud af klassementet endeligt i morgen. Hans mål må være en etapesejr, hvis hans stolthed rækker til det, eller udgå og fokusere på Vueltaen.

Froome tog sku røven på dem alle i dag. Kunne være det var det, der var tanken, da han lige spurtede forbi Majka på den næstsidste stigning. Få dem til at tro at han bare ville ligge i front på nedkørslen?
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Halil
. Hans mål må være en etapesejr, hvis hans stolthed rækker til det, eller udgå og fokusere på Vueltaen.


Contador skal hjælpe Kreuziger som hjælperytter.

Hold kæft, hvor der bliver ævlet om Mørkøv.

edit:

Iøvrigt meget fint, at Rolf skulle trille rundt cirka 10 km fra den rigtige aktion. Fin udnyttelse af en tur på motorcykel.

2xedit:

Er der noget den mand ikke kan? KO!

https://twitter.com/CyclingHubTV/status/751803200404131840
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Manchester_United17
Aldrig hørt så meget mundlort som når de snakker om Mørkøv.

Kreuziger ser rimelig frisk ud, og det er ham, der skal satses på ved Tinkoff.
Manchester United.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Er der noget den mand ikke kan? KO!

https://twitter.com/CyclingHubTV/status/751803200404131840"


Må man det?
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Davidse
kan de ikke give Rolf nogle halspastiller mod Forkølelse og hosten for han hoster hele tiden
Skrevet af Slettet(100659192308)
HAHAHAHA

Tosserne på tv2 mener simpelthen at tilskueren Froome slår, er ude efter ham. Det er så dumt, når Nairo Quintana er under 1 meter fra manden og hans blik er den vej.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg synes kun det er på sin plads med en ørefigen til de meget nærgående "tilskuere".
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af tobi
I øvrigt er Adam Yates ret Carlos Sastre-agtig med sin positionering. Han sad nærmest bagest i feltet hele vejen op ad bjergene, men alligevel formåede han at klemme sig med i den bedste gruppe. Det samme gjorde han på femte etape. Det er lidt mystisk, men godt at se, at han ikke fik alt for mange men af gårsdagens freak accident.
Skrevet af makaroni-tonny
Ja, dee lidt for meget med Mørkøv.

Ritter om Mørkøv: Her kl. 16.12, kan vi meddele at Michael Mørkøv er ude af TDF.
]Selv hr. Leth gad ikke at hylde ham mere end et par gange i dag, men Ritter blev bare ved.

Froome smadrer alt igen. Dan Martin er dog meget overbevisende. Han kommer i top 3.
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af Zenin
Bliver en spændende etape i morgen. Vi fik ikke rigtig nogen svar på Frome vs Quintana duellen i dag. Jeg tvivler på at der er andre som kan følge med de to i morgen, havde lidt håbet på Aru kunne blande sig, men det er nok for lidt optimistisk.

Enig i betragtningen omkring Mørkov, det er alt for meget. Placerer en rapporter standby uden for holdets bus i flere timer, for at være sikker på at få en kommentar. Men det er jo typisk tv2.


Skrevet af makaroni-tonny
Jonas Vingegaard blev nr. 9 på en bjergenkeltstart i Rumænien. Han slog Egan Bernal og kørte næsten lige op med Rebellin.
Vingegaard er total ukendt for mig.
Nogle med kendskab til ham?
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af tobi
Selvfølgelig er de danske mediers ekstreme fokus på Mørkøvs lidelseshistorie noget, der efterhånden er kammet over og blevet dybt enerverende, men han får trods alt også lidt international anerkendelse.

Cyclingnews kårede ham således til Rider of the Day i dag, så det er trods alt ikke kun i Danmark, man har haft øjne for hans strabadser.

http://www.cyclingnews.com/news/tour-de-france-michael-morkov-earns-cyclingnews-rider-of-the-day/

Bittert for ham, at de første bjerge i år skulle køres inden første hviledag.
Skrevet af Brætmand
Sørgeligt at touren hver eneste år skal smadres pga Froome´s suværnitet. Det virker for mig alt for suspekt at man stort set aldrig har en dårlig dag og bare smadrer alle andre når man lyster...

Den dag Froome stopper med at drukne sig i dope bliver en fantastisk dag for Touren.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg er med på, at man kan være irriteret på Chris Froome, men det er trods alt tilladt at bruge hovedet. Froome har endnu ikke formået at sætte konkurrenterne opad, Quintana så jo heller ikke specielt besværet ud op ad Peyresoude. At han, Quintana, så begår en kæmpebrøler ved at lade Froome få et par meter henover toppen, kan næppe lægges Froome til last.

Lad os se, om ikke piben har fået en anden lyd, når vi kommer til tredje uge.
Skrevet af Brætmand
Udafbusken

Jeg er med på at de andre heller ikke gjorde det særlig godt ved at lade Froome køre over toppen alene, men hvordan vil du forklare at Froome stort set aldrig har en dårlig dag? Manden kan jo smadre dem alle hvis han vil? Jeg håber da bestemt du får ret for ellers bliver Touren da noget så kedelig og forudsigelig de næste år. Det kan bare ikke være rigtigt man kan være så suveræn. Det nægter jeg at tro på kan lade sig gøre uden ´hjælpemidler´. Sidste år der smadrede han de andre så let som ingenting. Første rigtig store bjergetape, bum, så fører han og endda med næsten et halvt minut.
Skrevet af Caroe
Idiotien med Froome som dårlig nedkører får en stopper nu.


Nu så jeg ikke etapen, men ud fra kortet lignede det en rigtig tonser-nedkørsel, hvor det vel ikke er nogle overraskelse, at Froome kører fra de andre, da han træder så mange flere watt.

Når man normalt snakker om nedkørselsevner, så er det mere det tekniske der er fokus på. Og vi mangler stadig at se ham blive angrebet på de tekniske nedkørsler (eventuelt kombineret med dårligt vejr). Jeg tror ikke at han vil blive kørt agterud, men kunne nok tabe en lille smule.

Men hatten af for hans præstation i dag.

Det virker for mig alt for suspekt at man stort set aldrig har en dårlig dag og bare smadrer alle andre når man lyster...


Alpe dHuez 2013, La Toussuire 2015, Alpe dHuez 2015? Tre dårlige dage i de to løb han vinder. Han har da netop dårlige dage, men i de to år har han bare formået at køre de andre agterud tidligt i løbet. Det har han ikke gjort i år og vurderet ud fra de highlights jeg har set fra dagens etape, så ligner han heller ikke en, der banker dem alle med 1-2 minutter i morgen.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af maarkap
@brætmand

Har du overhovedet set Touren de gange han har vundet? Froome plejer lige nøjagtigt at peake i starten af bjergene, mens det ligner at han bliver reddet af sin wattmåler og hold i den sidste halvdel.

Ja, hans suveræne etaper kan virke suspekte, men han har jo ikke vist sig som umenneskelig hele løbet.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Halil
Caroe:

Der er vel lige præcis intet der antyder, at Froome skulle være en dårlig nedkører. Særligt i sammenligning med de andre favoritter.


Brætmand lever op til sit navn.

Det er noget fjollet og må, forhåbentligt, være pga. en svigtende langtidshukommelse.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Il_Preferito
Der hersker flere helt geniale ræsonnementer, når det handler om Chris Froome.

Først den klassiske: Froome vinder og derfor doper han sig med garanti mere end konkurrenterne. Det gør hele Sky i øvrigt også.

Så semiklassikkeren: Froome kører mere end acceptabelt nedad (bedømt ud fra tiderne holder han faktisk Valverde, der regnes for en af feltets bedste nedkørere, stangen på hele nedkørslen), men den var jo ikke særlig teknisk (der var både skarpe og bløde sving i går) og det var ikke en regnvåd tirsdag i Stoke.

Hate him or love him, men i går var Froome og Team Sky offensive og han tog en chance. Det blev han belønnet for og efter min mening fortjener han ros, snarere end at han skal tales ned.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0