Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forhammeren
En ubegribelig disposition men for TV2 ikke overraskende.

Man har sikkert på forhånd besluttet at efter vinderen var fundet skulle der gøres reklame for EM finalen.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Foxy
Eller den utrolig skuffende etape. Igen alibi cykling fra Froome´s nærmeste konkurenter .
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Narildsen
Første etape jeg ser i år - hvilket festfyrværkeri!

Tv2´s dækning bliver værre år for år
Skrevet af AHUJ
Det er synd for løbet og Porte, at han mistede så meget tid pga. en punktering.
YNWA
Skrevet af Halil
Jeg mener Dumolin havde 9 minutter til feltet da det sidste bjerg startede.

Yates var første mand i mål med 6 min 35 sek til Dumolin. Det ligner ikke der er blevet kørt specielt stærkt, selv Dumolin sikkert har kørt ganske stærkt.

Quintana angreb ikke på noget tidspunkt. Tamt. Jeg fatter ikke Movistars kørsel - Hvad vil de??

Froome-dog er sikkert ok tilfreds. Han ved godt der er et par enkeltstarter forude.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af dillen
Det var sgu da en langgaber af en etape, hold kæft en fuser. Godt prioriteret, TV2!
Skrevet af hts
Porte og Dan Martin kan være det bekendt. Resten spiller efter Froomes pibe.

Skrevet af AHUJ
Med resten mener du vel Quintana?
YNWA
Skrevet af hts
Primært ja. Han må være tilfreds med at være så tæt på inden alperne.

Skrevet af Lentini
Man må vel antage at Quintana ikke havde noget at skyde med, ellers fremstår han bare som en taktisk amøbe.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tror, at Quintana vurderede, at han ikke havde det, der skulle til, for at sætte Froome, og så ville det være dumt at risikere at blive ramt af et kontrahug. Jeg tror også at gameplanen for Quintana hele tiden har været at slå til i Alperne i tredje uge, så han er nok tilfreds med at kunne følge Froome på nuværende tidspunkt.
Skrevet af Gaggen25
Jeg kan godt lide de 3 kommentarer som personer men nogle gange går der lidt for meget kage i den. De er alt for sensationssøgende hele tiden.

Vi er stadig meget tidligt i touren. Folk er tilfredse med at være inde i spillet om sejren. Det kan vel ikke være så svært at forstå.
Quintanas kørsel er fuld forståeligt efter min mening. Han har 2 gange prøvet at tabe TDF fordi han ikke var god nok i de første 14 dage og havde fået gravet sig selv et alt for dybt hul.
Hvis Movistar har lavet et taktisk oplæg til denne TDF der går ud på at han skal skygge froome konstant de første 14 dage, holde sig inden for 1 minut på Froome, og så forsøge at slå tilbage i den sidste uge - mener jeg i den grad de har lagt den rigtige taktik. Hvis Quintana selv føler sig totalt ovenpå prøver han selvfølgelig, men som jeg ser det er det en halv sejr for ham hvis han kan holde den nuværende afstand på 23 sekunder. Det er en MARKANT fremgang se ift. hans sidste to tour nederlag til Froome.
123
Skrevet af Jirya
Helt enig. Selvfølgelig kommer vi ikke til at se en hel TDF, hvor Quintana bare sidder på hjul. Han vælger bare sine dage, og det er nok den smarteste taktik. Der er stadig langt vej hjem, og i går var det så Chris Froome, der brugte flest kræfter på at angribe og køre angreb ind. Selvom der er en hviledag i dag, så kan det betyde meget.
Skrevet af Il_Preferito
Mon ikke Quintana har Ventoux som første rigtige fikspunkt. Han begår en klar fejl på lørdagens etape og det er selvfølgelig ærgerligt at aflevere de godt 20 sekunder, men det er ingen katastrofe.

Hverken lørdag eller i går, kunne Froome ryste ham opad og med al respekt for at i går var en virkelig vild etape, er Arcalis-stigningen ikke ret svær. Faktisk er den vel "kun" et HC-bjerg, fordi den slutter så højt oppe.

Læg dertil, at der (så vidt jeg ved) var modvind på stigningen og du får et resultat, hvor man skal have diamanter, før man angriber.

Jeg forstår godt, at det kan være ærgerligt for den gennemsnitlige TdF-sofaseer, at angrebene ikke flyver til højre og venstre, men det er altså ikke fuld fart og mirakler mere. Man kan mene meget om både Quintana og Movistar, men de forsøgte i åbningen og blev kaldt på deres bluff. Så kan man selvfølgelig argumentere for, at de ser uheldige ud efterfølgende, men de var trods alt ikke (så) passive, som man ellers kender dem i Grand Tour-løbene.

Og hvorfor kan I ikke nyde, at udbruddet kører ren indianerkørsel, hvis det er det, I er så vilde med? Eller at Dan Martin og Porte går til vaflerne?

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Jeg synes da ikke gårsdagens etape var så ringe endda, Majka/Pinot duellen er fed og vejret gav da lidt krydderi.

Da favoritterne endelig lukkede op meldte flere sig ind i kampen, forfriskende hvis Martin og Porte kan holde hele vejen. Hvilket kun gør Portes tabte tid endnu mere fatalt, det kan ende med at tage podiet fra ham.

I debatten om Quintana´s tidstab synes jeg der mangler lidt fokus på enkeltstarten, her vil han nok som minimum tabe 1-2 min. mere til Froome. Selvom han har forbedret sig. Megeve er nok mere lige og kan afgøres af hvem der har mest tilbage samt vælger den rigtige taktik i forhold til eventuelle cykelskift. Den sidste enkeltstart er noget af det jeg glæder mig mest til, fordi etapetypen ikke rigtigt er set før.

Jeg tror ikke Quintanas tour starter før Colombier tidligst, Ventoux bliver det sædvanlige parløb (læs; lille tidsforskel) med ham og Froome når der ikke er nogle stigninger før. En absurd varm dag kan måske ændre det. Men hvis ikke Colombier, glæder Nairo sig nok mest til Finhaut-Emosson og Le Bettex (uden at jeg kender den sidste, profilen ser bare interessant ud).

Skrevet af Halil
Den lange enkeltstart bliver spændende.

Etapeprofilen minder om Giroens 12 etape i 2014(Hvor Quintana vandt), hvor Quintana fik stryg på enkeltstarten til en lang række ryttere.

http://www.cyclingstage.com/tour-de-france-2016-route/stage-13-tdf-2016/

http://www.cyclingweekly.co.uk/news/racing/giro-ditalia/giro-ditalia-2014-stage-12-preview-121877
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af jomic...
Han tabte 2:41 til Uran på den. Den i touren i år lader til at have lidt færre højdemeter og flere semiflade tonserstykker, hvilket også falder til Froomes fordel.

Skrevet af tobi
Purito stopper karrieren efter sæsonen, har han meddelt i dag.

Det er godt nok en "lige ved og næsten"-karriere, han har haft. Fire podier, otte top fem-placeringer, men ingen sejre i Grand Tours. To podieplaceringer ved VM og tre i Liège-Bastogne-Liège, men heller ingen sejre der. Heldigvis nåede han at vinde Il Lombardia et par gange.

I øvrigt er timingen af hans gode resultater en smule påfaldende. Han har været markant bedre rent resultatmæssigt, efter han fyldte 30. Det kan selvfølgelig dels afhænge af, at han endelig fik skiftet væk fra Valverde og Caisse d´Epargne, men det ser altså også ud til, at han først rigtigt begyndte at præstere på højt niveau på det tidspunkt, hvor der blev skruet ned for det generelle dopingforbrug i feltet (i slutningen af 00´erne), så jeg har ham mistænkt for at være en af dem, der har takket pænt nej til alskens fristelser i den tidlige del af karrieren, hvor andre ryttere var mere skrupelløse (jeg beklager, at jeg formåede at gå fra Puritos karrierestop til at ende i en snak om doping).
Skrevet af belden
Har også altid set Rodriguez som en af "The good guys" selvom han oftest har lagt i toppen hvad angår resultater.
Skrevet af UdAfBusken
Sagan angriber, angriber og angriber så lidt mere for at komme med i dagens udbrud. Der skulle være godt gang i den lige nu. Ærgerligt at TV-billederne først kommer på efter toppen.
annonce
0