Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Davidse
Pierre Rolland Kelderman er sæt af feltet
Skrevet af tobi
Forreste firemandsgruppe: Costa, Nibali, Sagan og Matthews. Der er vist gang i den.
Skrevet af Forlan21
Nu er der 9 mand i front... De holder jo til mål.. Hvem skulle kunne hente dem.. Det kan vel kun være Quick-step og Lotto...

Men tvivler på at de har holdene til at kunne hente dem i det terræn... Og derudover der er jo heller ikke garanti for at Kittel og Greipel sidder med over til sidst..

Så jeg tror de holder.. (så de bliver nok hentet om 5 km) og de har så også kun 20 sek...
Skrevet af Forlan21
Ja nu er der allerede nye folk i udbruddet..

Grotesk at der ikke er billeder fra start i dag.. Om 5 km er udbruddet nok sat og resten af dagen bliver en dødsejler indtil 15 km til mål...

Skrevet af Davidse
se ud til Katusha. ikke er helt tilfreds
Skrevet af hts
Istedet for Katushas halve forsøg på at holde dem ind, kunne det være rart hvis man gav dem helt frie tøjler. Så kan Sky få lov til at køre dem ind når de har 20 minutter. Han skal da ikke tro han kan diktere om de andre hold vil jagte eller ej.
Skrevet af Halil
Så kan Sky få lov til at køre dem ind når de har 20 minutter. Han skal da ikke tro han kan diktere om de andre hold vil jagte eller ej.


SKY er vel pisse ligeglade med udbruddet. Hvor tæt er den nærmeste i klassementet fra udbruddet? 15-20 minutter? Mere?

Caruso med 12:13 efter.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af UdAfBusken
Det her må kandidere til at være et af de stærkeste udbrud set i Touren de seneste år. Klasse over hele linjen.

Der er umiddelbart lagt op til en Sagan vs GVA duel, men med så mange dygtige ryttere, kan det blive hvad som helst. Det er lidt skidt, at Sagan sidder der alene, når Matthews har to holdkammerater, GVA har en og Boasson Hagen og Cummings begge sidder der. Det kan virkelig gå mange veje.

Det eneste der er sikkert, er, at det bliver en interessant finale.
Skrevet af Davidse
Hvem er det IAM prøver at kører for ??
Skrevet af tobi
Ja, det bliver. Sagans bedste chance er vel at give absolut fuld gas hen over stigningen, da han ellers kan få svært ved at holde styr på alle angrebene. Den efterfølgende nedkørsel skulle endda også være lidt teknisk. Men det bliver virkelig svært at vinde for ham i et sådant selskab, fordi alle kommer til at køre mod ham.

Og hvorfor er det, at Ritter bliver ved med at tro, at der er den mindste mulighed for, at de bliver hentet? Det virker ret dumt.

Skrevet af hts
@Halil

Tror ikke Sky ville være interesseret at en BMC rytter kører sig i gult. Slet ikke med minutter. Lad dem lave arbejdet.
Nu er billedet så vendt lidt med IAMs mere seriøse arbejde.
Skrevet af Halil
Jeg tror SKY var helt rolige omkring den "trussel". Caruso skulle vel havde et Pereiro Sio agtigt forspring før han ville være en trussel.

Nu kører de andre hold skidtet ind.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af tobi
Det var godt nok genialt lavet af Sagan at forcere i sidevinden. I stedet for at sidde 15 mand, hvor alle kan stikke når som helst, er de nu syv, der alle sammen koncentrerer sig om at holde gang i samarbejdet. Nu er det pludselig noget lettere at kontrollere frem til stigningen, men Orica-trioen er selvsagt stadig en trussel, og der er jo heller ikke nogen, der bare lige slår GvA eller EBH.

Det lød endda på Matt White som om, at de tror, Matthews har en chance i en spurt mod Sagan. Det kan jeg slet ikke se, han skulle have, men det er selvfølgelig en ekstraordinær etape, og Sagan må have brugt oceaner af kræfter. Og vi har jo tidligere set ham eksplodere i finaler.
Skrevet af medc
Hvorfor er det lige, at de andre i udbruddet lader GVA få fuldstændig frihjul. Har i hvert fald ikke set ham tage én eneste føring siden det blev splittet, som sædvanlig fristes jeg til at sige.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af UdAfBusken
Det tror jeg heller ikke, at Matthews har. Så skal det i hvert fald være fordi Sagan skal ud og lukke huller på de sidste par kilometer.

Men der bliver vel givet fuld gas henover stigningen. Jeg kunne forestille mig, at GVA vil forsøge at køre væk, og det er også til Sagans fordel, hvis de kan smide nogle Orica ryttere.
Skrevet af UdAfBusken
Nå, der var ingen, der rigtig havde det i sig. Det bliver svært at håndtere Orica-duoen, specielt fordi Impey også er så velkørende. Ham kunne jeg til gengæld godt unde at nuppe etapen.
Skrevet af Il_Preferito
Sjældent har en verdensmester båret trøjen med så meget klasse og værdighed.

Respekt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Slettet(100659192308)
Enig, de andre er godt nok et par fedtspillere der intet vil.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af medc
Jeg tror jeg brækker mig, hvis GVA vinder i dag!
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af UdAfBusken
Matthews... På den ene side er det til at leve med, fordi han er en klasserytter, men han begynder godt nok at slægte Gerrans lidt på, og det bryder jeg mig ikke om. Han er bedre end det, Matthews.
annonce
0