Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Hvordan er det præcis han slægter Gerrans på? Ud over at de begge er australiere, der kan spurte.

Suveræn sejr og sikke et arbejde af Impey og Durbo. Godt han kunne gøre det færdigt og selvfølgelig ekstra dejligt at det var i det selskab.

Hvis bare Gerrans ikke havde været et røvhul..
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Vel ved aldrig nogensinde i sit liv at have kørt offensivt. Bevares, han er selvfølgelig med i udbruddet i dag, og situationen kaldte jo ikke på et angreb fra ham i dag. Men det er bare temmelig typisk Matthews altid at satse på en spurt.

Det kan selvfølgelig også være, det bare er Sagans køremåde de seneste år, der gør, at vi er blevet forvænte, for det er selvfølgelig normalt nok for en hurtig rytter at vente på en spurt.
Skrevet af hammerhaj
mmmmh den odds 19 på Matthews..
Har ikke brug for mere end FCK og Liverpool.. "Vores medier herhjemme vil dog gerne vurdere dem lige så gode som Leicester, som altså har en af historiens absolut bedste trænere og en af de bedste engelske angribere nogensinde. "
Skrevet af Il_Preferito
Haha, really?

Synes sgu efterhånden også Kittel og Cavendish slægter Gerrans lidt på.

Langt de fleste gange, Bling vinder, er Orica jo det offensive hold og (som du selv er inde på) det giver da sig selv, at han ikke kører og angriber, når han er så hurtig. Især ikke en dag som i dag.

I Ardenner-løbene er han jo ofte offensiv, blandt andet var han sidste år den eneste, der gik med Gilbert på Cauberg og blev senere brændt for det i spurten.

Hvis vi seriøst er der, hvor sprintere og de allerhurtigste puncheurs skal kritiseres for ikke at angribe, bare fordi Sagan hopper i udbrud og er offensiv, så står jeg satme af. Det er for fjollet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ja, det er jeg sådan set enig i, men pointen er vel, at mange irriteres lidt over at se Simon Gerrans sidde helt passivt i feltet hele dagen og så ende med at vinde enorme løb som Milano-Sanremo og Liège-Bastogne-Liège, hvor han i begge tilfælde kørte ultradefensivt.

At Matthews er i den liga er måske at stramme den, men i Amstel sidste år var det jo helt tydeligt, at han havde Gilberts baghjul som fikspunkt i hele finalen (hvilket han også havde med Sagans i dag og i Schweiz Rundt, hvor det så mislykkedes at holde det), og jeg har i hvert fald aldrig set ham selv tage initiativ til et udbrud.

Det er så også fair nok, når man nu er så hurtig, som han er, men jeg tror bare mange er lidt ærgerlige over det, fordi han - i modsætning til de rene sprintere - netop har egenskaberne til at køre mere offensivt.

Men ingen kan køre som Sagan, så det bør selvfølgelig ikke ligge Matthews til last, at der kører en freak af en anden verden rundt med en helt anden taktik end ham selv.

Og igen: Selvfølgelig er dagens etape ikke det allerbedste eksempel, fordi her kørte han jo selvsagt, som han skulle. I hvert fald når han selv troede på, at han ville kunne slå Sagan i spurten, men det hjalp Impey jo godt til med ved at trætte Sagan med sine angreb.
Skrevet af Il_Preferito
Hvis Matthews skal placeres i samme liga som Gerrans, så forstår jeg i hvert fald ikke så meget.

Ja, han har en plan, som han følger. Men det gør ham vel ikke defensiv? Og igen, hvorfor skal han tage initiativ til udbrud? Så vidt jeg kan forstå på opdateringer, er han i øvrigt kørt alene op til Sagan og Nibali på etapen i dag. Selvom planen ikke var, at de skulle i bræk.

Jeg synes faktisk ikke, at han har specielt mange egenskaber, der gør at han skal opsøge udbrud. Ja, han er hurtig og han kan træde mange watt opad, men det er mit indtryk, at han ikke er specielt taktisk velfunderet - noget der understøttes af idéen om, at han oftest har udset sig et hjul, som han klistrer til.

Hvis han gik i gang med at angribe og hoppe i udbrud vil jeg tro, at han ville kegle rundt, som vi så Sagan gøre det i en lang periode, inden det endelig lykkedes til VM.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af medc
Nu har jeg ikke læst rygter osv. men ud fra etapeafslutningen synes jeg det ligner lidt, at Valgren skal køre for Sky næste år. Synes jeg ikke helt er det rigtige for Valgren umiddelbart..

Selvfølgelig er det bare spekulation fra min side af.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tobi
DR forholdt ham til netop Sky for et par dage siden, og der sagde han, at han rigtig gerne vil dertil. Det tror jeg også han kommer.

Jeg har lidt svært ved at vurdere, om han er god nok til reelt at få chancer på Sky, men stort set alle cykelryttere har vel godt af et par år hos dem.
Skrevet af Forlan21
Valgren er ved at være så god at han ville komme på tourholdet for alle hold - undtaget Sky.. Så jeg syns ikke det ville være særlig smart at skifte dertil, selvom der selvfølgelig findes andre løb end touren..
Men tvivler også på at han skulle få chancer som kaptajn i andre løb for Sky..

Hold som BMC, Giant, Dimension Data, IAM og Trek syns jeg ville være et bedre valg.. Der ville han køre tour og måske være kaptajn i løb som Polen Rundt og lignende...
Skrevet af Forlan21
Hvem er det hajen er i tourmanager.. For det er satme da imponerende det han har gang i..
Skrevet af tobi
Han sagde i hvert fald, at det var et storhold som han (uofficielt) havde skrevet kontrakt med, så det er vel Sky eller BMC.
Skrevet af maarkap
Han sagde netop at han skulle til et hold hvor han oftere ville få chancen, end nu hvor han fx skulle passe på Contador. Den beskrivelse passer ikke godt sammen med Sky.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af tobi
Nej, det gør det nemlig ikke, men det hænger i det hele taget ikke rigtigt sammen, at han både skal til et storhold, og at han skal til et hold, hvor han oftere vil få chancen. Men hvis han nu har skrevet under med Sky, nytter det jo heller ikke at sige, at han har skrevet med et hold, hvor han aldrig kommer til at få chancen selv. Den indstilling skal han jo helst ikke have, og det lød på Brailsford som om, at de ser et stort lys i Valgren, hvorfor man kunne forestille sig, at de ikke havde tænkt sig at (mis)bruge ham, som Tinkoff har gjort.

Men vi får se. Han er trods alt blevet nummer to i Amstel, så han får nok personlige chancer, uanset hvor han skifter hen.
Skrevet af Il_Preferito
Valgren skal alligevel gøre sig umage, hvis han skal køre Tour de France OG være kaptajn i Polen Rundt.

Når det så er sagt, så tror jeg det er Sky.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Tuco
Forlan, det er mig der ligger rigtig godt til, tak for de pæne ord.
Jeg har egentlig ikke så forfærdelig meget forstand på cykling, men jeg læser altid med her i tråden, hvor I jo er mange der ved hvad I snakker om. Jeg har selvfølgelig også været sindsygt heldig henad vejen - det skal jo til.

Man får da lige varmen under etaperne, når man ligger så godt til, skal jeg love for.
I hate being bipolar, it´s great!
Skrevet af Davidse
Mon Mark Cavendish Løber med en etape mere i dag . Eller kommer Andre Greipel Tilbage

PS det kunne godt lyde til Dagen også bliver farlig for Favoritterne der sku vist være ret meget vind på hele Etapen så må vi håbe at der er mange åben stykker
Skrevet af Il_Preferito
Nå, skal man tro Valgrens interview med Helle Kettner efter gårsdagens etape, bliver det ikke Sky.

Spændende hvad der så skal ske. Kan ikke se ham ende på et fransk eller italiensk hold og i forhold til de forslag, der blev listet herinde i går, kan hen selvsagt ikke komme til IAM, da de lukker.

Det efterlader os så med Giant, Trek, Dimension Data og BMC (der blev listet, altså). Sidstnævnte er i middellukningsfare og opererer i forvejen kun med 1-årige kontrakter, så det ville måske være at skifte fra en usikker fremtid til en anden. Men selvfølgelig med lidt mindre galehus over det.

Trek lyder til at have fyldt holdet, synes jeg. Contador kommer og tager (minimum) to holdkammerater med, ligesom Degenkolb også skal have De Kort med.

Giant giver ok mening. Deres Ardenner-trup er ikke ligefrem skræmmende og med Bennekou (og måske Valgrens gode ven Mads Würtz) er der jo lidt af det danske, han efterlyser på Tinkoff - selvom det rent numerisk nok ikke er højere.

Dimension Data tror jeg primært satser på Cav og Afrika, så der passer han måske ikke så godt ind. Men Ardenner-wise er det selvfølgelig et ret godt match.

Med hvad med Orica? Bling rejser og Gerrans er oppe i årene, så der skulle vel blive plads til, at Valgren kan gå efter Ardennerne. Og der er masser af danskere (som organisationen også godt kan lide).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Jeg tror mere på Sky historien, men det er udelukkende baseret på den måde Valgren flirtede med Froome og om det var Rowe eller Stannard fik jeg ikke med, på vej over målstregen igår.

EDIT:

Michael Rasmussens udgave af Bjarne´s fremtidige tour hold er sgu et fantasifoster, en god svenskerblanding vil jeg kalde det. Han spår at Bjarnes hold i en ukendt fremtid både har Fuglsang, Barguil, Gaviria, Kelderman og Alaphilippe. Dertil også Kamp, Pedersen og de to Kragh brødre.

Det er sgu noget far fetched.
Skrevet af Il_Preferito
Mere far-fetched er det vel trods alt heller ikke.

Jeg er med på, at han formentlig har valgt flere af navnene, fordi de efterhånden giver genlyd hos det danske publikum, men når præmissen er start i 2018, giver mange af dem god mening. Alaphlippe, Gaviria og Fuglsang har kontrakt til og med 17, Kelderman blev i flere omgange meldt tæt på Riis´ mandskab, da han var holdejer og de unge danskere er selvfølgelig oplagte.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Valgren var også linket til Astana fornylig. Det match synes oplagt for Valgren, hvis man skal se på hans muligheder i foråret. De har kun Lars Boom som topnavn, og han er bedst i brostensløbene, så Valgren vil være en oplagt kandidat til Ardennerne.
Fuglsang virker også ret tilfreds med at være på Astana, og når Nibali smutter bliver der sikkert også mere ro på de indre linjer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0