Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Nej, alt er jo muligt, men det vil da kræve at Bjarnes hold enten blive solidt økonomisk polstret eller at en eller flere af de nævnte ryttere stopper deres udvikling.

Alaphillippe er et af de største ardenner-talenter pt. , Barguil og Kelderman ligeledes dog for etapeløb og Gaviria for sprinterne. Bjarne har aldrig interesseret sig for sprinterne i øvrigt, han vil vinde Touren og forårsklassikerne. Man kan selvfølgelig putte flere spidskompetencer på dem alle.

Danskerne giver selvfølgelig mening, men der er trods alt en længere række af andre danskere der kunne være aktuelle og den bank indeholder vel en 20 ryttere eller mere.

Det er mere det at han bare har valgt nogle af de største talenter indenfor hver deres felt og smidt dem på en liste. Barguil kunne lige så godt være byttet ud med Chaves, Kelderman med Kruijswijk eller lignende og Alaphilippe med Wellens.

Om det giver mening ift. kontrakter/rygter (hold kan jo også lukke) ændrer vel ikke på at det er lidt drømmende tombola-journalistik eller som at forsøge finde vindretningen med en våd pegefinger.
Skrevet af repos , moderator
Bjarne har aldrig interesseret sig for sprinterne i øvrigt

Haedo for pokker! Han kørte mange ligegyldige placeringer hjem. Det udviklede sig til lidt af en farce.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Suaráz
Angående Rodriguez, der stoppede den anden dag: Jeg undrer mig virkelig over hans løbsplanlægning de sidste 4 år. Han kunne vel have vundet Vueltaen i både ´13 og ´15, hvis han ikke havde kørt Tour de år. Han har vel ingenting at gøre i Touren, han kan max. blive top 3, hvilket han også blev i ´13, men hvorfor ikke gå all-in på den GT-sejr? Når han er frisk, er hans topniveau jo højt nok til at vinde en GT, det så vi i ´12, hvor han var bedste mand opad, men blev sat på det flade af Contador.

Og en helt anden ting: Sidder i udlandet og vil gerne se Tour på Play, men pga. rettigheder kan de ikke vise det. Udover VPN, er der så en god stream der viser det, gerne med danske kommentatorer(hvis det er muligt!), og ellers engelske?
Skrevet af jomic...
Haedo for pokker! Han kørte mange ligegyldige placeringer hjem. Det udviklede sig til lidt af en farce.


Han formerede sig endda og viste sig at have en lige så kompetent lillebror.
Skrevet af tobi
Der er risiko for at etapeafslutningen på Mont Ventoux må aflyses på grund af for kraftig vind.

Der er i øvrigt også kraftig vind i dag, og den skulle være i siden det meste af dagen, så det kan blive en vild etape.
Skrevet af Il_Preferito
Men det er jo netop også forventet, at et Bjarne Riis-hold bliver med en solid økonomi i ryggen, så det forstår jeg ikke helt.

Jeg forstår heller ikke sprinterkommentaren. Af de listede er det vel kun Gaviria, der kan kaldes decideret sprinter og på sigt er der jo rigtig mange, der tipper ham til at udvikle sig rigtig fint til brostenssæsonen.

Og nej, de nævnte kunne ikke bare være byttet ud, for de er jo valgt ud fra et kriterie om at være kontraktfri til 2018, som jeg netop var inde på. Kruiswijk har netop forlænget med Lotto, Chaves har kontrakt til og med 18, hvilket også er tilfældet med Wellens.

Og selvfølgelig er denne type journalistik både nem og tilfældig, men det er også nemt at latterliggøre det lidt ekstra, når du ikke gider forholde dig til ting som kontrakter og tidligere relationer.

Han kunne også bare have peget på syv af sportens største stjerner og krydret det med et par danske talenter. Men det har han ikke gjort.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Det har da også været på tale at Bjarne ville starte på pro-kontinental niveau, hvor meget hold der er i det ved jeg ikke, men feltet har da bragt en artikel om det. Skulle det være WT er der jo også flere niveauer, han får jo nok ikke et budget som Sky.

Omkring aftaler har flere ryttere kontrakter der strækker sig til 17, men de er alligevel røget på markedet, eksempelvis Majka og Sagan. Hold kan lukke og det gør det sværere at forudsige hvad der holder.

Du anerkender at journalistikken er nem og tilfældig, hvorfor er det så ikke okay at anfægte den? Der er jo ikke nogen tvivl om at alverdens faktorer spiller ind og at det er tæt på en umulig opgave at komme med et holdbart bud. Hvorfor jeg ser det som en komplet unødvendig del af artiklen.

Jeg sammenligner det lidt med en fodboldfan der i silly season ønsker sig Renato Sanchez og Greizmann til Liverpool (fiktivt eksempel), fordi de er på hans hold i FM.

Omvendt kan man også klandre mig for at være endt på EB og så bitche over det, jeg kunne jo bare holde mig væk.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg synes det er tåbeligt at anfægte den, når man ikke gider kigge på de overvejelser, der trods alt ligger bag. Det er ikke - som du ellers sigter til - bare navne, som han tilfældigt har trukket op af en hat, ligesom det heller ikke holder, at det kunne være hvem som helst. Netop fordi, der er noget der hedder kontrakter.

Og ja, alle hold kan lukke i morgen. Men det gør de ikke og der er ingen faretegn ved de hold, som de ryttere MR har nævnt, er på.

--

Fofonov har fortalt EB, at to danskere har skrevet kontrakt med holdet. Det drejer sig om ".. en bjergrytter og en klassikerrytter". Det kan vist kun være Jesper Hansen og Valgren.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Der må vi så bare være uenige, puljen af ryttere uden kontrakt i 18 er jo enorm og det vil være det muliges kunst når det kommer så langt.

Men lad os bare sige at jeg skylder et par gode flasker rødvin hvis Bjarne stiller med 7 af de 9 ryttere til touren i 2018 eller 19 (den er så kun til dig Pref og ganske gratis).
Skrevet af UdAfBusken
Til gengæld tyder det jo på, at Mads Pedersen skal op og køre på WT næste år, og så er han ikke ledig i 2018 og afhængig af, hvordan han gør det, muligvis også ret urealistisk at få fat på i den nærmeste fremtid. Det samme kan gøre sig gældende for Mads Würtz, hvis han rammer formen i efteråret, selvom han ikke virker lige så klar som Mads P.
Skrevet af belden
Froome vil åbenbart have en sprinteretape i dag...
Skrevet af Halil
Froome-dog er vild!

Fuld smadder på flad vej. Selvfølgelig sammen med Sagan.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Forlan21
Det er jo for vildt det her... Sagan er jo bare et bæst... Og Froome er heller ikke nogen dårlig cykelrytter..
Skrevet af Il_Preferito
Suverænt fra både Sagan og Froome.

Spændende om sprinterholdene kan det få organiseret. Så vidt jeg kan forstå, drejer de ind på medvind til slut.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Slettet(100659192308)
Fint Froome sætter Quintana på plads, manden kunne ikke engang angribe i pyrenæerne.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Il_Preferito
Du er den største troll, Disco.

Stram nu lidt op.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af belden
Synd for Cavendish..:/
Skrevet af Slettet(100659192308)
Il_Preferito

Så spring mine indlæg over, hvis du får ondt i røven over at læse dem.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Slettet(161147200502)
Helt vildt! En skam at han må se sig slået på en defekt. Ærgerligt.

Froome må siges at være en eminent taktiker. Det er sgu flot kørt. Først angriber han nedad og nu dette - det er sammenlagt 40-50 sekunder på de to uventede angreb ned til Quintana. Imponerende.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Halil
Uha. Cavendish virker lettere nedtrykt.

Han skal nok være ganske positiv i sine interviews efterfølgende.

Det er fandme vildt med Froome. Nupper han 20 sekunder igen er det sgu voldsomt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0