Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Seifert
Slap Quintana virkelig fra denne:
https://www.facebook.com/Cyclinghub1/videos/vb.1460729850827294/1783700688530207/?type=2&theater

Ser alt alt for sjovt ud, cruiser bare forbi Froome.
Skrevet af repos
Mads Würtz til Katusha. Interessant valg, men umiddelbart ikke dumt. Mon ikke han allerede i næste sæson kan blive en del af holdet til forårsklassikerne for at hjælpe Kristoff.
Han bliver en del af en lille nordisk enklave på Katusha med Kristoff, Bystrøm og Mørkøv.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Halil
Voldsom dag idag. Op og ned hele dagen.

Jeg håber Movistar fatter noget og får sendt Quintana eller Valverde i udbrud med et par mand tidligt - Jeg har svært ved at se, hvem det ellers skulle være. BMC måske.

Froome dog har formentlig planen om at bruge sit stærke hold og kører i nogle møjsommeligt udregnede kilometerhastigheder på en baggrund af watt ydelser.

Ellers burde der være rigeligt med bjergfolk der vil afsted.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af repos
Quintana har jeg ikke den store tiltro til. Jeg kan slet ikke forstå Leths fascination af ham, men det må bunde i nationaliteten. Froome er kørt langt mere seværdigt, men ham kan Leth ikke lidt, da han er uelegant.
Jeg er mere spændt på at se Mollema og Porte. De virke stærke, og angrebslystne. Quintanas sørgelig angreb på Mont Ventoux var ikke engang nålestik, og han toppede dem at få et lift op. Min sympati for den lille colombianer kan snart ligge på et lille sted.

Mit personlige håb, Bardet, vil jeg gerne se satse alt i dag. Han må gerne tage en voldsom sejr på et godt gammeldags solotogt, men den tid er nok forbi.

Skrækscenariet er, at et uinteressant udbrud smutter afsted, og SKY derefter kontrollerer med hård hånd. Desvæære nok også det mest realistiske scenarie.
Jeg håber, at nogle af favoritterne vil sætte en større ære i at snuppe en etapesejr.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nowitzki
Hvis der ikke er en top10-rytter der forsøger sig "allerede" på Grand Colombier bliver jeg meget ked :-(

Lad os se noget cykelløb hvor folk stikker til højre og venstre!
Skrevet af tobi
Jeg tror godt, der kan ske spændende ting i dag, også fordi der er et stykke tid til næste svære etape.

Med hensyn til Quintanas lidet imponerende færd på Mont Ventoux hører det med til historien, at han angiveligt var i rødt felt store dele af dagen på grund af sidevindskørslen.

Men jeg er helt på linje med dig repos; jeg fatter heller ikke Leths fascination af ham. Jeg var ved at gå til i går, da Leth hyldede ham for altid "at køre med stor fantasi". Hvornår er det nu lige, han har gjort det? I 2014-Giroen måske, men den episode fortjener han næppe at blive hyldet det store for.

Hvis der er nogen, der har kørt med fantasi i år af favoritterne, er det da Froome.
Skrevet af repos
Jep, Froome har angrebet i alle terræner. Opad, nedad og fladt i sidevinden. Det fortjener sgu al mulig hyldest. Quintana har primært "imponeret" ved at sidde på dæk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Caroe
Jeg er mere spændt på at se Mollema og Porte. De virke stærke, og angrebslystne.


Hvornår har de angrebet? Kørte de ikke bare med Froome opad Ventoux (mens de deltog i føringsarbejdet)?

Mollema skal ingen steder. Han ligger nr. 2 og har aldrig kørt på podiet før. Jeg tror han er godt tilfreds med sin situation. Porte er i en noget anderledes situation, men han er heller ikke den store angriber.

Generelt tror jeg at mange af rytterne i top-10 er tilfredse og ikke vil risikere noget endnu. Udover Movistar selvfølgelig, så man kan håbe på angreb Valverde og et par hjælpere tidligt i løbet.

Contador 3 minutter efter Froome havde været guld værd i dag!
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af tobi
Aru er vel heller ikke tilfreds med sin situation, og han er da indimellem god for et angreb. De har også en del firepower på Astana (det har så været småt med evnerne hidtil), så de kan nok også komme til at spille en interessant rolle i dag.
Skrevet af repos
Porte angreb et par gange i Andorra, men ellers har du ret. Mollema skal nok ingen steder, men han virker solidt kørende, og man kan da håbe, han gerne vil have en etapesejr.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Davidse
Porte miste da ikke tid på Ventoux???
det siger Leth han gjorde
Skrevet af Halil
Det var da en sjov afslutning. Colubier(til toppen) først, nedkørsel og ind til mål, derefter en tur fra mål op af Colubier igen(denne gang cirka halvvej) også ned af samme nedkørsel igen og ind til mål og afslutning.

At de "kender" nedkørslen og afslutningen burde være noget der kunne opfordre til vollgass relativt tidligt.

Man kan sgu kun håbe på et drama. Well. Jeg misser alligevel afslutningen, da AaB spiller.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Jirya
Det må og skal blive en vild etape det her! Allerede nede på omkring 40 ryttere i "feltet".
Skrevet af SotD
Det ligner en god gammeldags røv syg etape, hvor SKY kontrollerer størstedelen af etapen, for derefter at se Movistar trykke tempoet op uden rigtigt at få noget ud af det... Og så kommer de til at køre en gruppe på 8-15 mand sammen til mål imens sejren findes i gruppen foran.

Pantano vandt en lignende etape for nylig og sidder derude. Nibali er oplagt pga. den afsluttende nedkørsel, Majka pga hans interesse i bjergtrøjen og hvad ellers? Reichenbach, Pauwels og lignende ryttere kan være bud.
Silkeborg IF
Skrevet af Davidse
det bliver endnu en lang gaaaab etape
Skrevet af UdAfBusken
Hvis Quintana har noget i benene i dag, så er der lagt op til, at Movistar skal prøve på Grand Colombier. Med både Oliveira og Izagirre får de i hvert fald ikke en bedre mulighed.

Det kræver dog selvfølgelig, at Quintana er i stand til at sætte tryk på, og det tvivler jeg desværre kraftigt på. Men muligheden er der da.

Hvis det bliver udbruddet, der skal køre om sejren, hvilket virker ret sandsynligt, så håber jeg at Pantano snupper den. Han har været i fremragende form siden Schweiz Rundt men har ikke haft held til at ramme det rigtige udbrud endnu. Der sidder dog nogle meget stærke ryttere i gruppen i Majka, Nibali og Dumoulin, så det bliver nok svært.
Skrevet af Halil
Kørte Voeckler efter bjergpointene?

edit:

Det gjorde han.

Idiot.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Davidse
hvad har Voeckler gang i den klovn
Skrevet af NUFC Dinho
@UdAfBusken

Pantano var faktisk også med i udbruddet, da Doumelin vandt. Der havde jeg ham dog på mit hold, så den dsg kunne han selvfølgelig intet og blev sat da Valverde kom op.

Jeg har godt nok også ramt skidt i dag, med kun 2 mand fremme. De 2 bedste i bold gruppen ser tilgengæld ud til at få en god dag.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af SotD
Jeg har ramt 6 og har Nibali som kaptajn, så det ligner en god dag, men jeg er selvfølgelig ingen trussel efter min ferie hvor jeg ikke fik skiftet ud.

Den eneste "dårlige" jeg har er Buchmann...
Silkeborg IF
annonce
0