Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Nå, det gik fra at være potentielt enormt godt, til knap så lækkert nu hvor Nibali tilsyneladende dør fuldstændig...
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Det er frygteligt irriterende, for jeg havde egentlig valgt Reichenbach og Bennett, men i morges syntes jeg lige, de skulle skiftes ud til fordel for de Gendt og Anacona.

Men Majka og Zakarin må gerne bare køre derudaf! Og så kan Costa lige køre og tænke over, om han kan være bekendt at være så dårligt kørende i dag, når hele tre af hans holdkammerater kunne komme med i udbrud.
Skrevet af Davidse
vil movistar og quintana ingen ting
Skrevet af SotD
Jeg kan så håbe på at Navarro, Pauwels og Reichenbach ender 1, 2 og 3 inden ryttere som Majka og Pantano kommer ind som væsentlig flere har... Zakarin må også gerne falde sammen, selvom jeg har ham på et af mine andre hold.

Det virker til at mange har Majka som kaptajn. Det skulle jeg også have haft med tanke på at han også tager bjergtrøjen... Havde jeg haft det, kunne jeg meget vel have ramt noget top 10 på dagen... Men jeg hat selvfølgelig også skiftet ud for 600K.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Så! I kører bare nu! Desværre er de ikke specielt skarpe på nedkørslerne.
Skrevet af NUFC Dinho
@Tobi

Ja det bliver dyrt, for næsten alle har 3-4 mand fremme og både Zakarin og Majka. Jeg valgte så Pantano fra som den sidste, da han netop skuffede så meget sidst jeg havde ham. Det betyder et klart farvel til top 50 for mig efter i dag.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af UdAfBusken
Synd for Alaphillippe, nu hvor han endelig har fundet sine bjergben igen.

Det ville sgu være fantastisk, hvis Pantano virkelig snuppede denne her.
Skrevet af AHUJ
Poels irriterer mig. Når der endelig er brug for ham, så kører han alle ind uanset hvem der angriber, indtil Froome selv angriber.

Jeg savner Contador. Han har modet modsat Quintana, som også irriterer mig mere år efter år. Er efterhånden større fan af Froome, selvom hans hold har tendens til at ødelægge samtlige etapeløb.

Gab, Touren har været røvsyg indtil videre.
YNWA
Skrevet af AHUJ
Man sidder før en bjergetape som denne med kæmpe forventninger. Det er ufatteligt, at Contador er den eneste, der kan give os et godt cykelløb i bjergene. Om det er 50 eller 100 kilometer fra mål. Nu angriber Bardet med halvanden kilometer til toppen, og det er det.
YNWA
Skrevet af AHUJ
Hvor er det ynkeligt.

YNWA
Skrevet af UdAfBusken
Kæft, han kører stærkt nedad, Pantano.

Den bliver svær for Majka nu.
Skrevet af Forlan21
Nu må det være slut med at nævne Nibali, Valverde osv. når vi snakker nedkørsler..

Pantano er satme vild nedad...
Skrevet af SotD
Hvis man forventede store ting inden i dag, så skal man blive skuffet... Den har hele tiden lagt op til en udbryder etape, og der er jo reelt ingen der kan true Froome...

Pantano med sublim nedkørsel. Han satte bare Reichenbach fra hjul og kørte 25 sekunder ind på no time. Han er en hurtig afslutter, så han bør tage den... Med lidt held får jeg 1-2-3 på etapen i dag. Øv at jeg fik smidt anførerbindet på Nibali i stedet for Majka som jeg overvejede...
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Valverde er nu en temmelig vild nedkører... Det er derimod ved at være længe siden jeg har set Nibali levere en rigtig vild nedkørsel.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Pantano hører klart til blandt feltets (eller i hvert fald blandt dem der også kan køre opad) bedste nedkørere. Desuden var det ham, som Sagan smed med et halvt minut på nedkørslen fra Col de Manse sidste år på etapen, som Plaza vandt. Rimelig vildt.
Skrevet af AHUJ
Der var så mange muligheder i dag, men ingen har noget der minder om mod til at satse. Quintana satser åbenbart på, at han kan hente tre minutter på 17. og 19. etape. Hvor jeg dog håber, at han end ikke ender på podiet. Han er en joke.
YNWA
Skrevet af medc
Taktik er bestemt ikke noget de kender til hos Tinkoff. Alle ved jo at Pantano er hurtigere på stregen end Majka, så forstår ikke at Majka stadig tager føringer hen imod stregen.

Hvis Majka skulle have en chance, skulle han have siddet rent på hjul og ladet Pantano om føringerne.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af NUFC Dinho
@medc
Det forstår jeg heller ikke. Det var hans eneste chance. Dem der kom bagfra var jo ikke hurtige ryttere, så der var ikke rigtigt så meget at tabe for Majka ved at sidde rent på hjul.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af SotD
Nok er de ikke hurtige, men de var alle hurtigere end Majka, så det giver da god mening at køre med rundt i håbet om at Pantano er ristet, frem for at at sidde på hjul og risikere at skulle sprinte imod tre... Vuillermoz er i øvrigt ikke langsom.

Jeg synes på ingen måder at etapen i dag indbød til de vilde angreb. Det var ret tydeligt, synes jeg, at nedkørslerne var ligeså nemme at hente tid på, som opkørslerne. Så hvis man kastede sig ud i et vildt ridt og hentede 40 sekunder på toppen, så var der alle muligheder for at man var hentet igen inden man var helt nede...

Både Aru, Valverde og Bardet prøvede, men uden held. Så hvad mere forventer man? At Quintana, Porte og Mollema kører sig i smadder?
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Hvad pokker skulle han (edit: Quintana) gøre? Poels sidder bare og kører Bardet og Valverde ind som var det ingenting, og med 10 km nedkørsel og flad vej, kommer Quintana aldrig nogensinde til at tage tid fra Froome, som jo endda sidder og hygger sig i finalen.

Jeg er enig i, at Quintana har været meget skuffende indtil videre, men kritikken af ham er da helt ude af proportioner. Jeg forstår slet ikke, hvorfor folk forventer, at han en dag som i dag eksempelvis angriber med 40 km til mål og satser hele butikken. Han ville jo ikke opnå andet end at ødelægge løbet for sig selv, når nu han ikke har benene.
annonce
0