Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forlan21
Gougeard har lige kørt 33.06 - så vindertiden bliver nok omkring 30.00 og dermed lyder tidgrænsen på 37.30 hvis vi regner med 25 %..

Eisel ligger foreløbig sidst med 38.05, så hvis han skal blive i løbet må de ikke køre under 30.30 ca.
Skrevet af SotD
Mon ikke de sætter procenten til 30 når det er en relativt kort bjergenkeltstart?
Silkeborg IF
Skrevet af Forlan21
Det er selvfølgelig ikke utænkeligt at de sætter den til 30 %..
Skrevet af Hunden2221
den er vist på 33% tidsgrænsen i dag hvad jeg kan forstå på reglerne
Skrevet af Forlan21
Med 33 % så er Eisel og andre som går op ad bjerget i dag safe... Der er i hvert fald ingen der kører under 29 min...
Skrevet af Halil
Quintana går vist helt ned idag. 47 sekunder efter ved 6.5 kilometer.

Top15 kører generelt meget fornuftige tider.

Jeg tror Froome tager det hele idag.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(161147200502)
Fra Politiken i dag:

Britiske Sky topper rangeringen suverænt med de 262 mio. efterfulgt af russiske Katusha med 230 og BMC med 210.


Tja... Men som i alle andre sportsgrene forpligter et stort budget. Det er da fremragende at kunne hente så store sponsorindtægter. Hvis man kan få de bedste, hvorfor så ikke gå efter de bedste?

Jeg kan ikke blive rigtigt forarget over store budgetter - det står alle helt frit for at hente sponsorindtægter. Havde de omvendt kørt pinligt ringe, havde man vel også henvist til budgetterne og gjort nar af SKY og sagt at de er også bare dårlige på trods af alverdens penge.

Så kan man altid diskutere om det er for sportens bedste, at pengene er så store; men når markedet er strikket sammen som det nu engang er, bliver sporten også som man har redt.
-
Ang. i dag så tror jeg også Froome banker igennem og fejer alle af banen. Han er bare disse års Tour de France-konge.

I øvrigt indrømmet, at Quintana-snakken er ved at være en anelse trættende. Den evige 2´er slår ikke til, - ærgerligt at Contador udgik så tidligt i racet.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Slettet(161147200502)
Er der nogen der ved om der igen i år er blevet kastet med tis efter Froome?
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Foxy
Watt måleren slog til igen...
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Halil
Watt måleren slog til igen...


Ja. Det er meget flot af Froome. Flot veldisponeret løb og din ros er hel rigtig.

Froome ligger lunt til at vinde det hele.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Foxy
heh ignorant ;)
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af tobi
Det er spændende, om Sky vil lade de andre køre cykelløb om podieplaceringerne de kommende dage, eller om de bare vil kvæle det hele, selvom de ikke rigtigt behøver det. Det ville klæde dem at skrue lidt ned for charmen i fronten af feltet nu. For de har ikke rigtigt nogen grund til at lade Bardet, Valverde eller Aru få så kort snor som hidtil, når de forsøger sig med angreb. Medmindre selvfølgelig de vil kontrollere det for Porte, så han også kan komme på podiet, nu hvor hans eget hold åbenbart ikke har den mindste funktion, de gider udfylde.

Hvis Sky slapper lidt af, kan vi få et par spændende etaper i forhold til de nedre podieplaceringer, men sandsynligheden er vel ikke ret stor for det, og så må man bare erkende, at årets Tour har været den dårligste siden 2002 (som jeg husker som værende særligt kedelig). I hvert fald i forhold til klassementskampen.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Hvorfor forbyder man ikke bare watt- og pulsmålere m.m.? Det ville jo kunne forhindre meget af den utrolig kedelige taktik sky kører med.
Skrevet af Halil
Well, du kender efterhånden manuskriptet, ikke? Et stort udbrud får lang snor af Team Sky, der er ligeglade med etapesejren og blot koncentrerer sig om at holde konkurrenterne i snor. Den mest holdbare af udbryderne vinder etapen og Froome sætter trumf på – eventuelt sammen med Richie Porte på sidste stigning.


Veloropa beskriver det meget godt, hvad jeg tror vi kan forvente.

Hvorfor forbyder man ikke bare watt- og pulsmålere m.m.? Det ville jo kunne forhindre meget af den utrolig kedelige taktik sky kører med.


Der er da meget andet der kan forbydes også, som ville gøre løbet mere livligt. Hvorfor stoppe der?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af SotD
Jeg synes de burde kør uden sko. Og de sidste 10km skulle køres uden forhjul. Så ville vi også få et comeback til Robbie McEwen.
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Tro på det SotD - de laver sgu da ikke regler der tilgodeser Sagan!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Hunden2221
I morgen kan da vist komme til at ske ting og sager de lovet regn på hele etapen lad os håbe de angriber med det samme i morgen og det vist osse quintana vejr og Bardet han kan jo godt kører nedad især i regnvejr
Skrevet af Geddar , moderator
"Hvorfor forbyder man ikke bare watt- og pulsmålere m.m.? Det ville jo kunne forhindre meget af den utrolig kedelige taktik sky kører med."

Har de andre hold ikke mulighed for det samme?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af tobi
Selvfølgelig har de det, men det er vel næppe et specielt godt argument mod påstanden om, at Skys benyttelse af dem, får cykelløbene til at blive mere kedelige.

Jeg kunne også godt se det interessante i, at de blev fjernet fra sporten, og jeg kan ikke helt se, hvorfor den holdning skal mødes med fjollede indlæg om, at man så også skal køre uden sko og på baghjul. Hvorfor så fjendtlig, SotD? Så er det vist heller ikke en mere utænkelig tanke, og da cykling jo i bund og grund er underholdning, hvilket imidlertid har været svært at se i forbindelse med Skys dominans, så er det da et nærliggende tiltag at fjerne wattmålerne for at forøge underholdningsværdien.

Det vil trods alt gøre det lidt sværere for et hold at patruljere fronten så effektivt, som Sky har gjort det de senere år, og alle ønsker vel at se nogle lidt mindre låste løb.
annonce
0