Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Yes, Rodríguez er oppe på syvendepladsen. I samme tid som Meintjes i øvrigt. Ikke så tit man ser det så højt oppe. Og Kreuziger kom op på tiendepladsen, men han er kun 13 sekunder fra syvendepladsen.

Valverde blev nummer seks og har dermed kørt top syv i fire Grand Tours i træk. Spændende om han også kører Vuelta.
Skrevet af Halil
Bardet må være lykkelig over Froomes styrt den anden dag. Etapesejr og en samlet andenplads - Det var ikke sket, hvis Froome ikke var væltet.

Utrolig passiv kørsel omkring de sekundære placeringer idag. Med så få sekunder imellem anden- og tredjepladsen, så var det noget skuffende.

SKY og Froome vinder et ekstremt sikkert TDF. Det er meget imponerende af dem. De øvrige kandidater har nogle kæmpe udfordringer foran sig, hvis de skal true Froome og SKYs succesformel.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Caroe
Rodriguez 7, Kreuziger 10. Bekræftet.

http://www.letour.fr/le-tour/2016/us/stage-20/classifications.html

Jeg kan faktisk godt forstå Yates (som jo heller ikke har været formidabelt kørende de seneste to dage), da han har en hvid trøje han ikke vil risikere. Og en fjerdeplads er kæmpestort for ham. Men hvorfor prøver Porte slet ikke noget? Forhåbentligt bare fordi han havde dårlige ben...
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Caroe
SKY og Froome vinder et ekstremt sikkert TDF. Det er meget imponerende af dem. De øvrige kandidater har nogle kæmpe udfordringer foran sig, hvis de skal true Froome og SKYs succesformel.


Og det ser ikke engang ud til han kørte sig fuldt ud. Det er også imponerende at han vinder så stort uden at køre fra alle konkurrenter opad en eneste gang. Han har bare været god til at holde sig til og hente lidt sekunder hist og her. Og så selvfølgelig banke dem på enkeltstarterne.

Hvis man ikke tæller enkeltstarterne med, så slår han faktisk kun Yates med 21 sekunder og Bardet med 34 sekunder. Men som sagt, jeg tror ikke han har kørt sig helt ud.

Jeg vil dog gerne vædde på at der bliver færre enkeltstartskilometer næste år. Og sikkert også færre etaper, der ligger op til sidevind.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Caroe
Sølle 7 minutter fra 1. til 10. pladsen. Det mindes jeg ikke at have set før - normalt er det 15-20 minutter.

Nibali havde til sammenligning næsten 8 minutter ned til nr. 2 i 2014.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Randersc Freja FC
Men hvorfor prøver Porte slet ikke noget?

Han virkede stadig som Froomes hjælperytter
Pokalmeister 2021
Skrevet af SotD
Jeg mindes ikke at have set AHUJ nyde et cykel løb endnu. Hver gang han kommenterer herinde er det fordi det er det mest røvsyge løb nogensinde. Man kan undre sig over interessen ikke er forsvundet endnu.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Det har jeg ikke lagt mærke til - du har sikkert ret - men det er også svært at forsvare årets Tour. Den har altså været voldsomt skuffende. I forhold til klassementskampen, forstås.
Skrevet af Halil
Sølle 7 minutter fra 1. til 10. pladsen. Det mindes jeg ikke at have set før - normalt er det 15-20 minutter.

Nibali havde til sammenligning næsten 8 minutter ned til nr. 2 i 2014.


Ja. Det er ikke meget. Samtidigt er det rigtigt tæt imellem de forskellige pladser. 2-4 er der 35 sekunder imellem. 7-10 er der 13 sekunder imellem.

Det er heller ikke mange angreb vi har fået i år. Tempoet opad har dog også været stabilt, så det er ikke de store nedsmeltninger vi har set.

I de store bjerge blandt favoritterne har det været tamt. Ellers synes jeg, for en sjælden gangs skyld, at de flade etaper har været gode med tætte og flotte afslutninger, Sagan, Cav og Froomes f.eks. - Det sælger dog ikke mange billetter hos alle.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af leonardio
Team Sky har ødelagt endnu en tour. Ikke mærkeligt at ingen kan lide dem.
Skrevet af Il_Preferito
På alle andre parametre har det dog været en Tour langt over gennemsnittet.

Udbrudsforsøgene har været holdbare og fascinerende, der var langt hen ad vejen (eller i hvert fald længere end normalt) spænding om pointtrøjen, ligesom bjergtrøjen også udviklede sig til et mindre drama.

Og derudover var der jo altså spænding om placeringerne bag Froome. Kreuziger satsede i dag, Purito gik frem og ryttere som Dan Martin og Adam Yates har også været gode på den konto, mens Aru og Mollema jo forsøgte og fejlede.

Jeg køber ikke at Touren har været kedelig og hvis man synes etapen i dag var ´røvsyg´, så får man sgu svært ved at opdrive interessante cykelløb udenfor juniorrækkerne.

Alternativt kan man jo se noget håndbold.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af leonardio
For mig er det eneste interessante ved touren GC, og jeg er derfor ligeglad med hvem der vinder etaperne (Med undtagelse kan jeg godt nyde etapevindere, som f.eks. da Sagan vandt i sidevinden) eller hvem der vinder diverse pynte-konkurrencer.

Fra det synspunkt har touren været en gigantisk skuffelse, da Sky har dræbt al motivation for diverse konkurrenter. Team Sky sidder jo ofte med 3-4 mand når der er 15 mand tilbage i feltet. Det er klart at konkurrenterne ikke tør angribe når Team Sky er så stærke.

Man savner Contadors win or die mentalitet

Derudover er jeg ret sikker på at der er foregår organiseret doping på Team-Sky holdet. Glæder mig til at de får fældet dem. Der er utvivlsomt også andre der doper sig, men jeg tror kun at det er organiseret på Team Sky.
Skrevet af Burro
Det kunne jo også tænkes, at Sky satser 100% på klassementet, og derfor udtager ryttere, der kan hjælpe Froome opad, og som får optimale forberedelsesmuligheder.
Kosovo je Srbija
Skrevet af tobi
Ja, jeg køber sgu heller ikke forklaringen med organiseret doping. Selvom den åbenbart er let at gribe til. Nu er deres ryttere jo heller ikke ligefrem ukendte, og det er altså en stor fordel at lade dem skiftes til at skulle køre til i bjergene. Eksempelvis havde Poels ikke givet den gas før de ramte Alperne, så det er ikke så mærkeligt, at han var flyvende der. Og han er jo en pokkers god rytter, der har vundet Liège-Bastogne-Liège.

Sky har bare et vanvittigt stærkt hold, og det faktum kombineret med det relativt enfoldige fokus på Touren giver dem en enorm fordel.

Det er dog lidt mystisk, som Landa har været kørende. Han er blevet dårligere, siden han forlod Astana.
Skrevet af Halil
Det er dog lidt mystisk, som Landa har været kørende. Han er blevet dårligere, siden han forlod Astana.


Hæhæ, speaking of doping...

Så ville jeg nok hellere rette øjnene mod Russiske og deslige hold for at finde organiseret doping.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af AHUJ
SotD:

Jeg kommenterede på giroen, som virkelig var kedelig de første to uger. Sidste uge var fantastisk cykelløb, hvilket jeg også fik skrevet.

Skys totale kontrol er bare så ødelæggende for spændingen.

Hvis vi tager alle årene i Touren efter Armstrongs exit, så har de fleste været spændende.

I 2007 hvor vi havde Michael Rasmussen mod Contador, og samtidig en klar kamp mellem kaptajnerne. Godt nok havde Contador Leipheimer med, men det var stadig en kamp mellem kaptajnerne, hvor der blev angrebet tidligt på bjergene. Samtidig blev den sidste enkeltstart en kamp mellem Evans, Contador og Leipheimer om den samlede sejr.

I 2008 uden en klar favorit til den samlede sejr, da Astana og Contador var udelukket fra Touren. Derfor blev det en åben kamp mellem flere ryttere om den samlede sejr, og vi skulle helt hen til syttende etape, hvor Sastre med en fremragende opkørsel på Alpe d´Huez sikrede sig et stort forspring til Evans, som han så forsvarede på den afgørende enkeltstart.

I 2009 hvor Armstrong kom tilbage, og der var hele magtkampen mellem Armstrong og Contador. Stort set hele Astana gik i mod Contador, som dermed skulle klare sig alene i bjergene. Her var han den stærkeste, men vi fik stadig et fremragende cykelløb mellem kaptajnerne. Blandt andet brødrende Schleck med deres store angreb på 17. etape. Ligesom Contador angreb flere gange, og vi fik et cykelløb om podierne opad Mont-Ventoux på 20. etape.

I 2010 hvor Contador og Schleck stort set var jævnbyrdige. Contador var kæmpe favorit, men Schleck var stærkere i starten af løbet, hvor han blandt andet vandt 8. etape og satte Contador. Allerede etapen efter - som er en af de etaper, jeg husker allerbedst - fik man en stor duel mellem Schleck og Contador opad Col de la Madeleine, hvor Schleck gentagne gange angreb Contador tidligt på stigningen, inden de blev enige om at samarbejde og køre de andre kandidater ud af ligningen. På 14. etape hvor Schleck sad på hjulet af Contador, hvor de begge stoppede helt op, og Menchov og Sanchez så deres mulighed for en sejr, mens Contador og Schleck fortsatte med at kigge på hinanden, inden det gik op for dem, at de begge var ved at smide sejren væk. På 17. etape opad Tourmalet hvor Contador og Schleck havde en stor kamp - og til sidst en enkeltstart, hvor der noget overraskende var spænding om sejren, da Schleck kørte hurtigere end Contador i starten af den.

I 2011 hvor Contador forsøgte sig med en giro-tour double, og kom til touren med en sikker Giro sejr. Samtidig var det året, hvor Voeckler på fantastisk vis holdte den gule trøje indtil den sidste bjergetape. Specielt 19. og 20. etape husker jeg meget tydeligt. 19. etape hvor Schleck var ude på sit vanvidstogt for at vinde touren, og 20. etape hvor Contador, der havde kørt under niveau, kørte væk allerede på den første stigning. En af de allerfedeste etaper i touren, jeg har set. Med en Contador der virkelig viste, hvilken cykelrytter han er. Samtidig var kampen om sejren åben indtil den sidste enkeltstart, hvor Evans helt fortjent vandt som løbets stærkeste. Etapen mod Gap skal også nævnes. Der var her, hvor begge Schleck søstre peb efter etapen, hvor de blev sat opad, da Contador angreb flere gange - og efterfølgende skøjtede nedad en våd nedkørsel mod Gap.

Fra 2012 begyndte Sky dominansen så. 2012 var et okay Tour de France, hvor der var kampen mellem Froome og Wiggins.

I 2013 var der lagt op til en stor kamp mellem Contador og Froome, men Froome var den klart stærkeste. Alligevel så vi en Froome, som satte det hele på plads på både Ax 3 Domaines og Ventoux med angreb forholdsvist tidligt.

I 2014 hvor der var lagt op til den helt store duel mellem Contador, Froome og Nibali. Contador der havde kørt formidabelt hele sæsonen, og været den klart bedste bjergrytter i hele sæsonen inden Tour de France. Desværre mistede den Tour det meste, da Froome og Contador begge styrtede og måtte udgå. Heldigvis gav de et fedt cykelløb i Vueltaen senere på året. Alligevel var det en Tour, hvor Nibali gang på gang angreb selv - og tidligt på de afsluttende stigninger.

2015 mindede en del om 2013. Froome der satte alle de andre konkurrenter på plads meget tidligt, men gik ned mod slutningen, så vi trods alt fik noget spænding i løbet. Ligesom i 2013 var konkurrenterne stærke nok til at sætte Froome under pres sent i løbet, og selvom Movistar med rette blev kritiseret, så fik vi alligevel cykelløb i tredje uge.

I år har der intet været - overhovedet. Froome har ikke på et eneste tidspunkt kørt sig ud, og har vundet løbet på to gode enkeltstarter. Ellers har man set Sky forrest i feltet på samtlige bjergetaper og elimineret alle angreb fra konkurrenterne med Froome ventede i hjulet. Det har derfor været den kedeligste Tour, jeg nogensinde har set - og den bliver meget svær at overtrumfe.

Men du er meget velkommen til at være uenig, SotD.
YNWA
Skrevet af Burro
Froome vandt da ottende etape, så det er faktuelt forkert, han bare har vundet løbet på to gode enkeltstarter, og ikke har kørt sig ud.

Kosovo je Srbija
Skrevet af Burro
Ryttere i top 10, der har etapesejr:

Froome
Bardet

Ryttere i top 10, der har fået det røde nummer:
....
Kosovo je Srbija
Skrevet af AHUJ
Froome ville vinde uanset. De to enkeltstarter gjorde bare, at Froome intet behov havde for at tage ekstra tid i bjergene - og det ødelagde spændingen totalt.
YNWA
Skrevet af DetGamlebif
Synes touren i 2012 og 2014 var værre. Især 2014. Den var slem når nu der kun var en "god" bjergrytter med.
Bonjour, Monsieur Leth
annonce
0