Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NUFC Dinho
Ja, det er sgu meget godt gået Tobi, at ligge der 2 spil i træk. Især med kun 1 hold. Jeg var selv lige oppe og runde som nr. 20, med mit bedste af 3 hold, men endte langt nede, efter et sats. Jeg fik tilgengæld en 19 plads i Managerspillet, hvor præmierne er meget pæne i top 25. Det krævede dog at Kristoff kørte top 5 i dag, så jeg var godt nok nervøs, da de med 3 km tilbage var langt væk og en rytter var ved at styrte lige foran Kristoff, Haller og Guarneri. Hvordan han undgik at styrte, forstår jeg ikke. Tror det er med 3.1 km til mål. Det ser ret vildt ud.

Med hensyn til Purito, så synes jeg godt nok han er heldig. Jeg holdt meget øje med Katusha rytterne og lige som resten af holdet sad han alt for lang tilbage i hele finalen. Jeg tror i øvrigt det er styrtet, der gør at man har annulleret tiderne, for det er trods alt med til at skabe hullet. Havde det været punkteringerne, så havde alle dem, der tabte tid før de sidste 3km vel også fået samme tid som resten.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Suaráz
Hvem tror I vinder Vueltaen? Favoritter er vel Contador, Chávez og Froome hvis han er med, hvilket jeg ikke ved om han er. Tror også på Rodriguez kan gøre det godt, så elendigt som han har kørt i Touren må det næsten have fungeret som opvarmning.
Skrevet af Halil
Læste at Contador fik overrevet et par muskler i sit ben, da han styrtede.

Lidt imponerende, at han kørte videre med det. Evt. et inkompetent lægeteam.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af tobi
Det var da noget hidsigt at sige, at Purito har kørt elendigt i Touren. Bevares, han begik en fjollet fejl ved ikke at få spist nok på 17. etape, men ellers har han da gjort det bedre end forventet.
Skrevet af Suaráz
Ok, måske lidt hårdt, men ift. han var en enkeltstart fra at vinde Vueltaen for 10 måneder siden er det da lidt ringe.
Skrevet af jomic...
Jeg ser meget frem til Vueltaen, den er som tidligere år med en rute der favoriserer de eksplosive klatrere og den midlertidige startliste fra PCS åbner da i hvert fald forhåbningerne om et mere spændingsfyldt klassement end det vi lige umiddelbart har været vidne til i Touren. Ikke fordi jeg ønsker at åbne debatten om touren var kedelig igen, men kan blot konstatere at bortset fra Bardets nummer op til Le Bettex og Froomes opblomstring som underholdende cykelrytter (sidevind og nedkørsel) og så lige Sagan - så var det sgu en noget uforløst Tour for mig at se.

Den midlertidige liste fra PCS "lover" følgende potentielle klassmentshåb:

Peraud, Lopez, Pinot, Quintana, Chaves, Talansky, Barguil, Rodriguez, Kruijswijk, Henao, Froome og Contador.

Derudover stiller AG2R angiveligt også med Latour, der bliver spændende at følge. Sky har så også lige Roche, König og Intxausti på listen - så det afhænger vel af hvem man vil køre for.
Skrevet af Suaráz
Mener bare han burde være bedre end folk som Meintjes, Mollema, en giro-træt Valverde osv.
Skrevet af tobi
Valverde er aldrig træt ;)

Hvis ikke det var fordi, han virkelig ofrede sig for Quintana igennem hele løbet, kunne han sagtens have kørt på podiet igen, som jeg ser det. Det må også lægge pres på Quintana for fremtiden (Valverde har vist ikke i sinde at stoppe lige med det første, og jeg har set Unzué sige, at han egentlig tror, Valverde kan forblive på samme niveau til han bliver 40), men det er trods alt også hans første alvorlige misser i Grand Tour-sammenhæng (hvilket føles helt underligt at sige, når han trods alt blev nummer tre), så han forbliver nok trods alt enerådende kaptajn. Han har dog meldt fra til OL, så der er nok noget om snakken med, at han har været syg.
Skrevet af Gaggen25
Ovenpå 3 uger i Frankrig må jeg tilslutte mig dem der synes det var en ganske fin tour. Tilpas mange spændende etaper. Især ikke-bjerg-etaperne gjorde det godt i år. Bjergene savnede en del dog, udover froomes løberi, til at det for alvor er en tour jeg vil huske.

Jeg ved ikke om jeg er helt på vildspor men jeg synes ikke for alvor der er et hold, udeover SKY, der tør dukke op til touren med det eneste mål, at vinde den samlede tour med en kaptajn. De andre kandidater har alle, som jeg ser det, ryttere med der i nogen grad skal pleje andre interesser, hvor SKY er 100% kompromisløse og er ligeglade med alle de andre konkurencer. Jeg savner et enkelt hold der i 2017 udgaven tør gøre det samme og udtage 9 ryttere der kun fokusere på at guide en kaptajn til den samlede sejr.

Moviestar er vel tæt på, men synes stadig de har lidt mange agendaer. Inxsautsi og Oliviera kører efter etapesejre gennem de sidste 14 dage og skal også gøre sig gælgende og køre sig ud på enkelstarterne. Valverde er en glimrende hjælperytter men som type synes jeg alligevel ikke han er helt så meget en løjtnant som Thomas sidste år og Poels i år for Froome.
Astana kunne virkelig være interessante hvis de havde mod til at sende både Aru og Nibali i topform til touren, men det er nok for meget at ofre for dem.
Kan Contador finde et hold der tør satse alt på en tour sejr til ham kunne han også være interessant efter min mening. Vil gerne give ham en enkelt chance mere for en TDF sejr.
123
Skrevet af DetGamlebif
Hvordan kan Cavendish have OL som mpl når man kigger på ruten? Medmindre han er blevet bjergrytter er der da ingen chance for at han kan sidde med.
Bonjour, Monsieur Leth
Skrevet af Forlan21
Hvordan kan Cavendish have OL som mpl når man kigger på ruten? Medmindre han er blevet bjergrytter er der da ingen chance for at han kan sidde med.


Han skal køre på banen... Hvilke discipliner der er tale om, er jeg ikke lige klar over.. Det skal vel googles hvis ikke SotD, Pref eller andre er behjælpelig..
Skrevet af tobi
Han skal køre omnium. Men han kan sgu ikke slå Gaviria. Det er dog vist også "bare" en medalje, der er målet, da han endnu ikke har fået en sådan, hvilket han vist var den eneste britiske banerytter i 2008, der ikke fik (hvis jeg husker rigtigt).
Skrevet af Il_Preferito
Tosset disciplin, omnium. Tror faktisk Viviani vinder, men enig i at Cavendish (desværre) ikke tager guldmedaljen.

Ærgerligt for ham og UK, at parløb af uforklarlige årsager ikke er en olympisk disciplin.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Jeg synes nu, at omnium er en ganske spændende konkurrence, og forhåbentlig er det Lasse Norman, der vinder igen. Men der er selvfølgelig mange stærke navne om buddet
Skrevet af DetGamlebif
Takker for svarene. Glæder mig til at se elimination!
Bonjour, Monsieur Leth
Skrevet af Jirya
DR dækker alle etaperne i Post Danmark Nord Rundt. Det ser faktisk meget fornuftigt ud (kvalitetsmæssigt).

https://www.dr.dk/tv/live/event/post-nord-danmark-rundt-1-etape-direkte#!/
Skrevet af makaroni-tonny
Mads Wurtz, kan han køre opad?
Tænker på etapen til Vejle
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af Il_Preferito
Nok til at han kan tage det hele tilbage på de 20km enkeltstart, i hvert fald.

Jeg mener, at han tabte 52 sekunder, da vi var i Vejle sidste år, men han er blevet (meget) bedre opad siden da.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det var godt nok en vild spurt af Cort!
Skrevet af jomic...
Flot spurt af Cort, der var sgu langt op til Hofland og Bennati.
annonce
0