Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Ja, det var sgu imponerende. Han kom sgu med power. Også ros til Valgren for at køre Lars Boom ind, og han var nær ved at holde den hjem.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Dejligt at der endelig bliver lavet ordentligt TV derfra.
Skrevet af tobi
Det gjorde der også sidste år, hvor Eurosport endte også sendte det.

Men det er bestemt godt, at de er begyndt på det. Det bør hæve interessen for løbet (det er selvfølgelig svært i et OL-år at tiltrække et vildt stærkt felt på dette tidspunkt af året).

Jeg ved dog ikke helt, hvor imponerede folk er over, at man indlægger en indsnævring som den sluse, hvor det hele blev splittet i går. Jeg kunne godt forestille mig, at nogen har syntes, at den var over grænsen.
Skrevet af jomic...
Jep, det har bare irriteret mig i tilstrækkeligt mange år til at de skulle have komplimentet igen.

Jeg fik desværre ikke set det igår, så har kun læst mig til hvad der skete.
Skrevet af UdAfBusken
Voldsom spurt af Cort i går. Jeg gad godt have set hans topfart over for Hoflands og Bennatis, for det var det et kæmpestort hul han fik lukket på de sidste 150 meter.

Så står den på Kiddesvej i dag. Så vidt jeg har forstået, skal rytterne også over Gammel Kongevej inden, ligesom sidste år, som er en utroligt led stigning efter danske forhold. Derudover skal de vist også op over Østengård-stigningen, som er 900 m lang og stiger med 8,2% i snit, så det kan godt blive hårdt i dag.

Den åbenlyse favorit er vel Valgren, selvom det ikke ville undre mig, om en af de udenlandske ryttere løber med sejren, selvom der ikke er de helt store stjerner med i år. Ellers bliver det meget spændende at se, hvor Würtz står, da han har rykket sig meget i de samlede starter i år, og så har Stölting en farlig trio i Guldhammer, Kamp og Mads Pedersen. Skal vi have en dansk sejr på Kiddesvej, sætter jeg mine penge på Alexander Kamp.

Edit: Og så er der selvfølgelig også det danske landshold med Cort og Søren Kragh. Sidstnævnte imponerede ikke sidste år på Vejleetapen, og spørgsmålet er, om det ikke er lidt for hårdt terræn, men man skal selvfølgelig ikke afskrive Magnus Cort på hjemmebane.
Skrevet af UdAfBusken
Godt cykelløb lige nu. Kamp ser skræmmende stærk ud. Würtz er langt tilbage.
Skrevet af Mr_bum
Super at se Cort endelig være med i Vejle
Skrevet af UdAfBusken
Ja, det er fedt at se. Jeg håber, at han får nogle chancer i Vueltaen.

Kæmpestort stykke arbejde af Mads Pedersen. Han har bare kørt på se sidste 40 km nu.
Skrevet af Mr_bum
Flot af Valgren, men det var godt nok en dårlig positionering af Kamp, der virkede som den stærkeste
Skrevet af UdAfBusken
Ikke så meget pis der. Valgren kørte den bare hjem fra spids, og ingen kunne røre ham. Kamp så ellers også god ud, men sad måske for langt tilbage, da Valgren kørte.

Sindssygt flot resultat af Rasmus Mygind også, der blev nr. 4.
Skrevet af jomic...
Kamp skød det hele af på 3 sidste opkørsel, Cort på 2 og Valgren på den der talte. Dejligt med de unge danske profiler i topform.

Spændende hvem der har noget i posen til imorgen, nogle der ved om Mygind kan køre enkeltstart?
Skrevet af repos
Valgren er et monster. Hans motor er enorm, og han angreb i bunden og holdt den bare gående hele vejen. Den type afslutninger passer ham, hvilket vi også så på Cauberg.

Kamp var også godt kørende, men fik nok skudt den af for tidligt, medens det sgu bare er at lette på hatten for Mygind. Det må være et lille gennembrud for ham, og han var den der sad længst med Valgren.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af hjst
Fravælger normalt DR/TV nå det drejer sig om sport, men ingen regel uden undtagelse: Rigtig flot produktion af dagens etape.

Dog skal kommentatorerne øve sig lidt i ping-pong.

En anden skriver om Cort og Vejle: Har han nogen relation til Vejle ?

I øvrigt synes jeg Gl.Kongevej / Chr.Winthersvej-stykket sagtens kan måle sig med Kiddesvej, måske en overvejelse værd at prøve en ny afslutningsstrækning.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af tobi
Gammel Kongevej/Chr. Winthers Vej er væsentligt hårdere end Kiddesvej! Men jeg ved ikke, hvor gode mulighederne er for at have afslutning deroppe - jeg kunne godt forestille mig, at der ikke rigtig er plads.
Skrevet af Suaráz
Får helt lyst til at prøve sig selv af når man ser PDR...

Hvilke bakker nord for København er fede? Gerne subjektive vurderinger, har set f.eks. climbs.dk, men vil gerne høre folks holdninger.
Skrevet af Arsenal_love
uha der er mange, nu cykler jeg meget selv og bor i københavn, så kan lige give noget links til bakkede områder, jeg bruger.

Har lavet 2 ture, som jeg ofte cykler, med nogen af de fedeste bakker. :)

https://www.strava.com/routes/3364010

https://www.strava.com/routes/5312728
fck & arsenal
Skrevet af MortenF88
Cort har gået på idrætsefterskole i Vejle hvis jeg ikke tager helt fejl :-) og da han kørte på team cult boede han i rn lejelighed her i Horsens med både valgreen og kamp hvor Jesper Hansen så var mekaniker i den lokale Fribikeshop som lå i en butik under lejeligheden :-) så mon ikke de har haft mange træningsture hvor de har de har rundet det bakkede terræn i Vejle
Skrevet af Suaráz
Tak for det Arsenal, de ser fede ud!
Skrevet af Arsenal_love
så lidt Suaráz.

siden du cykler, er det så på racer og hele cykel-outfittet?
fck & arsenal
Skrevet af hjst
Tak til MortenF88 for info om Cort.

Mht. afslutning på Gammel Kongevej/Chr.Winthersvej skal jeg ikke gøre mig klog på ruteplanlægning (erindrer med gru/gysen at min søndagsavisrute inkluderede bl.a. disse to veje) og som der siges: "Hvis det ikke er i stykker (Kiddesvej), så lad være med at reparere det" :)

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
annonce
0