Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Suaráz
Nej, det er skam bare en gammel halvracer, har intet udstyr eller noget. Bare lidt for sjov. :)
Skrevet af repos
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
Hvordan er Marco Marcatos enkeltstart? Han blev treer i PDR sidste år, men ved ikke, hvordan dagens tonserrute er til ham.

Den ligner guf for Valgren, der bare kan smide den op i det største gear, og så bare tonse afsted.
Hvilken gearing kører han forøvrigt med på sådan en etape?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Den bør ikke ligge godt til ham, men om han er bedre end rytterne omkring ham ved jeg ikke, det er sjældent han kører i top 50 på enkeltstarter af hvad jeg kan se, men feltet er selvfølgelig ikke noget særligt.

Valgren bør kunne holde føringen/udbygge føringen. De bedste som ikke er kørt helt ud af klassementet er vel Boaro og Wurtz.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Nej, Marcato er dårlig på enkeltstarter. Der er så vidt, jeg kan vurdere, ikke rigtigt nogen gode enkeltstartsryttere i klassementet udover Valgren og Würtz.

Jeg forstår ikke helt, hvorfor Søren Kragh har været så usynlig i løbet. I går smed han vel 10 minutter eller sådan noget. I øvrigt sammen med sin bror, der mildest talt har haft et skidt ophold hidtil på Marseille-holdet.

Men jeg tror Valgren sætter det på plads i eftermiddag, og så kan Würtz køre sig langt frem igen. Det var flot, at han kun smed lidt over et minut, for han led allerede første gang op ad Kiddesvej.

Skrevet af makaroni-tonny
Post Danmark i september??
Forhåbentlig vil det være i starten på måneden.
Ellers bliver det regn og rusk
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af Mr_bum
Valgren burde ikke få problemer med at beholde trøjen, hvis han undgår uheld. Cort og Guldhammer blev henholdsvis 14 og 15 på enkeltstarten sidste år, og begge burde derfor have gode muligheder for at holde fast i topplaceringerne, hvis de lever op til det niveau.

Det bliver også spændende at se, om Martin Toft Madsens DM-titel var en enlig svale, eller om han kan forbedre den 20. plads han fik sidste år i Helsingør
Skrevet af SotD
Flot tid af den danske mester. Den bliver nok ikke slået med ret meget, og kan meget vel være et bud på en top 3-5 på etapen...
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Det ville være ret sejt, hvis Toft Madsen snuppede sejren her. Specielt fordi jeg har spillet lidt mønt på det.

Han har slået Bialoblocki og Smukulis ser heller ikke ud til at nå ham, så det er vel Van Emden, der er den største trussel af de tilbageværende ryttere samt muligvis Valgren eller Würtz, hvis de rammer den i røven.
Skrevet af SotD
Hold nu KÆFT Mads! Hvor er det godt det der!
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Strålende af den dejlige dreng og dejligt at Cort også overrasker.

Fedt med et helt dansk podie.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Flot af Mollema at vinde i San Sebastián. Tour-afslutningen må satme have gjort ondt, så det var imponerende, at han kunne vende det så hurtigt. Dog forstår jeg ikke, hvorfor ryttere som Valverde og Gallopin lader ham køre.
Skrevet af tobi
Og ja, det var da helt forrygende med Cort. At han lige pludselig kan være en af de allerbedste på Vejle-etapen (han havde en endnu dårligere position end Kamp i bunden af Kiddesvej på sidste omgang), og at han endda også kører en rigtig flot enkeltstart, viser at han i hvert fald ikke har spildt tiden på ORICA (det troede jeg nu heller ikke han havde).

Det er et betragteligt løft i niveau, han har demonstreret, og nu ser det igen meget lyst ud i forhold til, at han kan blive en stor stjerne. Jeg glæder mig til at se ham i Vueltaen.
Skrevet af UdAfBusken
Ja, hans kørsel i går og enkeltstarten i dag vidner om, at han har lagt lidt på hele vejen rundt. Skal han køre Eneco Tour? Sidste år viste han jo gode takter i løbet, og det er i mine øjne den slags løb, som passer ham allerbedst.
Skrevet af tobi
Det tror jeg ikke, der er truffet beslutning om endnu. Det afhænger vel af, hvordan det går i Vueltaen og hvor træt, han bliver.

Men når han pludselig også kan forsvare sig på enkeltstarten, så bliver han da bestemt interessant i sådan et løb.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg havde faktisk ikke engang det samlede klassement i tankerne, men du har da ret i, at han også kan blive interessant i den henseende. Umiddelbart vil jeg bare tro, at der er et par etaper, der ligger virkelig godt til ham, og så er det spændende at følge ham i den slags terræn, da jeg nærer forhåbninger om, at han kan gøre sig gældende i klassikerne inden for et par år.
Skrevet af tobi
Ja, det er selvfølgelig også rigtigt. Løbet skulle dog være ret blødt i år, da man åbenbart har valgt at droppe konceptet med at have et fedt løb til fordel for at have et VM-forberedelsesløb, så der er vist ikke en vildt hård dag i Ardennerne, hvor Cort nok kunne risikere at blive overmatchet. Som jeg umiddelbart husker det i hvert fald.
Skrevet af Il_Preferito
To rigtig flotte lektioner i hvordan man helt bestemt ikke kører taktisk i et cykelløb.

Først kegler Riwal totalt rundt og lader Brøchners bakketrøje glide dem af hænde og senere er det så det danske nationalmandskab, der ikke kan time en optimal jagt for Cort.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Du kan da også putte Tinkoff på den liste over hold, der lavede taktiske fejl.

Bennati skulle ikke have blandet sig i den indlagte spurt, og det endte endda med, at han placerede sig mellem Cort og Valgren. Hvis han havde vundet spurten, havde det været ligegyldigt, for så var der et sekunds forskel på Corts og Valgrens høst, men det havde der også været, hvis Bennati ikke havde været der.

Valgren kunne bare have holdt sig på Corts baghjul i begge de to potentielle spurter, så Cort kun kunne have fået to sekunder. Hvis Cort havde fået bonus (mere end Valgren) i den anden spurt også efter Bennatis stunt, ville han pludselig have fået muligheden for at vinde løbet, hvilket han ikke ville have haft, hvis Tinkoff havde tænkt sig om.
Skrevet af Il_Preferito
Sagan til Bora er officiel og med sig tager superstjernen sin tæt på uduelige lillebror, Erik Baska, Michael Kolar og Bodnar.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0