Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Okay, kan du finde de odds? Jeg kiggede på hans resultatliste, der lå et godt stykke nede af listen hos samtlige ryttere. Men ja, der er naturligvis også noget der hedder form og udvikling. Han har været ret god det seneste års tid. Men ligefrem at vinde OL, den havde jeg ikke set komme.


Det tror jeg ikke. Jeg gider heller ikke lige prøve. Men jeg har tjekket oddset ret mange gange inden for de sidste par uger, så du kunne også bare tage de faste bruger af cykeltrådens ord, for gode varer.

Jeg skriver i øvrigt også at jeg ikke selv havde regnet helt med ham, men har set flere der har igennem de sidste par dage.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Gaggen25
Vino var en gigantisk overrskelse. Det kan man ikke sige om GVA. Det er trods alt meget sjældent at det er den største favorit der vinder et endagsløb, grundet en lang række omstændigheder.
Fuglsang på en sølvmedalje må til gengæld have givet boksen inden løbet. Han var i den grad en blandt mange med muligheder.
Er vanvittigt imponeret over det han laver. Synes taktikken er fremragende. Kommer væk med GVA og ved godt der at guld er næsten umuligt. Men at han får sølv er så vild en præstation at det er fremragende at han ikke stopper op og forsøger at slippe GVA. så var de bare blevet hentet igen. Alaphilipe så en overgang ud til at han netop skulle komme op, og han ville have været chanceløs i en spurt mod flere i den efterfølgende gruppe.
Fantastisk med medalje i min yndlings-ol-disciplin.
123
Skrevet af Lentini
@ UAB

Tja, jeg sad nu og mumlede kontra for mig selv nogle gange, netop fordi Avermaat tog farten af. Ville gerne have set ham angribe indenom Majka, men kan snildt forestille mig at Fuglsang også sad med max syre i benene på det tidspunkt. Så det var vel meget forlangt af en sofaseer, desværre. Havde dog håbet han havde forsøgt som Rolf i Atlanta. Rolf udnyttede det næsten i Atlanta, hvor han smuttede indenom Sciandri for at slå et lille hul til Richard. Men ja, samme facit.
Skrevet af Mr_bum
Super kørt af Fuglsang, som dog også har heldet på sin side for en gangs skyld. Selvom jeg gerne havde set Nibali vinde, så mener jeg også, at Van Avermaet fortjener alle de sejre, han høster. Han har ofte været lige så uheldig som Sagan. Og han er typen, som kan være med i stort set alle tærrener, hvilket han også viser i dag.

Jeg tror ikke Fuglsang havde et angreb i sig til sidst, men han kunne nok godt have lagt sig i Van Avermaets hjul, men han havde næppe slået ham. Men hold kæft, hvor var han med til at skabe løbet, og det fortjener han stor ros for. Han havde godt nok et mål i dag og gik 100% efter det.

Og i modsætning til Nibali, så blev han på cyklen. Nibali må virkelig være glad for, at han vandt Giroen, ellers havde det da været en mareridtssæson.
Skrevet af Thorbone
Fantastisk cykelløb fra start til slut og to superpræstationer fra de danske ryttere. Juhl har stor andel i at Jacob har så mange kræfter til sidst.

Jeg forstår dog ikke at Cris Anker kom med på bekostning af Valgren, det lignede da en rute hvor Valgren kunne gøre stor nytte, og Cris Anker har længe virket slap. Men skidt med det, alt endte jo lykkeligt.
Frem Arsenal Hvis alle meninger er lige gyldige, er alle meninger ligegyldige.
Skrevet af Thorbone
Classic SotD. Ved du egentlig noget om noget som helst?


Øhh undskyld, sidder moderatoren og mobber en bruger ???
Det er sgu svagt.

Iøvrigt også efter en ganske fornuftig kommentar fra SotD, Fuglsang er svineheldig med en række ryttere der oversatser på nedkørslen, og i øvrigt kan ingen vide hvor meget manden har i benene. Vi var nok mange der ikke havde forudset at Fuglen havde overskud til at rutte med kræfterne i slutfasen.

Frem Arsenal Hvis alle meninger er lige gyldige, er alle meninger ligegyldige.
Skrevet af Thorbone
Rolf udnyttede det næsten i Atlanta, hvor han smuttede indenom Sciandri for at slå et lille hul til Richard. Men ja, samme facit.


Hvor er det fedt du nævner det, havde helt glemt den afslutning. Det var genialt kørt af Rolf og viste hvor iskold afslutter han var, men benene kunne desværre ikke matche Richards den dag.

Som andre allerede har skrevet, sad jeg også og håbede på at Jacob ville forsøge at rive sig løs, da de nåede Majka, men helt ærligt, på det tidspunkt var løbet afgjort. Van Avermaat bliver ikke sat på de sidste km på flad vej af en rytter med Jacobs manglende evne til explosive ryk, og det er ikke tilfældigt at Jacob bliver sat med 5-6 meter i spurten. En værdi OL vinder.
Frem Arsenal Hvis alle meninger er lige gyldige, er alle meninger ligegyldige.
Skrevet af UdAfBusken
Selvom medalje aldrig ville være kommet i hus, hvis ikke de forreste var styrtet, så føler jeg godt nok med Nibali og specielt Henao. Colombianeren har været i fremragende form i år og var i den perfekte position til at sikre sig sit største resultat nogensinde, og han var også klar favorit til guldet, var det blevet en spurt mellem de forreste tre. Han har godt nok haft sin andel af uheld indtil videre i sin ellers ikke vildt lange professionelle karriere.
Skrevet af Il_Preferito
Nibali har brud i begge kraveben.

Rimelig ærgerligt udbytte at få med hjem i et løb, hvor man var blandt de to eller tre bedste.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Puha, ikke behagelige billeder af Van Vleuten, der røg i samme sving, som G gik på røven i, i går.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Kissinger
Nej det var godt nok uhyggeligt. Man frygter jo reelt for hendes førlighed og ja oven i løbet liv.

Meget ubehageligt.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Il_Preferito
Der er heldigvis allerede nyheder (ubekræftede, dog) om, at hun skulle være ok, omstændighederne taget i betragtning.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Jirya
Hvor er det syndt! 200 meter fra at vinde guld - og så må hun nøjes med en fjerdeplads.
Skrevet af repos , moderator
Herrernes linjeløb må sammen med PR kandidere til årets endasgløb. Det var en afsindig god rute, der var blevet lagt, og den havde præcis den rette sammensætning, så den tilgodeså både etapeløbsryttere og klassikerrytterne.

Brostensstykket var et fint krydderi, ligesom der også var lejlighed til sidevindskørsel. Bakkerne havde den rette længde og hårdhed, der betød, at klassikerrytterne med taktisk klog kørsel kunne skrabe sig med op over.

Ovenikøbet blev vi udsat for al den dramatik et godt væddeløb indeholder. Det var en hård skæbne, der overgik Nibali og Henao, der ellers skulle have kørt om guldet. Majka virkede som den mest stegte af de tre.

Geraint Thomas smed muligvis også en medalje på nedkørslen, for han var nok den eneste af de resterende, der kunne have budt GvA op til dans i en spurt.

Fuglsang kørte et smukt løb, og gjorde alt rigtigt. Desværre var GvA han fik på hjul i stedet for Mentjes, og så var han chanceløs til sidst. Uanset, om han havde kørt kontra, da de hentede Majka, så havde GvA under ingen omstændigheder ladet sig overrumple til sidst.

Jeg kan sagtens forstå Fuglsangs prioritering, for en medalje ved OL er de færreste forundt.

Den største skuffelse var Spanien og i den grad Holland, der konstant var på bagkant. Hollænderne kørte et forbavsende ringe løb, og spørgsmålet er, om de har været ramt af sygdom. I hvert fald bemærkelsesværdigt, at både Kruijswijk, Mollema og Pouls alle var dårligt kørende.

Briterne kørte egentlig et taktisk flot løb, og var hele tiden positioneret i front, men Yates var ikke stærk nok, Thomas blev ramt af uheld, og Froome havde ikke dagen.

Australiens chancer røg med Portes styrt, og det samme gjaldt Italiens med Nibalis ditto. Italienerne viste, som sædvanligt, ellers blændende taktisk styrke ved hele tiden at være dominerende. De sad i drømmeposition med Nibali og Aru, men det blev spoleret.
Polen med Kwiatkowski, der viste endelig stor kørsel, og Majka var flot kørende, og sidstnævnte var ikke mange sekunder fra guldet.

GvA var dog i den grad en fortjent vinder, for han fik kørt løbet fra front, og han har i det hele taget haft en fornem sæson.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Revolutionen er i gang og marchen mod Tour-triumfen fortsætter:

AG2R har forstærket sig med Mathias Frank, der kommer for at være hjælperytter for Bardet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Så får han sig da endegyldigt en Schweizerkniv til opgaven med Reichenbach, Morabito og nu Frank. Lad os håbe det er sådan et værktøj han får brug for.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Jeg tror nu ikke, Pinot og FDJ ville være tilfreds med, at Morabito og Reichenbach begyndte at arbejde for Bardet :D

Frank er dog en mere end habil hjælperytter at få ind på holdet
Skrevet af Il_Preferito
Nej, medmindre AG2R og FDJ fusionerer, bliver det nok svært at hente så frygteligt meget hjælp hos de to nævnte schweizere.

Frank er dog ganske rigtig en solid forstærkning for Bardet og AG2R.

Og når vi nu er ved netop AG2R, så har det som ventet vist sig, at rygterne om dem og Mads P ikke havde noget på sig. Han skal to år til Trek.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Og de har også hentet portugisiske Ruben Guerreiro. Det er dælme et par solide talenter til et hold, der de seneste sæsoner har været ganske aldrende.

Mads Pedersen bliver så spændende at følge på WorldTouren.
Skrevet af SotD
lol ja. Godt arbejde af mig...
Silkeborg IF
annonce
0