Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Samtidig kørte Magnus Cort ind på anden- eller tredjepladsen efter at have siddet langt tilbage. Han havde i hvert fald god fart i cyklen.

Edit: Tredjeplads til Cort og dermed ingen førertrøje. Ærgerligt!
Skrevet af tobi
Ja, det er jeg helt enig med dig i. Det virker også decideret fjollet, at man ikke må skifte stel (og dermed ikke må skifte cykel). Som om den tabte tid som funktion af at køre på et fladt hjul ikke er straf nok i sig selv.

Skrevet af tobi
Ved nærmere inspektion er der nok to tekniske zoner.
Skrevet af jomic...
Flot at overse Barguils sygdom.
Skrevet af maarkap
Flot at overse Barguils sygdom.


Jeg havde tilgengæld Geniez indtil en halv time før start, hvor jeg byttede ham ud med Elissonde..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af jomic...
Det ville være dejligt hvis han lige holder, ham har jeg af uransagelige årsager - efter at have haft Ellisonde - har ikke fået det bedste udlæg.

Froome og Contador... bob bob bob
Skrevet af jomic...
Flot sejr til Geniez, flot andenplads til Fernandez - den var han glad for og flot kommet tilbage af Froome. Han disponerer bare bedst, Contador presser den lige over det stejle stykke for at følge Colombianerne og så er han solgt.
Skrevet af AHUJ
Contador er bare ikke i den form, som han skal være. Det bliver svært for ham.
YNWA
Skrevet af jomic...
Nu er der lige 2 3/4 uge tilbage, men nej, jeg tror sgu heller ikke på ham i år.
Skrevet af AHUJ
Selvfølgelig. Det virker bare ikke til, at hans form har været opadgående, siden han udgik af touren. Jeg håber da, at han kan præstere bedre på de længere bjerge, som passer ham bedre.
YNWA
Skrevet af Il_Preferito
Altså de to løb han har kørt siden, hvoraf et af dem har resulteret i sejr?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af AHUJ
Ja. Hvor han kun lige fik sat Ben Hermans, og var et sekund fra at tabe løbet til både Pardilla og Hermans. Det er jo ikke Froome eller Quintana, som han fik sat.
YNWA
Skrevet af Il_Preferito
Lampre er blevet købt af kinesiske rigmænd, der har ambitioner om at holdet skal forblive på World Touren.

Med Boras ambitioner om World Tour-status betyder det så, at der lige nu er 18 med i legen, men kun 17 stole at sidde på.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Kwiatkowski er udgået af Vueltaen. Det er utroligt med ham - han lægger tit fint ud de første par dage af etapeløb for derefter at blive dårlig ret hurtigt. Han må næsten have en sygdom af en eller anden art.

Sky ser i øvrigt virkelig ud til at være til at tale med i løbet.
Skrevet af Il_Preferito
Han har ondt i ryggen.

Det er eftersigende noget, der har generet ham det meste af året. Ikke at det nødvendigvis skal være en undskyldning for hans horrible sæson.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Drabeligt godt cykelløb lige nu med forskellige stilarter.

Udbrydere og favoritter i kamp med hinanden.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af tobi
Ja, det var en vildt fed afsluttende opkørsel. Froome er simpelthen så underholdende at se på i Vueltaen, men i dag var da helt grotesk. Hvordan tør han dog smide et helt minut? Han havde nok ikke kunnet køre lige op med Quintana alligevel (ellers ville han selvfølgelig ikke have kørt, som han gør), men det virkede godt nok satset at smide så meget tid. Men det er altså spændende, for Quintana skal nok ud at hente mere tid på Froome forud for enkeltstarten, for som situationen er nu, ligger Froome til at vinde. Men der er så også pænt meget terræn tilbage, hvor det er muligt at finde mere tid.

Og hvor er Valverde dog hjernedød. Han har mere end et minut ned til fjerdepladsen i klassementet. Hvis han simpelthen kan ende på podiet i både Giroen og Vueltaen samtidig med at være blevet nummer seks i Touren, så er det sgu tæt på at være den vildeste sæson, jeg nogensinde har set nogen køre. Sorry Gilbert i 2011 og Sagan i år.

I øvrigt viste hans og Quintanas omfavnelse efter etapen vist meget godt, at forholdet mellem dem ikke er specielt anstrengt.
Skrevet af AHUJ
Hvad Sagan har præsteret i år, er da ikke nær så imponerende. Så vil jeg hellere nævne Contador i 2008, hvor han deltog og vandt giroen med en uges varsel (?), og efterfølgende også vandt vueltaen. Hvis man kan kombinere to sæsoner, så er det også imponerende, hvad Contador præsterede i 2014 og 2015. Vandt vueltaen, vandt giroen og blev 5´er i touren.

Jeg vil også påstå, at Cancellaras sæson i 2009 er mere imponerende end Sagans i år. Ligesom Boonen i 2005 og 2012.

YNWA
Skrevet af tobi
Arh, det ved jeg nu ikke, om jeg er helt enig i. Det kommer selvfølgelig også lidt an på, hvilke kriterier man måler ud fra.

Rent resultatmæssigt er Sagans sæson måske ikke fuldstændig outstanding, men måden han har kørt på - iført verdensmestertrøjen - gør den alligevel helt unik, vil jeg sige. Men jeg er selvfølgelig heller ikke helt upartisk.

I øvrigt mener du vel Cancellaras 2010-sæson, ikke? Hvor han vandt Roubaix og Flandern på samme sæson.

Skrevet af Il_Preferito
Og to etaper i Touren. Og VM i enkeltstart.


Jeg synes dog det er friskt at undsige Sagans sæson uden videre. Ja, den mangler selvfølgelig den berømte brostensdouble, men han har 3 etapesejre i Touren, en suveræn pointtrøje fra selvsamme, Flandern Rundt, Gent-Wevelgem, to etaper i Schweiz og ligeså mange i Californien.

Læg dertil andenpladser i Harelbeke og Het Volk og 5 top 3-placeringer fra Touren.

Det er sgu en rimelig fræk sæson. Om det er den bedste nogensinde (det er det ikke, for Eddy Merckx findes) vil jeg ikke være dommer over, men det er nok deroppe efter.

Boonens 2005-sæson står dog stadig som en af de bedste for mig, ligesom foråret i 2012 også (især resultatmæssigt) var noget af en magtdemonstration.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0