Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Når man snakker om at smide så mange ryttere ud, er man selvfølgelig også nødt til at se på perspektivet for selve løbet. Det ville da være en fin gestus iht. reglerne, men man udvander jo sit eget produkt hvis man smider halvdelen af feltet ud. Om det så er reglerne, eller løbets planlægning der er skæv er en helt anden diskussion, som bestemt er relevant.
Silkeborg IF
Skrevet af Caroe
Sidder lige og genser etapen. Helt utroligt at Ritter og Bennekou ikke kan se pointen i Movistars stødangreb. Det ødelægger jo rytmen og samtidigt sender det hjælperne i det røde felt. At de henter 5 sekunder på Quintana-gruppen er så irrelevant. Så vidt jeg kan se tog det også livet af mindst 1 SKY-rytter og vist nok også 1 Orica-rytter.

Til gengæld fejler Sky/Orica komplet ved at gå med i disse ryk. De skal jo bare køre deres eget tempo. Den bedste måde at minimere tidstabet/hente gruppen er jo ved at køre jævnt. Det skal man ikke have kørt mange timers motionscykling for at vide. Helt utroligt at professionelle ryttere kan fejle så grumt!

Jeg har ikke set etapen færdig (og når det næppe), men kan forstå at Orica stoppede med at tage føringer? Det virker mærkeligt idet Contadors angreb jo var et direkte angreb på Chaves. Contador skal have noget af en off-day på en af de to resterende bjergetaper... Han henter jo nok mindst 1.30 på enkeltstarten.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af repos
Kampen om VM-billetter er så småt ved at blive intensiveret rundt om. Flere af de store lande har flere bud på sprintere, der føler sig berettiget til en kaptajnrolle.

Tyskland og Italien skal afgøre, hvem af henholdsvis Greipel/Kittel og Nizzolo/Viviani, der skal køres for. Hos Frankrig står det mellem Demare og Bouhanni.

Storbritannien giver sig selv med Cavendish, ligesom Norge smider alt ind på Kristoff.

Hos Spanien, Belgien og Holland må man affinde sig med outsiderroller. Rojas er en habil sprinter, men ikke en vinder i det felt. Det samme kan siges om Meersman og Groenewegen, der nok er bedste bud hos de to sidstnævnte nationer.

Dark horse er selvfølgelig Gaviria (RETTET), men spørgsmålet er, om Colombia kan strikke et sprintertog op omkring ham.
Den forsvarende mester Sagan er også et godt bud, men han skal finde det rette hjul. Sidste år var han dog også ret alene, men på en anden rute.

Der kommer formentligt en hel afbud fra prominente ryttere, der ikke ser selv som titelkandidater. VM er ret sent i år, og ruten er udelukkende for sprintere.

Hos Danmark har Valgren meldt fra. Holdet bør bygges om Mørkøv og Cort, og så ser jeg egentlig gerne man giver nogle af de yngre talentfulde ryttere erfaring. DJeg orker ikke se CAS endnu engang på en rute, hvor han intet har at gøre. Fuglsang stiller vel heller ikke op.

Mit bud vil være Cort, Mørkøv, Bak, Juul-Jensen, Kamp og Søren Kragh Andersen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af AHUJ
Jeg går ud fra, at du mener Gaviria og ikke Chavez :-).

Ja, det bliver spændende og se, hvem der ender som kaptajn hos de forskellige lande.
YNWA
Skrevet af tobi
Belgien kører vel for Boonen. Han har været glimrende spurtende på det sidste.

I øvrigt tror jeg ikke, man skal føle sig alt for sikker på, at det ender i en regulær massespurt. De skal køre 150 kilometer i ørkenen, hvor der nærmest er garanti for masser af vind, og det kan blive et vildt sidevindsdrama, for der er nok ikke mange nationer udover Tyskland og Storbritannien, der har lyst til at komme samlet til mål. Derudover kan tyskerne få meget svært ved at holde styr på sagerne, da de kun har seks mand til start.

Men det bliver nok et enten/eller-løb rent underholdningsmæssigt, for hvis der ikke bliver kørt til i sidevinden (eller hvis der ikke kommer til at være en sådan), så bliver det en temmelig søvndyssende affære indtil sidst.

I øvrigt er der EM i næste weekend for første gang, og det er en ganske pæn startliste, de er blevet delvist offentliggjort.
Skrevet af Halil
Spændende dag i Spanien.

Etapen slutter opad, så der vil nok blive fart over feltet. SKY har en masse at revanchere og Froome går forhåbentligt efter guldet - Han skal hente en del sekunder, hvis han skal havde en chance for den samlede sejr. Der er idag, enkeltstarten og flybase etapen til at hente tid, så han er presset.

Froome som den angribende så sent i et løb er ikke hverdagskost. Mon han har noget at skyde med?

Forhåbentligt kører de til, så afslutningen kommer inden AaB kampen starter.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af medc
Puha sidder nærmest og bliver forpustet og får ondt i benene bare af at se på de stigningsprocenter!
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tobi
Sådan Magnus Cort! Det var godt nok en flot spurt!
Skrevet af jomic...
Corts kanon
Skrevet af UdAfBusken
Cort! Fremragende spurt. Vildt nok med en sejr i første GT, også selvom sprinterfeltet er så tyndt, som det er.
Skrevet af jomic...
Det er 3. Uge og alle er bombede, vigtigt at vise den slags holdbarhed. Flot spurt, hvor Giant dog må være trætte af Arndts niveau.
Skrevet af maarkap
Det er mere deres sprinttog de skal være trætte af. De aflevere ham for tidligt. Ligesom de iøvrigt har gjort rigtig mange gsnge med Degenkobl i denne sæson.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Sikke en dag at misse Vueltaen, fordi man hellere ville på cyklen selv.

Jeg er i øvrigt enig i, at Giants tog klovner. Uden De Kort på topniveau er de svært middelmådige og i dag afleverer de jo Arndt som var han næstsidste mand. De kørte spurten perfekt for Cort.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Katusha bliver schweizisk fra næste sæson og kommer efter sigende til kun at have fem russiske ryttere på holdet.

Dermed kommer der ikke til at være noget russisk hold på WorldTouren næste år.
Skrevet af Il_Preferito
Så skal jeg love for, at The Dawg stemplede ind.

2.16 og en ordentlig en på skrinet til Quintana, der nok fortsat ender med at vinde Vueltaen, fordi han er den bedste opad. Men i det mindste er døren en lille smule på klem i morgen og måske en alliance mellem Froome og Orica kan ryste den lille indianer.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af medc
Set i bakspejlet ville Froome nok have løbet af med Vueltasejren, hvis det ikke havde været for Contadors mod og angrebsiver. Må være bittert sandsynligvis at tabe sin Tour-Vuelta double på en enkelt etape.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Halil
Froome tabte Vueltaen med den famøse korte etape.

Det må han sgu ærgre sig over, da han ellers ville have ligget ekstremt lunt i svinget nu.

Dyre dyre lærepenge for SKY og Froome.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af UdAfBusken
Fed afslutning i Quebec, hvor Sagan med en kraftfuld spurt tog sejren. Han så ellers ikke specielt godt ud undervejs, men kørte åbenbart løbet klogt.

Moscon viste endnu engang høj klasse da han fulgte Alaphillippe og Trentin i finalen og satte dem begge kort efter, men desværre blev han hentet ved kilometermærket.
Skrevet af tobi
Det er ikke noget helt lille løb Sagan der tilføjede til en i forvejen vanvittig sæson. Og med det hold de har med i Canada, er det bestemt ikke urealistisk, at han tager the double i Montréal på søndag, hvilket kun Gerrans har bedrevet tidligere.

Han havde dog tydeligvis ikke det overskud, han har kørt med i hele sæsonen, men han har altså også lige været syg i en uge, så det var ganske fornuftigt af ham at køre passivt og få holdet til at holde tingene samlet. Urán lignede dog en forsvarende vinder med 400 meter til mål, men Cannondale kan bare ikke vinde WorldTour-løb i år.
Skrevet af tobi
Og så må man simpelthen også lige tage hatten af for Cannondales Alberto Bettiol. I forhold til at han er en jævnt ukendt rytter, så har han godt nok været eminent til at skrabe massevis af WorldTour-point sammen på det seneste. Han blev nummer fire i dag, hvilket kom i kølvandet på en samlet tredjeplads i Polen Rundt og en andenplads i Bretagne Classic (tidligere GP Plouay). Det er jævnt imponerende.
annonce
0