Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
Froomedog må også tage Bardet mere seriøst i 2017 efter et massivt fokus på Quintana i 2016.

Jeg sad ikke med fornemmelsen, at Froomedog kørte sig ud i 2016, men godt vidste at han kunne "køre den hjem" med sit tempo og det uden at miste meget tid i forhold til f.eks. Bardet. Samtidigt fik udbrudene lov til at trille afsted uden Froomedog havde den store interesse i at hente dem. Det ligger også en dæmper på angrebslysten, at der ikke er en sejr at køre om.

Da Froomedog angriber nedad - Uha, det var godt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af SotD
Caleb Ewan ligner i øvrigt en kommende supersprinter. Der kan selvfølgelig nå at komme flere unge dygtige sprintere i world tour´en, men det er imponerende, hvad han leverer i den alder.


Der er nu allerede én, han nok skal komme til at slås med i mange år frem. Fernando Gaviria (som er 22 år ligesom Ewan). Derudover er ryttere som Groenewegen (23 år), Holst Enger (23 år), Coquard (25 år), Démare (25 år) Sagan (26 år) og to af de konkurrenter han er oppe imod, Bonifazio og van Poppel (23 år), ej at kimse ad i de næste 7-10 år.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Hvis Quintana kommer i form (og det gør han), bliver Giroen da ikke specielt spændende? Umiddelbart kan jeg kun få øje på Nibali, der sådan for alvor kan bide skeer med Quintana på topniveau og ham er der flere ubekendte ved i år.

Startlisten er mildest talt imponerende og der bliver selvfølgelig hård kamp om pladserne i top 10, men umiddelbart ikke om sejren.

Fra Quintanas side kan det i øvrigt kun tolkes som et hvidt flag til Froome. Rygterne vil vide at den lille columbianer har skulle bearbejde Unzue meget for at få lov at køre Giroen, da holdledelsen er imod beslutningen og det kan kun være i erkendelse af, han ikke tror på sejren i Frankrig.

Men han er nok nødt til at give det et skud igen allerede næste år. Der er Froome efterhånden også 33 og måske på begyndende retræte og/eller interesseret i også at få Giroen og Vueltaen i skabet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det er dog også et relativt stort "hvis", med tanke på de sidste par års situationer.


Tjo, det kan du da sige, men han er da vel nok den største udfordrer til Froome, hvis Quintana er træt efter Giroen. Og i år punkterede han jo på verdens mest uheldige tidspunkt, hvilket kostede to minutter. Det er rent og skært uheld, og jeg gider ikke overveje argumenter med, at det skulle være et bevis på, at han ikke har det, der skal til. Det var et uheld og kan derfor ikke være en del af eller et bevis på en tendens.

Og sorry guys, men jeg har slet ikke Bardet inde i overvejelserne omkring en Tour-sejr. Hvis han rammer podiet igen, tror jeg, han skal være glad. Men selvfølgelig kunne det være awesome at få en overraskelse.

Men det er vel også på tide for Miguel Ángel López at vise sig frem. Han er vel på samme stadie af karrieren, som Quintana var i 2013, så han kunne godt få et gennembrud, der giver genlyd i Frankrig til sommer (og dermed ikke nødvendigvis sagt, at jeg tror, at López slutter over Bardet i klassementet).
Skrevet af Opus
@SotD

Nå ja, Gaviria. Han virker i øvrigt sej. Heldigvis for Lasse Normann skuffede han i omnium til OL. Og ærgerligt for VM, så styrtede han, selvom han var med i det afgørende udbrud.

Ewan viser bare meget lovende takter, selvom dem du nævner naturligvis også er ganske habile og lovende.
Skrevet af tobi
Gaviria var ikke med i det afgørende udbrud ved VM (er jeg næsten helt sikker på). Jeg mener, han var i nærmeste forfølgergruppe, og i øvrigt styrtede han heller ikke, men formåede at brække kravebenet ved at køre ind i Luke Durbridge. Det så ret vildt ud, og det var ret imponerende, at han kunne holde sig på cyklen.

Og jeg vil da vurdere ham som et noget større talent end Ewan - både hurtigere og mere holdbar. Han kunne godt blive the next really big thing.
Skrevet af Opus
Jeg huskede det som om, at han stadigvæk sad et sted, hvor det ikke så helt sort ud. Men det skete selvfølgelig også så tidligt i løbet.
Skrevet af Il_Preferito
Movistar holder lige nu holdpræsentation og endnu engang er Carlos Betancur forsvundet. Han skulle have meddelt holdledelsen, at "han ikke kunne komme den dag".

Han er sgu et sørgeligt tilfælde efterhånden. Virkelig en ærgerlig udvikling for så stort et talent.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det må man sige. Kæmpe talent, og en virkelig fed og aggressiv kørestil. Og vel blandt de 5-10 bedste klatrere i verden når han er i form - hvilken han jo så desværre aldrig er. Øv for en stor karriere han har valgt at pisse væk. Det kunne jo både være blevet til Grand Tour podiepladser og ardennersejre.
Silkeborg IF
Skrevet af Opus
Det må man sige. Kæmpe talent, og en virkelig fed og aggressiv kørestil.

Især det fremhævede.

Ærgerligt at han tilsyneladende ikke har mentaliteten og psyken til at være professionel sportsudøver på højeste niveau. De seneste år har ikke været kønt.
Skrevet af Il_Preferito
Argh, forrige års Giro gav løfter om mere, synes jeg. Der var han faldet i sit hul første gang, men kom op og kørte en meget aggressiv Giro, der så godt nok ikke endte med noget, som talentet eller berettiger til.

Når det så er sagt, så tror jeg godt, jeg kan nævne 10 ryttere i det professionelle felt, jeg vil vurdere er bedre klatrere end Betancur. Fem kan jeg i hvert fald give uden at tænke mere end to sekunder over det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det er også derfor jeg placerer ham mellem 5-10 og ikke i top 5.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Well, 10 bliver heller ikke et problem at nævne.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Tja, nu kom hans bedste resultater jo også som 24-årig, før det begyndte at gå ned ad bakke, og han nåede kun at køre en enkelt GT med klassementet for øje. Han så bestemt ud til at have potentiale til at kunne blive en af de allerbedste klatrere i verden under giroen i ´13, på hylden lige under Quintana, Froome, Contador og (til dels) Nibali.
Skrevet af Il_Preferito
Men det er én Grand Tour og gangen efter - inden han for alvor var gået i stå - blev han nummer et hundrede og grønlangkål i Vueltaen.

Det er klart, at det udelukkende bliver en subjektiv vurdering, fordi han ikke befandt sig på topniveau ret længe, men jeg vil stadig mene, at der kører minimum 10 ryttere rundt i det nuværende felt, der er bedre klatrere end Betancur var der.

Aru, Nibali, Bardet, Froome, Porte, Contador, Quintana, Majka, Chaves og Valverde er dem der umiddelbart springer frem, men der er også masser af boblere i Landa, Kruijswijk, Poels, Zakarin, etc.

Igen, det er svært at vurdere, når Betancur kun var god i så kort tid, men af samme årsag er det også svært at tage det sådan rigtigt seriøst, når der slås så stort et brød op på vegne af ham.

Når det så er sagt, ville jeg ønske, at seriøsiteten kunne måle sig med talentet og potentialet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Hvis ellers Twitter-stemmerne er til at stole på, får Danmark en World Cup-afdeling i cross næste år.

Det bliver nærmere bestemt i Bogense og Danmark skulle angiveligt også blive vært for VM i 2019.

Det er sgu meget godt gået.

Edit. Ser nu, at både DCU og UCI har bekræftet. Fedt!
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Martin Toft Madsen har i Ballerup i dag slået Ole Ritters timerekord fra 1974. 52,114 km er længere end både Voigt, Brändle, Bobridge og Larsson. Det er ganske flot. Og han mener selv, at det er muligt for ham at forbedre den.
Skrevet af Il_Preferito
Selvom det har været vendt i en årrække efterhånden, er hele motordopingsnakken først for alvor begyndt at samle momentum.

Senest i går i 60 Minutes, hvor Jean Pierre Verdy, der er tidligere antidopingchef i det franske forbund, fortalte, at ryttere og teammanagere har fortalt ham, at 12 ryttere brugte cykler med motorer undervejs i Tour de France 2015.

Midtpunktet har i længere tid været Istvan Varjas, der designer cykler og i flere omgange har fortalt hvor let det er at skjule en motor i cyklen. Derudover fortalte han (som han også har fortalt det franske politi), at han forud for Touren 2015 leverede en cykel med motor på en hemmelig adresse, ligesom han også påstår, at han har solgt flere cykler med motor til Michele Ferrari.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Det er sgu en speget affære. Jeg kan ikke rigtig greje, hvordan den kan skjules, men har heller ikke en kæft forstand på konstruktionen af sådan én.
Man kan vel for pokker gennemlyse de rammer fuldstændigt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Uden at være ekspert, så er mit bedste bud, at motoren sidder i sadelrøret og så hjælper/"påvirker" kranksættet.

Man gennemlyser så vidt jeg ved allerede cykler, men næste del af konspirationen er så selvfølgelig, at rytterne skifter cykler undervejs. Altså at man starter ud på en med motor og til slut skifter til en uden, hvor vindingen så er, at man har sparet kræfter fra begyndelsen.

Det harmonerer så bare lidt halvdårligt med, at rygterne vil, at det primært er når der skal forceres bjerge, at de "motordrevne" cykler bruges.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0