Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Opus
Ikke den værste sammenligning, men Kwiato er som du nævner nok noget bedre i til stigninger. Samlet 11 i TdF i 2013, eksempelvis. Men han har dog - klogt nok - fokuseret på de kuperede klassikere.

Hold op, det bliver spændende at se, hvor langt det kan række med den nye generation i klassikerne.
Skrevet af tobi
Ja, det var lidt den gode enkeltstart og hurtige spurt samt dygtighed på stigninger, der gjorde, at jeg ville sammenligne de to. Men det er klart, at Kwiatkowskis 11.-plads i Touren nok ikke er noget, Kragh kommer i nærheden af.

Og i øvrigt er det sandsynligvis heller ikke noget, Kwiatkowski kommer i nærheden af igen. Men han kørte dog flot i Volta ao Algarve torsdag, hvor han blev nummer tre på bjergetapen - kun overgået af Daniel Martin og Primoz Roglic. Og i går blev han så nummer fire på enkeltstarten - efter Castroviejo, Tony Martin og Roglic. Så han ser ud til at være bedre end længe, og det kunne da være fedt endelig at se ham tilbage på sit topniveau.
Skrevet af Il_Preferito
Hidsig afslutning i Algarve, hvor Richeze lige viste hvordan man kører lead out, når der ikke er nogen tilbage i toget. Helt suveræn aktion til slut, men Gaviria gik fuldstændig i stå, da spurten blev åbnet.

Greipel vinder efter målfoto og kommer meget (meget!) langt nede fra. Det var imponerende.

Både Degenkolb og Demare viser også rigtig fin form. Greipel er selvfølgelig ikke rigtig i spil til Sanremo, men topkandidaterne til sejren er virkelig kommet godt fra start i år.

Kristoff har etapesejre i Etoile og Oman (2), Degenkolb har en i Dubai og virker generelt tilbage på det spurtniveau, han havde i 15, Gaviria har i San Luis og Algarve og Demare har to i Etoile.

Og så selvfølgelig Sagan, der så fin ud i Australien.

Faktisk er det vel kun Bouhanni og Cavendish af de deciderede topfavoritter, der er kommet sådan halvskidt fra start.

Det bliver sgu nok en rimelig fræk klassikeråbning i år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ja, det bliver spændende. Det så underligt ud med Gaviria. Jeg spekulerer lidt på, om deres ryk frem (som var vanvittigt) næsten gjorde det ud for en spurt, hvilket måske ville kunne forklare, at han gik død. Men han plejer bare at være ret holdbar.

Og hvorfor vil Cavendish ikke spurte? Mysteriet fortsætter.

Men shit, det var tæt mellem de forreste!
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror han har opgaver som lead out-mand. Eller det er i hvert fald nok den historie man går med igen, for han var ikke rigtigt til at se foran (eller i nærheden af) Boasson Hagen - nøjagtigt som forleden, da de også sagde det.

Et forsigtigt bud kunne være, at man på den ene side gerne vil give EBH chancen i spurten, men også at man "skåner" Cavendishs selvtillid for at få bøllebank af de sprintere, der helt tydeligt er mødt op i meget bedre form end ham.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det er muligt, men jeg synes bare ikke, det er noget, man rigtigt har set før. Og i Dubai virkede han da okay kørende - selvom det selvfølgelig lykkedes ham at undgå reelt at spurte i alle fire tilfælde.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg mindes at Lotto gjorde lidt af det samme med Greipel for et par år siden, hvor han i en periode agerede lead out-mand/hjælper for Debusschere. Men du har helt ret i, at det ikke ligefrem er hverdagskost at man udtager sin topsprinter, for at lade ham flyde rundt i midten af feltet, når løbene skal afgøres.

I øvrigt en rimelig fræk startliste, Abu Dhabi Tour kan prale af. Et hurtigt kig på de bekræftede afslører Bardet, Nibali og Rui Costa, mens der med de, der har løbet i deres program kan tillægges Contador, Aru, Van Garderen, Majka, Quintana, Zakarin, Mollema, Kudus, Kruijswijk og Dumoulin. Og det er bare dem, der kommer for klassementet.

Sprinterkampen får Greipel, Kittel, Cavendish og Ewan, ligesom interessante typer som Alaphilippe og Ulissi også har meldt deres ankomst.

Jeg gætter på, det ikke har været helt gratis at sende invitationer i år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det er selvfølgelig også WorldTour nu, men ja, det er en ret voldsom startliste.

Det var også bemærkelsesværdigt, synes jeg, at Contador lige besluttede sig for at tilføje løbet først for et par dage siden.

Jeg tror ikke, han kan slå Quintana, men nu må vi se.
Skrevet af UdAfBusken
@Søren Kragh

Nu vi er ude i sammenligninger, så minder han mig en smule om Fabio Felline, da han var samme alder. Godt nok var Felline nok lidt mere spurtstærk og havde omvendt ikke samme styrke på enkeltstarten, som Kragh har, og som italieneren selv har i dag, men ellers var han jo også en allrounder, som både kunne køre opad og spurte og ikke havde nogle åbenlyse svagheder. Han har så udviklet sig lidt mere i retning af etapeløb end jeg egentlig havde forestillet mig, og han har endnu sit gennembrud i klassikerne til gode.
Skrevet af tobi
Jeg kommer lige med en anbefaling af en artikelserie, som Cyclingnews har gang i i denne uge, hvor de hver dag kommer med en dybdegående artikel om en episode/historie/karriere fra de glade 90´ere.

Det er yderst gennemarbejdet og ganske interessant læsning.

Ventetiden til på lørdag skal jo fordrives med et eller andet.
Skrevet af medc
Caleb Ewan for fanden. Så kast dog den cykel...

Men godt nok imponerende hvor langt tilbage Kittel sidder og alligevel formår at vinde.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Opus
Caleb Ewan snakker ikke med nogen de næste timer. For satan, han må være sur på sig selv. Han beviser dog, at niveauet er helt i top.
Skrevet af Il_Preferito
Så er det i dag.

Jeg har glædet mig, du har glædet dig og tilbage er der kun at sige:

Tiejs Benoot.

(Og nok også Peter Sagan. Og forhåbentlig Tom Boonen)
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Og Kragh, Cort og Valgren :)

Ikke Greg? Det ligner da ikke dig.

Det bliver så fedt.
Skrevet af Opus
Det er et stærkt felt. Sagan og Greg på hhv. 1 og 2 og deres rivalisering kan fortsætte i 2017.

Skal man håbe på den dansk, så tror jeg mest på Cort. Valgren skal have succes med et dieselangreb, hvis det skal blive stort.

Stannard må slikke sig om munden og håbe, han igen kan snyde 3 QS-ryttere.
Skrevet af Braumelaume
Er der nogen, der ved hvor man kan set Omloob het Nieuwsblad? Min tv-oversigt viser kun finalen på Eurosport.
Skrevet af Opus
Eurosport sender fra ca. kl. 15 i dag.

Man skal formodentlig ud i nogle alternative metoder, hvis man vil se mere på lovlig vis.
Skrevet af Braumelaume
Det ftygtede jeg. Tak for svaret, Opus.
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, Greg fylder altid i mine tanker, men det er "desværre" lidt overskygget af hvor meget jeg faktisk gerne vil have Boonen til at lykkes en sidste gang.

Det kunne være fedt om han vandt i dag, så han kunne få den der mangler i brostenssamlingen, men jeg tror ikke på det. Og jeg er også bange for (eller rettere sikker på), at han nok desværre kommer til kort i både Flandern og Roubaix. Men for pokker, hvor jeg håber at tage fejl.

Quick Step har - igen-igen - et voldsomt hold og det virker til, at de allesammen er nogenlunde bag Boonens ambitioner. Selvfølgelig kun indtil Terpstra eller Gilbert giver efter for personlige ambitioner.

Med hensyn til Greg, så tror jeg det er lidt for tidligt i dag. Det er selvfølgelig lovende, at han var med stærke klatrere hjem på anden etape i Oman, men han virker til at mangle den sidste fart i spurterne stadigvæk. Det skal dog nok komme og hvis han så bare ikke styrter i Flandern igen..
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Halvflad afslutning i Abu Dhabi, hvor Zakarin og Rui Costa selvfølgelig fortjener et skulderklap for at køre offensivt og i sidste ende også for at blive 1 og 2.

Spøjs kørsel fra Quintanas side. Angreb og hårdt tempo i bunden, for så udelukkende at fokusere på Contador resten af vejen op, ligesom han i flere omgange virkede nervøs for at undvære Ruben Fernandez.

Quintana virker generelt til at være udfordret på det taktiske område. Ingen tvivl om, at han er virkelig voldsom opad, men hvad hjælper det, når han tager beslutninger i øst og vest og - som i dag - virker ret nem at "snyde" i afgørende situationer. Hvorfor han lader Mollema køre, må stå hen i det uvisse. Det er selvfølgelig ærgerligt at få et kontraangreb i masken, når man netop har hevet en Trek-rytter ind, men når man er i så god form, bør man trods alt tage chancen.
Alternativt skulle have han beordret Fernandez frem noget før og holdt flere af konkurrenterne i skak på den måde. Det blev så lidt af begge dele i stedet.

Spændende om det kan komme til at koste i Giroen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0