Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Nej, men det kan være de frygter nordmandens vrede. Hvis de samler grupperne er det jo et signal om at man satser på Zakarin, hvilket jeg også mener de burde, og at Kristoff er andenviolin.

Alternativt er Zakarin ikke i form og skal i stedet for klassement satse på udbrud. Det er eneste brugbare forklaring.


Edit: Ud fra det rationale omkring nordmandens gode præstationer i skidt vejr, vil det ganske rigtigt være dumt at hive degenkolb med op.
Skrevet af tobi
Zakarin er i fremragende form. Han var suverænt stærk i Abu Dhabi. Kristoff burde styre sig. Han vandt intet af værdi sidste år, så han burde bestemt være andenviolin, når man har en af løbets store favoritter.
Skrevet af jomic...
Hehe. Det var blot lidt forsøg på at tænke en forklaring frem og var ikke men så bogstaveligt.

Men der er god gang i den, Ion slap frontgruppen og Bardet havde defekt i anden gruppe.
Skrevet af tobi
@Pref

Din mand snyder! ;)
Skrevet af jomic...
Fantastisk cykelløb
Skrevet af tobi
Sindssyg etape!

Skal det nogensinde lykkes Alaphilippe at vinde et løb på WorldTouren? Det er helt utroligt, at han ikke har gjort det endnu.

Men vanvittigt stærkt af Démare. Den præstation er jeg meget imponeret og overrasket over.
Skrevet af Il_Preferito
Ja, han er en lille snyder. Men se også hvor forslået han var - og det er jo i Frankrig ;-)

Lækkert cykelløb og meget imponerende kørt af Demare. Det var ikke hvem som helst han bare hev ind på den sidste bakke.

Godt for klassementet, at nogle af topfavoritterne trods alt fik hevet noget af tiden tilbage, men Henao, Alaphilippe, Izagirre og potentielt også Gallopin bliver nok svære at knække. Og hvem ved om Dan Martin har forbedret sig på enkeltstarten.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Det begynder i hvert fald at forklare FDJs dispositioner omkring ham og Bouhanni, selvom sidstnævnte i mine øjne dengang havde leveret bedre og mere. Jeg var lidt forundret dengang.

Min tvivl om valget er i hvert fald blevet gjort til skamme. Hvis ikke det skete allerede i San Remo sidste år. Demare er godt nok en talentfuld mand, der lige kan lidt flere ting end den traditionelle sprinter. Jeg er fan.
Skrevet af Il_Preferito
Så kom konsekvensen af snyderiet:

Romain Bardet er blevet smidt ud af Paris-Nice.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det var alligevel en hård straf.
Skrevet af jomic...
Ja, det må man sige. Det var ikke mit indtryk at det var lige så slemt som med Nibali i vueltaen. Omvendt er det et klart signal der er til at forstå, at en franskmand - vel og mærke den største profil - bliver smidt ud af et fransk løb.

Jeg tror jeg passende kunne smide mit hold ud af paris-nice også, hold kæft noget makværk jeg har fået stillet op i går. Fuglsang tabte 16 min.
Skrevet af UdAfBusken
Fedt cykelløb i Frankrig i dag, og vild præstation på den afsluttende bakke af Demare. Det er en af verdens bedste puncheurs, som han holder snor i, og godt nok var den afsluttende stigning ikke voldsomt stejl, men den var alligevel hård nok til at Alaphillippe og Demare fik slået et stort hul til resten.

Lasse Norman blev søreme nr. 3 i Johan Museeuw Classic, et belgisk endagsløb med masser af brosten, og som plejede at være et tredages etapeløb. Van Endem vandt løbet foran Silvan Dillier, og Norman kørte alene over stregen 11 sekunder efter de to forreste og foran stærke ryttere som Debusschere og Van Keirsbulck.

De sidste 20 km af løbet kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=jCVL7ztxEKk
Skrevet af SotD
Virkelig fed afslutning på etapen i Paris-Nice. Jeg fik kun set de sidste 10km, men der var dælme smæk på, og den ene profil efter den anden blev sat fra hjul, inden Alaphilippe åbnede op for posen. Imponerende at Demare formår at sidde med der. Der er virkelig gods i den franske talentmasse skal jeg love for. Det er nogle fuldstændig vanvittige navne og sindssyge resultater der ligger i kisten hos deres ryttere i alderen 23-26 år:

Romain Bardet
Thibaut Pinot
Julian Alaphilippe
Arnaud Demare
Bryan Coquard
Nacer Bouhanni
Warren Barguil
Alexis Gougeard
Kenny Elissonde
Pierre Latour

Og i lidt mindre målestok:
Christophe Laporte
Florian Senechal
Lilian Calmejane

Det er ryttere der har vundet etapesejre i samtlige Grand Tours, samt et hav af gode placeringer i store etapeløb samt klassikere. Og her er der altså tale om decideret top resultater som podieplaceringer i Grand Tours, top 3 i ardennerne og sejr i Milano San Remo.

Jeg har altid været en sucker for fransk cykelsport helt tilbage fra Virenque/Brochard/Jalabert/Leblanc tiden og op igennem med Moreau, Rinero, Robin, Casar, Rolland, Peraud, Voeckler Men der er da helt anderledes bid i tingene nu, end der har været de seneste mange år. De seneste 20 år har i hvert fald været ualmindeligt magre for fransk cykelsport. De kommende 20 ser ud til at være den diametrale modsætning, og der findes vel nærmest ikke et land i verden der kan mønstre ligeså stor spredning og kvalitet i deres talentmasse. Vel ikke engang Belgien, Columbia eller Storbritannien.
Silkeborg IF
Skrevet af medc
Nu så jeg lige afslutningen igen på etapen i Paris-Nice og tog mig selv til hovedet igen over Demares kørsel. Godt nok gik den og han vandt, men havde Alaphilippe en sprinters mentalitet havde han lukket Demare mod barrieren.

Som skrevet gik den, men det var vel umådelig dumt kørt af Demare, der ikke havde noget som helst incitament til at tage en føring efter at have lukket hullet til Alaphilippe. Han kunne let blot have siddet på hjul hjem med tanke på at Alaphilippe vil køre klassement og derved vil køre til stregen.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af SotD
Mon ikke Demares incitament var at undgå at få Kristoff op fra feltet? Jeg synes det gav god mening at køre med rundt, al den tid at han vidste han ville slå Alaphilippe 99 ud af 100 gange i en spurt one on one.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Der er store splittelser i sidevinden igen i dag. 160 kilometer tilbage. Av.
Skrevet af Opus
Der skulle være 6 grupper. Porte sidder med i forreste. Ærgerligt der ikke er TV-billeder lige nu.
Skrevet af Il_Preferito
Det tyder på, at BMC er tørstige efter revanche i dag. Det ser i hvert fald ud til at være dem, der virkelig trykker på.

Alle sprinteretaper burde få pålagt lidt kilometer sidevind hver gang. Det er satme godt cykelløb.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Nu bliver Porte, Contador og Henao så sat af fra første gruppe.

Det virker rimelig mystisk, hvis det ikke er med vilje, for at lade et udbrud køre og håbe på, at der falder ro på det hele.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af medc
Virker mystisk, når nu Alaphilippe stadig sidder i første gruppe.
Liverpool FC og New Orleans Saints
annonce
0